2-Daagse (Self-)Healing en persoonlijke Reconnection

WORKSHOP
0
BeyondMedicine-Self-Healing-Reconnection-2
Date: 30. Juni 2020 10:00

Venue: Healing Centre Beyond Medicine - Wolfheze

 
 

Een 2-daagse met (Self-)Healing en je persoonlijke Reconnection

Maandag 13 April 2020 - Dinsdag 14 April 2020

Deze 2-daagse (Self-)Healing en je persoonlijke Reconnection kan in April niet plaatsvinden onze praktijk in Wolfheze vanwege de ontwikkelingen in onze maatschappij en de wereld en is in overleg met de reeds aangemelde deelnemers verplaatst naar 29 + 30 Juni 2020.
Er is één plek vrijgekomen.

Maandag 29 Juni 2020 - Dinsdag 30 Juni 2020

 

In deze 2-daagse workshop gaan we heerlijk aan de slag met (self-)healing met een kleine groep van 4 deelnemers. 
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In 2-daagse workshop krijg je ook in twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit. 
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde en brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Een ander boeiend verschijnsel is dat veel mensen sensitiever worden voor informatie (en aanwezigheid van liefdevolle, behulpzame wezens) in andere dimensies en ook met dit fenomeen zullen we dit weekend gaan verkennen.
Sommigen noemen dit channeling, anderen noemen dit contact met je gids, helder weten, helder horen, helder zien ... maakt niet zoveel uit hoe je het noemt ... het gaat om de verbinding en het uitwisselen van informatie.

Om deze processen verder te ondersteunen brengen Jacqueline en Philip je in contact met hun gidsen door middel van channeling met onze buitenaardse gidsen, doen we Stargate Experiences en/of groepshealing sessies met onze buitenaardse teams.

De ochtenden gebruiken we voor de individuele sessies van de Reconnection en bieden we prachtige beeld-informatie over healing, DNA en contact met je Hogere Zelf.
De middagen ga we praktisch aan de slag met de Stargate, Q&A channeling en ervaren hoe je met je nieuwe frequenties kunt werken op jezelf (self-healing).

In 2-daagse workshop ga je herontdekken dat je een multidimensionaal wezen bent, dat je zelf in staat bent contact te maken met bron-energieën en met de vele liefdevolle wezens die er zijn.
En ook dat deze wezens het niet voor je kunnen of zullen doen, maar je met alle liefde willen helpen en inzichten willen geven, als je ze daartoe uitnodigt.
Iedereen loopt zijn eigen pad, maar je loopt je pad nooit alleen !

Kortom ... heerlijke dagen voor jezelf met healing en

~ je persoonlijke Reconnection 
~ het leren werken met (je eigen) energieën
~ self-healingen en groepshealingen en 
~ contact met liefdevolle wezens in andere dimensies
~ Stargate Experiences met DNA-Activities
~ Channelingen

Kom jij ook ?
Aanmelden kan heel eenvoudig door even te mailen naar Contact Philip
Deze 2-daagse workshop wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.

De prijs is inclusief koffie en thee, maar gelieve wel zelf een lunch mee te nemen.

We starten de dagen om 9.30 uur met een kopje koffie/thee en ronden ongeveer 16.30 uur af.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.
Voor dit event geldt een minimum van 3 deelnemers.

We ontvangen je graag op de prachtige locatie van onze praktijk

Healing Centre Beyond Medicine
Wolfhezerweg 31
6874 AA WOLFHEZE

 


Note

Zowel Jacqueline als Philip zijn in 2012 gecertificeerd als 'Reconnection' practitioners en hebben sindsdien meer dan honderd Reconnections mogen verzorgen tijdens prachtige sessies en met veelal onvoorstelbaar mooie transformaties bij mensen.
Desondanks heeft de organisatie Reconnection LLC op 2 Juni 2017 besloten zonder overleg onze licentie ongeldig te verklaren omdat we naast de Reconnection ook ET-Healing en Stargate Experiences doen.
De organisatie hanteert strenge regels en één daarvan is dat iedere andere vorm van 'energy-healing' anders dan de Reconnection / Reconnective Healing binnen één praktijk niet is toegestaan.
Met deze regels tracht de organisatie haar naam 'zuiver' te houden door iedere connectie met elke andere vorm van healing uit te sluiten.

Het ongeldig verklaren van onze licentie heeft op zich niets te maken met het energetische werk dat we verrichten.
Het activeren en verbinden van de punten en lijnen verandert op geen enkele wijze.
De Reconnection wordt nog steeds door iedere opgeleide practitioner op deze planeet op exact dezelfde manier gedaan.

Wat dit wel betekent is dat als je ervoor kiest de Reconnectie in onze praktijk te komen doen, dat wij je niet meer kunnen registreren bij de organisatie 'Reconnection LLC' omdat er geen aanmeldingen van ons meer worden ge-accepteerd.
Mocht je ooit een opleiding tot Reconnective Healing Practitioner willen volgen, dan is een registratie van je Reconnection één van de voorwaarden en die is er dan niet.

Wij betreuren het enorm dat de organisatie van de Reconnection deze keuze heeft gemaakt terwijl wij het werken met de Reconnection zelf zeer hoog hebben staan.
Desondanks hebben we besloten de Reconnection vooralsnog in 'ons pallet' van diensten te houden omdat we weten dat het een prachtig instrument is voor mensen die stappen willen zetten in hun transformatie.

 

Telephone
Email
Address
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Map