Hybride Kinderen Yahyel bashar

Hybride Kinderen en Sterrenkinderen


Het was denk ik in 2015 toen we hier voor het eerst contact mee kregen.
Tot die tijd was het een verhaal, een concept. Misschien was het waar, wij wisten het niet. We hadden ervan gehoord.
Het was een ET-Contact workshop in het Great White Whale Center bij Antwerpen in de buurt en al tijdens onze afstemming vooraf aan de dag merkten we nieuwe aanwezigheid in de ruimte.


Het was denk ik in 2015 toen we hier voor het eerst contact mee kregen.
Tot die tijd was het een verhaal, een concept. Misschien was het waar, wij wisten het niet. We hadden ervan gehoord.
Het was een ET-Contact workshop in het Great White Whale Center bij Antwerpen in de buurt en al tijdens onze afstemming vooraf aan de dag merkten we nieuwe aanwezigheid in de ruimte.
Speels, ondeugend, uitdagend en vooral best wel een flink aantal. En een aanwezigheid van wat wij waarnamen als een soort 'supervisor'.

Dit was onze kennismaking met kinderen van een andere beschaving ... hybride kinderen.
Sinds die workshop heeft dergelijk contact met regelmaat plaatsgevonden en de aanwezigheid werd ook steeds indrukwekkender.
Tijdens ET-Healing sessies, maar ook tijdens een Reconnection in La Vie Tara (weekretraite Zuid-Frankrijk) waarin zij onder supervisie mochten 'assisteren' en heel duidelijk aanwezig waren voor de cliënt.
En onlangs tijdens het ET-Healing Practitioner Programma overduidelijk en elke dag.

En tot die tijd hadden we ergens het idee dat dit steeds gebeurde voor onze cliënten of deelnemers aan de workshops of programma's.
Tot in oktober 2017, tijdens een moment waarop ik (Philip) me terugtrok in de bossen om mezelf weer uit te lijnen na een aantal minder plezierige events in de voorgaande maanden.
Op enig moment, diep in de bossen vraag ik Ezraël waarom we dit werk eigenlijk doen.
En in een paar seconden ontvouwt zich een heel plan/concept waarin wordt aangegeven dat we tijdens onze programma's veel meer doen dan ET-Healers opleiden. 
Dat mensen tijdens de programma's ontwaken en een soort baken van licht worden en samen energetische netwerken vormen waardoor verbindingen ontstaan die mogelijkheden creëren voor open contact.
In diezelfde flits werd duidelijk gemaakt dat de hybride kinderen op de schepen en de sterrenkinderen op Aarde bij dit eerste open contact een belangrijke rol spelen en dat het daarom zo belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen de vibratie gaan dragen en gaan begrijpen waarom deze sterrenkinderen zo anders zijn.
Dat we meer gaan beseffen hoe begaafd deze sterrenkinderen zijn en ze gaan zien voor wie ze werkelijk zijn in plaats van ze te labellen als afwijkend.
En dat de innerlijke drang die wij (Jacqueline en Philip) al meer dan 25 jaar voelen om een veilige plek te creëren voor nieuwe tijdsmensen waar zij volledig zichzelf kunnen zijn en ontplooien, en de drang om met gelijkgestemden een soort van community te starten om deze veilige plek te faciliteren, dat die drang hier van alles mee van doen heeft. En dat het tijd is voor een volgende fase.
Ontroerend, diep ontroerend ... van alles viel op zijn plek in een paar seconden.

Dat we meer doen dan wij kunnen weten, dat wisten we.
Onze gidsen zeggen voortdurend dat we nog maar een fractie kunnen waarnemen van wat er allemaal gebeurd en in gang wordt gezet tijdens onze events.
Dit had ik eerlijk gezegd niet zien aankomen. En achteraf vraag ik me af hoe we dit niet hebben kunnen zien ...
En inderdaad, Jacqueline en ik zijn zolang we elkaar kennen (nu zo'n 30 jaar) bezig met het idee van zo'n veilige plek, een 'safe-haven', samen met andere gelijkgestemden en we hebben nooit echt gesnapt waar dit gevoel vandaan kwam.
We hebben heel vaak plekken gezocht en bezocht, zelfs bijna gekocht in de Ardennen ... maar het voelde dan toch nog net niet de juiste plek en de juiste tijd.

