The History of Humanity - The Seven Root Races of Mankind

De evolutie van de mensheid - Het zesde en zevende hybride wortelras - Deel 4

In dit deel van de serie richten we ons op de nieuwe mensen die vandaag de dag op Aarde worden geboren en op de toekomst van een nieuwe beschaving die nog gaat komen.
Elk wortelras onderzoekt een specifiek "levensthema" om te leren en te groeien, net zoals wij dat als individuen doen.
Voor het huidige wortelras is het thema polariteit en het transcenderen daarvan door de ervaring van extreme tegenstellingen, een belangrijke les op het niveau van meesterschap dat plaatsvindt in een omgeving van extreme beperking die van ons vraagt om naar hogere lagen van bewustzijn te gaan.


 

Inleiding

We hebben het idee van wortelrassen al in eerdere blogs van deze serie uitgelegd, we zullen het hier niet herhalen, maar nodigen je uit om het te lezen in de andere delen van De evolutie van de mensheid - De zeven wortelrassen van de mensheid.
Natuurlijk helpen we je graag herinneren aan de eerste vijf van deze Zeven Wortelrassen, de Polariërs, de Hyperboreërs, de Lemuriërs, de Atlantiërs en de Ariërs.

Tot nu toe was het hele concept vrij eenvoudig te begrijpen en vermoedelijk te accepteren.
We hebben teruggekeken naar onze geschiedenis vanuit het perspectief van eerdere wortelrassen.
Maar nu komt het moeilijke gedeelte.
Dit is niet zozeer omdat het moeilijk is om te "voorzien" wat er gaat komen, maar meer om te integreren en volledig te begrijpen wat er gaat komen zonder te verzanden in angstige overtuigingen, oordelen en afkeuringen.

Zoals we ondertussen weten, is veel van wat ons verteld is over onze geschiedenis, onze oorsprong en onze huidige realiteit niet allemaal juist (om het zo neutraal mogelijk uit te drukken) en heeft het ons vastgezet in een oud, achterhaald paradigma.
Dit roept bij de meesten de diepe vraag op: "Wie zijn wij?

Een groot deel van onze huidige op angst gebaseerde overtuigingen en definities zijn gebaseerd op ideeën die herhaaldelijk geprogrammeerd zijn door televisie of andere media, en het is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig om te kiezen wat nu de waarheid is en wat niet.
De gedachten van veel mensen zijn tegenwoordig gevuld met angst, gevaar en overlevingsstrijd door de grote hoeveelheid films die dit in beeld brengen.

Voor veel dingen die in de nabije toekomst in onze realiteit gaan komen zoals de declassificatie van technologie, en voor veel andere zaken die nu al bestaan, hebben we geen andere referentie dan de geprogrammeerde referenties van het oude paradigma waarmee we de mogelijkheden van deze nieuwe technologieën beoordelen.
Om een nieuwe vrije wereld te bouwen, zullen we ons eerst bewust moeten worden van en loskomen van onze beperkende manier om onze realiteit waar te nemen.
Om iets te kunnen valideren dat volledig voorbij alles gaat wat we ooit eerder zijn tegengekomen, moeten we onze geest openstellen en ons realiseren dat onze huidige logica, redenering en denkwijze gebaseerd zijn op oude paradigma's.

Terwijl we ascenderen worden we meester in het vertrouwen op onze intuïtie, onderbuik en hart voor het weten over ons bestaan, doel en toekomst.
Zoals Ezra'el al zei in zijn boodschap over de Triple A, we zullen onze eigen autoriteiten moeten worden.
En we onze geest openstellen voor nieuwe mogelijkheden en kansen voordat ze ontkracht worden door onze vaste, geprogrammeerde oude paradigma's.

