Nieuwsbrief November 2021

mail
Nieuwsbrief November 2021
 
 

Beste Bezoeker,

Afgelopen maand ontvingen we een onroerende vraag van een jongen van 14 jaar uit de VS.
Zijn score van de Star Kid Questionaire wees sterk in de richting van een Star Kid.

Hij schrijft onder andere "but I feel like a lot of people automatically dislike me" en "I feel like people like to hurt me, while we don't even know each other. Do you have an answer of what is happening ?" 

We hebben een mooie uitwisseling gehad per mail.

En ja, het is helaas het feit dat het voor veel Star Kids best moeilijk is om te integreren in de huidige Aardse realiteit.
Het verschil in frequentie en bewustzijn van deze kinderen en hun directe omgeving is soms een ware uitdaging voor veel Star Kids.
Maar dit heeft een hele goede reden !

The Universe doesn't make mistakes

Je kent misschien allemaal wel het fenomeen dat als iemand in een compleet nieuwe omgeving komt, bijvoorbeeld een werkomgeving, en dat het de 'nieuweling' meteen opvalt als processen of werkwijzes onlogisch zijn, niet efficient of effectief zijn, of zelfs schadelijk danwel contra-productief zijn.

En soms ook dat als de 'nieuweling' er dan iets van zegt, dat het niet altijd gewaardeerd wordt als er veranderingen worden voorgesteld, immers 'zo werken we hier nou eenmaal'.
En in een verlangen om erbij te horen, geaccepteerd te worden, past de nieuweling zijn/haar perceptie aan. En na verloop van maanden of jaren wordt het normaal, zonder het in de gaten te hebben, en doen ze het ook gewoon op die manier. 
Vaak kan het verschil door de 'nieuweling' dan zelfs niet eens meer worden waargenomen.

Hier zit een enorm sterk mechaniek achter met van twee 'oer'-krachten van overleving ... het 'aanpassen aan de omgeving' en het 'bij de groep/kudde blijven'. En het vraagt een sterke innerlijke kracht om deze 'forces of nature' te trotseren.

Dit is vaak dagelijkse realiteit van Star Kids en, tegelijkertijd, zie hier ook de kracht die zij meebrengen.
Je zou je kunnen afvragen waarom zij zich niet gewoon aanpassen, waarom kiezen zij niet voor 'the easy way out' ?
Waarom doen zij geen consessies ?

Wel, elke keer als we ons aanpassen, in de zin van het doen van consessies ter wille van iets buiten ons, dekken we een stuk van onze natuurlijke identiteit af en dat heeft een prijs.
 
Star Kids hebben de neiging dit niet te willen doen en trouw te blijven aan zichzelf.
In een doorsnee aardse omgeving worden ze dan snel als 'vreemd' en 'niet-normaal' gezien en vallen daarmee buiten een groep.

Ze zijn hierdoor soms ook moeilijk 'bestuurbaar' om ze te laten 'gedragen zoals het hoort'. 

En ondanks dat hun aard in de regel buitengewoon geweldloos is, kan de innerlijke kracht die  Star Kids uitstralen vaak een defensieve en soms agressieve reactie bij anderen oproepen, die zij vervolgens totaal niet kunnen begrijpen.
Goed beschouwd triggert hun hogere frequentie een soort van healing-reactie bij anderen op. Star Kids zijn van nature vaak hele goede healers.

Star Kids hebben door hun andere wijze van incarneren veel meer herinnering (c.q. zijn minder vergeten / hebben minder weggefilterd) van wie zij werkelijk zijn. De connectie met 'Source' is heel actief aanwezig in hun bewustzijn en ondanks deze connectie is buitensluiting voor Star Kids net zo pijnlijk als voor iedereen. 

Bashar legde in de 'the Seven Neutral Needs' prachtig uit hoe belangrijk een 'voedende' omgeving én relaties noodzakelijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van een mens. We kunnen veel missen, maar nooit een langdurig gemis aan één van deze 7 elementen.

Veel aardbewoners spelen het spel van 'vergeten wie je bent' en op zoek gaan naar je ware identiteit.
Star Kids komen niet zozeer om dit spel te spelen, zij komen meer om te helpen om de spelregels en het speelveld te veranderen om het collectief een nieuw spel op next level te kunnen laten spelen.
Zij kunnen zich diep van binnen niet conformeren aan het huidige spel op deze wereld omdat zij 'weten' een rol te hebben in de verandering van het spel.

