Nieuwsbrief Januari 2022

mail
Nieuwsbrief Januari 2022
 
 

Beste Bezoeker,

Alleerst ...

... wensen we je de allerbeste wensen voor 2022 !!!

 

Onze wens is er met elkaar een jaar van te maken van vriendschap, verbinding en hereniging !

Het jaar 2022 heeft de potentie om een jaar van sterke polariteiten te worden.
Soms ervaren we polariteiten als een probleem, maar naarmate we het mechaniek beter leren begrijpen is polariteit juist een geweldig aspect van ons Universum omdat het creatie, leven en ervaring mogelijk maakt.

Zonder polariteit is er geen beweging, zonder beweging geen verandering en zonder verandering is alles statisch.
Dit principe is terug te vinden op elk niveau, van micro tot macro niveau.
Op dit principe functioneert bijvoorbeeld ons lichaam.
We ervaren een soort continuiteit van ons lichaam, terwijl het voortdurend wordt afgebroken en opgebouwd en het in balans wordt gehouden door polaire processen (opname/uitscheiding, in-/uitademing, ...) en wordt gezondheid behouden, ofwel een staat van homeostase.

Ons lichaam (de natuur in het algemeen) gebruikt voortdurend polaire processen om als geheel in balans, in homeostase, te blijven middenin voortdurende veranderende omgevingsfactoren die op hun niveau óók voortdurend van polaire processen (dag/nacht, zomer/winter ...) gebruik maken om als groter geheel in balans te blijven.
Het principe werkt niet op één specifiek aspect, het gehele Universum werkt op dit principe in een groot holographische, fractal-achtige wijze.

In het Universum zijn beide polen van even groot belang en alle creaties die eruit voortkomen zijn allen even valide hetgeen uiteindelijk die balans mogelijk maakt. Zou één van de polen belangrijker zijn dan de ander dan zou het Universum uiteindelijk overhellen en niet kunnen blijven bestaan.

Tijdens onze afstemmingen op 2022 worden voortdurend signalen gegeven over 'the Power of Paradox', the Trinity, 'confusion' en hoe deze elementen ons kunnen meehelpen of kunnen tegenwerken (op zich ook een polariteit) door wel of niet in ons balanspunt te blijven.
En ook het woord 'pole-shift' wordt voortdurend onder onze aandacht gebracht.

Om met het laatste te beginnen, ik sluit niet uit dat we als collectief een letterlijke pole-shift kunnen manifesteren in onze fysieke realiteit, maar op dit moment wordt er vooral een pole-shift bedoeld in het collectieve bewustzijn.

En daarmee doelend op dat we niet alleen meer zicht, maar ook echt begrip en zelfs dankbaarheid kunnen gaan voelen voor de andere pool.
Deze shift van perceptie is niet hetzelfde als goedkeuring, want besef goedkeuring en afkeuring zijn wederom aspecten van polariteit.
Zolang we in een staat van veroordeling of beoordeling zijn, ervaren we de realiteit vanuit één van de polen is balans en integratie per definitie niet mogelijk. Dus, stoppen met iets afkeuren is niet hetzelfde als datgene nu goedkeuren.

Dit is waar het Trinity Point overgaat, het balanspunt, het middenpunt.
Is het wel eens opgevallen dat de drietand (Trishula) van Shiva (the great transformer) de twee polaire tanden kleiner zijn dan de grootste tand in het midden, in het balanspunt ?

Lord Shiva - Trishula


Het toont 'the Power of Paradox' waarin beide polen even waardevol zijn in het proces.

Het proces van het loslaten van oordeel en het gaan erkennen van de waarde van de andere pool zal in het begin gepaard gaan met enorme verwarring.
Vaak zitten we vast in één van de polen met het idee dat dit 'het enige echte ware perspectief is' en het beginnende besef van de waarde (waarheid) van de andere pool is buitengewoon verwarrend voor de 'physical mind' die in haar lineaire denken juist onderscheid wil houden.

Zoals een Bashar zo mooi zegt ... 'confusion leads to co-fusion'.
Confusie noemen we verwarring, maar betekent oorspronkelijk het bij elkaar brengen, door elkaar mengen, bij elkaar gieten.
Als we de verwarring kunnen toelaten, komen verschillende realiteiten bij elkaar en mengen zich ... co-fusion ... integratie.

De functie van de 'Physical Mind' is ons te ankeren in een voor ons relevante versie van de fysieke realiteit.
Verwarring is voor de 'Physical Mind' echt niet prettig omdat het graag zekerheid heeft over welke realiteit 'waar' is, maar voor ons transformatie proces is het noodzakelijk om ons los te maken van een realiteit die niet meer resoneert met ons hoogste goed.