Stel bijvoorbeeld dat iemand je zou vertellen dat de mensheid al de technologie heeft om naar andere delen van onze planeet te transloceren, of naar de maan, of zelfs naar Mars, maar ook om aan boord te komen van buitenaardse ruimteschepen via een portaal, zou je dat dan geloven?
Of zou je zeggen dat diegene te veel Star Trek afleveringen heeft gekeken?

Of als iemand je vertelt dat er al technologie bestaat die in staat is om lichaamsweefsels te helen en te herstellen met behulp van frequentie en origineel DNA uit stamcellen, zou je dat dan geloven?
Dat deze technologieën in staat zijn tot 3D bioprinting, wat betekent dat ze een orgaan zoals een lever, nier, hart, etc. kunnen repliceren op basis van het DNA van de ontvanger, klaar om getransplanteerd te worden zonder te maken te krijgen met afstotingsverschijnselen van het lichaam?
En dat deze technologieën verloren vingers, tenen, heupen, knieën, enz. kunnen repliceren?
Wat denk je dat deze technologieën nog meer kunnen?
Wat vind je ervan dat dit de toekomst van de gezondheidszorg kan worden?
Wetende dat dezelfde technologie ook gebruikt (of misbruikt) kan worden voor het maken van klonen?

Het opnemen van nieuwe informatie is slechts een eerste stadium, maar dat is niet hetzelfde als transformatie of ontwaken, zoals het tegenwoordig vaak genoemd wordt.
Net zoals weten "hoe slecht de wereld was" absoluut niet hetzelfde is als ascentie. 
Een focus op dit laatste zorgt vooral voor meer dissociatie, meer uitsluiting, in plaats van meer insluiting en openheid!

En dus, zelfs wetende dat deze technologieën bestaan, hoe voel je je er dan bij?
Als je je daarop afstemt ... wat voel je bijvoorbeeld bij het idee om in zo'n translocatie portaal te stappen?
Wetende dat je lichaam zal dematerialiseren op de ene plaats en materialiseren op een andere?
Is je lichaam op de nieuwe locatie echt nog hetzelfde lichaam?

Alle declassificaties die in de komende jaren (2024-2027) naar buiten komen, zullen ons verstand tot het uiterste oprekken met betrekking tot de vraag ... "Wie ben ik?"
En naarmate we dichter en dichter bij open contact komen met andere soorten beschavingen die er hetzelfde uitzien, zal steeds vaker de vraag opkomen "Wie zijn wij, mensen?" .

  


 

Wortelrassen ... Wat hebben we tot nu toe geleerd?

Time Lines of Root Races

In de voorgaande blogs van deze serie hebben we het idee van Root Races al uitgelegd, we zullen het hier niet herhalen, maar nodigen je uit om het te lezen in de andere delen van De evolutie van de mensheid - De zeven wortelrassen van de mensheid.

En we willen je ook helpen om je de eerste vijf van deze Zeven Wortelrassen te herinneren, de Polariërs, de Hyperboreërs, de Lemuriërs, de Atlantiërs en de Ariërs.

Als we de materialen hebben bestudeerd en ze dieper hebben kunnen laten bezinken, zijn we misschien tot de diepgaande collectieve vraag gekomen ... 'Wie zijn wij?
Wat is een mens?

Nu begrijpen we dat al deze verschillende wortelrassen op de planeet Aarde leefden en verschillende lichaamsvormen 'gebruikten' om de Aardse realiteit te ervaren.
Dus ook al hebben ze verschillende fysieke lichaamsvormen, toch herkennen we de Lemuriërs en Atlantiërs als mensen.
Ook hebben we geleerd dat de blauwdruk voor deze lichaamsvormen universeel is, wat betekent dat de basissjabloon in veel sterrenstelsels wordt gebruikt.
Dus wat definieert ons dan als mens?

Wat betekent het dat de oorspronkelijke blauwdruk van ons lichaam niet van de planeet Aarde afkomstig is, maar meerdere malen is aangepast aan de omgeving van de Aarde?
Wat betekent het dat een stuk of twaalf verschillende beschavingen van andere werelden betrokken zijn bij deze aanpassingen en daarmee de evolutie van onze soort?

