Alles is relatief
Featured

HET DRAAIT ALLEMAAL OM VIBRATIE


Wanneer je in sync komt met de kracht van jou; wanneer je in sync komt met je recht, en je vermogen, om te creëren, dan kun je ontspannen en erkennen dat er niets is dat ik niet kan zijn of doen of hebben - maar ik hoef het nu niet allemaal te zijn of te doen of te hebben. Er is genoeg om nu van te genieten, en er komt nog genoeg onderweg, en gelukkig zal het niet sneller komen dan ik het kan toestaan.


Je kunt niet bij de goede dingen komen vanuit een slecht gevoel. Dat gaat tegen de wet in. En je kunt geen slechte dingen bereiken vanuit een goed gevoel. Dat gaat tegen de wet in.

Maar je moet eerst beslissen dat het goed is om je goed te voelen. Het is zo klote... hoe ben je daar ooit aan gekomen? "Eens kijken, strijd is goed, pijn is goed."
En wij zeggen, in welke wereld? Oh, ze beloofden je dat het goed zou zijn na je dood. Wel, ze logen... Het zal goed zijn na je dood, maar niet omdat je de prijs van de strijd hebt betaald.

Het is gewoon goed als je sterft, want als je sterft, maak je een kwantumsprong naar pure positieve energie. Als je sterft, stop je met het slaan op de trommel van al die dingen die je hebben weerhouden van volledige Verbinding met de Bron.

Maar vrienden, zolang jullie hier zijn in deze fysieke lichamen, blijven kwantumsprongen, hoe zeldzaam ook, nooit duren. Dat is niet de weg die jullie willen gaan. Je wilt niet van wanhoop naar gelukzaligheid springen. Werk je weg omhoog op je emotionele schaal.

Dus hier is deze emotionele schaal. Aan de ene kant voelt het heel goed, aan de andere kant voelt het heel slecht. Aan de echt goed voelende kant is je perceptie van vrijheid. Aan de echt slecht voelende kant, is er je perceptie van geen vrijheid. (En we vragen Esther voorzichtig om het woord perceptie te vinden, want vrijheid is perceptueel.) Je bent vrij. Je bent zo vrij, dat je kunt kiezen voor gebondenheid. Je bent zo vrij, dat niemand je iets kan doen. Je bent zo vrij, dat jij de enige bent die ervoor zorgt dat er iets gebeurt in jouw ervaring.

Je zegt: "Maar wacht. Die persoon deed dit-en-dat bij mij." En wij zeggen, maar het was jouw observatie ervan, en de daaropvolgende tegenstrijdigheid in vibratie, die de vibrationele ineenstorting in jou veroorzaakte die het Welzijn dat er zou zijn geweest als je het niet had geobserveerd, niet toestond. En je zegt, "Nou, ik zou het niet hebben waargenomen als zij het niet deden." En wij zeggen, ja, maar nu kom je in dat gebied waar je de voorwaarden moet beheersen. Nu zeg je: "Als ik dingen waarneem die slecht voelen, voel ik me slecht. Dus moet ik een manier vinden om de dingen te beheersen zodat alles wat ik waarneem goed zal zijn." En wij zeggen, geef het op! Jij beslist niet wat anderen in hun taart stoppen.

Niemand kan iets in jouw taart stoppen tenzij je observeert wat zij in hun taart stoppen. En als je observeert wat zij in hun taart stoppen, ben je een vibrationele match met wat zij in hun taart stoppen, en nu stop je het in jouw taart. En nu geef je hen de schuld omdat jij het in jouw taart hebt gestopt! Maar jij bent degene die het in jouw taart heeft gestopt. "Nee, dat heb ik niet," zeg je, "Ik heb het niet in mijn taart gedaan. Zij hebben het in mijn taart gedaan. Zij deden het eerst in hun taart, en toen kwam er wat in mijn taart." En wij zeggen, er had niets in je taart kunnen komen als je niet met je neus in hun taart had gezeten. Als je niet op de taart van een ander had gelet, zou er niets in jouw taart zitten. Je krijgt alleen in je taart waar je je aandacht aan geeft.

En jij zegt, "Nou, het is moeilijk om niet op te merken wat anderen in hun taart stoppen." En wij zeggen, we weten dat het moeilijk kan zijn, maar misschien kun je beginnen met het maken van je eigen taart en je daarin te interesseren. "Nou, mijn taart is niet zo interessant als hun taart. Hun taart is op CNN op het journaal! Hun taart staat op de voorpagina van de krant. Hun taart is in mijn soap en in alle televisieprogramma's. Het spul dat zij in hun taart stoppen lijkt overal te zijn. En omdat het overal is, blijft het in mijn taart zitten." Alleen omdat je er aandacht aan geeft. Er kan niets in je taart komen waar je geen aandacht aan geeft.