De maanden na deze openbaring in het bos gaat er van alles in een enorme stroomversnelling en passeert de ene na de andere synchroniciteit.
Hierover zullen we op een later moment meer gaan delen, maar voor nu is het goed eerst wat informatie te delen over de hybride kinderen zelf.
En omdat het onderwerp voor ons zelf een tijdje terug ook nog wat onwennig was, zijn we sindsdien maar eens diep de verschillende archieven ingedoken.

Er is veel betrouwbaar materiaal !
In Nederland heeft Sigrid Karssen al veel gedeeld over hybride kinderen, maar ook Bridget Nielsen, de laatste weliswaar Engelstalig.
Daarnaast heeft Bashar natuurlijk enorm veel gedeeld over zijn beschaving en de hybride kinderen op hun schepen. En nog vele anderen.
En zoals dat iedere keer gaat ... kom ik in mijn zoektocht stukken van Bashar tegen die precies beschrijven wat ik tijdens zo'n download binnenkrijg.
Daarmee sluiten we verderop dit blog af. Ik kreeg er kippenvel van. Jij misschien ook wel !

Maar eerst neem ik je mee in een korte analogie over het fenomeen hybride bij voertuigen.

Hybride Voertuigen

We hebben in deze fase van transformatie van de mens en de Aarde te maken met pool-shifts, zonnevlammen, nieuwe frequenties en andere energieën.
Voor veel mensen heel goed voelbaar en tegelijk is dit ook goed meetbaar via de Shumann Resonantie.

Hybride auto's, voertuigen die op een efficiëntere wijze omgaan met energie, dat we vinden het de normaalste zaak van de wereld.
Deze voertuigen schakelen langzaam maar zeker over van aandrijving door fossiele brandstof (carbon based) naar aandrijving van electro-magnetische aard.

Maar hoe zit het dan met ons eigen voertuig, ons lichaam ?
Hoe gaat deze om met veranderingen in het gebruik van energie ?

Ook ons lichaam heeft momenteel voortdurend te maken met aanpassingen aan nieuwe frequenties en energieën.
Zoals eerder besproken ontwaakt veel van onze 'slapende' DNA-codes om deze frequenties te kunnen integreren en andersom activeren veel van deze frequenties het ontwaken van deze codes.
Je kunt je dan de vraag stellen, hoe rekbaar dit is.
Hoever kan dit Aardse menselijke lichaam frequenties blijven integreren en ontwaken.
Kan dat eindeloos doorgaan of houdt dat een keer op. En wat dan ?
Zijn we dan voor de eeuwigheid uitgegroeid en stopt vanaf dat moment de ontwikkeling van ons als mensheid cq bewustzijnsvorm?

Daar zijn wel een paar heel boeiende dingen over te zeggen ...
Als een mens van 1000 jaar terug een hedendaagse mens zou ontmoeten dan zou deze waargenomen worden alsof de hedendaagse mens een soort van licht afgeeft.
De frequentie van de hedendaagse mens (je zou het misschien niet geloven als je naar buiten kijkt) is vele malen hoger dan in die tijd en straalt dit ook uit.
Onze lichamen zijn op dit moment voornamelijk geconstrueerd op basis van koolstof (zg. Carbon Based Life Forms) en verbrand voor de energie voorziening suikers (koolhydraten/koolwaterstoffen) en vetten. Net als auto's dus koolwaterstoffen verbranden.
En onze lichamen transformeren langzaam naar lichamen met meer kristallijne structuren (Silicium), voor zover ons huidige DNA dit mogelijk maakt. (bron Bashar).
Vele buitenaardsen beschavingen kunnen (voor ons) zeer hoge frequenties huisvesten omdat hun lichamen meer kristallijne structuren kent dan de onze.
Zij functioneren op electro-magnetische energieën die worden opgenomen uit hun 'ether' en hebben geen verbrandingsprocessen nodig zoals onze lichamen dat nu nog wel kennen.
Het is iedere keer weer boeiend om te zien hoe het menselijke collectieve bewustzijn haar evolutie projecteert in haar fysieke realiteit zodat we een bewuster perspectief krijgen van wat zich aan het ontvouwen is. Op een zelfde manier kun je kijken naar de ontwikkelingen als het internet, computers en social media en nog veel meer. De fysieke realiteit is een reflectie.

