Nieuwsbrief Februari 2022

mail
Nieuwsbrief Februari 2022
 
 

Beste Bezoeker,

In de nieuwsbrief van april 2020 stond het thema centraal :

Stel dat 'alles' een reset krijgt, kiezen we er daarna voor om hetzelfde opnieuw te gaan doen en soort van dezelfde wereld weder op te bouwen ? 

Ofwel .... zouden we weer terug gaan naar hoe het was ?

Vermoedelijk is het antwoord, voor vele mensen, met alle ervaringen en verkregen wijsheden, nu anders dan twee jaar geleden.
Dit is groei !  Dit is transformatie !

Wij worden heel blij van mensen die een compleet nieuwe visie en ideeen voor een nieuwe samenleving !

Voordat we echter werkelijk een nieuwe wereld kunnen gaan bouwen zullen we los moeten komen van de wereld zoals deze nu is én bewust loskomen van de patronen die we ons in deze wereld hebben eigen gemaakt.
Zonder verandering van onze onbewuste patronen, zullen we ongemerkt en onbedoeld de nieuwe wereld op dezelfde wijze gaan vormgeven.

Dat is een intens en een intern proces ... we hebben allemaal enorme hoeveelheden ankers in 'de oude wereld' en zolang we daar niet bewust van zijn, zijn we niet vrij een nieuwe richting in te gaan zonder dat we de bestaande realiteit re-creëren.

Stel je eens voor dat we elk moment voor 100% in het 'nu' zouden leven, dan zouden we niet alleen geen herinneringen meer nodig hebben, onze herinneringen zouden ons ook niet meer hinderen om werkelijk te zijn wie we in essentie zijn.
Als we helemaal voor 100% kunnen zijn in het nu, dan is het verleden, noch de toekomst van belang ... we leven dan volledig op basis van synchroniciteit.

Op dit moment wordt onze vrijheid en vreugde om compleet nieuwe richtingen in te gaan nog beperkt door een sterke mate van verbondenheid met ons verleden en daarmee bepaald (en herhaald) het verleden de toekomst.

In deze nieuwsbrief willen we een beetje licht schijnen op een specifiek aspect  dat zeer relevant kan gaan worden in het komende jaar als het gaat over het los laten van het verleden, namelijk ... vergeven.
Ee
n thema dat groots kan worden in zowel omvang als in diepgang.

Vergeven

Een omschrijving die ik heb gelezen voor vergeving is "Het loslaten van de volharding dat het verleden anders had moeten zijn."
Het is stoppen met een innerlijke strijd over de realiteit zoals die is ervaren.

Soms horen we of zeggen we:
"Ik begrijp gewoon niet hoe ze zo kunnen zijn!" of
"Hoe konden ze me/ons dit aandoen?" of
"Ze moeten eerst hun excuses aanbieden voordat ik/we verder kan gaan."
"Ik wil eerst genoegdoening hebben of vergelding zien voordat ik ..."

Na een event of reeks van events waarin onze integriteit is geschonden zal de primaire reactie komen in de vorm van woede en verdriet.
Dit is een natuurlijk mechanisme om ons systeem te reinigen van negatieve energieën. Deze negatieve energieën zoeken een uitweg naar buiten. Dit is nodig.

We kunnen soms ook vast komen te zitten in deze woede wanneer ons iets ergs is overkomen of wanneer we het gevoel hebben dat ons onrecht is aangedaan.

Vergeven is het loslaten waar we boos of verdrietig over zijn, het niet langer vasthouden aan de wrok die we koesteren jegens anderen die we daarvoor verantwoordelijk stellen.
Het kan zelfs wrok zijn die we tegen onszelf richten als wijzelf 'de verantwoordelijke' zijn.

Blijven hangen in woede doet ons op termijn enorme schade en onze gevoelens van pijn en teleurstelling nemen toe naarmate de tijd verstrijkt.
Het lost uiteindelijk niets op. Aan het gebeurde in het verleden verandert niets, in het leven van vandaag verandert alles.
En ondanks dat we dit weten voelt het soms toch terecht om boos of woedend te blijven, zelfs als het ons weg houdt van onze eigen gezondheid.

Vaak houden we vast aan woede, gekwetstheid en frustratie totdat de andere persoon 'sorry' zegt - als dat al ooit (oprecht) gebeurd.
Daarom kan je het geluk van je verdere leven niet laten afhangen van de excuses van de ander.

