ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 2

Hoe zien de Sassani er uit?


SASSANI MORFOLOGIE (LICHAAMSVORM)

De Sassani zijn mensachtig, klein van postuur, ongeveer 1,5 meter lang, fragiel gebouwd, grotere ogen dan wij, witachtig/grijsachtig van huidskleur (hoewel er uitzonderingen zijn).
Alleen de vrouwen hebben haar, dat op enkele uitzonderingen na wit is.

Het hoofd is verhoudingsgewijs kleiner dan dat van de Zeta's; de neus is klein en de mond kleiner dan die van mensen, maar groter en functioneler dan die van de Zeta's. 
Hun irissen zijn typisch grijs.
Hun irissen zijn typisch grijs, maar hun pupillen zijn vergroot, waardoor het lijkt alsof hun ogen bijna helemaal zwart zijn.
Ze hebben 5 vingers aan hun handen en waarschijnlijk 4 (of 5) tenen.

De Sassani zijn telepathisch en slapen, spreken, eten, drinken en ontlasten niet.

Ze creëren nageslacht tussen een man en een vrouw buiten hun lichaam, zonder enig lichamelijk contact, door middel van een energiebel die doordrenkt is met hun concept en de harmonieën van de Higher Mind - Physical Mind - Ziel - Bewustzijn, waarbij een kind gevormd wordt vanuit dit ene punt zoals uit een kiem.
En dit gebeurt doordat een 'lichaamsvorm' zich in het bewustzijn bevindt en niet andersom.

Het kind heeft gekozen voor deze samenleving op te groeien wordt telepathisch begeleid door de gehele community.
Op de leeftijd van 3 jaar (in menselijke termen) kunnen de kinderen zelfstandig op pad gaan, om te leren wat ze willen leren, aangezien elke Essassani altijd weet waar ze zijn, doordat iedereen telepathisch verbonden is met hun collectieve bewustzijn Shakani.
Ze zijn in die zin EEN grote familie, waarbij elk kind een kind is van de community en dus bij elke volwassene thuis is en elke volwassene een ouder is voor elk kind.

Om het kind te helpen leren, wordt een omgeving gecreëerd waarin het zijn enthousiasme kan uiten en op een veilige manier de gevolgen van zijn handelingen kan ervaren.
Essassani kinderen worden aangemoedigd om zichzelf op alle mogelijke manieren te ontdekken, gebruikmakend van het universele mechanisme van synchroniciteit dat het mogelijk maakt dat iedereen krijgt wat nodig is, wanneer dat nodig is.

 Opmerking : Omdat de vibratie van het Sassani-volk momenteel buiten het spectrum van ons menselijke waarnemingsvermogen ligt, is hun fysieke verschijning op dit moment alleen nog te zien in gechannelde toestand en via gechannelde artist impressions.

Afbeelding hierboven:

Interpretaties van de energieën van Sassani/Shakani door kunstenaars
Van links naar rechts: Primaire Facilitator, Anima, Bashar, Cybo

Beeldend kunstenaar : Vashta Narada
Een bezoek aan haar website is absoluut de moeite waard !!!
Of neem een kijkje op Vashta's YouTube channel
Er is ook een geweldig interview met Vashta met Reuben Langdon op Vimeo (te huur).

 


Snapshot from documentary 'First Contact' by Darryl Anka