ET-Contact Experience | CE-5

ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5
BeyondMedicine-ET-Contact-Experience-CE-5
  19 June 2020 19:30

  de Schaapshoeve

Beste mensen,

De ET-Contact Experience | CE-5 avonden kunnen op dit moment niet plaatsvinden in de Schaapshoeve vanwege de ontwikkelingen in onze maatschappij en de wereld.
Tot die tijd zetten we de maandelijkse ET-Contact Experience | CE-5 avonden en de maandelijkse ET-Healing Experience avonden voort via gezamenlijke online bijeenkomsten.

En natuurlijk, het is niet hetzelfde als fysiek samenkomen en met elkaar in één ruimte in die heerlijke bubbel te zitten, elkaar 'live' kunnen zien en voelen, maar ook op deze wijze is het mogelijk verbinding te voelen door tegelijkertijd met elkaar dezelfde focus en intentie te hebben.
Juist in deze tijd is het erg belangrijk om onze frequenties hoog te houden en in verbinding te blijven met elkaar en alle kosmische ondersteuning die op dit moment heel dichtbij en voelbaar is.
We zijn niet alleen, nooit geweest en nu op dit moment van de grote shift zijn zij dichterbij dan ooit.

 

Je kunt je aanmelden via Registeren Online ET-Healing Experience | Stargate Meditatie

Met hartelijke groet,

Jacqueline en Philip Fiolet


MAANDELIJKSE ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ?
Samen met een groep gelijkgestemden?
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

De ET-Contact Experience | CE-5 avonden zijn supergezellige, leerzame en vooral 'excited' avonden waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 10 mensen middels energetische activaties onszelf voorbereiden op open contact met buitenaardse beschavingen en hen met een gezamenlijke intentie uitnodigingen in onze fysieke realiteit.
Omdat het zo belangrijk is dat de uitnodiging een sterke coherente frequentie bevat zullen we deze avonden starten met een niet al te grote groep en in een later stadium de groep langzaam laten groeien tot ca. 25 deelnemers.
Hoe groter de groep, hoe sterker het signaal kan zijn, echter is het wel van belang dat de boodschap van de groep coherent blijft.

WAT IS OPEN CONTACT EN WAT IS CE-5

CE-5 staat voor 'Close Encounters of the Fifth Kind' en daarmee wordt bedoeld dat het voor ons "mensen" mogelijk is om ontmoetingen met liefdevolle buitenaardse levensvormen te initiëren in welke vorm dan ook. Het is wat we noemen menselijk geïnitieerd contact door te werken met een liefdevolle intentie.
De term CE-5 is in de wereld gebracht door Dr. Steven Greer. Hij is de grondlegger van het CSETI project en is 's werelds meest gerenommeerde onderzoeker op het gebied van buitenaards leven. 

Binnen Beyond Medicine doen we dit vanaf onze start in 2014 tijdens de Stargate Experiences en tot nog toe heeft dit contact voornamelijk plaatsgevonden via de niet-fysieke realiteit. Met andere woorden, informatie komt via telepathisch contact en hun aanwezigheid is vooral voelbaar/tastbaar in de ruimte door de energie veranderingen. Mensen die 'helder' genoeg zijn kunnen hun aanwezigheid ook zien in de vorm van lichtlichamen of andere verschijningen.

Meer dan een jaar geleden kregen we tijdens contact momenten met onze gidsen sterk door ons te gaan voorbereiden op een volgende stap in het contact.
CE-5 kwam steeds door en hoewel we hiermee bekend waren voelde het toen nog niet helemaal ons ding. En toch bleef het voortdurend terugkomen. Nu is het zover.
We gaan ons voorbereiden op Open Contact, contact in onze fysieke realiteit.

De weg naar Open Contact is een proces; er zijn weinig mensen (inclusief onszelf) die op dit moment in staat zijn tot een volledig Open Contact, Face-to-Face.
En dat weten zij ook, vandaar dat de contacten op dit moment gaan zoals ze gaan, via onze droomstaat, onze meditatiestaat en communicatie via ons Hogere Zelf.
Tegelijkertijd worden we uitgenodigd om, als wij dat willen, ons voor te bereiden op het meer fysieke contact (Close Encounter betekent 'ontmoeting van dichtbij').
En omdat de eerste keer altijd een speciaal moment is wordt die mijlpaal ook wel het moment van 'First Contact' genoemd.