Een ander interessant gegeven over ons lichaam is dat het niet volledig van deze Aarde is. 
Ooit wel eens afgevraagd waarom er zoveel 'humanoid' (mensachtige)  beschavingen zijn. 
Mensachtig in de zin van één hoofd, twee ogen, twee oren (of gehooringangen), een mond, een neus, een romp, twee armen, twee benen, vingers en tenen.

Zou dat toeval zijn en zo per ongeluk op veel verschillende plekken in het Universum zo zijn ontstaan ? Of zou er een prototype aan ten grondslag liggen?
En hoe is dat prototype dan hier op Aarde gekomen ?
Wie heeft dat hier gebracht ?
Hoe zit het dan met de missing link van Homo Erectus naar Homo Sapiens waar zomaar uit het niets een dikke 200 genen in ons DNA zijn bijgekomen en die een enorme verandering teweeg heeft gebracht in de mentale ontwikkeling en bewustwording van de mensheid. Genen die verder nergens op onze planeet te vinden zijn.  De wetenschap kan het niet verklaren, maar weet wel dat dit niet kan zijn ontstaan in een paar duizend jaar natuurlijke evolutie. 
Er zijn veel overeenkomsten bij de verschillende channels met buitenaardsen (Lee Caroll-Kryon, Prageet-Alcazar, Esther Hicks-Abraham, Lyssa Royal - Harone, Barbara Marciniak - Pleiadische groep, Barbara Hand Clow - Sacha, Robert Shapiro, ... ) 
Eén van de vele overeenkomsten is dat zij allen aangeven dat ons oorspronkelijke lichaam niet op Aarde ontstaan is en dat het sinds 'ons' rondlopen op deze planeet ook nog verschillende modificaties heeft ondergaan.
Ons lichaam is deels op een natuurlijke wijze ge-evolueerd (en gedegenereerd) op deze planeet door aanpassingen aan electromagnetische velden en tegelijk (groten-)deels verandert door aanpassingen van ons DNA.
Veel van ons DNA is gaan slapen (inactief geworden) tijdens de Kali-Yuga en in dit tijdperk weer aan het ontwaken. Waardoor we tegelijkertijd op grote schaal onze buitenaardse connecties beginnen te herinneren. De codes worden weer ge-activeerd.
We zijn in die zin genetisch verwant aan veel beschavingen die ons momenteel komen opzoeken, omdat zij weten dat we wakker aan het worden zijn.
Onze lichamen zijn in zekere zin een hybride voertuig. 

Tot slot is het erg boeiend dat zowel Bashar als Harone in het verleden hebben aangegeven dat het in het Universum heel gebruikelijk is dat lichamen (voertuigen om in te incarneren) en planeten worden gemodificeerd zodat er op deze manier nieuwe beschavingen kunnen ontstaan. Beschavingen die geheel nieuwe realiteiten kunnen ervaren en geheel nieuwe thema's kunnen onderzoeken.
Zij zien niet anders dan dat beschavingen zich ontwikkelen en soms andere 'ruimtepakken' nodig hebben of planeten bewoonbaar maken om verder te kunnen in hun ontwikkeling.
Barbara Marciniak refereert in 'Bringers of the Dawn' en 'Earth' regelmatig aan 'the master geneticists' die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de 'seeding of this part of the free-will Universe' en specifiek de buitengewoon grote variëteit aan leven op onze planeet.
Bashar heeft ook aangegeven dat ons collectieve bewustzijn over honderden jaren niet meer zal kiezen voor individuele incarnaties op Aarde omdat het hier als het ware uitgespeeld gaat zijn en zal kiezen voor incarnaties in geheel andere realiteiten.
Los van de vraag of dit zo gaat zijn, is het interessante hiervan dat je gaat nadenken wie en wat wij als mensheid nu eigenlijk zijn ... een collectief bewustzijn met individuele incarnaties (en thema's) in een fysieke realiteit met een behoorlijke dichtheid en collectieve thema's aan het onderzoeken zoals polariteit en individualiteit.
Eén van de 'side-effects' van het contact hebben met en bestuderen van andere beschavingen is dat je tegelijkertijd in contact komt met wie je in essentie zelf bent.
De reis naar buiten is tevens een reis naar binnen !
Is dit niet de essentie van bewustwording ?

