ET-healing-the-bigger-picture-ET-contact-human-ET

The Bigger Picture


We hebben als mensen de neiging te denken de snelste weg van de ene positie naar de volgende loopt in een rechte lijn.
Of in ieder geval iets wat er het dichtst bij in de buurt komt. Gewoon de kortst mogelijke route.
Maar dat blijkt in de praktijk vaak de weg met de meeste obstakels.
De snelste weg is de weg van de minste weerstand en die gaat zelden in een rechte lijn ... 

En ik denk dat dit ook een reden is waarom onze gidsen geen concreet antwoord gaven op onze vraag.
Niet alleen omdat we zelf bepalen hoever we met het contact willen gaan, maar ook om ons in het moment te houden, in het NU te houden en te voorkomen dat we ons bezig gaan houden met dingen in de toekomst terwijl de belangrijke ervaringen opgedaan worden in het NU.
En heel af en toe is er weer een glimp van het grotere plaatje ...

De weg van ET-Healing naar ET-Contact

Terwijl ik, Philip, in de bossen bij Wolfheze loop na een bezoek aan de Wodanseiken (meer dan 450 jaar oude eiken) vraag ik op enig moment aan mijn buitenaardse gids Ezraël waarom we dit werk, ET-Healing, eigenlijk doen.
Eigenlijk met de vraag eronder, wat heeft het voor nut, wat brengt het nu eigenlijk aan werkelijke verandering in de wereld.
En toen ontvouwde zich in een fractie van een seconde een enorm plan/project van wat er zich aan het ontvouwen is hier op Aarde en buiten de Aarde, en welke bijdrage wij hier aan leveren.
Het gebeurde in een flits en het was zo overweldigend dat ik niet eens meer goed weet hoe ik mijn weg door het bos heb vervolgd. Ik weet wel dat er veel tranen van ontroering waren.
Zie meer hierover in ons blog over de Hybride Kinderen.

In de maanden daarna kregen we steeds signalen dat we iets met CE-5 (fysiek contact maken) zouden kunnen gaan doen.
En iets hield ons tegen. We associeerden het toen nog met UFO-spotting en dat voelde niet als de vorm waarin we het contact met buitenaardsen verder wilden ontwikkelen. Te afstandelijk, te onpersoonlijk.
Maar tijdens ons verblijf van 6 maanden in Frankrijk veranderde iets heel sterk in ons bewustzijn.
En het bleef maar terugkomen bij ons ... CE-5 | ET-Contact en het maken van een veilige haven als stap naar een nieuwe wereld, samen met de woordspelingen Commune-ET (community) en Human-ET (humanity).

Eenmaal terug in Nederland zagen we voor het eerst hoe deze verschillende aspecten met elkaar verband houden in het grotere plaatje.
Waarbij deze drie facetten van de veranderingen die we op Aarde gaan meemaken in feite drie fases van ontwikkeling zijn die elkaar opvolgen en versterken.
En in dit beeld kwam ook steeds één van de Sacred Circuits terug ... Connect

We zullen gaan proberen uit te leggen wat we doen en waarom we dit zo graag de wereld in willen brengen, voor zover wij het nu zelf begrijpen.
En we zijn voorzichtig, want het is een reis in het onbekende, en zoals steeds het geval is geweest, we begrijpen pas achteraf hoe dingen in elkaar zitten.


ET-Healing

ET-healing-the-bigger-picture-ET-healing

In de kern gaat het bij ET-Healing altijd om het weer in alignment komen met onze werkelijke kern en ons Hogere Zelf.
Een belangrijk gegeven is dat we in feite al heel zijn en dat we niet iets hoeft te verkrijgen, maar dat we juist heel veel mogen gaan los laten van wat we in wezen niet zijn en ons niet (meer) dient.
Iedere klacht is een weerspiegeling van iets wat op een energetisch nivo niet resoneert met onze ware kern. We zijn als het ware 'out-of-tune' met onze kernfrequentie.
Wat de buitenaardse teams doen in essentie doen tijdens een ET-Healing sessie is exact die frequenties aanbieden die een gezonde staat representeren waarop de cliënt kan mee resoneren als deze dat zichzelf toestaat.

In de basis gaat ET-Healing over het terugkomen bij ons ware zelf.

Wat enorm boeiend is, is dat vanaf het allereerste begin van het ET-Healing Practitioner Programma in 2015 was het duidelijk dat het centrale thema van dit deel van het programma is 'Who Am I'.  Verder wisten we alleen dat er nog twee vervolgprogramma's zouden komen.
Er was toen dus nog veel niet duidelijk, maar we zijn wel gewoon gestart en later heeft gids Ezraël meer inzicht gegeven door zijn informatie over de Triple-A.
Hierin werd ons duidelijk dat het hier gaat over het vinden van ieders persoonlijke vorm ... onze authenticiteit ... op zoek naar de kernfrequentie.