Om alles te weten te komen over het maken van CE-5 / ET-Contact kunt je eens kijken in het "CE-5 Handbook", gemaakt door Cielia Hatch van ETLetsTalk.
Het handboek vol met nuttige en praktische informatie die je kunt downloaden op CE-5 Handbook.


WAT DOEN WE TIJDENS DEZE ET-CONTACT EXPERIENCE

Tijdens de avonden laten we ons natuurlijk begeleiden door onze eigen gidsen en we zullen de avonden dan ook openen met een afstemming met Joël (ET-Gids van Sirius) die via Jacqueline altijd prachtige boodschappen doorgeeft en samen met onze teams een prachtig (en krachtig) energieveld neerzet.

Vervolgens is er gelegenheid om contact ervaringen met elkaar te delen en ieder maand is er ruimte om een thema rondom 'Open Contact' / 'First Contact' met elkaar te bespreken of middels Q&A aan onze gidsen te vragen.

Deze thema's dienen altijd ter voorbereiding op het contact en kunnen bijvoorbeeld gaan over :

  • Welke beschavingen willen op dit moment graag in contact komen
  • Hoe herken je deze beschavingen
  • Buitenaardse talen, codes en communicatie
  • Protocollen die zij volgen in het open contact met ons ('waarom landen zij niet gewoon ...')
  • Activiteiten die zij zelf voorstellen aan ons ter voorbereiding op het open contact
    (bijv. materiaal/oefeningen uit workshops van Bashar die specifiek gaan over het voorbereiden van onszelf)

En net als tijdens de filmavonden zul je merken dat tijdens deze Q&A / voorbereiding zij er in energetische vorm al bij zijn. 
Je kunt hun aanwezigheid gewoon voelen. 
En bijna ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit het eerste deel van de voorbereiding van de avond.

Afhankelijk van het weer gaan we vervolgens naar buiten (als we dat nog niet waren) voor de 'Night Watch'.
Mocht het te slecht weer zijn en we blijven liever binnen ... ook prima !
In ieder geval zal het rond deze tijd al donker(der) zijn.

De 'Night Watch' zal worden ingeleid met een Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf en energetische activaties.
Een Stargate Meditatie is een reis naar hogere dimensies waar je van nature al mee in verbinding bent, ongeacht of je je dit bewust bent.
Tijdens het werken met de Stargate kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen veel makkelijker geworden en ontstaat er een prachtig homogeen energieveld waarin gezamenlijk de intentie voor open contact gedaan kan worden.

Belangrijk te weten is dat deze avonden niet per sé gaan over het waarnemen van ruimteschepen, maar over het onszelf voorbereiden op Open Contact, zonder enige verwachting van de manier waarop dit voor ons gaat plaatsvinden. Al zou dit zomaar kunnen betekenen dat schepen zich laten zien, maar het kan echt in vele vormen gebeuren.
De aanwezige wezens kunnen ook bijvoorbeeld hun energie verdichten en op deze manier voor ons als zichtbaar lichtverschijnsel waarneembaar worden.

Dit contact is een proces, een proces in onszelf allereerst, van het onszelf vrijmaken van verwachtingen en vooral angsten.
Het is echt niet voor niets dat het contact in eerste instantie plaatsvindt via de metafysische realiteiten. 

Onze buitenaardse gidsen geven steeds aan dat zij pas echt op andere manieren in contact met ons kunnen komen op een wijze die prettig en dienend is voor beide partijen als we in staat zijn eerst in contact te zijn met onszelf.  Het contact met buitenaardsen gaat paradoxaal genoeg via de weg naar binnen.
Meer hierover in ons blog Meeting Us Halfway

We sluiten de avond af met wat we het beste kunnen omschrijven als een channeling met één van onze ET-Gidsen.
Onze gidsen hebben altijd mooie boodschappen voor de groep.
En ook belangrijk te weten ... niets is bij ons (en onze vrienden) in beton gegoten ... we go with the flow.

LOCATIE

De locatie voor de ET-Contact Experience | CE-5 avonden is de Schaapshoeve in Langenboom.
Deze plek beschikt over een prachtige, ingewijde steencirkel die werkt als een portal en waarmee we goede ervaringen hebben als het gaat om contact in andere dimensies.
Daarnaast ligt deze steencirkel op eigen grond en is het toegestaan om na zonsondergang als groep in deze natuurlijke omgeving te verblijven en zonder dat het proces verstoord kan worden door voorbijgangers.

