ET-Healing Experience

ET-HEALING EXPERIENCE
BeyondMedicine-ET-Healing-Experience
Date: 02 June 2020 19:30

Venue: Belmani - Oosterbeek

Beste mensen,

De ET-Healing Experience avonden kunnen op dit moment niet plaatsvinden in Belmani vanwege de ontwikkelingen in onze maatschappij en de wereld.
Tot die tijd zetten we de maandelijkse ET-Contact Experience | CE-5 avonden en de maandelijkse ET-Healing Experience avonden voort via gezamenlijke online bijeenkomsten.

En natuurlijk, het is niet hetzelfde als fysiek samenkomen en met elkaar in één ruimte in die heerlijke bubbel te zitten, elkaar 'live' kunnen zien en voelen, maar ook op deze wijze is het mogelijk verbinding te voelen door tegelijkertijd met elkaar dezelfde focus en intentie te hebben.
Juist in deze tijd is het erg belangrijk om onze frequenties hoog te houden en in verbinding te blijven met elkaar en alle kosmische ondersteuning die op dit moment heel dichtbij en voelbaar is.
En gezien de sterke groeiende belangstelling voor onze online events en de zeer positieve feedback die we krijgen, overwegen we de online events ook na de zomer een vervolg te geven, welllicht naast de events op locatie in onze praktijk!

Je kunt je aanmelden via Registeren Online ET-Healing Experience | Stargate Meditatie

Met hartelijke groet,

Jacqueline en Philip Fiolet


MAANDELIJKSE ET-HEALING EXPERIENCE - SPIRITUEEL CENTRUM BELMANI (OOSTERBEEK)

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt graag het contact verdiepen ?
Meer weten over wie zij zijn?
En hoe het kan dat zij mensen kunnen helpen met healen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, de buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

De ET-Healing Experience avonden zijn maandelijkse samenkomsten waarin we met een mooie groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven.
Omdat deze groep een kleine vaste kern heeft kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties kunnen plaatsvinden.
Nieuwe deelnemers kunnen moeiteloos meeliften op de energie die door de groep wordt opgebouwd.


WAT DOEN WE TIJDENS DEZE ET-HEALING EXPERIENCE

Het eerste deel besteden we wat tijd en ruimte aan het delen van informatie romdom een bepaald thema zoals hybride kinderen, soorten beschavingen, DNA activatie ....
Net als bij de dagworkshops die we doen komt er soms vooraf informatie door over het thema van die dag of periode en soms weten we dit pas op het moment zelf.

Tijdens dit eerste deel zijn de ExtraTerrestrials al begonnen met het uitzenden van hun krachtige energie, voor de meeste mensen nu al merkbaar.
En ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit de voorbereiding.
Dit korte informatieve deel wordt vervolgd met een zinderende Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf, gecombineerd met groepshealing en activaties.
Een Stargate Meditatie is een reis naar hogere dimensies waar je al van nature verbinding mee hebt, maar je je meestal niet bewust van bent.
Tijdens deze vorm van meditatie kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen ineens heel makkelijk geworden.
Daarnaast is het heerlijk om de energie te ervaren en te voelen die door de ET's wordt uitgestraald.

Besef dat er op deze workshops met hoge frequenties wordt gewerkt, hetgeen betekent dat er tijdens deze avonden healingsprocessen kunnen plaatsvinden of kunnen worden opgestart.
Tijdens deze Stargate Meditatie wordt er ook een 'groepshealing' gedaan waarin je middels je intentie gericht aandacht vragen voor een stuk in jezelf dat healing behoeft.
De buitenaardse teams ondersteunen het persoonlijke healingproces met frequenties en inzichten.

Na de pauze bieden we de mogelijkheid voor Q&A-sessie waarin iedereen (persoonlijke) vragen mag stellen en waar we onze gidsen zullen uitnodigen meer inzicht op te geven.

We sluiten de avond af met wat we het beste kunnen omschrijven als een channeling met één van onze ET-Gidsen.
De ET's hebben altijd mooie boodschappen voor de groep.
Zoals altijd ... niets is bij ons (en onze vrienden) in beton gegoten ... we go with the flow.

PRAKTISCHE ZAKEN

Het programma start om 19.30 uur en rond 22.00 uur ronden we samen af.
Er zijn maximaal 25 plaatsen en de entree is 17,50 euro, incl. koffie en thee.

Neem eventueel een dekentje of matje mee, zodat je eventueel lekker kunt gaan liggen tijdens de Stargate Meditatie (als er ruimte voor is).
De avond wordt verzorgd door Jacqueline en Philip (Healing Centre Beyond Medicine) en je kunt je vooraf aanmelden via de email Contact Philip of bel/sms even naar 06-164 54 955.

Heb je interesse ?
Kom ook !! 

Kun je deze keer niet ?
De komende data voor het eerste halfjaar 2020 zijn :

     - dinsdag  14 Januari 2020
     - dinsdag    4 Februari 2020
     - dinsdag  10 Maart 2020
     - dinsdag    7 April 2020
     - dinsdag    5 Mei 2020
     - dinsdag    2 Juni 2020
     - dinsdag  30 Juni 2020
     - dinsdag    7 Juli 2020

 

Telephone
0616454955
Email
Address
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

 

Map


Powered by iCagenda