Wij (ons collectief) is aan het veranderen, onze fysieke realiteit (de planeet inclusief onze lichamen) is aan het veranderen, de frequenties en dichtheid van onze realiteit is aan het veranderen, onze thema's beginnen zich te transformeren ... alles verandert, en dit is nog maar het begin !

Waarom is dit belangrijk om te gaan beseffen ?

Allereerst is het belangrijk te beseffen dat onze lichamen knetterhard aan het werk zijn om de nieuwe energieën op Aarde te integreren en dat geeft van tijd tot tijd verschijnselen die je 'Ascentie Symptomen' zou kunnen noemen.
En vraag jezelf eens af "Hoe ingenieus dit systeem is dat het in zoveel verschillende klimaten kan bestaan en daarbij dit soort energetische transformaties kan doormaken !"

Geen wonder dat onze beschaving te hulp is gevraagd om andere beschavingen te helpen met hun voortbestaan.
Dat andere beschavingen DNA van de Aardemens nodig heeft (gehad) om hun beschaving een levensvatbare toekomst te bieden.
Je leest dit goed ... en het is wellicht een zeer gevoelig onderwerp omdat het vanuit vele verschillende perspectieven kan worden bekeken.
Gevoelig omdat in de eerste contacten tussen groepen van deze beschaving en mensen van onze Aarde ook veel onprettige situaties zijn ontstaan omdat zij voor ons en wij voor hen te 'Alien' zijn geweest om elkaars intenties te kunnen begrijpen.

De beschaving van de Essassani, de Plauyel en de Yahyel zijn 3 van de 5 beschavingen die op dit moment bekend zijn als hybride beschavingen.
De Essassani kennen we van de 'contact-specialists' Bashar, Anima en Elan.
De beschaving van Yahyel maakt onder andere contact via Arjun (Wieteke Koolhof), Ishuwa  (Shaun Swanson) en nog anderen.
Deze beschavingen incarneren in lichamen die deels uit DNA bestaan afkomstig van de Aardemens.
Zij zijn heel open over het feit dat wij hun voorouders zijn en dat wij hun bestaan mogelijk hebben gemaakt door de creatie van hun beschaving te faciliteren met 'ons' DNA.

Veel mensen zijn op één of andere manier betrokken in dit grote Galactische Project waar vele, vele beschavingen in participeren, zoals vertegenwoordigers van Arcturus, Pleiaden en natuurlijk Sirius.
Honderden miljoenen mensen zijn hierin betrokken, tientallen miljoenen beginnen het zich te herinneren dat zij een betrokkenheid hebben, op vele verschillende manieren en zich te reconnecten met hun Galactische Familie.
Dit is echt groots ... 

En er staat niet per ongeluk 'natuurlijk Sirius'. In ons Universum is 3 het getal van 'the Structure of Existence' en is ook terug te vinden in bijvoorbeeld de samenwerkingsverbanden tussen beschavingen.
In deze fase van transformatie van de mensheid worden we volop gesteund door onze 'triad'-vrienden van Sirius en Essassani, en waarbij deze triad weer een onderdeel is van een grotere 'triad' met Arcturus en Polaris (Pleiaden) en zo verder.
Het zijn dan ook deze beschavingen waar nu al veel contact mee is en het eerste open contact mee zal gaan plaatsvinden.
Yahyel is de naam voor ons van hun beschaving (zijzelf noemen zich Shalanaya) en betekent in hun taal 'the first ones', refererend aan het feit dat zij de eerste beschaving zal zijn die open contact gaat maken. 
Bashar heeft aangegeven dat er een grote waarschijnlijk is dat dit open contact gaat plaatsvinden tussen 2025 en 2033, als de transformatie in ons bewustzijn zich het komende decennium blijft ontvouwen zoals het nu doet.

