Energy-Matters-Tachyon-Time-Travel-Dark-Matter

Energy Matters

In de immensiteit van het universum, waar ruimteschepen enorme afstanden kunnen afleggen tussen sterren en sterrenstelsels zonder significante obstakels tegen te komen, lijkt de ruimte bijna leeg. Echter, de ruimte is helemaal niet leeg. Het is gevuld met extreem kleine deeltjes, energie en zelfs velden zoals magnetische en gravitationele velden. Wat we vaak definiëren als ruimte, is slechts de afstand die we bedoelen tussen objecten (materie).


The Enlightenment Movement

De Tijd van Verlichting

Een bekend gezegde is “de geschiedenis herhaalt zich”, wat meestal aangeeft dat we weinig hebben geleerd van het verleden.
Maar vaak kunnen we het grotere plaatje pas goed zien als we ver genoeg uitzoomen.
En pas dan zien we soms dat er veel grotere ontwikkelingscycli in het spel zijn.


Buitenaardse Technologie - Quantum Technologie

Buitenaardse Technologie

Het komende en onvermijdelijke buitenaardse contact zal de mensheid in de komende jaren opnieuw verbinden met haar oorspronkelijke familie.
Met deze gebeurtenis vinden er enorme verschuivingen plaats, niet alleen in ons bewustzijn, maar ook in onze fysieke realiteit.
Veel mensen geloven dat de grote verschuiving zal plaatsvinden als gevolg van het contact, maar zou er geen grote verschuiving plaatsvinden voorafgaand aan dit open contact?


Life on Mars

Leven op Mars

De mens vraagt zich al heel lang af of er in het heelal andere intelligente wezens zijn zoals wij.
En sinds een paar decennia hebben we de technologie om serieus op zoek te gaan naar leven buiten de aarde. 
Momenteel zijn planeetwetenschappers en geologen op zoek naar fysieke en chemische tekenen van leven in gesteente en ijs van missies naar Mars en andere hemellichamen in ons zonnestelsel.


De Graaf van Saint Germain

St. Germain, ook wel de Kosmische Meester van het Aquariustijdperk genoemd, heeft van de Grote Witte Broederschap van Licht de titel Chohan van de Zevende Straal ontvangen.
Zijn verschijningen gaan door tot op de dag van vandaag, vaak onverwacht, meestal gekenmerkt door het doorgeven van wijsheid of het overbrengen van een boodschap van betekenis aan het individu of aan de mensheid als geheel.


The History of Humanity - The Seven Root Races of Mankind

De evolutie van de Mensheid - De zeven wortelrassen van de Mens - Deel 1

Nu wetenschappers 223 "buitenaardse genen" in menselijk DNA hebben ontdekt, wordt de zoektocht naar de genetische oorsprong van de mens en de wortelrassen zoals beschreven door Edgar Cayce en Helena Blavatsky, die de evolutie van het collectieve bewustzijn van de mensheid weergeven, uiterst relevant nu we als mensheid aan de vooravond staan van de opkomst van een 6e en 7e hybride beschaving - Homo Galacticus.


The History of Humanity - The Seven Root Races of Mankind

De evolutie van de mensheid - Het Lemurische wortelras - Deel 2

Elke beschaving in de kosmos doorloopt zeven van deze tijdperken, die elk zeven subepochs bevatten, voordat ze de evolutiecyclus op hun planeet, in ons geval de Aarde, voltooien.  Tot nu toe zijn er slechts vijf van de wortelrassen op Aarde verschenen en de zesde staat op het punt te verschijnen, beginnend in de huidige 21e eeuw.
In dit deel van de serie zullen we ons richten op de eerste drie wortelrassen, en het meest uitgebreid op de welbekende Lemuarische beschavingen die zich op Aarde hebben ontwikkeld.

 


The History of Humanity - The Seven Root Races of Mankind

De evolutie van de mensheid - Het Atlantische en Arische wortelras - Deel 3

In dit deel van de serie richten we ons op de legendarische Atlantische beschaving die ooit op aarde leefde.
De beschaving van Atlantis was op haar hoogtepunt tijdens de lange periode waarin Atlantis werd geregeerd door de Tolteken in de periode die de Gouden Eeuw van Atlantis wordt genoemd, en de Atlantiërs, wiens lichamen drie meter hoog waren, een hoogontwikkelde beschaving creëerden.


The History of Humanity - The Seven Root Races of Mankind

De evolutie van de mensheid - Het zesde en zevende hybride wortelras - Deel 4

In dit deel van de serie richten we ons op de nieuwe mensen die vandaag de dag op Aarde worden geboren en op de toekomst van een nieuwe beschaving die nog gaat komen.
Elk wortelras onderzoekt een specifiek "levensthema" om te leren en te groeien, net zoals wij dat als individuen doen.
Voor het huidige wortelras is het thema polariteit en het transcenderen daarvan door de ervaring van extreme tegenstellingen, een belangrijke les op het niveau van meesterschap dat plaatsvindt in een omgeving van extreme beperking die van ons vraagt om naar hogere lagen van bewustzijn te gaan.


The-question-is-not-Can-you-make-a-difference

De Rode Draad

Herinner je je nog hoe Bashar van de Essassani beschaving in 2016 heeft aangegeven dat 'Everything will Change' en dat het in het begin misschien niet duidelijk is, maar dat uiteindelijk al deze veranderingen achteraf terug te herleiden zijn naar 'the Fall of 2016' ?
Toen waren dat nog woorden, inmiddels kunnen we zien hoe de wereld in hoog tempo aan het veranderen is. En tegelijkertijd staan we nog pas aan het begin !

Connecting the Dots

Connecting the Dots

Herinner je je die tekeningen van vroeger waarbij je puntjes met cijfers aan elkaar verbond met een lijn?
En als je de puntjes in de juiste volgorde met elkaar verbond, kreeg je een afbeelding, een plaatje!
We konden er uren mee bezig zijn en we wilden geen fouten maken, want dan zou het plaatje niet meer kloppen ... er is maar één juiste uitkomst.

Deepak-Chopra-Quote-DNA-is-a-quantum-computer

Quantum Consciousness and DNA

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het kan dat we als bewustzijn of ziel een biologisch 'ruimte'pak kunnen aantrekken en een toch wel heel realistische ervaring kunnen hebben in een fysieke realiteit.
Vele jaren terug heb ik die vraag voorgelegd aan mijn gids Ezra'el en kreeg tijdens in staat van trance een uitleg met beelden over de structuur van fysieke realiteit en ik herinner me vooral de euphorische staat waarin ik me bevond over de pracht en schoonheid van creatie. Geweldig ! 

Bashar-Abundance-is-the-ability-to-do-what-you-need-to-do

Universele Overvloed

In een tijd waarin we wereldwijd oude, bekende financiële en economische structuren zien afbrokkelen en omvallen, waarin steeds meer gezinnen in moeilijkheden komen, waarin crisis na crisis het idee van tekorten propageert, is het onderwerp 'Abundance' misschien een controversieel thema en vraagt dit de lezer om een open mind en open hart.
Echter, het is juist door de paradox dat het nu zo'n relevant thema is om in ons bewustzijn te krijgen.

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more