ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 2
Featured

Onze ervaring

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die samenwerken met een buitenaards team op het gebied van bewustzijn en welzijn, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.
Een vorm van samenwerking die bekend staat als ET-Healing.

We hebben onze krachten als ET-Healing Practitioners gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Informatie in de wereld kunnen brengen dan wanneer we dit ieder voor zich zouden doen.
Iedere ET-Healing Practitioner brengt zijn specifieke ervaring, kennis en talenten mee die zijn opgedaan tijdens hun spirituele zoektocht en door middel van opleidingen, training, cursussen, workshops en natuurlijk de lessen die onze Ziel ons geeft in het leven.
En daarnaast natuurlijk de wijsheden en informatie die we doorkrijgen van onze buitenaardse vrienden ter ondersteuning van onze spirituele groei.

Tot op heden hebben we veel mensen mogen helpen met ET-Healing sessies en de Reconnection in een verscheidenheid aan problemen, zoals:

  • Velerlei lichamelijke symptomen
  • Karmische zaken en meegenomen zaken uit andere levens
  • Onverwerkte emoties en trauma's
  • Spirituele contracten
  • Onbegrepen of onbereikbare delen van het Zelf
  • Voldoening in het leven en het vinden van je Missie
  • Intuitieve ontwikkeling en verbinding met hogere dimensies
  • Balans en ontwikkeling van ons mannelijke en vrouwelijk delen
  • Transformeren van beperkende overtuigingen
  • Herhalende patronen van beperkend gedrag, gedachten en emoties

Als deze manier van ondersteuning je aanspreekt en je herkent bij jezelf één van deze (of andere) zaken, weet dan dat er veel meer mogelijk is dan er tot nog toe bekend is onder het grote publiek.
En misschien zegt je 'mind' nu dat dit echt onmogelijk is en dat is vaak logisch ... de mind heeft (nog) geen referentiekader om dit te kunnen bevatten.
Maar durf je voorbij te gaan aan wat je tot nog toe misschien voor mogelijk hebt beschouwd en gun je jezelf een leven te leiden in je volle potentieel ?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor het boeken van een ET-Healing sessie.

Als je voelt dat dit is het werk wat je wilt doen in je leven, dat dit is waarom je hebt gekozen om naar deze planeet Aarde te komen op dit specifieke moment in haar evolutie, dat dit is waar je je hele leven naar hebt gezocht, laat het ons weten en laten we samen kijken wat onze buitenaardse vrienden ervan denken.

Onze buitenaardse familie laat ons telkens weer weten dat we niet alleen zijn op onze reis.
Ze zijn met massa's hier op Aarde en deze liefdevolle wezens ondersteunen ons elke dag.
Het enige dat nodig is, is toestemming te geven aan hun en aan jezelf om in verbinding te willen komen met hen.

Veel liefs, mede namens onze sterrenfamilie
Jacqueline en Philip