Kunnen we op korte termijn massa-sightings verwachten ?

Wel meer, maar nog geen massa's.
De contacten zullen in eerste instantie op kleine schaal, in veilige omgevingen plaatsvinden en zowel hun (en tevens onze) hybride kinderen aan boord de schepen als onze sterrenkinderen hier op Aarde spelen hierbij dus een belangrijke rol.
En het is misschien even wennen aan het idee dat de kinderen aan boord van hun schepen feitelijk ook onze kinderen zijn.
Maar is het dan niet bijzonder dat we hier op Aarde generatie na generatie zien dat onze kinderen anders zijn dan voorheen?
We noemen deze sterrenkinderen Indigo, Rainbow, Crystal, ... de kinderen van deze tijd zijn vaak wijzer dan volwassen.
Bashar zegt daarover... 'your children are not just a new generation, they are a new species'.
Ze incarneren op een andere wijze waardoor veel van hun DNA ge-activeerd blijft. 


Deze sterrenkinderen dragen een veel hogere frequentie, zijn al bewust gewaar van andere dimensies en zijn al helemaal voorbereid op hun taken op de Nieuwe Aarde en het maken van contact.
Wat zij nodig hebben is een veilige omgeving waarin dit zich verder kan en mag ontwikkelen. 

Hybrids on Earth ~ Bashar

Q: You have spoken of the hybrid children coming to earth.
B: Yes, I have.
Q: Will they be adults when they come?
B: No, not all of them, some of them will be more mature, but many of them will still be young.
Q: Like teens?
B: And younger.
Q: And younger?
B: Yes.
Q: How will they be cared for?
B: We would think very well by all of you. Since they are your children as well.
Q: Oh, I wondered about that: how old they would be?
B: Various ages.
Q: Won't some of us be quite a bit older?
B: So?
Q: Okay.
B: Is that an impediment to you?
Q: Um, no.
B: It is not an impediment to them, why should it be to you?
Q: No, it is not an impediment.
B: Then if you find yourself in contact with such a child, will you not assume that it is something that obviously can be recognized as being capable of being handled by you?
Q: Yes, it was just kind of a surprise, because I guess ... oh my ... and some of us are going to have more than one.
B: Yes, but they will belong to all of you.
Q: Oh, so we will be able to help each other?
B: Yes, for you will form communities for this purpose. There will be certain centers, shall we say, areas, communities, on your planet where the hybrid children will be, shall we say, placed.
Q: How long until...
B: Until such time as they can spread out more equally in your society. For, again remember, in /our/ timeframe, which you would consider to be your future, hybrids and humans live equally on your planet of earth.
Q: But when they first come...
B: They will be sequestered in safe communities where they can be cared for, instead of being immediately exposed to the entirety of your planet.
They will need to adapt and acclimate. There is much that they need to learn to understand their heritage from many different levels; and how to survive, in a sense, and behave, in a sense, and function in a sense, in the new reality that you are creating. They will help you and you will help them; they will bring you information, you will give them information.
This is what is going on right now, but it will happen on your planet, again, most likely within the next couple of decades.
Q: Will the rest of the planet know that they are on the planet or not, at first?
B: Not at first, only the small communities that will be automatically and synchronistically attracted to create themselves for this purpose, but it will not be long; it will only be a matter of about five to ten of your orbits before the entire planet knows that they are there, once they are there.


Q: You've talked about in the time in the 2030 range, that we would be living with the hybrid people side by side in our civilization.
B: In and around your time of 2037 when your planet will join the  Association of Worlds, will be a time when there will be certain numbers of hybrid beings living on your planet.
It will have begun before that time to some degree, likely even around your year of 2022, in that sense.Je kunt je wellicht mijn kippenvel voorstellen toe ik dit las terwijl ik dit een paar maanden ervoor als 'download' doorkreeg.
Tegelijk kan ik me heel goed voorstellen dat dit blog emotie en vragen bij je naar boven brengt.
Dit is nogal wat. En tegelijk is dit nog maar het begin.
En mijn ervaring en perspectief kan anders zijn dan die van ieder ander. 
Kun je je voorstellen waarom overheden deze informatie niet naar buiten brengen ?