Vergeving is niet iets wat we anderen aanbieden; het is een geschenk dat we onszelf geven!
Het gaat over het loslaten van onze pijn en de voorwaarde om eerst onze genoegdoening te krijgen.
Zodra we ons dit gunnen kunnen we verder met ons leven gaan - ongeacht of we ooit een verontschuldiging of compensatie krijgen.

Al wordt vergeving soms ervaren als het goedpraten van iets wat niet goed te praten is, het tegendeel is waar.
Vergeven betekent niet dat er geen gevolgen zijn voor degene (ook al zijn we dat zelf) die vergeven wordt.

Vergeving is geen goedkeuring van het gebeurde.
Vergeving is geen vervanging voor gerechtigheid.

Vergeving is geen kwijtschelding van verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid.

Vergeven gaat over het helen van onze eigen emotionele wonden en het loslaten van emotionele ankers naar het verleden. Het staat los van de ander, of beter gezegd, we maken ons los van de ander.
In essentie maken we ons los van een tijdlijn.

Dit proces gaat over verantwoordelijkheid nemen voor onszelf én tegelijkertijd de verantwoordelijkheid die niet van ons is, neer te leggen waar die hoort.

Wij zijn verantwoordelijk voor ons hart, ons welzijn, onze gezondheid en onze daden; anderen zijn nog steeds en altijd verantwoordelijk voor hun eigen handelen.

Vergeving gaat in de kern dus over het terug nemen van de macht die we via onze wonden hebben weggegeven aan degenen die deze wonden hebben toegebracht.
Vergeven doen we derhalve niet voor een ander, we doen dit voor onszelf.


En soms is de woede en boosheid zo groot en lijkt dit onmogelijk.
In die fase kan het dan misschien ook nog niet en moet deze energie eerst nog uit het systeem gelaten worden. Veroordeel dit niet.

Alleen al de intentie uitspreken om ooit de mogelijkheid te onderzoeken om tot vergeving te komen is voldoende om het helingsproces op gang te brengen en het proces in een productieve richting te brengen.

Vergeving is een bewuste keuze om een gebeurtenis of persoon te herkaderen, in een ander perspectief te brengen voor jezelf opdat we niet langer hoeven te leven met de pijn in onze herinnering en de betekenis die het voor ons heeft.

Let op ... het doel van vergeving is niet om te vergeten (en zeker niet te ontkennen) wat er gebeurd is !
Het is een keuze voor het creëren van een nieuwe, positievere perceptie en een nieuwe manier om te herinneren van iets dat je door pijn of fouten hebt geleerd. In eerste instantie kan het gevoel over de situatie neutraler worden en kan uiteindelijk zelfs tot positieve inzichten leiden.

Het moment waarop beseffen dat onze ware kracht niet ligt in het koesteren van rancune naar een punt terug in de oude tijd(lijn), maar in het losmaken van de ankers door het aanbieden van vergeving aan onszelf en anderen, is het moment waarop we onszelf terug brengen in het nu en onszelf vrij maken een nieuwe realiteit in te gaan!

Vergeven is onszelf vrij geven ... Without forgiveness, we remain tethered to the person who harmed us.
We are bound with chains of bitterness, tied together, trapped.
Until we can forgive the person who harmed us, they will hold the keys to our hapiness.
They will be our jailor.

- Desmond Tutu -

 
Korte video's
Aartsbisschop Desmond Tutu on Forgiveness
- Aartsbisschop Desmond Tutu on how to forgive someone
 

English Translation can be found on Human-ET One


Lieve mensen,

Het onderwerp vergeving is complex en kent veel lagen en perspectieven . We hebben allen onze eigen manier en timing om met dit soort thema's om te gaan.
Deze nieuwsbrief geeft een perspectief en tegelijkertijd zijn er vele andere waardevolle perspectieven !

Misschien zal deze nieuwsbrief je inspireren om jezelf of iemand anders te vergeven voor de dingen die in het verleden zijn gebeurd.
Maar misschien gaat deze nieuwsbrief niet eens zozeer over jou, maar werpt hij een licht op een proces waarbij iemand anders zichzelf probeert te vergeven en kun jij een neutraal luisterend oor bieden.