Daarnaast beschikt de Schaapshoeve over een prachtig gebouw waarin we voorbereidende activiteiten kunnen doen en we naar kunnen uitwijken in geval van slechte weersomstandigheden.
Op die manier gaat deze avond dus altijd door ... weer of geen weer !

De adresgegevens zijn :

de Schaapshoeve
Schaapsdijkweg 20
5453 SE Langenboom 

PRAKTISCHE ZAKEN

De avond start om 20.30 uur 19.30 uur en ergens rond 23.30 uur ronden we samen af.
De entree is 17,50 euro, incl. koffie en thee.

Neem eventueel een slaapzak, dekentje of matje mee, zodat je eventueel lekker kunt gaan liggen tijdens de Stargate Meditatie / Night Watch.

De avond wordt verzorgd door Jacqueline en Philip (Healing Centre Beyond Medicine) en je kunt je vooraf aanmelden via de email Aanmelden ET-Contact Experience | CE-5.

CE-5 | Peoples Disclosure

{dd_yt_video}videoid:ywbvKDNyGV4:controls:1{/dd}

Heb je interesse ?
Kom ook !!  


De data voor de eerste helft 2020 zijn :

     - vrijdagavond  24 Januari 2020
     - vrijdagavond  21 Februari 2020
     - vrijdagavond  27 Maart 2020
     - vrijdagavond  24 April 2020
     - vrijdagavond  22 Mei 2020
     - vrijdagavond  19 Juni 2020

De datums zijn zoveel mogelijk gekozen op een vrijdagavond vlak voor/na een nieuwe maan.

Mocht je héél graag meer willen weten en ervaren over het contact met buitenaardse beschavingen, kijk dan ook eens op 
- de maandelijkse ET-Healing Experiences in Oosterbeek
- de maandelijkse Buitenaardse FilmAvonden in Wolfheze

 

Telephone
Email
Website
Address
Schaapsdijkweg 20, 5453 SE Langenboom

 

Map


Contact Us

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Learn more on our
Fair Prices
Terms & Conditions
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Customer Reviews

Prev Next
Together We Heal

  In the past years we have received requests from people overseas (Canada, USA, Australia, UK, India, ...) to develop a program for ET-Healing Practitioner via skype.This year for the first time we decided to give it...

My First ET-Healing Session

Read more
Het leven is weer terug

  A sweet lady who had been in my practice a year ago, was lying on the treatment table for a session. And the team directed me instantly to her throat chakra, there was such a...

Life is back !!

Read more
ET-Healing for Cosmic Contact

  Recently a lady came into our practice, who suffered from pain in the heart region.She has had herself examined by a specialist but no abnormalities were found. A mystery, because she does experience real physical...

ET-Healing for Cosmic Contact

Read more
Am I an extraterrestrial?

  He comes into our practice for the first time concerning his physical complaints. He wants to know what it is, he wants a diagnosis. And he' s very honest about the extraterrestrials: 'I'm pretty skeptical...

Am I an extraterrestrial ?

Read more
Magie op Aarde

  Together with a client, I had such a magical experience throughout the entire ET-healing session that we are eager to share it with you in her own writings ... "This is a summary of the ET-healing...

Time for Magic

Read more
Shifting through time and dimensions

  "Dear Jacqueline, Last week you brought me a beautiful and amazing healing that changed everything. Thank you very much. Unimaginable, what has happened and what is still unfolding.On the audio recording I heard some of...

Shifting through time and dimensions

Read more
ET-Healing for a traumatised dog

  One day there was another request for an ET-healing session for a dog, which I also love to do.For animals are so pure in there responses on the healing frequencies and once they trust you...

ET-Healing for a traumatised dog

Read more
Healing voor Gabber

  Gabber is a very cute dog and one day his owner contacted me and asked me to do a distance ET-healing session for him, because when she lifts him, he is screaming in pain.The veterinarian...

ET-Healing for Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Life changing event: healing by extraterrestrial beings When we were on holiday in the South of England (Glastonbury area) in 2013 doing a crop circle tour under the guidance of Janet Ossebaard, the team and I...

ET-Healing for Janet Ossebaard

Read more
Reference ET-Healing

In July 2011  I was diagnosed with Lymphoma Hodgkin in three places in my chest. After 5 months of chemotherapy and 25 days of radiation treatments the tumors seemed to have disappeared. During my recovery...

ET-Healing for Lymphoma Hodgkin

Read more