Joël-buitenaardse-gids-van-Sirius-ET-Healing

Being with the Beings


The How and the Why of ET-Contact - Deel 1

In het boek - Being with the Beings; The How and the Why of ET contact - geschreven door Miguel Mendonca, worden verschillende vragen gesteld aan mensen over hun contact met buitenaardsen (ET's / extraterrestrial beings) of Multidimensionale wezens.
En net als Jacqueline, worden steeds meer mensen zich bewust van hun connecties met buitenaardse beschavingen en hun ziele-contract met één of meerdere buitenaardse wezens om informatie uit te wisselen die dienend kan zijn in elkanders leven in andere realiteiten.

Om het hele onderwerp van contact met buitenaardsen wat meer toegankelijk te maken alsmede een handreiking te doen aan iedereen voor wie dergelijke contacten zich in het beginstadia bevinden heb ik een deel van de vragen uit dit boek opgepakt en uitgewerkt op basis van mijn ervaringen met Joël.

Joël - een buitenaards wezen afkomstig van Sirius

We hebben dit blog opgebouwd in twee delen, 
Deel 1 - Vragen aan Jacqueline Fiolet over haar contact met Joël
Deel 2 - Vragen aan Joël -een buitenaardse gids van Sirius- gechanneld door Jacqueline


 

 

Vragen aan Jacqueline over haar contact met Joël 

Wat voor woorden gebruik je om je contact met dit buitenaardse wezen te beschrijven?

Het contact dit ik heb met Joël voelt als een heel persoonlijk contact, voelt zo vertrouwd alsof het een deel van mijn naaste familie is.
En dat is gegroeid in de loop van de tijd.
In het begin was ik nog in het geheel niet bekend met dit fenomeen en was er zelfs een beetje bang voor en daardoor was dit contact ook iets meer afstandelijker, van mijn kant bezien.
Joël heeft ook aan mij moeten wennen en heeft een tijd letterlijk geoefend met het samenwerken tijdens mijn slaap.
In mijn halfslaap werd ik daar gewaar van omdat ik allerlei bewegingen maakte met mijn mond, ogen, gezicht, handen en voeten en toen ik vroeg wat dit was gaf hij aan dat hij (wij samen) aan het oefenen was met mijn motoriek in de zin dat hij onderzocht hoe zijn energie effect had op mijn lichaam.
Nu tijdens de sessies bewegen mijn handen volautomatisch en gaat het praten, klikken en klakken en dergelijke helemaal vanzelf.
De klikgeluiden zijn overigens een bepaalde manier van overbrenging van energie, zoals Joël uitlegt.
Ook gaf Joël aan dat ik regelmatig op hun schip vertoefde om te leren.
Ik kan me dat niet in detail herinneren, maar ik had (en heb) ’s ochtends wel vaak het gevoel dat ik ergens op een schip ben geweest en daar ook bekenden ontmoet.
Het is (nog) niet dat ik me heel concreet de droom herinner, maar wel dit gevoel meedraag.
Het contact met Joël is nu heel close en het is er direct zodra ik maar aan dit contact denk of zijn naam in gedachten neem.
Direct is zijn energie voelbaar en introduceert hij zich met een klik of een soort zucht die nauwelijks na te doen is.
Zijn naam is natuurlijk niet zijn echte naam, hij heeft geen naam zoals wij namen hebben, maar de naam fungeert voor mij als een anker om in de staat te komen van contact.

Hoe verschijnt jouw buitenaardse gids aan je?

Ik zie Joël niet zo heel vaak op een soort van fysieke manier.
Ik heb hem ooit gezien min of meer fysiek, maar dat moet een soort representatie van mijn mind zijn geweest, want hij heeft geen fysiek lichaam zoals wij dat hebben in onze realiteit/dichtheid.
Ik zie hem vaker als een lichtlichaam en dit heeft hij ook ooit uitgelegd, dat hij hier is met een lichaam dat wij in onze perceptie vooralsnog zullen waarnemen als een half doorzichtig, lichtgevende vorm van een lichaam.