We cannot improve the world if we are conformed by it

Heel boeiend is dat een soortgelijk fenomeen vaak ook merkbaar is bij mensen die de Reconnection hebben gedaan ... na een periode van integratie ervaren velen een steeds sterker wordende connectie met hun blauwdruk, worden allerlei niet (meer) passende patronen van aanpassing losgelaten en is er een weg terug naar de natuurlijke, oorspronkelijke identiteit ingezet.

Men voelt een sterkere connectie met hun blauwdruk, hun passie in dit leven en hun connectie met Source, het Universum.
Met als 'side-effect' dat het steeds lastiger wordt om concessies te doen aan hun levenspad ... het kan wel, maar dat voelt zo verkeerd, dat voelt zo als een verloochening van het Zelf, hetgeen steeds lastiger is op te brengen.

Men stopt met concessies doen als die niet (meer) kloppend voelen en kiest eerder voor afkeuring, buitensluiting of verlating door anderen dan voor de verlating van zich Zelf.
Een prachtig proces van het ervaren van innerlijke kracht door het 
'aanpassen van de omgeving' aan wie zij zijn en niet andersom.
 Star Child / Star Kid


Star Kids
hebben juist door hun opener connectie naar kosmisch bewustzijn des te meer moeite om te begrijpen hoe de Aardse realiteit werkt.
Het contrast is nog erg  groot om te overbruggen met als gevolg dat er zich een grote frictie in hun systeem kan opbouwen.


Veel Star Kids 'beschermen' zich o.a. door terugtrekken in zichzelf (het voorkomen van spanning/lading van hun systeem), of door haast oncontroleerbare ontlading van hun systeem, maar soms ook door verdoving van hun systeem.

Het is begrijpelijk dat de Reconnection geen toegevoegde waarde heeft voor Star Kids (in zijn algemeenheid de generaties lichtwerkers vanaf 2012)  ... zij hebben door hun andere wijze van incarneren deze connecties wagenwijd open staan.

Hun uitdaging is namelijk niet zozeer hun connectie met de kosmos, hun blauwdruk en hun hogere Zelf, hun uitdaging is eerder hun connectie met de Aarde. Het is echt van groot belang voor hen dat we dit gaan (h)erkennen. 

Het is nu zo'n 1½ - 2 jaar geleden dat onze gids Ezrael aangaf dat een healing proces zoals de Reconnection veel zal gaan betekenen voor de mensheid en vanuit steeds meer perspectieven beginnen we te begrijpen waarom dit toen is aangegeven.
Ook de Star Kids zijn zo'n perspectief ... ouders, leraren, iedereen die met deze kids in aanraking komen.
We kunnen Star Kids pas echt leren begrijpen als we kunnen connecten met hun wereld. Als we vanuit energetisch oogpunt bekeken een gezamenlijk veld kunnen ervaren.

In meerdere opzichten zijn zij voorlopers en als we hen als leraren zouden kunnen zien, dan kunnen we nog veel van ze leren ... 

En daarvoor is het wel nodig dat we onszelf (re-)connecten met de kosmos, onze blauwdruk en ons hogere Zelf ... 

You cannot perceive what you are not the vibration of

English Translation can be found on Human-ET One


Lieve mensen,

Deze nieuwsbrief heeft zichtbare en minder zichtbare lagen.
Het gaat over Star Kids, over ons allemaal, over connecties, concessies, conformeren en meer ... en heeft een verband met vorige nieuwsbrieven.

We hopen dat het je mag inspireren in de ontwikkeling van nieuwe perspectieven.
Graag horen we van je als je een boeiende vraag of positieve inbreng hebt voor een volgende nieuwsbrief !
Voel je welkom ... 

We wensen iedereen veel wijsheid in de tijd die voor ons ligt en hopen dat ieder net als wij het bestaan van een nieuwe wereld kunnen voelen waarin we met elkaar in liefde en respect terugkijken op deze intense tijden van transformatie.

Hou van elkaar en hou elkaar goed vast de komende maanden!

Voor nu, heel veel liefs !!
En tot gauw, in levende lijve, op één van de online events en op de online community Human-ET One!