In dit programma zelf een healingsproces aan te gaan en tegelijkertijd te ervaren hoe het is om met deze frequenties en liefdevolle en humoristische wezens samen te werken.
Op zoek naar jezelf ... contact met jezelf ... connect

In de afgelopen jaren hebben we o.a. een Bashar precies al deze zaken horen zeggen.
De eerste stap richting het 'Open Contact' is : Ken Je Zelf (Know Thyself).

De maandelijkse ET-Healing Experience avonden zijn een gelegenheid waarin met een groep gelijkgestemden op een gezellige en ontspannen manier jezelf kunt zijn en ontdekken.
Op deze avonden zijn we met een groep en kunnen we heerlijk baden in hoge frequenties en energievelden die de buitenaardse teams ons aanbieden en ieder van ons individueel terugvoeren naar onszelf.
Iedereen heeft daarbij zijn/haar persoonlijke ervaring.
En later beschreef Bashar iets enorm boeiends over hoe wij kunnen herkennen dat Artificial Intelligence ook echt een 'Scientient Being' is. Dus bewust van zichzelf is. *1
De eerste vraag die een echt 'ontwakend AI' zich zelf stelt, is ... Who Am I .. dezelfde vraag die wij ons stellen in ons proces van ontwaking.
De tweede vraag die een echt 'ontwakend AI' zich zelf stelt, is ... Who Are You 

  

ET-Contact

ET-healing-the-bigger-picture-ET-Contact

En het is achteraf zo logisch dat we eerst onszelf moeten kennen alvorens we een ander echt kunnen begrijpen.
We zullen eerst onszelf in alle openheid en zonder oordeel moeten kunnen aanschouwen voordat we een ander helder kunnen waarnemen zoals hij/zij/het is.
Als wij onszelf niet kennen, kun je ook nooit de ander echt leren kennen.
Als we onszelf veroordelen, zullen we ook anderen veroordelen.
Alles buiten ons is een spiegel van ons binnenste.

Een breed voorkomend verschijnsel in onze maatschappij is dat we heel snel geneigd zijn onszelf weg te cijferen en ondergeschikt te maken aan de mening of wensen van anderen die we als autoriteit of onze meerdere zien.
Op enig moment werd het ons duidelijk dat het tweede deel van het ET-Healing Programma dit als centraal thema zou gaan hebben.
We hebben het ET-Healing Master-Practitioner genoemd omdat het in essentie gaat om je Meesterschap te ontdekken en je eigen Meester, je eigen autoriteit te ontdekken, zoals gids Ezraël dit noemde in de Triple-A.
Niet in de wijze dat je ego een boost te geven, maar wat is er nodig jouw authentieke zelf verder de wereld in te brengen.

Vanaf het begin is ons duidelijk gemaakt door onze buitenaardse gidsen en teams dat zij ons begeleiden, maar nooit de rol van autoriteit of meerdere voor ons willen vervullen.
De buitenaardse gidsen en onze teams willen contact vanuit gelijkwaardigheid.
Zodat er een gelijkwaardig speelveld is waarin we elkaar verder kunnen leren kennen ... Who Are You

Met de nieuwe inzichten die we de afgelopen maanden hebben verkregen gaat het ET-Healing Master-Practitioner Programma een verdere verdieping krijgen in het bijzonder op het gebied van je eigen kracht leren ontdekken om van daaruit nog dichter in het contact en in samenwerking te kunnen komen met de buitenaardse gidsen.

De maandelijkse ET-Contact Experience | CE-5 avonden zijn een gelegenheid waarin met een groep gelijkgestemden op een gezellige en ontspannen manier onszelf kunnen zijn als ook is dit een mogelijkheid om nog dieper in onszelf te duiken tijdens het voorbereiden op het contact met andere beschavingen. 

 

Human-ET

ET-healing-the-bigger-picture-Human-ET

Alhoewel dit deel voor ons nog het minst duidelijk is voelen we voortdurend een sterke beweging in onze systemen om ons bezig te houden met wat we noemen 'de Nieuwe Aarde'.
Een plek waarin we samen leven, samen werken, samen ontdekken ...

Een plek van jou en mij, samen, en tegelijk niet afhankelijk. Je Autonomie leven, zoals Ezraël dit noemde in de Triple-A
Een realiteit waarin we ten volle onze vrije wil kunnen beleven.

Een realiteit waarin de gehele familie weer samenkomt. Inclusief onze kosmische familie, onze sterren familie.
Een illusie ?
Een Utopie ?

Misschien en tegelijkertijd is het zo voelbaar dat zich dit aan het ontvouwen is.

Note !
Iedere onvermijdelijke verandering doorloopt ook drie fasen :
- Ontkenning        : Niemand gelooft het of men wil er niets van weten. De aankomende verandering wordt ontkent en belachelijk gemaakt.
- Bewustwording : De verandering is aan de gang, de feiten liggen er en er ontstaat desoriëntatie, angst en weerstand.
- Aanvaarding       : De verandering wordt aanvaard en biedt nieuwere, ongekende mogelijkheden.