Tijdens de meeste interacties zijn we echter samen ‘aan het werk’ en krijg ik voortdurend beelden voor de persoon die we aan het helpen zijn en zie ik hem eigenlijk niet, hooguit even aan het begin of einde of als hij ‘iemand‘ introduceert, bijvoorbeeld een gids voor een aankomend ET-Healing Practitioner (zoals wij dat noemen ?).
In het begin vond ik het heel belangrijk om hem te kunnen zien en wilde ik dit heel graag, vandaar dat hij zich wellicht in een keer heeft ‘uitgebeeld’ voor me, maar tegenwoordig interesseert me dat in het geheel niet meer. Zijn aanwezigheid is voortdurend zo voelbaar en dat is voor mij nu veel belangrijker.

Terwijl ik dit schrijf laat hij me weten dat zolang je je gids recht in de ogen kunt kijken, staat deze in feite tegenover je, net zoals je een mens recht in de ogen kijkt. Er is dan een ‘ik’ en een ‘jij’.
Zodra we gaan samen aan het werk zijn staat hij naast me, achter me, of soms zelf ‘in me’ (woooh spooky zegt hij nu, en geeft een beeld van een knipoog - Note, ze hebben humor).
En tijdens deze samenwerking is er een soort van versmelting of eenwording waardoor ik hem wel voel en ervaar maar niet ziet.


Met wat voor type wezen(s) heb je contact?

Joël geeft aan dat hij van Sirius komt en dat de teams die tijdens de healingsessies aanwezig zijn van verschillende locaties en dimensies komen.
Een aantal maanden geleden heeft Joël aangegeven dat zich steeds meer beschavingen aansluiten in ‘hun federatie’ (een samenwerkingsverband om op deze manier contact en ondersteuning te bieden aan Aarde).
Veel later leerde ik van Bashar dat het bewustzijn van de cetaceans (walvisachtigen) sterke connecties heeft met het Sirius-bewustzijn en dat kan geen toeval zijn … ik heb altijd al zoveel liefde gevoeld voor dolfijnen.

Nu kan ik niets bewijzen van wat Joël zegt en ook dit vond ik in het begin heel belangrijk en wilde een soort van bewijs.
Ik herinner me channelsessies in het begin van onze samenwerking waarin ik of Philip vragen stelden die feitelijk in de richting gingen van ‘bewijs willen hebben’ en dan merkte ik dat de verbinding slecht werd. En terwijl ik (mijn ego-ik eigenlijk) behoefte had aan bewijs viel de verbinding weg hetgeen op dat moment nog meer twijfel bracht.

Nu begrijp ik dat ik op dat moment zo’n lage frequentie aan het uitzenden was van wantrouwen, geslotenheid en verkramping dat ik feitelijk zelf uit verbinding ging.
En mede hierdoor snap ik ook heel goed hoe dit werkt voor veel mensen die nieuw zijn op dit gebied, die eerst bewijs willen hebben, net als ik dat toen ‘nodig’ vond.

Na een tijdje heb ik zoveel mooie ervaringen opgedaan dat het me niet veel meer uitmaakt of ik het kan bewijzen of niet.
En Joel heeft dit ook al in een heel vroeg stadium aangegeven en dat het juist dit loslaten van fysieke bewijzen en het zich openstellen in vertrouwen en acceptatie is dat de weg vrijmaakt voor nog meer contact en uiteindelijk ook meer fysieke ontmoetingen, zoals we dat in onze leefwereld ervaren.
En het is eigenlijk heel interessant dat dit eigenlijk ook de manier is waarop we contact maken met andere mensen in onze fysieke realiteit.
Iemand kan vertellen dat zijn naam 'Peter' is, dat hij uit 'Lutjebroek' komt en je ziet dat die persoon er zo-en-zo uitziet, maar uiteindelijk kun je niet bewijzen dat hij is wie hij zegt te zijn.
Normaal gesproken vertrouwen we erop dat het waar is.
Maar bovenal is de reden voor onze vriendschap hoe we ons bij die persoon voelen.
En als dat super goed voelt, dan doet de rest er niet echt meer toe, toch?
Sirius-egyptian-pyramid-kings-chamber-cosmic-alignmentSirius-egyptian-pyramid-kings-chamber-cosmic-alignment

Hoe maak jij verbinding met jouw  buitenaardse gids?