Jacqueline en Philip


AGENDA HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

De komende maanden is er weer volop activiteit in onze agenda met verschillende evenementen in Nederland zoals ET-Contact Experiences, Workshops, Retraites en de altijd supergezellige filmavond.

Het aanbod van onze events groeit nogal en het leek ons handig een verdeling te maken in :
- Activiteiten voor de komende maand
- Opleidingsprogramma'sET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING SESSIES

Het is op dit moment beperkt mogelijk om 'live'-sessies met Jacqueline en Philip voor ET-Healing en/of de Reconnection te boeken op onze praktijk locatie in Wolfheze.

Ook is er natuurlijk altijd de mogelijkheid voor een ET-Healing sessies op afstand !

Direct Contact : Contact JacquelineET Contact ExperienceET-HEALING EXPERIENCE | STARGATE MEDITATIE (ONLINE)

Dinsdag 9 November 2021 19:30 - 22:00

Entree 10,00 euroDe heerlijke maandelijkse ET-Healing Experience avonden doen we voorlopig via een online bijeenkomsten zullen eventueel later weer op locatie in Oosterbeek gedaan geworden.

Juist in deze tijd is het erg belangrijk om onze frequenties hoog te houden en in contact te blijven met elkaar én alle kosmische ondersteuning.
Wij ervaren het contact op dit moment nog veel dichter en hun energie nog sterker dan ooit.

En natuurlijk, het is niet hetzelfde als fysiek samenkomen en met elkaar in één ruimte in die heerlijke bubbel te zitten, elkaar 'live' kunnen zien en voelen, maar ook op deze wijze is het mogelijk verbinding te voelen door tegelijkertijd met elkaar dezelfde focus en intentie te hebben.

Lees verder op : ET-HEALING EXPERIENCE | STARGATE

Direct Aanmelden : Online RegistratieBuitenaardse FilmAvond Beyond Medicine - WolfhezeBUITENAARDS FILM AVONDJE (ONLINE)

Dinsdag 16 November 2021 19:30 - 22:00

Geannuleerd

'Everything will change'
~ Quote from Bashar in event '13 months and counting', 27 September 2015

Wie herinnert zich nog 7 Januari 2017 - Bashar Documentary First Contact ?

We huurden toen de hoofdzaal van het Filmtheater Fraterhuis in Zwolle af, kochten de bioscooplicenties voor de filmdocumentaire 'First Contact' en organiseerden die dag twee film voorstellingen ... wat was dat gaaf !!!
Wat een belevenis !!!
Was jij er toen ook bij ?

En wat opkomst en een enthousiasme van honderden bezoekers, met naderhand de vraag of we niet vaker film bijeenkomsten konden gaan organiseren.

Na overleg met Bashar Communications kregen we toestemming om een kleine studiegroep samen te brengen en een soort film/studie avond te organiseren waarna we vanaf maart 2017 iedere maand (m.u.v. zomermaanden) een film/studie avond hebben georganiseerd bij ons in de praktijk aan huis.

Samen kijken en tegelijkertijd met elkaar uitwisselen en leren.
Supergave avonden, echt genieten.

Vorig jaar zijn we als gevolg van de beperkingen voor samenkomsten online gegaan en nog steeds supergave avonden !

Helaas heeft Bashar Communications afgelopen maand te kennen gegeven er niet (meer) mee akkoord te gaan en ons gevraagd te stoppen met de film/studie avonden.

De verschillende pogingen om in contact te komen met de organisatie hebben tot op heden geen gehoor gekregen en hoewel we nog een aantal pogingen zullen ondernemen, zullen we zolang we geen response hebben gekregen de film/studie avonden annuleren.

We vinden dit echt heel erg jammer ... en tegelijkertijd ... niets gebeurt voor niets !
Het is de tijd van verandering ...

Wij gaan nadenken over een nieuw concept voor deze avonden, wellicht in een mix-vorm met de Human-ET Monthly MeetUp avonden.
En we houden ons zeker aanbevolen voor jouw suggesties.

Mocht je een geweldig idee hebben, we horen het graag : Contact Philip
Alvast bedankt !!HUMAN-ET ONE MONTHLY MEET UP  (ONLINE)

HUMAN-ET ONE MONTHLY MEET UP (ONLINE)

Dinsdag 23 November 2021 19:30 - 22:00

Entree : Donatie


GEANNULEERD !!!