We hebben geleerd dat ook de Aarde zelf van vorm verandert om plaats te bieden aan een nieuw binnenkomend wortelras (inclusief nieuwe lichaamsvormen) om het volgende niveau van groei, het volgende niveau van evolutie te kunnen ervaren.
En wat betekent het dat er elke keer een synchrone (maar intense) verandering lijkt plaats te vinden in zowel het planetaire bewustzijn (en vorm) als het menselijke bewustzijn (en vorm)?
Zou er een overeenkomst kunnen zijn tussen twee enorme bewustzijnsvelden om naar elkaar en in elkaar de grootsheid van de schepping te weerspiegelen om te leren en te groeien door middel van een kosmische dans die we leven op planeet Aarde noemen?
Net zoals de Essassani in hun oude taal plachten te zeggen 'Ash A, Ne-è Shakana, ili A Ka, Demash Demashana'.

We hebben geleerd dat de Wortelrassen in feite het volgende niveau van Wortelrassen voortbrengen nog voordat het bestaande Wortelras vertrekt, net zoals wij als individuele mensen onze kinderen voortbrengen en de Aarde weer verlaten wanneer onze tijd komt.

We hebben wellicht geleerd dat elk Wortelras een specifiek "levensthema" onderzoekt om te leren en te groeien, net zoals wij dat doen als individuele zielen.
Het huidige wortelras waar wij deel van uitmaken onderzoekt bijvoorbeeld het thema van polariteit en hoe dit te overstijgen door de ervaring van extreme tegenstellingen.
Een belangrijke les op het niveau van meesterschap waarvoor we moeten slagen, in een omgeving van extreme beperking die van ons dwingt naar hogere bewustzijnsgebieden te gaan.

Met de enorme veranderingen op alle aspecten van onze samenleving die in de komende jaren gaan komen zullen we onze mind moeten openen, ons hart moeten openen en ons op zielsnivo met elkaar moeten verbinden...

 


Het zesde hybride wortelras

Het eerste wat je misschien opvalt in de kop hierboven is het woord 'hybride'.
Dat klinkt alsof het volgende wortelras dat naar de planeet Aarde komt niet 'puur menselijk' is.

Nu kan het hele idee van buitenaards leven in, op en rond onze thuisplaneet voor veel mensen beangstigend zijn, het idee dat Hybride wezens op Aarde komen zal de meesten de stuipen op het lijf jagen.
Welnu, hier moeten we goed op onze overtuigingen en definities letten.

Als wij als Homo Sapiens gebaseerd zijn op een blauwdruk, een sjabloon dat van de sterren kwam, en dat sjabloon heeft verschillende aanpassingen en toevoegingen ondergaan van buitenaardse beschavingen, betekent dat dan niet dat de menselijke vorm zoals we die nu kennen al een aangepaste, gehybridiseerde lichaamsvorm is?
Het feit dat we recentelijk geen andere lichaamsvormen in onze werkelijkheid hebben gezien, betekent niet dat onze lichamen altijd zo zijn geweest.
In het verleden liepen er reusachtige mensachtige wezens over deze planeet.
We noemen deze mensen reuzen, maar kunnen we het verhaal volhouden dat het gewoon mensen waren die uit hun normale proporties groeiden door een probleem met hun groeihormonen?
Waarom blijven deze enorme skeletten die worden opgegraven uit het publieke domein verdwijnen?