Oordelen en veroordelen maakt juist dat we ons verbinden met een realiteit die we niet willen. Ook dit is een essentiele Paradox om te begrijpen.
Een oordeel gaat over iets wat er eigenlijk niet mag zijn of afgekeurd wordt in de hoop dat het verdwijnt of verandert door de afkeuring.
Het is een mechaniek van afstand houden, disconnectie en wordt getriggered door een angst in ons door het verschijnen van datgene in je realiteit.

Dus, door het verschijnen van iets in onze realiteit dat we afkeuren willen we eigenlijk dat het verdwijnt of verandert, maar is tevens een ontkenning dat datgene zich al heeft gemanifesteerd in je realiteit en dus al bestaat.
Ontkennen en/of afkeuren heeft eigenlijk niet zoveel zin ... een strijd met het Universum gaan we niet winnen. 
Sterker nog, door de frequentie die we aannemen in het proces van afkeuren houden we onszelf gevangen in de realiteit die we zojuist afkeuren.
Oordelen hebben de neiging om processen vast te zetten, situaties te fixeren.

Verwarring kan ons daarom ook zeer behulpzaam zijn in het loslaten zodat er ruimte komt voor andere perspectieven en er zicht komt op onze angsten als we het onszelf toestaan.
Want er is enige moed voor nodig om licht op je eigen angsten en oordelen te schijnen ook al zijn de rewards buitengewoon.

In het proces van verwarring speelt ook 'the Trinity' van de mind een centrale rol.
De 'Physical Mind' (analyse, onderscheiden, afscheiden), de 'Higher Mind' (verbinding met het Universum) en de 'Heart Mind' waar de integratie naar innerlijk weten plaatsvind in een alchemistisch proces van con-fusion.
Het hart, het balanspunt waar de Kosmische (Yang) en Aardse (Yin) energien samen komen, fuseren en voeding geeft aan al onze creaties in de fysieke realiteit.

 

2022, een trinity van tweeen ... het wordt een heel bijzonder jaar met vele uitdagingen !!!

Wij wensen iedereen een buitengewoon groeizaam jaar met veel verwarring !!
 

English Translation can be found on Human-ET One


Lieve mensen,

Het onderwerp polariteit kent veel perspectieven en we hebben allen onze eigen manier en timing om met deze thema's om te gaan.
Deze nieuwsbrief geeft een perspectief, maar er zijn vele andere waardevolle perspectieven !

We hopen dat het je mag inspireren in de ontwikkeling van eigen nieuwe  perspectieven.
Graag horen we van je als je een boeiende vraag of positieve inbreng hebt voor een volgende nieuwsbrief !
Voel je welkom ... 

We wensen iedereen veel liefde en wijsheid 

en laten we bruggen bouwen

van de ene kant naar de andere kant

laten we de oevers met elkaar verbinden

en samen kijken op het midden van de brug

naar het stromende water van het leven


Hou van elkaar en hou elkaar goed vast de komende maanden!
Voor nu, heel veel liefs !!

En tot gauw, in levende lijve, op één van de online events en op de online community Human-ET One!

Jacqueline en Philip


AGENDA HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

De komende maanden is er weer volop activiteit in onze agenda met verschillende evenementen in Nederland zoals ET-Contact Experiences, Workshops, Retraites en de altijd supergezellige filmavond.

Het aanbod van onze events groeit nogal en het leek ons handig een verdeling te maken in :
- Activiteiten voor de komende maand
- Opleidingsprogramma'sET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING SESSIES

Het is op dit moment beperkt mogelijk om 'live'-sessies met Jacqueline en Philip voor ET-Healing en/of de Reconnection te boeken op onze praktijk locatie in Wolfheze.

Ook is er natuurlijk altijd de mogelijkheid voor een ET-Healing sessies op afstand !

Direct Contact : Contact JacquelineET Contact ExperienceET-HEALING EXPERIENCE | STARGATE MEDITATIE (ONLINE)

Dinsdag 11 Januari 2022 19:30 - 22:00

Entree 10,00 euroDe heerlijke maandelijkse ET-Healing Experience avonden doen we voorlopig via een online bijeenkomsten zullen eventueel later weer op locatie in Oosterbeek gedaan geworden.

Juist in deze tijd is het erg belangrijk om onze frequenties hoog te houden en in contact te blijven met elkaar én alle kosmische ondersteuning.
Wij ervaren het contact op dit moment nog veel dichter en hun energie nog sterker dan ooit.

