activatie 12-strengen-DNA

Activatie van de 12 DNA strengen


Na duizenden jaren te zijn losgeraakt van hogere dimensionale frequenties, doorbreekt ons DNA eindelijk de oude patronen die vastzitten in een lineaire tijdsmatrix. De mensheid zal binnenkort echter weten en begrijpen dat 85% van ons DNA een hoger doel heeft en waarom de transformatie van het DNA ons leidt tot een bewustwording die we ons hiervoor niet hebben kunnen voorstellen.


DNA STRENGEN

Het menselijk genoom zit boordevol met minstens vier miljoen genen die zich bevinden in stukjes DNA die ooit werden afgedaan als "junk". Maar het blijkt dat het zogenaamde junk DNA een cruciale rol speelt in het beheersen van hoe cellen, organen en andere weefsels zich gedragen. De ontdekking, beschouwd als een belangrijke medische en wetenschappelijke doorbraak, heeft enorme gevolgen voor de menselijke gezondheid en bewustzijn, omdat veel complexe ziekten lijken te worden veroorzaakt door kleine veranderingen in honderden genen.

Terwijl wetenschappers zich verdiepten in de "junk" - delen van het DNA die geen echte genen blijken zijn met instructies voor eiwitten - ontdekten ze dat het een complex systeem is dat de genen controleert. Minstens 80 procent van dit DNA is actief en nodig. Nog eens 15-17 percenten hebben hogere functies die wetenschappers nog aan het decoderen zijn.

Het resultaat van het werk is een complexe routekaart van een groot deel van dit DNA, met vermelding van wat het doet en hoe. Het omvat het systeem van schakelaars die, handelend als dimmers voor lichten, regelen welke genen in een cel worden gebruikt en wanneer zij worden gebruikt, en bijvoorbeeld bepalen of een cel een levercel of een zenuwcel wordt.

Volgens de medisch-wetenschappelijke literatuur hebben mensen 2 strengen DNA, de andere 10 strengen worden "junk" DNA genoemd.
Het opnieuw uitlijnen, verbinden en activeren van onze andere 10 DNA-strengen is een proces waarmee we een staat bereiken waarin we ons ervan bewust worden dat we multidimensionaal zijn, waarin onze fysieke vermogens weer tot leven komen en waarin we een tweede neuraal netwerk op etherisch niveau ontwikkelen. Dit tweede neurale netwerk stelt ons in staat om in meerdere dimensies tegelijk te leven. We kunnen horen, zien en communiceren met anderen in deze dimensies.

PHOTON BELT

Ons hele zonnestelsel inclusief de Melkweg, is ondertussen in een sterk geladen deel van de ruimte terechtgekomen. We worden omgeven door de Foton Belt (Menasische Straling), dit is een periode van intens licht die we eind jaren negentig voor het eerst binnengingen en waarin we voor een periode van ongeveer tweeduizend jaar zullen blijven. Gedurende deze opmerkelijke tijd zorgen de energieën van de fototoongordel voor een volledige herordening van het leven zoals we dat kennen. Dit komt omdat foton lichtenergie het vermogen heeft om al het leven naar een hogere frequentie dimensie te tillen aangezien het de potentie draagt voor de transformatie van iedereen. De atoomstructuren in de cellen van ons lichaam worden langzaam aangepast aan deze stijgende frequenties. Het derde dimensionale koolstoflichaam (een lichaam dat overeenkomt met de atoomfrequentie van koolstof) verschuift langzaam naar een vijfde of hoger dimensionaal kristallijn lichaam of lichtlichaam ( een lichaam dat overeenkomt met de atoomfrequentie van kristal). Ook de lichamen van dieren, het plantenleven en alles op en in de aarde maken deze overgang, net als al het leven in het melkwegstelsel. Dit proces is niet alleen gaande op Aarde !

DNA UPGRADE

Naarmate het proces van de omvorming naar ons lichtlichaam vordert, zullen we langzaamaan de effecten merken van het ons volledig bewust worden van onze multidimensionaliteit. Deze staat zal tot stand komen wanneer onze 12 strengen van DNA definitief opnieuw zijn verbonden en geactiveerd. Vervolgens ervaart men het leven in het bewustzijn van de multidimensionaliteit. In dit niveau van bewustzijn kunnen we leven in de derde dimensie met behoud van onze verbinding en relaties met wezens in de hogere rijken. We zullen niet langer worden afgesneden van andere dimensies zoals we nu zijn en we zullen werken vanuit een staat van hart gedragen bewustzijn, ook wel "Christus Bewustzijn". Dit gebeurt ongeacht de dimensie waarin we ons bevinden. Op termijn zullen we leren hoe we met succes kunnen leven in een galactische samenleving en uiteindelijk in een universele samenleving. Op dit moment hebben de meeste mensen nog maar twee actieve DNA-strengen, weergegeven door een dubbele helix. Sommige mensen hebben al drie fysieke strengen ontwikkeld en geïntegreerd en een groot aantal nieuwe baby's die momenteel geboren worden (de kristalkinderen) hebben vele (niet-fysieke) strengen actief DNA.