Nu gaat dat bijna volledig automatisch zodra ik me afstem op het idee van contact maken of als ik zijn naam innerlijk zeg.
Dit zit zó in mijn systeem verankerd dat ik als vanzelf ‘inbel’ zodra ik me daar op richt.
En omdat ik dagelijks meerdere keren contact maak is dit zo vanzelfsprekend geworden, dat ik daar ik eerlijk gezegd ook rekening mee heb te houden.
Ooit heb ik tijdens het autorijden in een onbewaakt moment Joël iets gevraagd.
Ik kwam op dat moment deels los uit de 3D realiteit, alsof ik in een healingsessie ben.
Een deel in me schrok en ik ‘viel’ weer snel terug in mijn autostoel.
Een belangrijk leermoment dat ik niet snel zal vergeten.
Ik heb dit contact mezelf zo eigen gemaakt door heel veel te doen en daarmee zoveel mogelijk de obstakels in mezelf uit de weg te ruimen, volledig te vertrouwen en mezelf toe te staan om in die staat van overgave te gaan. Want alleen in die staat kan het gebeuren.
Joël is daarbij uitermate geduldig en liefdevol en er is nog nooit misbruik gemaakt van dit vertrouwen in welke vorm dan ook.

Dit proces van contact maken is wat centraal staat tijdens ons programma voor ET-Healing Practitioners. Vertrouwen is hier de sleutel.
Zij komen zover als wij dat toestaan. Zij dringen zich niet op en gaan zich niet bewijzen.
Het belangrijkste om te doen is volledige overgave aan het proces.
Ik ken geen bijzondere techniek of iets dergelijks, maar ik kan wel mensen meenemen naar de ‘staat van zijn’ waarin dit contact kan plaatsvinden.
En als je eenmaal dit proces, dit gevoel (her-)kent, en dit in jezelf kunt vastleggen en voor jezelf kunt oproepen en dan ben je in (de) staat (?) dit contact te maken.

Dat je Mind daarna hier in het begin van alles van vindt, tja dat is het werk dat aan de winkel is.


Hoe komt je buitenaardse gids in contact met jou?

Ik ben voor het eerst in contact gekomen met Joël tijdens een sessie die bedoeld was om dit contact tot stand te brengen.
Feitelijk heb ík dus aangegeven dat ik contact wil en wil samenwerken.
En dit is feitelijk nog steeds zo … ik neem het initiatief.

Zodra ik contact heb met Joël verandert er iets in mijn energiehuishouding waarop mijn lichaam reageert.
Soms maak ik een klik (of klak) met de tong, ontstaat er een korte, maar hele snelle klappertand, een hele snelle uitblaas of een klank.
Dit gaat heel snel en spontaan en ik krijg het zelf niet voor elkaar om het precies zo na te doen.
Maar dit gebeurt soms ook als ik me ontspan en dan voel ik dat Joël gewoon heel dicht bij me is.
Je zou kunnen zeggen dat híj dan contact met mij opneemt op dat moment, maar ik ervaar niet dat hij me dan iets wil laten weten of dat hij iets van me wil.
Ik ervaar het als een berichtje ‘ik ben er’, meer niet.


Kun je zelf contact initiëren?

Jazeker, en dit is voor mij de manier waarop het eigenlijk altijd gaat.
Ook zie ik dat het zo gaat bij de deelnemers bij mij in het programma voor ET-Healing Practitioner.
Als de healer zelf geen contact zoekt komt er geen contact. Er gebeurt dan niets.
Het initiatief ligt bij ons, in ieder geval bij de teams waar wij mee werken.
Dit is in het begin soms lastig voor nieuwe healers als daar nog de verwachting leeft dat ‘zij’ degene zijn die het contact moeten maken en naar de healer toe moet komen.
In het begin snapte ik zelf ook niet precies hoe dit werkte, maar nu weet ik dat wat er feitelijk gebeurd, is dat ik met mijn frequentie in tune en zij dat ook doen.
En we ontmoeten elkaar ergens halverwege. Als ik me niet in tune, dan staan zij daar als het ware te wachten en gebeurt er weinig.
Ofwel, we zullen allebei de telefoon moeten opnemen.