En natuurlijk, het is niet hetzelfde als fysiek samenkomen en met elkaar in één ruimte in die heerlijke bubbel te zitten, elkaar 'live' kunnen zien en voelen, maar ook op deze wijze is het mogelijk verbinding te voelen door tegelijkertijd met elkaar dezelfde focus en intentie te hebben.

Lees verder op : ET-HEALING EXPERIENCE | STARGATE

Direct Aanmelden : Online RegistratieSelf-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 22 + Zondag 23 Januari 2022

Entree 333,- euro

VOLGEBOEKT

Het duurt nog even ... maar in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en Reconnection2-DAAGSE (SELF-)HEALING EN PERSOONLIJKE RECONNECTION

Maandag 21 + Dinsdag 22 Februari 2022

Entree 333,- euro

VOLGEBOEKT

In deze 2-daagse workshop gaan we heerlijk aan de slag met (self-)healing met een kleine groep van 4 deelnemers.
Deze maand niet in een weekend, want we vinden de datum zoooo bijzonder 22-02-2022 ...
En datum om niet te vergeten !!!

Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : 2-Daagse Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 19 + Zondag 20 Maart 2022

Entree 333,- euro

Nog 1 plek vrij

Het duurt nog even iets langer ... maar ook in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 


ET-HEALING PRACTITIONER OPLEIDINGEN


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA (ONLINE)

Door de toegenomen vraag starten we
per maand slechts één nieuw traject, zijnde

- één training voor een tweetal, of
- een privé training voor één deelnemerSinds we in Nederland in 2014 zijn gestart met ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen is ons vele malen gevraagd of we ook voor mensen die in het buitenland wonen of voor mensen die geen mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingsdagen, op de één of andere manier toch iets kunnen bieden.

In het begin waren we hier vrij terughoudend in omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is in het gaan ervaren en gaan vertrouwen van wat zich tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met de buitenaardsen allemaal kan afspelen.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in de persoonlijke groei, heling en het leren vertrouwen van jezelf in de samenwerking met de buitenaardse begeleiders en het integreren van deze frequenties dat we in eerste instantie het niet mogelijk dachten om dit individueel en op afstand te kunnen bereiken.

Desondanks zijn we toch gestart met een aantal pilots waarin we online, via skype of andere vorm van telecommunicatie, deelnemers zijn gaan begeleiden in het werken als ET-Healing Practitioner.
Deelnemers in Canada, Amerika, Australië, Duitsland, Portugal en Cyprus die we stap voor stap begeleiden middels individuele sessies.

En ook al hebben deze deelnemers meer huiswerk te doen dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting !
Een deelneemster met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE

Mocht je ook interesse hebben in het gaan samenwerken met buitenaardse gidsen, maar niet de gelegenheid hebben het groepsprogramma te volgen, neem dan eens vrijblijvend contact op met Jacqueline over de mogelijkheden !

Lees verder op : ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA - ONLINE

Direct Contact : Contact Jacqueline


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA 2022-VOORJAAR

De 12 Daagse Opleiding start in Februari 2022 !


Nog 1 plek beschikbaar

 


HET ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA

Dit programma bestaat uit 12 praktijkdagen, verdeeld over 6 blokken, met tussenliggende periodes van ongeveer 3 weken.

In de praktijkblokken neemt het oefenen met ET-Healing en contact een zeer belangrijke rol in.
In deze blokken ligt de focus op jou als healer, de relatie die je hebt met jezelf, met je gids, de teams en de relatie die je hebt met de wereld.

Het met elkaar oefenen en ervaren is van onschatbare waarde en geen enkele informatie kan ooit de plaats innemen in een werkveld waar je meer gebruik maakt van je hogere bewustzijn dan van je mentale vermogens.

Tijdens de praktijkblokken wordt het oefenen (individueel, twee-tallen en groepssessies) afgewisseld met informatie over een grote variëteit van onderwerpen, zoals het werken met energievelden, dimensies, mechaniek van channeling en healing met buitenaardsen, informatie over de buitenaardsen zelf ... en wat de deelnemers zelf aan vragen inbrengen.
Doelstelling is om de ET-Healing Practitioner vertrouwd te raken in het werken met deze liefdevolle wezens en in het contact met hen.

De diepgang en intensiteit van dit programma is met de jaren behoorlijk toegenomen en dat is niet vreemd ... we bewegen collectief in een heel hoog tempo door een fase van een groots ontwaken, herinneren en herenigen.
Dit proces van integratie vraagt tijdens het programma veel aandacht van trainers en deelnemers en om die reden zullen de groepen van nu ook niet groter zijn dan 6 deelnemers.