Elk van de 12 DNA-strengen vertegenwoordigt één van de twaalf aspecten van multidimensionaal bewustzijn. Drie DNA-strengen representeren en regelen het fysieke lichaam, drie andere houden zich bezig met het emotionele lichaam, drie met het mentale lichaam en de overige drie met het spirituele lichaam. Al deze aspecten zijn in ons lichaam vertegenwoordigd als nieuwe neurale paden naar de hersenen. Ze zijn verbonden en gevoed door het hormonale systeem van endocriene klieren. Deze endocriene klieren op hun beurt werken samen met de energie portalen in ons lichaam die bekend staan als het chakra systeem. Wanneer alle neurale paden vrij werken met ons 12-voudige chakra systeem zullen ze de verbinding vormen naar de hogere sferen, wat resulteert in onze ervaring van multidimensionaal bewustzijn.
 

ASCENSION SYMPTOMS

Voor het veranderen van je DNA en je structuur is het nodig om je emoties te veranderen. Ook je gedachten moeten veranderen, aangezien dit twee dingen betekent: het veranderen van je biochemie en je hersenchemie. Het activeren van je DNA betekent het inschakelen van de miljoenen DNA-codes die eerder inactief waren !

Op het moment dat deze veranderingen zich voordoen, ervaar je soms duizeligheid, gevoelens van draaierigheid en verlies van emotionele balans. Tijdens de cellulaire transformatie is het lichaam een constante stroom van weggegooide eiwitten en structuren. Het hersenvocht wordt gevuld met weggegooide minerale afzettingen. Het lichaam wordt er letterlijk afgebouwd en weer opgebouwd. Deze veranderingen voelen zeer intensief en uitdagend aan tijdens het veranderen. Wat dit betekent in biochemische termen is werkelijk mind-blowing. Terwijl je in je lichaam woont, vindt er een fundamentele renovatie plaats.

In het gechannelde boek "Brengers van de dageraad" van Barbara Marciniak zeggen de Pleiadiërs hierover 

"De activeringen van de coderingen en het realiseren van je identiteit worden fenomenaal intens. De reden hiervoor is het evoluerende DNA. Wanneer je 12 helixen DNA op hun plaats hebt, zullen die helixen aansluiten op het 12 chakra systeem. De 12 chakra's zijn portalen, volgeladen met de informatie die je systeem moet kunnen vertalen..." en ".... soms voelt het alsof je 18 uur wilt slapen. Doe het. Je lichaam heeft het nodig".

In de lichaamscellen wordt nieuwe informatie ingebouwd en toch wordt gezegd dat deze veranderingen op natuurlijke wijze plaatsvinden. Er zijn mensen die hebben gevraagd of dit suggereert dat we ons eigen DNA moeten herprogrammeren of dat dit alles automatisch gebeurt en we er niet actief bij zijn betrokken? Het antwoord is dat het een beetje van allebei is. De cellen zijn gecodeerd voor deze tijd in de geschiedenis, voorafgaand aan de tijd van menselijke geboorte. Veel mensen vinden dat ze naar een bepaalde plaats of naar een bepaalde persoon worden getrokken. Ze merken dat het in bepaalde omgeving zijn, met een betreffende persoon of op die specifiek fysieke plaats, een soort trigger creëert, een trigger in het cellulaire geheugen. Dus in dit opzicht gebeurt het automatisch zolang we onze impulsen volgen, onze natuurlijke beweging in het leven volgen en luisteren naar waar ons Hogere Zelf ons leidt en naar wie ons Hogere Zelf ons leidt.

THE RECONNECTION

In dit proces is de mensheid op verschillende manieren ondersteund door hulp van buiten deze wereld.
Een van deze manieren heet "The Reconnection" en is voor iedereen bedoeld als een bewuste keuze om dit proces te versnellen en uw volledige potentie te herstellen. Tijdens een proces dat The Reconnection heet activeert een gekwalificeerde practitioner nieuwe punten en lijnen, zodat de uitwisseling van licht en informatie van andere dimensies wordt hersteld.

De Reconnectie vindt plaats in twee aparte sessies, meestal op opeenvolgende dagen. Dit is een zeer nauwkeurig protocol dat verschillende sets van meridianen en energie punten activeert in het axiale/meridiaan systeem van het lichaam.
Veel mensen melden een snelle ontwikkeling op verschillende gebieden van hun leven of een versnelling van hun levenspad na het doen van The Reconnection.

Of men er nu voor kiest om steun te zoeken of niet, iedereen op aarde zal er vandaag of morgen mee beginnen en iedereen zal deze verandering doormaken en wordt daarin gesteund, of hij het nu weet of niet. De Pleiadiërs vermelden duidelijk dat hun ondersteuning zodanig is dat wordt voorkomen dat mensen sneller willen gaan dan dat hun systemen in staat zijn om ermee om te gaan.
Er zijn uiteindelijk dus geen achterblijvers en je kunt ook niet al te ver vooruit lopen. Alles heeft zo zijn timing.

Meer informatie over  Bringers of the Dawn

        over Pleiadian Message

Meer informatie over The Reconnection

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more