Hoe maak je onderscheid tussen je eigen gedachten en de informatie van je buitenaardse gids?

In het begin was de twijfel enorm groot.
De mind wil er gewoon niet aan en wil bewijzen vinden dat het allemaal niet echt is.
Begrijpelijk, de Mind wil beschermen en overgave en volledig vertrouwen is vanuit dat perspectief bedreigend.
De Mind wil eigenlijk bewijs hebben dat het veilig is, voordat ze de weg wil vrijmaken.

Wat mij enorm heeft geholpen is gaan werken met anderen die ik volledig kon vertrouwen.
Mensen die bereid zijn om samen met mij dit te onderzoeken en ontwikkelen, zonder het risico van afkeuring of belediging.
Ik liet mijn man Philip en Manon (partner in onze praktijk) vragen stellen en liet komen wat er kwam.
Ik liet bijvoorbeeld vragen stellen op basis van het boek ‘X3, Healing Entities and Aliens’, dat gaat over ET-Healing.
Ik had het boek zelf niet gelezen, was zelf nog helemaal onbekend met channelen en net bezig met het onderzoeken van dit fenomeen.
En het verbaasde mij (en Philip) wat er aan informatie kwam die helemaal klopte met wat er in het boek geschreven stond.
Maar ook allerlei andere soorten vragen.
En zo hebben wij dit met zijn drieën dit steeds verder ontdekt en ontwikkeld.
Mijn advies aan anderen is : gewoon gaan doen met een dierbare vriend of partner en geef jezelf alle ruimte, zonder enig oordeel van wat er doorkomt, maar ook zonder verwachting dat het moet kloppen. Gewoon het volgen van je nieuwsgierigheid want deze nieuwsgierigheid opent je systeem.
Omdat de informatie van Joël telepatisch (eigenlijk energetisch) wordt overgebracht en door mijn systeem wordt vertaald in woorden, zinnen, beelden, geluiden, gevoelens is in het begin best moeilijk het onderscheid te maken. Althans, de mind doet je nog teveel geloven dat het van jezelf is.
Vandaar dat het handiger is als iemand anders de vragen stelt.
En als je eenmaal weet in welke ‘staat van zijn’ je bent als je channelt, hoe dat voelt en hoe de informatie voelt die er ineens is, dan verdwijnt die twijfel steeds verder naar de achtergrond.
Informatie die je met de mind produceert volgt een proces dat weliswaar heel snel is, maar toch een soort chronologische opbouw kent.
Ik ervaar in het contact met Joël dat de informatie er gewoon ineens is, er bouwt zich niets op, het is er.
Het komt voor dat ik zelf niets kan met de informatie.
Dan snap ik zelf het verband tussen de vraag en de informatie niet, maar degene voor wie de informatie bestemd is weet precies wat er bedoeld wordt.
Regelmatig komt het voor dat ik zelf pas later snap wat er bedoeld wordt tijdens een channeling of healingsessie.