Vergeving is zeker geen gemakkelijk proces en we hopen dat zoveel mogelijk lichtwerkers voorbereid zijn op de taak die voor ons ligt in het helingsproces van veel mensen.

Hoe dan ook, we hopen dat deze nieuwsbrief je mag inspireren in de ontwikkeling van je eigen unieke perspectief.
Opdat je vanuit de kern jouw unieke Licht draagt en de wereld in schijnt.

We wensen iedereen veel liefde en wijsheid 

en laten we bruggen bouwen

van de ene kant naar de andere kant

laten we de oevers met elkaar verbinden

en samen kijken, op het midden van de brug

naar het water en de stroming van het leven


Hou van elkaar en hou elkaar goed vast de komende maanden!
Knuffel elkaar en wees er voor elkaar.
Voor nu, heel veel liefs !!

En tot gauw, in levende lijve, op één van de online events en op de online community Human-ET One!

Jacqueline en Philip


AGENDA HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

De komende maanden is er weer volop activiteit in onze agenda met verschillende evenementen in Nederland zoals ET-Contact Experiences, Workshops, Retraites en de altijd supergezellige filmavond.

Het aanbod van onze events groeit nogal en het leek ons handig een verdeling te maken in :
- Activiteiten voor de komende maand
- Opleidingsprogramma'sET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING SESSIES

Het is op dit moment beperkt mogelijk om 'live'-sessies met Jacqueline en Philip voor ET-Healing en/of de Reconnection te boeken op onze praktijk locatie in Wolfheze.

Ook is er natuurlijk altijd de mogelijkheid voor een ET-Healing sessies op afstand !

Direct Contact : Contact JacquelineET Contact ExperienceET-HEALING EXPERIENCE | STARGATE MEDITATIE (ONLINE)

Dinsdag 8 Februari 2022 19:30 - 22:00

Entree 10,00 euroDe heerlijke maandelijkse ET-Healing Experience avonden doen we voorlopig via een online bijeenkomsten zullen eventueel later weer op locatie in Oosterbeek gedaan geworden.

Juist in deze tijd is het erg belangrijk om onze frequenties hoog te houden en in contact te blijven met elkaar én alle kosmische ondersteuning.
Wij ervaren het contact op dit moment nog veel dichter en hun energie nog sterker dan ooit.

En natuurlijk, het is niet hetzelfde als fysiek samenkomen en met elkaar in één ruimte in die heerlijke bubbel te zitten, elkaar 'live' kunnen zien en voelen, maar ook op deze wijze is het mogelijk verbinding te voelen door tegelijkertijd met elkaar dezelfde focus en intentie te hebben.

Lees verder op : ET-HEALING EXPERIENCE | STARGATE

Direct Aanmelden : Online RegistratieSelf-Healing en Reconnection2-DAAGSE (SELF-)HEALING EN PERSOONLIJKE RECONNECTION

Maandag 21 + Dinsdag 22 Februari 2022

Entree 333,- euro

VOLGEBOEKT

In deze 2-daagse workshop gaan we heerlijk aan de slag met (self-)healing met een kleine groep van 4 deelnemers.
Deze maand niet in een weekend, want we vinden de datum zoooo bijzonder 22-02-2022 ...
En datum om niet te vergeten !!!

Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : 2-Daagse Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 19 + Zondag 20 Maart 2022

Entree 333,- euro

VOLGEBOEKT

Het duurt nog even iets langer ... maar ook in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 14 + Zondag 15 Mei 2022

Entree 333,- euro

VOLGEBOEKT

Het duurt nog even ... maar in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 11 + Zondag 12 Juni 2022

Entree 333,- euro

Nog 2 plekken vrij

Het duurt nog even ... maar in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 Self-Healing en ReconnectionWEEKEND SELF-HEALING MET PERSOONLIJKE RECONNECTION

Zaterdag 9 + Zondag 10 Juli 2022

Entree 333,- euro

Nog 4 plekken vrij

Het duurt nog even ... maar in dit 'Reconnection Weekend' gaan we weer heerlijk aan de slag met self-healing met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Wat is healing eigenlijk en wat is dan self-healing, hoe werkt dit en meer.
Je gaat bewust worden van je eigen energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam.
Je leert je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

In dit weekend krijg je de twee persoonlijke sessies de Reconnection.