Interesse in het voorjaarsprogramma van 2022 ?

Lees verder op : ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA

Direct Contact : Contact Philip


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA 2022

10 Daagse Vervolg Opleiding


 VOLGEBOEKT

 


HET ET-HEALING MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA


Er is op dit moment een nieuw ET-Healing MasterPractitioner Programma in ontwikkeling !

Dit nieuwe masterprogramma bestaat uit 10 praktijkdagen, verdeeld in blokken van 2 dagen, met tussenliggende periodes van ongeveer 4 weken.

In Januari vindt de premiere plaats met een kleine groep internationale ET-Healing Practitioners die naar Nederland komen voor een eerste dubbelblok.
Medio maart hopen we met een Nederlandse groep te kunnen starten.

In dit programma staat centraal het werken met hoogfrequente energievelden en de ondersteuning bij / de integratie ervan bij mens, dier en natuur.

We gaan dieper in op het werken met portalen en energievelden alsook het (her-)activeren van axiatonale energiebanen en punten - 'Axiatonal Alignment' - vergelijkbaar met wat de 'Reconnection' genoemd wordt.

Daarbij worden thema's behandeld (letterlijk en figuurlijk) die zowel als kwaliteit en als valkuil op de weg kunnen liggen naar ons eigen Meesterschap.

Voor dit programma zullen de groepen een maximale omvang hebben van 6 deelnemers.

Heb jij interesse in het MasterPractitioner programma van 2022 ?
Laat het even weten : Contact Philip


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING SUPERVISIE PROGRAMMA

Februari 2022

Healing Centre Beyond Medicine - Wolfheze
Jacqueline en Philip

 

We horen het vaak terug van deelnemers aan de ET-Healing Practitioner Programma's ... 'we missen zo het samenzijn, het samen delen, ontdekken, leren, oefenen of gewoon heerlijk weer zo'n dag samen in die energie'.
Soms grappen we er over bij aanvang van de programma's in de vorm van een 'disclaimer' ... als deze buitenaardse energieën eenmaal in je systeem zijn geactiveerd kun je niet meer terug en wil je alleen nog maar meer ...

Ook krijgen we wekelijks vragen en verslagen van practitioners.
Het is vaak zo bijzonder wat tijdens ET-Healing sessies of andere contactmomenten gebeurd dat we dat we dit gewoon even met elkaar willen delen.

Vanaf het allereerste begin voelde het belangrijk een 'netwerk voor buitenaardse energie bronnen' te faciliteren waarin nieuwe informatie en activaties kunnen worden gedeeld.
Mede omdat de ontwikkeling en transformatie op dit moment in zo'n hoog tempo door gaat.

En we hebben deze behoefte van het samenkomen invulling gegeven in de vorm van Supervisie voor ET-Healing Practitoners

Na ieder traject kunnen deelnemers bepalen om verder te gaan in deze groep met het volgende traject of niet.
Deze trajecten volgen elkaar steeds verder op en verdiepen zich steeds verder.

Ook zijn deze supervisie dagen natuurlijk weer heerlijke dagen om je energetisch in onder te dompelen en op te laden, tegelijkertijd met elkaar in contact te blijven, met elkaar te oefenen, ontdekken en ontwikkelen en jezelf te inspireren met nieuwe informatie en perspectieven.
Het is eigenlijk zoveel meer dan alleen supervisie ...

Note
Door de grote interesse in het Master Practitioner programma zullen we mogelijk een tweede Master-groep starten in het voorjaar en dan zullen de datums voor de Supervisie nog gaan schuiven.

Lees verder op : ET-HEALING SUPERVISIE PROGRAMMA

Direct Contact : Contact Philip


 

AGENDA KOMENDE MAANDEN

Voor de komende maanden staan er nog veel meer lezingen en workshops op de planning!
Ben je benieuwd ? Kijk verder op Meer Events

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Graag nodigen we je uit onze nieuwsbrief te delen met iedereen die een dieper contact zoekt met hun sterren familie. Het aanmelden via de website is heel eenvoudig via Aanmelden Nieuwsbrief.
Hier kun je ook de eerder verzonden nieuwsbrieven terugvinden.

HUMAN-ET ONE

Human-ET One is een online platform (community) die mensen met interesse in het contact met buitenaardse beschavingen samenbrengt en een plek creëert om met elkaar te delen, te leren en te verbinden (Community).

Graag nodigen we je uit ! Je bent van harte welkom op Human-ET One


FACEBOOK

Graag nodigen we je uit onze Facebook pagina te liken van Healing Centre Beyond Medicine.

 
     
     
--
-  
--