Een ander boeiend verschijnsel is dat als wij met meerdere healers gaan werken op dezelfde persoon (dit oefenen we natuurlijk veel tijdens het ET-Healing Practioner Programma) dan krijgen niet alle healers exact dezelfde beelden of woorden.
De energetische lading, de boodschap is bij goed afgestemde healers wél hetzelfde, maar de vertaling door hun systeem naar begrijpelijke beelden en woorden in deze realiteit verschilt dus per healer.
Dit zijn belangrijke ervaringen om steeds beter te gaan begrijpen hoe het mechaniek werkt en te gaan voelen wat het verschil is tussen denken en doorgeven.
Dus hoe kan ik bewijzen of het nu mijn mind is of dat er daadwerkelijk informatie uit een andere bron komt ?
Helaas, dat kun je nooit vertalen naar keiharde bewijzen in de buitenwereld.
En dit maakt dat velen zichzelf het maken van contact niet toestaan, terwijl de enige manier om hier achter te komen is het gewoon te gaan doen en te gaan ervaren dat er informatie komt die je nooit had zien aankomen.
Kortom … je kunt met de mind dus geen antwoord krijgen op iets dat door deze mind niet kan worden waargenomen of begrepen.
Alleen door te doen en te ervaren kun je dit te weten komen, de energie, de vibratie is heel anders.
En dit weten is een heel ander weten dan je met denken ooit zal kunnen ervaren.


Wat halen deze buitenaardse wezens waar je contact mee hebt uit jullie interactie vanuit jouw gezichtspunt?

Dit is een vraag met meerdere lagen en ik zal trachten in het kort een aantal perspectieven te belichten.
Stel dat je zielsveel, onvoorwaardelijk van je partner houdt, wat haal je dan uit de interactie met deze persoon? Waarom doe je dan wat je doet ?
Ergens weet je het antwoord en tegelijk kun je dat niet uitleggen met woorden.
Vele beschavingen zijn hier omdat we van dezelfde familie zijn. We herinneren ons dat misschien niet direct maar zij wel en zij geven onvoorwaardelijk om ons.
En dit is zo voelbaar en werkelijk ontroerend zodra we ons toestaan om in verbinding te gaan met elkaar.
Het voelt als thuiskomen op een heel diep niveau en dat is het begin van de herinnering.
Het is zuivere liefde en dat is ook zo voelbaar tijdens de momenten waarop ik samenwerk met Joël.
En gek genoeg went het wel een beetje, in het begin raakte ik er een ontroerd van en dat is nu niet meer zo. Maar het is er wel. Altijd.
Een ander perspectief is dat zij aangeven dat wij net als zij in een transformatieproces zitten.
Alles is met elkaar verbonden in het Universum. De Aarde staat als deel niet los van het geheel.
Als hier iets verandert, verandert het geheel en andersom. Zij transformeren daarmee net als wij.
En wat zij doen voor ons, doen zij in zekere zin ook voor zichzelf en voor het geheel. En datzelfde geldt voor wat wij doen.
We doen het dus samen, ieder op zijn wijze.
Vergelijk het maar met wat wij doen als healers. Ik help weliswaar een ander, maar tijdens de healing sessie ga ik mee in de energie en ontvang zelf feitelijk ook healing.
Ik help niet alleen een ander, ik help een ander samen met mezelf.
Hulp aan een ander is goed voor het grotere geheel, daarmee goed voor iedereen binnen dat grotere geheel en dus ook goed voor de gever van de hulp.
En in dat perspectief weten zij dat het alleen zin heeft om het ons voor te doen, een voorbeeld te zijn. Zij gaan het niet voor ons doen.
Hun hulp beperkt zich in die zin ook door inzicht, bewustzijn en ons de kracht te geven het zelf te doen, want alleen dan transformeren we onszelf.
Dat kun je alleen zelf doen. Dat kan niemand voor je doen, ook zij niet.
Tijdens healingsessies zie ik nooit zomaar klachten weggehaald worden zodat de persoon daarna weer gewoon verder gaat met zijn leven alsof er niets is gebeurd.
Iedere klacht heeft informatie en pas als die in het bewustzijn is ge-integreerd kan werkelijke healing plaatsvinden.
Vals spelen heeft daarbij geen zin, want als de persoon niet echt transformeert komt die klacht weer terug in de fysieke realiteit omdat er niets is veranderd in het bewustzijn.
Ook hier zie ik dat Joël en zijn team veel aanbieden in de vorm van licht (energie) en informatie en dat de werkelijke healing, de integratie van deze energie plaatsvindt door de gene die de healing wilt ontvangen.