De Reconnection helpt je in bewust contact te komen met je multidimensionaliteit.
Het opent de weg naar je Hogere Zelf en je vermogens als mens hier op Aarde. Het brengt je in een proces waarin je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Dit weekend wordt aangeboden voor 333,- euro en dit is eigenlijk alleen al de gewone prijs voor de Reconnection in Europa.
Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende dagen zijn houden we de groep klein om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden.

Kom jij ook ?

Lees verder op : Weekend Self-Healing met Reconnection

Direct Aanmelden : Contact Philip

 


ET-HEALING PRACTITIONER OPLEIDINGEN


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA (ONLINE)

Door de toegenomen vraag starten we
per maand slechts één nieuw traject, zijnde

- één training voor een tweetal, of
- een privé training voor één deelnemerSinds we in Nederland in 2014 zijn gestart met ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen is ons vele malen gevraagd of we ook voor mensen die in het buitenland wonen of voor mensen die geen mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingsdagen, op de één of andere manier toch iets kunnen bieden.

In het begin waren we hier vrij terughoudend in omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is in het gaan ervaren en gaan vertrouwen van wat zich tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met de buitenaardsen allemaal kan afspelen.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in de persoonlijke groei, heling en het leren vertrouwen van jezelf in de samenwerking met de buitenaardse begeleiders en het integreren van deze frequenties dat we in eerste instantie het niet mogelijk dachten om dit individueel en op afstand te kunnen bereiken.

Desondanks zijn we toch gestart met een aantal pilots waarin we online, via skype of andere vorm van telecommunicatie, deelnemers zijn gaan begeleiden in het werken als ET-Healing Practitioner.
Deelnemers in Canada, Amerika, Australië, Duitsland, Portugal en Cyprus die we stap voor stap begeleiden middels individuele sessies.

En ook al hebben deze deelnemers meer huiswerk te doen dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting !
Een deelneemster met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE

Mocht je ook interesse hebben in het gaan samenwerken met buitenaardse gidsen, maar niet de gelegenheid hebben het groepsprogramma te volgen, neem dan eens vrijblijvend contact op met Jacqueline over de mogelijkheden !

Lees verder op : ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA - ONLINE

Direct Contact : Contact Jacqueline


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA 2022-VOORJAAR

De 12 Daagse Opleiding start in Februari 2022 !


Nog 1 plek beschikbaar

 


HET ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA

Dit programma bestaat uit 12 praktijkdagen, verdeeld over 6 blokken, met tussenliggende periodes van ongeveer 3 weken.

In de praktijkblokken neemt het oefenen met ET-Healing en contact een zeer belangrijke rol in.
In deze blokken ligt de focus op jou als healer, de relatie die je hebt met jezelf, met je gids, de teams en de relatie die je hebt met de wereld.

Het met elkaar oefenen en ervaren is van onschatbare waarde en geen enkele informatie kan ooit de plaats innemen in een werkveld waar je meer gebruik maakt van je hogere bewustzijn dan van je mentale vermogens.

Tijdens de praktijkblokken wordt het oefenen (individueel, twee-tallen en groepssessies) afgewisseld met informatie over een grote variëteit van onderwerpen, zoals het werken met energievelden, dimensies, mechaniek van channeling en healing met buitenaardsen, informatie over de buitenaardsen zelf ... en wat de deelnemers zelf aan vragen inbrengen.
Doelstelling is om de ET-Healing Practitioner vertrouwd te raken in het werken met deze liefdevolle wezens en in het contact met hen.

De diepgang en intensiteit van dit programma is met de jaren behoorlijk toegenomen en dat is niet vreemd ... we bewegen collectief in een heel hoog tempo door een fase van een groots ontwaken, herinneren en herenigen.
Dit proces van integratie vraagt tijdens het programma veel aandacht van trainers en deelnemers en om die reden zullen de groepen van nu ook niet groter zijn dan 6 deelnemers.

Interesse in het voorjaarsprogramma van 2022 ?

Lees verder op : ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA

Direct Contact : Contact Philip


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA 2022

10 Daagse Vervolg Opleiding


 VOLGEBOEKT

 


HET ET-HEALING MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA


Er is op dit moment een nieuw ET-Healing MasterPractitioner Programma in ontwikkeling !