We kunnen onszelf dus wel beschouwen als 'pure mensen' in tegenstelling tot 'hybride wezens', maar wat is een 'pure mens'?
Alleen al op onze planeet zijn er prachtige verschillende uitingen van het menselijk genoom ... allemaal mensen!
Er bestaat geen 'ene vorm' van een mens binnen onze huidige realiteit.Een ander perspectief is dat er een tijd is geweest dat er helemaal geen mensen op deze planeet waren, omdat deze planeet al bestond voordat er mensen op kwamen spelen.
Volgens Bashar bewoonden vele andere sterrenvolkeren 'tijdelijk' op deze planeet voordat er 'mensen' kwamen, en dat zal weer gebeuren nadat de menselijke Overziel in de verre toekomst naar een ander speelveld (of dimensie) is gemigreerd.
De planeet Aarde is een school (een masterclass zoals dat gezegd wordt) en we zullen niet voor eeuwig en altijd op dezelfde school blijven.
Op een dag zullen we afgestudeerd zijn aan het hoogste niveau van bewustzijn dat het te bieden heeft en zullen we ons inschrijven aan een andere universiteit.
Zelfs als dat nog vele duizenden jaren duurt.

Dat gezegd hebbende...
De volgende fase van de mensheid is er één van Ascensie, waarbij een grote expansie van bewustzijn wordt ervaren.
Veel veranderingen in het DNA kunnen worden gemeten in de nieuwste generaties die op deze planeet worden geboren.
Veel kinderen zijn op een andere manier geïncarneerd, geholpen door wat we de Arcturus Gate kunnen noemen, en hebben een groot aantal DNA-codes geactiveerd die in de meeste leden van de huidige bevolking nog sluimerend aanwezig zijn. We noemen ze sterrenkinderen omdat ze zich al hun kosmische connecties herinneren.
Er zijn zelfs kinderen geboren uit menselijke ouders die al een fysieke derde streng DNA hebben.
Hoewel deze derde streng nog steeds een zeldzame uitzondering is, komt hij al steeds vaker voor en zal in de toekomst normaal zijn.

Nu kunnen we deze verandering zien als een bedreiging dat deze nieuwe soort kinderen onze planeet overneemt en de "tweestrengs mensen" langzaam maar zeker met de tijd verdringt.
Maar als we terugkijken in de tijd, is dit dan niet eerder gebeurd en zijn we daardoor niet hier in de vorm zoals we onszelf kennen?
Dus, zien we evolutie (of verandering in het algemeen) als een bedreiging voor onszelf, of kunnen we het omarmen als collectieve groei, zelfs als dat betekent dat de volgende generaties of de volgende mensensoort onze eigen capaciteiten overtreffen?

Om je een beter idee te geven van waar we het hier over hebben...

 

Kinderen met krachtig derde oog

 

 

 

Interessante bronnen:

Star Kids - The Emerging Cosmic Generation - by Dr. Richard Boylan PhD
Psychic Abilities of Star Children - by Dr. Richard Boylan PhD
The New Human - Awakening to our Cosmic Heritage - by Mary Rodwell
Superhuman: The Invisible Made Visible - by Caroline Cory
Scientists: Our DNA ~ Humans are Mutating
Star Children with alien DNA
Star Seed - Advanced Abilities and Psychic Exercises
The Interstellar Enneagram Part II - Bashar 2014
The Legacy - Bashar 1988

 


De Zevende Hybride Wortelras

De mind stretch is nog niet voorbij, dit is pas het begin!
Omdat de planeet Aarde vele duizenden jaren geïsoleerd is geweest (sinds de val van Atlantis) en geëvolueerd is zonder directe buitenaardse inmenging, hebben we de neiging om ons alleen te richten op de evolutie van onze eigen soort.
Maar alles is met elkaar verbonden, vele kosmische en karmische cycli komen samen in deze transformerende tijd.

Zoals wij werden geholpen in onze evolutie en overleving, hielpen Aardse mensen de evolutie en overleving van een andere beschaving.
Ook dit is een onderwerp dat voor veel mensen heel moeilijk te begrijpen zal zijn omdat er veel op angst gebaseerde informatie opzettelijk in het publieke domein is gebracht en hoewel we het niet onze taak vinden om deze informatie te declassificeren, willen we alleen zeggen dat er veel zeer verontrustende activiteiten zijn geweest van bepaalde verborgen krachten in deze wereld die puur bedoeld zijn om mensen over dit onderwerp te misleiden, bang te maken en te traumatiseren.