Misschien heb jezelf ervaringen of ken je iemand met ervaringen op dit thema en herken je dit. Kun je haast niet wachten.
Misschien roept het enorme weerstand op ?
Hoe dan ook, doe je eigen onderzoek. Want wat is een mening zonder fundering ?
Neem mijn waarheid niet zomaar over als jouw waarheid en durf tegelijk je eigen waarheid te verruimen met nieuwe inzichten.
Kijk altijd wat klopt voor je, waar je hart harder van gaat kloppen en waar angst of wantrouwen het overneemt.
Want ook dat stuk ken ik maar al te goed en het leidt me telkens weer terug naar iets in mezelf dat aandacht vraagt.
Mijn onderzoek heeft me in ieder geval geholpen om mijn ervaringen enigszins te kunnen begrijpen. 

De kunst in het overstijgen van angst en polariteit is gelegen in de paradox … waarbij perspectieven niet worden uitgesloten of buitengesloten, maar juist ingesloten.
Dit is de essentie van harmonie en eenheid … niet dat alles hetzelfde is of dat dit ene het enige echte is dat waar is … maar dat alle unieke perspectieven zijn waarde, waarheid en functie hebben.
Neem deze woorden mee als je nieuwe informatie tot je neemt en voordat je een waarheid tot de jouwe maakt.
Is de boodschap verbindend en insluitend?
Is de boodschap verdelend en buitensluitend?
Draagt de boodschap bij tot eenheid en harmonie?
Draagt de boodschap bij tot versterking van oordeel, verdeling (goed/fout) of angst?
Versterkt de boodschap zowel je eigenwaarde als die van een ander?
Verzwakt de boodschap je eigenwaarde of die van een ander?
Werkt de boodschap verruimend en biedt mogelijkheden?
Werkt de boodschap terughoudend en toont onmogelijkheden?
Kies je om te luisteren naar je hart (verbindend/omarmend) of naar je buik (verterend/af- en uitscheidend).
Wetende dat dit allemaal even waar kan zijn, maar slechts een ander perspectief biedt van hetzelfde.
Wetende dat jij alleen de keuze kan maken voor jouw waarheid, jij altijd je eigen autoriteit bent in dit proces.
En er is daarin geen goed of fout ... 


Meer informatie over Sterrenkinderen op Aarde

Sterrenkinderen - De opkomende kosmische generatie

Paranormale vermogens van sterrenkinderen - Het ontwakende menselijke potentieel

Sterrenkind Vragenlijst - Ontdek of je ook een Sterrenkind bent


Bashar - Essassani | Barbara Marciniak - Pleiaden | Kryon - Magnetic Services | Lyssa Royal - Pleiaden , Sirius en meer

Om je alvast een beetje op weg te helpen in je eigen onderzoek naar de oorsprong en de toekomst van ons DNA staat hieronder een 'kort' overzicht van wat ik zoal ben tegengekomen.
En er is ongetwijfeld nog veel meer. Ik hou me aanbevolen !
Kijk maar wat resoneert en blijf trouw aan jezelf.

Er is veel materiaal beschikbaar in de bibliotheken van onze online community Human-ET One.

En zoals altijd zijn we natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen en tips.
Ik wens je heel veel plezier op jouw ontdekkingsreis !!!