Hoewel er nog heel veel te delen is en er superleuke films te bekijken zijn samen (bijv. de laatste film van Darryl Anka - Alienated) gaan we de Human-ET One Monthly Meet Up avonden de komende maanden annuleren ...

Meer info over de annulering op onze online community Human-ET OneSelf-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 22 + Zondag 23 Januari 2022

Entree 333,- euro

VOLGEBOEKT

Het duurt nog even ... maar in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en Reconnection2-DAAGSE (SELF-)HEALING EN PERSOONLIJKE RECONNECTION

Maandag 21 + Dinsdag 22 Februari 2022

Entree 333,- euroIn deze 2-daagse workshop gaan we heerlijk aan de slag met (self-)healing met een kleine groep van 4 deelnemers.
Deze maand niet in een weekend, want we vinden de datum zoooo bijzonder 22-02-2022 ...
En datum om niet te vergeten !!!

Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : 2-Daagse Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 


ET-HEALING PRACTITIONER OPLEIDINGEN


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA (ONLINE)

Door de toegenomen vraag starten we
per maand slechts één nieuw traject, zijnde

- één training voor een tweetal, of
- een privé training voor één deelnemerSinds we in Nederland in 2014 zijn gestart met ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen is ons vele malen gevraagd of we ook voor mensen die in het buitenland wonen of voor mensen die geen mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingsdagen, op de één of andere manier toch iets kunnen bieden.

In het begin waren we hier vrij terughoudend in omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is in het gaan ervaren en gaan vertrouwen van wat zich tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met de buitenaardsen allemaal kan afspelen.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in de persoonlijke groei, heling en het leren vertrouwen van jezelf in de samenwerking met de buitenaardse begeleiders en het integreren van deze frequenties dat we in eerste instantie het niet mogelijk dachten om dit individueel en op afstand te kunnen bereiken.

Desondanks zijn we toch gestart met een aantal pilots waarin we online, via skype of andere vorm van telecommunicatie, deelnemers zijn gaan begeleiden in het werken als ET-Healing Practitioner.
Deelnemers in Canada, Amerika, Australië, Duitsland, Portugal en Cyprus die we stap voor stap begeleiden middels individuele sessies.

En ook al hebben deze deelnemers meer huiswerk te doen dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting !
Een deelneemster met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE

Mocht je ook interesse hebben in het gaan samenwerken met buitenaardse gidsen, maar niet de gelegenheid hebben het groepsprogramma te volgen, neem dan eens vrijblijvend contact op met Jacqueline over de mogelijkheden !

Lees verder op : ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA - ONLINE

Direct Contact : Contact Jacqueline


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA 2022-VOORJAAR

De 12 Daagse Opleiding start in Februari 2022 !


 

 


HET ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA

Dit programma bestaat uit 12 praktijkdagen, verdeeld over 6 blokken, met tussenliggende periodes van ongeveer 3 weken.

In de praktijkblokken neemt het oefenen met ET-Healing en contact een zeer belangrijke rol in.
In deze blokken ligt de focus op jou als healer, de relatie die je hebt met jezelf, met je gids, de teams en de relatie die je hebt met de wereld.

Het met elkaar oefenen en ervaren is van onschatbare waarde en geen enkele informatie kan ooit de plaats innemen in een werkveld waar je meer gebruik maakt van je hogere bewustzijn dan van je mentale vermogens.

Tijdens de praktijkblokken wordt het oefenen (individueel, twee-tallen en groepssessies) afgewisseld met informatie over een grote variëteit van onderwerpen, zoals het werken met energievelden, dimensies, mechaniek van channeling en healing met buitenaardsen, informatie over de buitenaardsen zelf ... en wat de deelnemers zelf aan vragen inbrengen.
Doelstelling is om de ET-Healing Practitioner vertrouwd te raken in het werken met deze liefdevolle wezens en in het contact met hen.

De diepgang en intensiteit van dit programma is met de jaren behoorlijk toegenomen en dat is niet vreemd ... we bewegen collectief in een heel hoog tempo door een fase van een groots ontwaken, herinneren en herenigen.
Dit proces van integratie vraagt tijdens het programma veel aandacht van trainers en deelnemers en om die reden zullen de groepen van nu ook niet groter zijn dan 6 deelnemers.

Interesse in het voorjaarsprogramma van 2022 ?