We zijn ons er dus van bewust dat er veel weerstand, oordeel en afwijzing kan zijn van wat komen gaat.
En we zijn ons er ook van bewust dat we dit stuk met elkaar moeten delen, want zonder het volledigere verhaal, het grotere plaatje, zonder het vanuit verschillende perspectieven te zien, ontkennen we alleen maar de realiteit die er al is.
Als we onze geest niet openstellen, zitten we vast in een realiteit die aan het veranderen is, zelfs ondanks onze weerstand.
En het is onze weerstand die de pijn veroorzaakt, niet de verandering zelf.

Dat gezegd hebbende...
Ik zal proberen het volgende zoveel mogelijk vanuit een begrijpelijk lineair tijdskader te delen, maar besef wel dat er een tijdsfactor in het spel is die we zoveel mogelijk uit het verhaal zullen halen.
Er is/was een beschaving zoals wij, mensen op een andere planeet, vergelijkbaar met onze planeet Aarde, maar op een parallelle tijdlijn.
Deze beschaving is/was zeer verwant aan onze beschaving en heeft tegelijkertijd zijn eigen pad van evolutie bewandeld.

Het is te vergelijken met het idee van twee verschillende Zielen van dezelfde OverZiel die hetzelfde thema ervaren, maar in een andere omgeving en mogelijk zelfs een ander tijdperk en dus het thema ervaren vanuit een ander perspectief.
Breid dit idee nu uit naar het niveau van de OverZiel van de OverZiel, waar twee verwante OverZielen (en dus beschavingen) soortgelijke thema's verkennen in verschillende, parallelle omgevingen en tijdslijnen.

Deze beschaving kwam in een vreselijke situatie terecht omdat ze niet alleen de atmosfeer van hun wereld vernietigden, maar uiteindelijk ook de basis van hun incarnatie voertuig... hun lichamen.
Deze beschaving zat in grote problemen en moest een oplossing vinden of simpelweg uitsterven.
Probeer nu eens te voelen hoe dat moet zijn, te weten dat jouw beschaving aan het uitsterven is ... tenzij.
Deze beschaving was al verdeeld in verschillende facties, die er de oorzaak van waren dat de wereld in de eerste plaats instortte, en het vinden van een gemeenschappelijke oplossing voor hun overleving resulteerde ook in verschillende benaderingen.
Het gemeenschappelijke idee in al hun benaderingen was echter om ergens in het universum DNA te vinden dat erg op dat van hen leek, maar dat nog wel intact was, origineel DNA, en dat met behulp van hun technologie samen te voegen met dat van hen om een nieuw type lichaam te creëren waarin hun zielen konden incarneren en zo het voortbestaan van hun beschaving konden waarborgen.

Een deel van hun beschaving verliet hun parallelle thuiswereld, tunnelde naar onze versie van het universum en vestigde zich in het gebied dat wij kennen als het Sterrenstelsel Zeta Reticuli.
En omdat ze zich daar vestigden, worden deze wezens vaak de Zeta's genoemd, maar ze worden aangeduid met vele namen, waaronder "the Greys," "the Grey Beings," "the Grey Federation", enzovoort.
Omdat ze wisten dat er een parallelle versie van hun wereld was die bewoond werd door mensen zoals zij ooit waren, zijn ze onze wereld gaan bezoeken.

Vanuit een ander perspectief hebben wij hen naar onze realiteit aangetrokken, doordat we nucleaire wapens zijn gaan gebruiken en onze wereld op een vergelijkbaar pad hebben gezet als het pad dat hun wereld heeft vernietigd.
Dus, hoewel het nu moeilijk te bevatten is, hebben we elkaar misschien wel gered van uitsterven.
Alles is met elkaar verbonden.

