Buitenaardse Film Avond

MOVIE / DOCUMENTARY
BeyondMedicine_FilmAvond
Date: 10 November 2020 19:30

Venue: Online Event

Beste mensen,

Gezien de sterke groeiende belangstelling voor onze online events, de zeer positieve feedback die we krijgen alsmede de vele verzoeken om deze avonden ook na de zomer online te blijven doen, hebben we besloten deze online FilmAvonden ook na de zomer een vervolg te geven!

Ben jij er ook bij ?

 


Buitenaards Online FilmAvondje bij Healing Centre Beyond Medicine

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje ... het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

Deze maand ... THE MANIFESTATION SPACE

In dit event geeft Bashar een uitleg hoe het komt dat fysieke realiteit zo echt lijkt en hoe we beperkende concepten - die ons ervan weerhouden te manifesteren wat we graag willen - kunnen herdefiniëren zodat deze ons het beste van dienst kunnen zijn in het leven.
Meer info op onze online community Human-ET One

Wie is Bashar ?

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani.
Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt.
Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.
 

Tijdstip

Vanaf 19.15 uur worden jullie ontvangen door Philip en Jacqueline en om 19.30 start de film.

Data 1e helft 2020

- dinsdag 21 Januari 2020
- dinsdag 18 Februari 2020
- dinsdag 24 Maart 2020
- dinsdag 21 April 2020
- dinsdag 19 Mei 2020
- dinsdag 16 Juni 2020
- dinsdag 14 Juli 2020

Data 2e helft 2020

- dinsdag 15 September 2020
- dinsdag 13 Oktober 2020
- dinsdag 10 November 2020
- dinsdag   8 December 2020

Toegangsprijs

De toegangsprijs voor deze avond is € 7,50 en wordt achteraf gefactureerd

 

 

 

Telephone
0616454955
Email
Address
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Map


Powered by iCagenda