"Hoe kan ik geen aandacht geven aan de dingen die overal zijn?" En wij zeggen, zoek iets dat goed voelt voor jou en geef daar je aandacht aan. "Nou, het is moeilijk," zeg je. "Het is moeilijk om je te concentreren." En wij zeggen, maar dat is wat een schepper doet. Een bewuste schepper concentreert zich. Een bewuste schepper beslist wat hij in zijn taart wil, en stopt het in zijn taart. "Hoe weet ik zeker wat ik in mijn taart wil? Maak wat taarten en eet ze op, en kijk hoe ze smaken. Dat noemen we taart eten na de manifestatie. Wij noemen dat wachten tot de taart gemanifesteerd is om uit te vinden wat de vibrationele inhoud ervan was... Het werkt.

Of je kunt aandacht besteden aan hoe je je voelt terwijl je het spul in je taart stopt, want als het goed voelt terwijl je het erin stopt, zal het goed smaken als het klaar is.

Wij noemen deze lessen de Kunst van het Toestaan omdat het de kunst is om te leren, door je pad te voelen, door beetje bij beetje weerstand los te laten totdat je op snelheid komt, of in vibrationele afstemming, met je eigen verlangens. En wanneer je dat doet, is de vibrationele afstemming - ook al is je object van verlangen nog niet gemanifesteerd - de afstemming op het idee ervan werkelijk de hemel op aarde.

Wanneer je in sync komt met de kracht van jou; wanneer je in sync komt met je recht, en je vermogen, om te creëren, dan kun je ontspannen en erkennen dat er niets is dat ik niet kan zijn of doen of hebben - maar ik hoef het nu niet allemaal te zijn of te doen of te hebben. Er is genoeg om nu van te genieten, en er komt nog genoeg onderweg, en gelukkig zal het niet sneller komen dan ik het kan toestaan.JE ZULT NIET IN STAAT ZIJN IETS TE ONTVANGEN

WAAR JE VIBRATIONEEL NIET KLAAR VOOR BENT.


Het blijkt dus dat het vreugdevolle leven het leven is dat geleefd wordt door de persoon die zich bewust is van de relativiteit tussen zijn huidige actieve gedachte (wat alles is wat een overtuiging is) en zijn verlangen. Als je leert deze vibrationele relatie te beheren tussen waar je bent en waar je wilt zijn, wordt het leven zoet, ook al zijn veel dingen nog niet vervuld... Nu, wat we daarmee bedoelen is dat als je - door je te concentreren, door creatieve workshops te doen, door naar bijeenkomsten te gaan waar mensen je helemaal opgewonden maken over het willen van dingen - als je je verlangensfactor in een veel sneller tempo activeert, over één of een aantal onderwerpen, dan je je geloofsfactor geactiveerd hebt, je chaos gaat veroorzaken in je eigen ervaring.

Dingen willen die je niet voor mogelijk houdt, is niet prettig. En toch willen we niet dat je je verlangen terugbrengt naar je overtuigingsniveau, want dan kan er niets veranderen. En weet je, dat is wat de meeste mensen doen? De meeste mensen besteden de meeste tijd aan het kijken naar wat er is.

Als je het meeste aandacht geeft aan wat er is, geef je het grootste deel van je vibratie over wat er is, dus krijg je alleen maar meer van wat er is - verschillende plaatsen, verschillende gezichten, maar in wezen wat er is.

Dus, de manier waarop het werkt is, je observeert wat-is. Je geeft een vibratie over wat er is. De wet van aantrekking past bij wat-is, en je krijgt meer van wat-is... Dus, je observeert meer van wat-is; je geeft een vibratie over wat-is. De wet van aantrekking past bij wat-is, en je krijgt meer van wat-is... Dus, je observeert wat-is; je geeft een vibratie over wat-is. De wet van aantrekking past bij wat er is, en dan krijg je meer van wat er is. En dan observeer je wat... (Leuk!) We kunnen doorgaan omdat je dat doet. Dat is wat je meestal blijft doen.

En waar we je aandacht op willen vestigen is dat het prima is om te observeren wat-is, vooral als wat-is je bevalt. Maar misschien wil je de ontbrekende gaten opvullen met herinneringen aan dingen die plezierig waren, of je dingen voorstellen die plezierig zijn, want de wet van aantrekking geeft je geen toegang tot gedachten die ver afstaan van de gedachten die je actief denkt... Wanneer je je op iets concentreert, activeer je de trilling. En als je een trilling activeert, geeft de wet van aantrekking je meer gedachten die daarop lijken. En als je je aandacht erbij houdt, wordt die activering sterk genoeg dat het niet zomaar een activering is, maar een dominante activering. En als iets een dominante activering wordt, noem je dat een overtuiging. We willen het verzachten door gewoon te zeggen...... EEN OVERTUIGING IS SLECHTS EEN GEDACHTE...
DIE JE BLIJFT DENKEN.