Dit nieuwe masterprogramma bestaat uit 10 praktijkdagen, verdeeld in blokken van 2 dagen, met tussenliggende periodes van ongeveer 4 weken.

In Februari vindt de premiere plaats met een kleine groep internationale ET-Healing Practitioners die naar Nederland komen voor een eerste dubbelblok.
Medio maart hopen we met een Nederlandse groep te kunnen starten.

In dit programma staat centraal het werken met hoogfrequente energievelden en de ondersteuning bij / de integratie ervan bij mens, dier en natuur.

We gaan dieper in op het werken met portalen en energievelden alsook het (her-)activeren van axiatonale energiebanen en punten - 'Axiatonal Alignment' - vergelijkbaar met wat de 'Reconnection' genoemd wordt.

Daarbij worden thema's behandeld (letterlijk en figuurlijk) die zowel als kwaliteit en als valkuil op de weg kunnen liggen naar ons eigen Meesterschap.

Voor dit programma zullen de groepen een maximale omvang hebben van 6 deelnemers.

Heb jij interesse in het MasterPractitioner programma van 2022 ?
Laat het even weten : Contact Philip


 

ET-Healing Practitioner ProgrammaET-HEALING SUPERVISIE PROGRAMMA

Februari 2022

Healing Centre Beyond Medicine - Wolfheze
Jacqueline en Philip

 

We horen het vaak terug van deelnemers aan de ET-Healing Practitioner Programma's ... 'we missen zo het samenzijn, het samen delen, ontdekken, leren, oefenen of gewoon heerlijk weer zo'n dag samen in die energie'.
Soms grappen we er over bij aanvang van de programma's in de vorm van een 'disclaimer' ... als deze buitenaardse energieën eenmaal in je systeem zijn geactiveerd kun je niet meer terug en wil je alleen nog maar meer ...

Ook krijgen we wekelijks vragen en verslagen van practitioners.
Het is vaak zo bijzonder wat tijdens ET-Healing sessies of andere contactmomenten gebeurd dat we dat we dit gewoon even met elkaar willen delen.

Vanaf het allereerste begin voelde het belangrijk een 'netwerk voor buitenaardse energie bronnen' te faciliteren waarin nieuwe informatie en activaties kunnen worden gedeeld.
Mede omdat de ontwikkeling en transformatie op dit moment in zo'n hoog tempo door gaat.

En we hebben deze behoefte van het samenkomen invulling gegeven in de vorm van Supervisie voor ET-Healing Practitoners

Na ieder traject kunnen deelnemers bepalen om verder te gaan in deze groep met het volgende traject of niet.
Deze trajecten volgen elkaar steeds verder op en verdiepen zich steeds verder.

Ook zijn deze supervisie dagen natuurlijk weer heerlijke dagen om je energetisch in onder te dompelen en op te laden, tegelijkertijd met elkaar in contact te blijven, met elkaar te oefenen, ontdekken en ontwikkelen en jezelf te inspireren met nieuwe informatie en perspectieven.
Het is eigenlijk zoveel meer dan alleen supervisie ...

Note
Door de grote interesse in het Master Practitioner programma zullen we mogelijk een tweede Master-groep starten in het voorjaar en dan zullen de datums voor de Supervisie nog gaan schuiven.

Lees verder op : ET-HEALING SUPERVISIE PROGRAMMA

Direct Contact : Contact Philip


 

AGENDA KOMENDE MAANDEN

Voor de komende maanden staan er nog veel meer lezingen en workshops op de planning!
Ben je benieuwd ? Kijk verder op Meer Events

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Graag nodigen we je uit onze nieuwsbrief te delen met iedereen die een dieper contact zoekt met hun sterren familie. Het aanmelden via de website is heel eenvoudig via Aanmelden Nieuwsbrief.
Hier kun je ook de eerder verzonden nieuwsbrieven terugvinden.

HUMAN-ET ONE

Human-ET One is een online platform (community) die mensen met interesse in het contact met buitenaardse beschavingen samenbrengt en een plek creëert om met elkaar te delen, te leren en te verbinden (Community).

Graag nodigen we je uit ! Je bent van harte welkom op Human-ET One


FACEBOOK

Graag nodigen we je uit onze Facebook pagina te liken van Healing Centre Beyond Medicine.

 
     
     
--
-  
--