Auteur

Media

Titel

Lyssa Royal

Boek

The Prism of Lyra

Lyssa Royal

Boek

Visitors from Within

Lyssa Royal

Boek

Galactic Family (an Overview of Genotypes)

Robert Shapiro

Boek

The Explorer Race

Barbara Marciniak

Boek / Audio

Bringers of the Dawn

Barbara Marciniak 

Boek / Audio

Earth

Kryon

Boek / Audio

The Twelve Layers of DNA

Bashar 

Boek

Quest for Truth

Bashar  

Boek

Blueprint for change

Bashar  

Boek

The New Metaphysics

Bashar  

Video

1. (1997) Etheric Fauna and the Dragon
• An in-depth discussion of hybrid children

Bashar 

Video 

2. (1997) Re-creating Yourself
• An in-depth discussion of hybrid children

Bashar  

Video 

3. (1997) The Day of Reflection
• Bashar channels a message from the hybrid children and describes how he visits and interacts with them

Bashar  


Video 


4. (1998) Creative Conflict
• Do human men have hybrid children?
• A visual description of what it would be like to meet a hybrid child

Bashar   Video  5. (2005) Preparing for Contact 101 (workshop)

Bashar  

Video 

6. (2005) Total Impact
• The present state of the hybrid childrens program

Bashar 

Video 

7. (2005) Soul Blueprint (workshop)
• Parallel humans and the evolution of the hybrid species

Bashar 
Video 
8. (2009) 15 Minutes & Counting
• Is it true that you work directly with the hybrid children as a mentor or teacher?
• What are they learning?
• Are there specific assimilation lessons?
• Are they telepathic or do they speak?

Bashar 

Video 

9. (2011) Diving Deeper into the Nine Levels of Consciousness
• Are there hybrid beings here now?

Bashar 

Video 

10. (2011) Writing Your Life Story
• Hybrid children and being able to conceive a child

Bashar 


Video 


11. (2015) Mistaken Identity
• Do I have any hybrid children?
• Do they have a message for me?

Bashar 


Video 


12. (2016) Shards, The Next Chapters
• You talk about the hybrid children. That seems very lonely to me, that they don’t get to have their parents if their parents are here ...
• How many hybrid children do I have who share over 20 percent of my DNA?
• Do my hybrid kids have partial human DNA, partial Grey DNA?
• Do they have special talents?
• What are their passions?
• What are their favorite things to do?

Bashar 

Video 

13. (2009) Being A Whole Person
• How many generations of hybrids have been created?

Bashar 

Video 

14. (2008) Above Sedona
• Information about hybrid children that are raised in an extraterrestrial society.

Bashar 


Video 


15. (2012) The UFO Witness Declaration
• Is the 6th Hybrid Race “The Wanderers”?
• Am I interacting with any of these hybrid races?
• Do the Earth chakra points relate to where the hybrid children will settle?
• Do I have any hybrid children?
• How many alien and ET civilizations are currently above our planet?
• Is my brother a hybrid?

Bashar 

Video 

16. (2016) 30 Days of Disclosure
• Do the hybrid children cry?

Bashar  Video  17. (1997) Breaking the Seals - Hybrid Mothers

Bashar 
Video  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18. (2016) Dear Mom and Dad
A heartwarming and humorous open letter from the hybrid children, as they explain what it is they are learning about humanity, and what their role can be once they arrive and live among humans on the Earth in the future
• You’ve described that the first wave will be teenagers. What do you mean by that?
• Before the hybrid children physically arrive on Earth will they be contacting us telepathically?
• When the hybrid children arrive on Earth, where are the younger ones going to be staying?
• How are they going to be taken care of?
• Will we be able to contact them or visit them?
• Are my hybrid children going to be within that group of 333?
• I’m working with at risk children right now. Are they part of the hybridization agenda?
• Why don’t the hybrids get our jokes?
• What do you laugh at, besides puns?
• Do I have any hybrid children?
• Have you ever set foot on our planet?
• Do the hybrid children communicate with us through animals?
• Are there hybrid children from other cultures, like Asia and Europe?
• How can we be of service with the hybrid children and help make our relationship less alien?
• What is the purpose of creating hybrids and introducing them to Earth?
• What are the lives of the hybrid children on the ships?
• How do they spend their days?
• How do they get from location to location?
• When are the children coming to the planet?
• For women who have had abortions, are there sometimes hybrid children involved in that?
• Do people have free will not to participate in the hybridization agenda going forward?
• I keep getting 3-3-3. Is there any particular reason why?
• So you’re saying that human life is really about being who you truly are?