Tegelijkertijd valt er ook veel aan te merken op hun aanpak om het benodigde DNA te verkrijgen voor hun overleving, vooral als het gaat om de eerste fase van hun bezoeken.
Voor veel mensen die niet voorbereid waren op deze ontmoetingen, was het een huiveringwekkende ervaring.
Verschillende facties hadden vaak verschillende benaderingen en bepaalde facties hadden ook verschillende agenda's.
Door die verschillende agenda's van een paar facties, waarvan sommige niet in het beste belang van de mensheid zijn, hebben deze wezens veel controverse gecreëerd over hun aanwezigheid in onze wereld.
En dit zal moeilijk uit te leggen zijn aan het publiek, ook vanwege de zeer twijfelachtige rol van onze eigen regeringen in het verhullen van hun bestaan, de afspraken over hun visitaties, het bespotten van de ervaarders en zelfs het opzettelijk traumatiseren van mensen door zich voor te doen als deze buitenaardse wezens.
In deze blog zullen we ons voornamelijk richten op het wat en waarom, niet zozeer op het hoe, maar vat dat niet op als een negeren daarvan.
Nogmaals, we hebben niet het gevoel dat het onze taak is om dat soort declassificatie te doen.
We zullen dit onderwerp daarom nu laten rusten.

Maar toch... het is een realiteit.
In de afgelopen decennia hebben veel mensen bruikbaar DNA gedoneerd en deze soort geholpen te overleven, door wat een 'hybridisatieprogramma' wordt genoemd.
Niet met het doel om de mensen op Aarde te veranderen, maar om hen de kans te geven als soort te overleven, door een nieuw soort mens te creëren, door hybride beschavingen te creëren.
Ze hebben zichzelf gemodificeerd met DNA van ons, van de mensen op Aarde, net zoals wij wezens zijn die met DNA van andere werelden zijn gemodificeerd.

Hybride beschavingen ...

De Zetas creëerden door middel van dit 'hybridisatieprogramma' uiteindelijk verschillende nieuwe soorten, nieuwe beschavingen.
We kunnen ze 'hybride beschavingen' noemen omdat dat is wat ze zijn, maar natuurlijk hebben ze allemaal een naam.

Houd er rekening mee dat er hier sprake is van een verschuiving in tijdlijnen en realiteiten die we in deze uitleg buiten beschouwing laten om het niet te ingewikkeld te maken, maar er is hier meer aan de hand dan alleen lineaire tijd.

Deze nieuwe beschavingen zijn gedeeltelijk ontstaan uit ons menselijk DNA en kunnen daarom worden beschouwd als onze afstammelingen.
Zíj zien ons als hun voorouders en zichzelf als onze afstammelingen.
Daarom herkennen veel mensen deze beschavingen als 'hybride kinderen'.

Net als het toenemende aantal pasgeboren mensen met driestrengig DNA, is ook hun DNA driestrengig, waardoor ze een veel hogere frequentie en meer geëvolueerde paranormale vermogens hebben dan het grootste deel van de menselijke bevolking anno 2024.

Met betrekking tot het verschil in frequentie ... de frequentie van het menselijk bewustzijn op Aarde is vandaag de dag lager dan 100 kHz, met een gemiddelde van 60 kHz.
Onze transformatie zal ons in het volgende decennium naar een frequentiebandbreedte van 150-190kHz brengen.
De hybride beschaving die als eerste contact met ons zal maken, werkt op een frequentiebandbreedte van 180-250kHz.
Wanneer we de drempel van 200 kHz overschrijden, zal onze beschaving volledig de bandbreedte van de 4e Dichtheid binnengaan.
In de bandbreedte van de 4e Dichtheid, zullen we, als de mensheid daarvoor kiest en hen uitnodigt, onze hybride kinderen ontmoeten.

