Bashar-everything-will-change-after-the-fall-of-2016-the-awakening
Featured

Alles zal gaan Veranderen

Heb jij het ook gemerkt dat in de afgelopen maanden vele oude stukken in je bewustzijn omhoog zijn gekomen en relatief eenvoudig losgelaten konden worden?
Soms thema's waar je misschien decennia lang mee 'geworsteld' hebt, lijken nu ineens niet meer zo relevant.
Maar ook thema's of ideeën waar je je misschien decennia lang mee vermaakt hebt geven ineens niet meer de voldoening die het voorheen had.


Everything changes, except ...

En dit gebeurd wereldwijd ... collectief.
Alles verandert in een enorm hoog tempo, gelijk aan het enorme tempo in de shifts van ons bewustzijn.
Het lijkt wel of al die overbodige structuren in ons individuele en collectieve bewustzijn op hun grondvesten schudden en in elkaar storten.
Sommige van die structuren zijn duizenden jaren beleefd, doorleefd, geleefd vanuit duizenden verschillende perspectieven en matchen nu niet meer met de verdere groei van ons collectieve bewustzijn en we het als het ware van ons af aan het schudden zijn.
Hier aan vasthouden aan wat niet meer resoneert terwijl we juist vooruit willen kost niet alleen veel energie maar geeft uiteindelijk veel verkramping en pijn.
Hoe goed het ons in het verleden ook gediend heeft ... everything changes ... en in dankbaarheid voor wat het ons heeft geleerd, kunnen we het nu ook weer loslaten.
Opdat we onze handen vrij hebben om het nieuwe te omarmen.

Ook de buitenwereld gaat het komende jaar in hoog tempo een metamorfose doormaken.
In onze nieuwsbrief van April 2020 stond de vraag ... 


Stel dat 'alles' een reset krijgt,
gaan we dan opnieuw kiezen om hetzelfde te gaan doen
en dezelfde wereld weer op te bouwen ?
 


De buitenaardsen geven al jaren aan dat al onze economische, sociale, politieke, financiele, religieuze en humanitaire systemen drastisch gaan veranderen in deze fase van onze ontwikkeling. 
De kracht achter deze evolutie is enorm en deze verandering trachten tegen te houden is als trachten de getijden in onze oceanen te bedwingen.

Zoals wij het zien is dat we met zijn allen, collectief, de realiteit hebben vorm gegeven zoals die is/was inclusief de voorbeelden, voorgangers, voorlopers, volgers en alles wat je je kunt voorstellen. 
En het heeft ons heel veel geleerd ... als we alle perspectieven en puzzelstukjes bij elkaar zouden leggen en alle verbanden tussen al die perspectieven zouden kunnen bevatten, zouden we een gigantische bron van informatie hebben waarin iedere uitdaging bijna geen uitdaging meer is omdat we weten wat de oplossing is of op zijn minst welke kant we op moeten.
En feitelijk liggen al die stukjes al bij elkaar ... in ons collectieve bewustzijn !
De vraag is hoe we al deze ervaringen bij elkaar gaan brengen in de fysieke realiteit.

En dit is waar de komende millenia over gaan.
Door samen te gaan werken, samen te komen, zeg maar het collectieve bewustzijn vorm te geven in de fysieke realiteit.
Dit tijdperk gaat over community building, het loslaten van het individuele en de (her-)verbinding (Reconnection) met het collectief, in een heel brede zin van het woord.
Al die individuele perpectieven samenbrengen tot één geheel ten behoeve van het geheel.
Al die perspectieven en ervaringen, al die puzzelstukjes zijn al bij elkaar gelegd in ons collectieve bewustzijn, we mogen het er nu alleen nog leren uit te halen.
Het meeste zware werk is eigenlijk al gedaan !

Zoals we met elkaar 'de oude wereld' hebben vorm gegeven, zo ook transformeren we deze creatie met elkaar het komende jaar inclusief de voorbeelden, voorgangers, voorlopers, volgers en alles wat daarbij nodig is. 

En zo ook hebben we met elkaar een geweldige mogelijkheid 'een nieuwe wereld' vorm te geven inclusief de nieuwe voorbeelden, nieuwe voorgangers, nieuwe voorlopers, nieuwe volgers en alles wat erbij nodig is en te weten dat wij allemaal onderdeel zijn van dit proces, een rol hebben in dit proces en ook een inbreng hebben in dit proces.

En ook al weten we nog niet precies waar we naar toe gaan of wat we willen, vaak weten we al wel waar we niet naar toe willen.
Het zijn tenslotte de lessen uit het verleden die vaak bepalen wat welke kant we  niet (meer) op willen.
Als we echt een nieuwe wereld willen gaan ontdekken dan is het per definitie niet handig dezelfde routes nog een keer te lopen.

The Five Laws of Creation


~ The Structure of Existence ~

En het is daarvoor wezenlijk dat we gaan kiezen voor nieuwe voorbeelden (ideeën en ideologie), nieuwe voorgangers (facilitators, procesbegeleiders), nieuwe voorlopers (pioniers, visionairs, way-showers).

Wat dit betreft kunnen we heel veel inspiratie opdoen door te kijken naar andere beschavingen in de kosmos.
- Hoe ziet hun samenleving eruit ?
- Welke normen, waarden of ideologie hebben zij ?
- Wat en hoe onderwijzen zij hun kinderen ?
- Hoe gaan zij om met hun planeet / thuisbasis en de resources ?
- Hoe gaan zij om met dualiteit en polariteit?
- Hoe organiseren zij samenwerking en aansturing ?
- Hoe gaan zij om met verschillende belangen ?
- Hoe gaan zij om met gezondheid en ziekte ?
- Hoe ...


Honderden perspectieven om naar te kijken !
We hoeven het niet te doen zoals zij het doen, wij maken onze eigen keuzes, en dat is ook precies wat zij van ons verwachten.
De buitenaardsen die wij kennen zijn zeer gepassioneerd om te helpen met inzicht op de keuzes die we (gaan) maken op weg naar een hoger bewustzijn.
 
Zij gaan het niet fixen voor ons, daar zijn ze heel duidelijk in.
Wij zijn humans, een unieke beschaving op een unieke planeet op een unieke reis naar bewustzijn. 
We beginnen bewust te worden van onze 'output' en verantwoordelijk te zijn voor de effecten (de reflecties ... 'what we get back').

Anyways, genoeg om over na te denken de komende maand !
Maar ook belangrijk om er over te gaan nadenken en invoelen, ieder van ons.
'Hoe gaan wij die nieuwe wereld vorm geven en wat zou 'ik' daaraan kunnen bijdragen' ... een actieve participatie.
En besef, ook passiviteit is een keuze met een effect.


Tot slot ...
De komende maanden gaat er ook in onze praktijk het één en ander veranderen.
We sluiten dit stuk nu even af, maar meer hierover verderop in de nieuwsbrief

Wij wensen je een fantastisch nieuw jaar vol met prachtige veranderingen.
Voor nu, heel veel liefs !!
En tot gauw, in levende lijve, op één van de online events en op de online community Human-ET One

Jacqueline en Philip


Bashar - Everything will change - the Awakening


Source : 
Newsletter January 2021 - ET-Healing.nl

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more