Bashar 
Video 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19. (2014) Interstellar Enneagram I, II en III
Bashar uses the Interstellar Enneagram to explore the historical, present and future relationship of Earth to various extraterrestrial and interdimensional civilizations including the Anunnaki, Grey, Orion, Reptilian, Pleiadian, Essassani, Sirius, Arcturus and Shalinaya civilizations.
Part 1: The Past Interstellar Enneagrams of the Orion, Anunnaki & Grey civilizations. 
Part 2: The Present Interstellar Enneagrams of the Essassani & Shalinaya hybrid civilizations. 
Part 3: The Future Interstellar Enneagram of the Sirius, Pleiadian & Arcturus civilizations. 

• Can you give us some guidelines on how to co-exist with my three hybridized children?
• What can you tell us about Arcturus?
• How are we working with different civilizations?
• Did I make any agreements to work with the Grey civilization?
• Could you comment more on the two operations I had during an interaction with the Greys?
• What is happening with Mother Earth?
• How was the DNA that the Greys used get here?
• What are hybrid children?
• How are they created?
• How many hybrid children do I have? Will I meet them? 

Bashar 


Video 


20. (2016) The Five Levels of Mastery
• What do the hybrids drink?
• You’ve said your ship is above Sedona, and there are many others. Where are the other extraterrestrial ships located above Earth?
• Whose are they, and what is their purpose?
• What is the race of our hybrid children called?
• Do they visit Earth? If so, why?
• Can we connect as conduits for the hybrid children to see through our eyes?

Bashar Video 21. (2016) The Precursors
Our civilization is now entering the next stage of preparation for extraterrestrial contact. 
Bashar shares new information about disclosure, the fall of 2016 and The Precursors, the intermediary beings that are visiting us to aid in our transition.
• I know that I was part of the hybridization project. I don’t recall any of it. Could you possibly tell me what was being said to me?
• I met two of my hybrid children on board a ship. It was an amazing experience. What is the next step for me to fulfill my role as an ambassador?
• The Precursors seem like a new concept. Is there a progression to the type of entities that are showing up?
• What comes after the Precursors?
• Can you talk about soul mates, soul groups, soul families?

Bashar 


Video 


22. (2015) A Unified Theory of Metaphysics
• When the hybrid children integrate can you describe the 6th hybrid race?
• Can you tell me how I’m acclimating my hybrid children to Earth?

Bashar 


Video 


23. (2010) Shifting Through Infinity
• Clarification of the names ¨Yahyel¨and ¨Shalinaya¨, and discussion of working with the hybrid children
• Where are the hybridized human children raised?

Bashar  

Video  

24. (2011) An Essassani Story Holotope

Bashar 

Video 

25. (2010) Vortex Vibrations
• How are the hybrid children prepared for interacting with humans?

Bashar  


Video 


26. (2010) Wholeness Of Being
• Questions about enhanced ability to receive contact from extraterrestrial consciousness, including hybrid children
• What is the difference between Extraterrestrial beings and hybridized humans?

Bashar 


Video 


27. (2013) A Game Of Chess
• How does the mitochondrial DNA connect to the sixth generation of hybrid children?
• Will “Big Brother” prevent the hybrid children from landing?

Bashar 


Video 


28. (2013) Karma
• Do some of the hybrid children now have children of their own?
• When will we get to meet our Hybrid Children?

Bashar 


Video 


29. (2012) Crossing the Threshold and Tipping the Scales
• When are we going to be physically meeting our hybrid children?
• Are my hybrid children learning emotional balance?

Bashar 

Video 

30. (2016) State of the Union
• Could you please tell me about the extraterrestrial lineages that I have?
• Am I part of the hybridization program?
• Are the Yahyel helping with the hybrid children?
• Do the children have Yahyel DNA?
• Was my mom an extraterrestrial?

Bashar 

Video 

31. (2017) Dare to Dream
• How many people have hybrid children? 

     

Meer materiaal over Bashar (Essassani), Barbara Marciniak (Pleiades), Kryon (Magnetic Services), Lyssa Royal-Holt (Pleiades, Sirius en meer) en nog veel meer bronnen is te vinden in de bibliotheken van onze online community Human-ET One.

Hybrid Civilization

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more