Zoals de Aarde dus tegelijk transformeert met een transformatie van hun realiteit, zo ook hebben zij dus een belang bij onze transformatie.
Alles is met elkaar verbonden. We helpen elkaar, het is een co-creatie.
Joël geeft ook aan dat zij ook veel leren van ons tijdens de interacties.
Hij geeft vaak aan dat wat hier op Aarde gebeurd werkelijk uniek is in dit Universum en dat het voor hen bijzonder leerzaam is omdat het hen helpt zichzelf en het Universum nog beter te begrijpen.
En dat is bewustwording.


Hoe goed begrijp je deze buitenaardse wezens waar je contact mee hebt voor je gevoel?

Dit is heel lastig te zeggen. Hoe goed ken je jezelf, hoe goed ken je een ander ?
Je weet niet wat je niet weet, je weet zelfs niet wat je allemaal wel weet.
Maar wat ik heb ervaren is dat de contacten altijd plaatsvinden vanuit respect en vrijheid en ik altijd een heerlijk gevoel van pure liefde krijg tijdens de interacties. Het voelt zo als thuiskomen.
Daarnaast wil ik ook eerlijk aangeven dat ik nog steeds iedere dag nieuwe dingen leer.
Ik weet het gewoon ook niet allemaal, het leerproces is bij mij ook nog steeds in volle gang.

Maar het effect van wat er gebeurd tijdens de interacties zie ik elke keer weer tijdens de sessies.
Verreweg de meeste mensen hebben er veel baat bij.
Veel mensen hebben prachtige ervaringen tijdens sessies en geven aan dit nog niet eerder zo te hebben meegemaakt.
Ook de mensen ervaren vaak dat gevoel van thuiskomen tijdens de sessies.
Ik begrijp dus niet precies wie Joël en de teams zijn, hoe ze doen wat ze doen en hoe dit allemaal kan.
Natuurlijk heb ik daar wel ideeën over, maar dat is iets anders dan echt begrijpen.
Wat ik wel zie is het effect van de samenwerking op mij en anderen en dat vind ik prachtig en eigenlijk ook het belangrijkste.


Wat heb je geleerd uit je contact met buitenaardsen?

Ik heb vooral veel geleerd over mezelf. Natuurlijk heb ik ook veel geleerd over het vak als healer en ben de wereld in een veel breder perspectief gaan zien, maar onder de streep is dit vooral een enorme boost geweest voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Ik was voorheen een ietwat bangig mens die zichzelf niet zo goed durfde te laten zien aan de wereld.
Nu ben ik veel bewuster van wie ik ben en wat ik de wereld wil brengen.
Ik ben ook veel meer van mijzelf gaan houden zoals ik ben en daarmee ook veel meer van mensen gaan houden zoals zij zijn.


Hoe heeft het contact met buitenaardsen je leven veranderd?

Na het eerste contact wist ik dat dit mijn leven volledig zou veranderen, maar ik kon toen niet bedenken dat we een drukke praktijk zouden krijgen, workshops geven, mensen meenemen op retraites en een programma verzorgen voor mensen die ook deze samenwerking met de buitenaardsen zoeken.
Als ik dit toen zou hebben geweten dat ik dit zou gaan doen, was ik er misschien niet eens aan begonnen, zo onzeker was ik toen over mijzelf.
Dit had ik toendertijd allemaal niet aangedurfd.

De persoonlijke groei en de ondersteuning die ik ervaar maken het allemaal zo de moeite waard.
Het is een prachtige reis die eindeloos lijkt door te gaan en ik weet ook niet waar dit naar toe gaat.
Het contact blijft zich ontwikkelen, de nieuwe mogelijkheden blijven zich aandienen en als het goed voelt stappen we in en gaan we naar de volgende episode van dit avontuur.
Een leven zonder dit contact kan ik me gewoon niet voorstellen.Lees verder ... Deel 2 - Vragen aan Joël -een buitenaardse gids van Sirius- gechanneld door Jacqueline


~ Jacqueline Fiolet
Healing Centre Beyond Medicine
Extraterrestrial Healing & Communication

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more