Wanneer je een gedachte blijft denken (of een trilling activeert) die niet in overeenstemming is met wie je Innerlijke Wezen weet dat je bent, en met wat je werkelijk wilt, dan komen daar negatieve emoties uit voort. En wat er met zovelen van jullie gebeurt (zegen jullie harten; we bedoelen dit liefdevol) is dat jullie gewend raken aan die negatieve emotie. Dus noem je het normaal. Je wordt gewoon bereid om te accepteren dat je nors bent, of overweldigd, of gefrustreerd, of boos.

En dat wil je echt niet als je Hogere Zelf je waarschuwt voor het feit dat je niet op het pad bent dat je hebt ontworpen, dat je hebt bepaald, dat je hebt gedefinieerd uit het contrast van je levenservaring... Al die dingen worden daar voor je bewaard in Vibrational Escrow, gewoon wachtend tot je er een vibrationele match mee wordt - alle dingen die je wilt wachten gewoon tot je er vibrationeel mee bent afgestemd. En als wij in jullie fysieke schoenen zouden staan, zouden we geen moment negatieve emoties accepteren.

Dus is het onze krachtige wens dat je vandaag een nieuwe vastberadenheid ontdekt om je Emotionele lichaam te zegenen, omdat het je zulke belangrijke informatie geeft over de vibrationele relativiteit tussen de gedachten die je denkt en wat je werkelijk wilt, en dat je een besluit neemt dat je je best gaat doen om je zo goed mogelijk te voelen - de hele dag door - bij elk onderwerp dat in je actief wordt.

Je hebt lang geleden, de meesten van jullie, je rechten op je eigen begeleiding opgegeven. Jullie vertrouwden jezelf niet meer omdat ze tegen jullie samenspanden. Het waren er twee toen je geboren werd (de meesten van jullie) en daarna kwamen er steeds meer en meer en meer. Dan is er al die groepsdruk, en dan al die wetshandhavers, en niet te vergeten de mensen waar je echt om geeft...MAAR JE GEEFT MEER OM
OM WAT ZE DENKEN OVER WAT JE DOET,
DAN OM HOE JE JE VOELT.


Wij willen in jullie een vastberadenheid reactiveren om de vibrationele relatie tussen jou en Jou in handen te krijgen. Want jullie zijn Eeuwige verlengstukken van Bronenergie, en de Bronenergie die jullie zijn houdt van jullie, en houdt van anderen. De Bronenergie die jij bent kent je waarde; kent je waardigheid; kent alle prachtige dingen die hier in Vibrerende Escrow op je wachten, en zal altijd een vibrationele match zijn met die dingen die je wilt, en zal je nooit vergezellen in je depressie. Daarom voelt depressie als een depressie:

Het gevoel van woede, het gevoel van elke negatieve emotie, is dat je een trillingspatroon vasthoudt dat je volledige Verbinding met wie-je-is verhindert. En dus is negatieve emotie een indicatie dat je die volledige Verbinding met de Bron niet toestaat.

We zien je nooit een "Happy-face" sticker op je benzinemeter plakken omdat het je zorgen baart om te zien dat hij leeg is. "Oh, de tank is leeg.
Ik kan dat maar beter afdekken. Het stoort me om dat te zien." Je wilt toch weten wanneer je tank leeg is?
En als je wacht tot hij echt leeg is, geeft dat veel meer problemen dan wanneer je je bewust word wanneer hij bijna leeg is, en er dan iets aan doet.
En dit is wat je Emotionele lichaam ook voor jou doet. Het laat je weten dat je op dit moment leegloopt.
En dus wil je misschien kijken of je niet een beter gevoel hierover kunt vinden.

Begin jezelf te begeleiden door je wilt zorgen voor je emotionele staat.
Begin jezelf te begleiden naar je Stroom van Bron-energie, want daar ligt je zuiverheid ; daar is je vreugde; daar is je flexibiliteit; daar is je balans; daar komen je goede ideeën vandaan.
Dat is waar al het goede vandaan komt...JE KUNT NIET BIJ DE GOEDE DINGEN KOMEN VANUIT EEN SLECHT GEVOEL - DAT TART DE WET.
EN JE KUNT NIET BIJ DE SLECHTE DINGEN KOMEN VANUIT EEN GOED GEVOEL - DAT TART DE WET!


 

Abraham channeled by Esther Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more