Zevende wortelras van de mensheid - Homo Galacticus

In de verre toekomst, als de mensheid ervoor heeft gekozen om deze hybride beschavingen te verwelkomen, is het zeer waarschijnlijk dat er na verloop van tijd kruisingen zullen plaatsvinden tussen de driestrengige op Aarde geboren mensen en de mensen van de hybride beschavingen, waardoor er weer een mix van genen ontstaat en dus een nieuwe soort.
Dit staat nog niet vast, maar het wordt voorzien en al losjes Homo Galacticus genoemd, omdat het een ruimtevarende menselijke soort zal zijn - bestaande uit een mix van DNA van vele interstellaire beschavingen - die nooit eerder heeft bestaan...vandaar het Zevende Wortelras van de Mensheid.

Eindnoot

Nu zijn we ons er terdege van bewust dat er vele perspectieven zijn op dit onderwerp, en afhankelijk van je standpunt en de manier waarop je geloofssysteem is opgebouwd, kun je dit zien als iets om naar uit te kijken, of je kunt het zien als een buitenaardse overname van onze wereld.
We kennen verschillende sprekers en auteurs over de hele wereld (en ook in Nederland) die dezelfde feiten die in deze blog worden gedeeld, presenteren gefilterd door een op angst gebaseerd gezichtspunt, en dat is prima.
Er zijn vele manieren om naar deze kwestie te kijken en het is aan ieder van ons om te kiezen hoe we deze informatie willen gebruiken.

Je kunt je afvragen hoe sommige sprekers een groot publiek lijken te hebben als hun versie gebaseerd is op angst, maar bedenk dat het grootste deel van de menselijke bevolking al tientallen jaren geprogrammeerd is om dit soort ontwikkelingen vanuit een negatief gezichtspunt waar te nemen.
Miljoenen mensen zijn verslaafd aan het kijken naar MSM-nieuws en 'entertainment' dat angst en gevaar met zich meebrengt, zonder zich te realiseren dat dit een primaire structuur in ons bewustzijn vormt van waaruit de realiteit wordt waargenomen en gecreëerd.
We leren onze mind te openen en te begrijpen dat onze overtuigingssystemen onze realiteit en onze ervaring van die realiteit creëren.
We zullen weer vanuit ons hart moeten leren leven.

Onze laatste gedachte voor vandaag ...
De meeste mensen realiseren zich dit niet, maar als we beschavingen zoals de Pleiadiërs uitnodigen, nodigen we ook wezens uit die menselijk DNA in hun genetische opmaak hebben ingebracht op het moment dat ze onze planeet bewoonden om te kunnen omgaan met de omgevingsfactoren van onze planeet op dat moment alsmede hebben zij delen van hun DNA in onze blauwdruk gebracht in het verre verleden.
Daarom zijn we verwant aan de Pleiadische beschavingen, ook bij hen heeft een vorm van hybridisatie plaatsgevonden.

 


 


Interessante bronnen:

Houd er rekening mee dat er nog zoveel meer informatie te vinden is, dit is nog maar het begin...

Visitors From Within : Extraterrestrial Encounters and Species Evolution - by Lyssa Royal Holt
The Prism of Lyra : An Exploration of Human Galactic Heritage - by Lyssa Royal Holt
The Extraterrestrial Vision - by Gina Lake
ET Contact : A Message from the Confederation of Planets About Planetary Transformation - by Gina Lake
The Explorer Race - by Robert Shapiro
The Interstellar Enneagram Part I - Bashar 2014

 Het volledige thema Root Races wordt behandeld in een reeks blogs :
- De evolutie van de mensheid - De zeven wortelrassen van de mensheid
-
Het eerste, tweede en derde Lemurische Wortelras
-
Het vierde Atlantische en vijfde Arische Wortelras
-
Het Zesde en Zevende Wortelras

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more