Lees verder op : ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA

Direct Contact : Contact Philip


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA 2022

10 Daagse Vervolg Opleiding in ontwikkeling !


 

 


HET ET-HEALING MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA


Er is op dit moment een nieuw ET-Healing MasterPractitioner Programma in ontwikkeling !

Dit nieuwe masterprogramma bestaat uit 10 praktijkdagen, verdeeld in blokken van 2 dagen, met tussenliggende periodes van ongeveer 4 weken.

In Januari vindt de premiere plaats met een kleine groep internationale ET-Healing Practitioners die naar Nederland komen voor een eerste dubbelblok.
Medio maart hopen we met een Nederlandse groep te kunnen starten.

In dit programma staat centraal het werken met hoogfrequente energievelden en de ondersteuning bij / de integratie ervan bij mens, dier en natuur.

We gaan dieper in op het werken met portalen en energievelden alsook het (her-)activeren van axiatonale energiebanen en punten - 'Axiatonal Alignment' - vergelijkbaar met wat de 'Reconnection' genoemd wordt.

Daarbij worden thema's behandeld (letterlijk en figuurlijk) die zowel als kwaliteit en als valkuil op de weg kunnen liggen naar ons eigen Meesterschap.

Voor dit programma zullen de groepen een maximale omvang hebben van 6 deelnemers.

Heb jij interesse in het MasterPractitioner programma van 2022 ?
Laat het even weten : Contact Philip


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING SUPERVISIE PROGRAMMA

Februari 2022

Healing Centre Beyond Medicine - Wolfheze
Jacqueline en Philip

 

We horen het vaak terug van deelnemers aan de ET-Healing Practitioner Programma's ... 'we missen zo het samenzijn, het samen delen, ontdekken, leren, oefenen of gewoon heerlijk weer zo'n dag samen in die energie'.
Soms grappen we er over bij aanvang van de programma's in de vorm van een 'disclaimer' ... als deze buitenaardse energieën eenmaal in je systeem zijn geactiveerd kun je niet meer terug en wil je alleen nog maar meer ...

Ook krijgen we wekelijks vragen en verslagen van practitioners.
Het is vaak zo bijzonder wat tijdens ET-Healing sessies of andere contactmomenten gebeurd dat we dat we dit gewoon even met elkaar willen delen.

Vanaf het allereerste begin voelde het belangrijk een 'netwerk voor buitenaardse energie bronnen' te faciliteren waarin nieuwe informatie en activaties kunnen worden gedeeld.
Mede omdat de ontwikkeling en transformatie op dit moment in zo'n hoog tempo door gaat.

En we hebben deze behoefte van het samenkomen invulling gegeven in de vorm van Supervisie voor ET-Healing Practitoners

We starten in het voorjaar 2022 slechts één supervisie-groep.

Na ieder traject kunnen deelnemers bepalen om verder te gaan in deze groep met het volgende traject of niet.
Deze trajecten volgen elkaar steeds verder op en verdiepen zich steeds verder.

Ook zijn deze supervisie dagen natuurlijk weer heerlijke dagen om je energetisch in onder te dompelen en op te laden, tegelijkertijd met elkaar in contact te blijven, met elkaar te oefenen, ontdekken en ontwikkelen en jezelf te inspireren met nieuwe informatie en perspectieven.
Het is eigenlijk zoveel meer dan alleen supervisie ...

Lees verder op : ET-HEALING SUPERVISIE PROGRAMMA

Direct Contact : Contact Philip


 

AGENDA KOMENDE MAANDEN

Voor de komende maanden staan er nog veel meer lezingen en workshops op de planning!
Ben je benieuwd ? Kijk verder op Meer Events

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Graag nodigen we je uit onze nieuwsbrief te delen met iedereen die een dieper contact zoekt met hun sterren familie. Het aanmelden via de website is heel eenvoudig via Aanmelden Nieuwsbrief.
Hier kun je ook de eerder verzonden nieuwsbrieven terugvinden.

HUMAN-ET ONE

Human-ET One is een online platform (community) die mensen met interesse in het contact met buitenaardse beschavingen samenbrengt en een plek creëert om met elkaar te delen, te leren en te verbinden (Community).

Graag nodigen we je uit ! Je bent van harte welkom op Human-ET One


FACEBOOK

Graag nodigen we je uit onze Facebook pagina te liken van Healing Centre Beyond Medicine.

 
     
     
--
-  
--