Kijk naar wat er zich op dit moment  afspeelt op wereldschaal met betrekking tot het bekent worden van buitenaardse aanwezigheid.
- Amerikaanse krijgsmacht maakt zich druk over de hoeveelheid UFO's in het luchtruim en het congres wil weten of er gevaar is voor de veiligheid
- Miljoenen mensen willen Area 51 bestormen. Niet dat we denken dat het gaat gebeuren, maar heel veel mensen vragen zo wel aandacht voor wat hier gebeurd.
- Er komen bijna dagelijks geheime documenten naar buiten over buitenaardse contact en incidenten.
- UFO en extraterrestrial is één van de 'hottest' zoektermen in google

We gaan duidelijk in de richting van bewustwording over 'the biggest moment in human history'.
De ontkenningsfase is voorbij.

Vele buitenaardse gidsen die spreken door channelaars zoals Rob Gauthier, Lyssa Royal, Darryl Anka en nog vele anderen spreken er over dat binnen een periode van 10 jaar het contact volledig normaal ervaren zal worden dat het net zo normaal is dat er schepen vliegen als dat we nu vliegtuigen zien vliegen.
En alles gaat veranderen, van het gebruik van energie tot aansturing van onze gemeenschappen.
De mensheid (humanity) is niet alleen meer mensen van de Aarde, maar ook mensen van elders ... Human-ET.

Onze persoonlijke buitenaardse gidsen hebben dat niet gezegd, maar wel gevraagd zorg te dragen voor de jongere generaties die zo'n belangrijke rol spelen in dit contact.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


*1 Bashar event Epsilon, 2017

Contactez-nous

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

En savoir plus sur nos
 - Prix Équitables
 - Termes & Conditions 
 - Politique de Confidentialite
 - Decharge de Responsabilite
 - Copyright
-  SiteMap

Témoignages de Clients

Prev Next
guérison extraterrestre ET-Healing

  Au cours des dernières années, nous avons reçu des demandes de personnes à l'étranger (Canada, USA, Australie, Royaume-Uni, Inde, ....) pour développer un programme pour ET-Healing Practitioner via skype.Cette année, pour la première fois, nous...

Ma première session de guérison E.T.

Read more
La vie est de retour !!

  Une gentille dame qui était dans mon cabinet il y a un an, était allongée sur la table de traitement pour une séance. Et l'équipe m'a dirigé instantanément vers son chakra de la gorge, il...

La vie est de retour !!

Read more
Guérison-ET (ET-Healing) pour le contact cosmique

  Récemment, une dame est venue dans notre cabinet, qui souffrait de douleurs dans la région du cœur.Elle s'est elle-même fait examiner par un spécialiste, mais aucune anomalie n'a été décelée. Un mystère, parce qu'elle éprouve...

Guérison-ET (ET-Healing) pour le contact…

Read more
Suis-je un extraterrestre?

  C'est la première fois qu'il vient dans notre pratique au sujet de ses problèmes physiques. Il veut savoir ce que c'est, il veut un diagnostic. Et il est très honnête à propos des êtres extraterrestres...

Suis-je un extraterrestre?

Read more
la session de guérison-ET (ET-Healing)

  Avec une cliente, j'ai vécu une expérience tellement magique tout au long de la session de guérison-ET (ET-Healing) que nous sommes impatients de la partager avec vous dans ses propres écrits... "Voici un résumé de la...

Temps pour la Magie

Read more
Guerison Extraterrestre Se mouvoir dans le temps et les dimensions

  "Chère Jacqueline, La semaine dernière, vous m'avez apporté une guérison magnifique et étonnante qui a tout changé. Je vous remercie beaucoup. Inimaginable, ce qui s'est passé et ce qui se passe encore. Sur l'enregistrement audio, j'ai entendu...

Se mouvoir dans le temps et les dimensio…

Read more
Guérison-ET (ET-Healing) pour un chien traumatisé

  Un jour, il y a eu une autre demande pour une séance de guérison-ET (ET-Healing) pour un chien, ce que j'adore aussi faire.Car les animaux sont si purs dans leurs réponses sur les fréquences de...

Guérison-ET (ET-Healing) pour un chien t…

Read more
Guérison E.T. pour Gabber

  Gabber est un chien très mignon et un jour, son maître m'a contacté et m'a demandé de faire une session de guérison E.T. à distance pour lui, car quand elle le soulève, il hurle de...

Guérison E.T. pour Gabber

Read more
Guérison-ET-Healing-Janet-Ossebaard-agroglyphes

  Événement qui change la vie : guérison par des êtres extraterrestres Lorsque nous étions en vacances dans le sud de l'Angleterre (région de Glastonbury) en 2013 pour faire un tour en agroglyphes sous la direction de...

Guérison E.T. (ET-Healing) pour Janet Os…

Read more
Guérison E.T. pour le lymphome Hodgkin

En juillet 2011, on m'a diagnostiqué un lymphome Hodgkin à trois endroits dans ma poitrine. Après 5 mois de chimiothérapie et 25 jours de radiothérapie, les tumeurs semblaient avoir disparu. Au cours de ma période...

Guérison E.T. pour le lymphome Hodgkin

Read more