Life on Mars

Leven op Mars

De mens vraagt zich al heel lang af of er in het heelal andere intelligente wezens zijn zoals wij.
En sinds een paar decennia hebben we de technologie om serieus op zoek te gaan naar leven buiten de aarde. 
Momenteel zijn planeetwetenschappers en geologen op zoek naar fysieke en chemische tekenen van leven in gesteente en ijs van missies naar Mars en andere hemellichamen in ons zonnestelsel.


De enorme ontwikkelingen op het gebied van maan nederzettingen, ruimteverkenning, ruimtebewoning, asteroïdemijnbouw en ruimtetoerisme zijn niet erg bekend bij het grote publiek.
Veel landen en bedrijven streven naar landingen op de maan als voorbereiding op het bouwen van nederzettingen en een lanceerplatform voor interplanetaire ruimtevaart.

Omdat het niet dagelijks in de media komt, lijkt het misschien alsof er niet veel gebeurt in de ruimte, maar bedenk wel dat de verkenning van de ruimte, samen met ontwikkelingen in de Quantum Wetenschappen, onze samenlevingen en economieën op Aarde in het komende decennium in een zeer snel tempo gaan vormgeven.
Het is goed om te weten dat de meeste populaire bronnen over deze ontwikkelingen alleen informatie geven over de Westerse inspanningen, met weinig vermelding van de inspanningen en prestaties in India, China, Rusland en verschillende landen op het Zuid-Amerikaanse continent.
Het zal echt niet lang meer duren voordat de mensheid een ruimtevarende beschaving wordt ... met Mars als de eerste planeet die gaat worden bezocht.

Leven op Mars

Vandaag de dag ziet het oppervlak van Mars eruit als een dorre, desolate en onbewoonbare plek om te leven.

Maar Mars lijkt een waterrijk verleden te hebben gehad, net als onze eigen planeet Aarde.
Oude rivierdalen, delta's en meerbeddingen zijn zichtbaar, net als rotsen en mineralen die alleen in vloeibaar water kunnen zijn gevormd.
Sommige kenmerken suggereren dat Mars warm en nat was, gastvrij en vergelijkbaar met de Aarde in onze tijd, met hoge bergruggen, bossen en vulkanen.
Veel onderzoekers suggereren dat Mars ongeveer 3,5 miljard jaar geleden ook een grote overstroming moet hebben meegemaakt.
Interessante overeenkomsten ... 

En er is nog steeds water op Mars, maar de atmosfeer van Mars is te dun geworden om langdurig vloeibaar water aan het oppervlak te hebben.
Vandaag de dag komt water op Mars alleen nog voor in de vorm van waterijs net onder het oppervlak in de poolgebieden en pekelig (zout) water dat per seizoen langs sommige hellingen en kraterwanden naar beneden stroomt.
Mogelijk zijn er waterreservoirs onder de 'aard'korst.

Mars heeft een dunne atmosfeer die voornamelijk bestaat uit kooldioxide, stikstof en argongassen. 
Deze dunne atmosfeer biedt echter weinig bescherming tegen de inslag van objecten zoals meteorieten, asteroïden en kometen.
Het oppervlak van de planeet wordt wel verwarmd door de zon, maar de warmte verlaat de planeet gemakkelijk omdat de atmosfeer zo dun is.
Met als gevolg hele grote temperatuurverschillen, die kunnen variëren van 20 graden Celsius tot min 153 graden Celsius, waarmee de omstandigheden voor leven op het oppervlak van Mars moeilijk zijn.

Bovendien zijn de winden op Mars soms sterk genoeg om stofstormen te veroorzaken die het grootste deel van de planeet bedekken.
Na zo'n storm kan het maanden duren voordat al het stof weer is neergedaald.

Al met al is het vandaag de dag niet gemakkelijk om op het oppervlak van Mars een comfortabel leven te leiden.

 



 

Piramides en bouwwerken op Mars

Er zijn veel foto's van de verkenning van Mars die de interesse hebben gewekt van velen.

Foto's met verschillende structuren die geavanceerde ontwerpen lijken te hebben waaruit blijkt dat het geen natuurlijke fenomenen zijn, maar kunstmatige structuren.
Terwijl sommige onderzoekers deze bijna-perfecte tetraëdervormige piramides toeschrijven aan erosie en bodemophoping, hebben anderen beweerd dat deze objecten te perfect gevormd en te veel uitgelijnd zijn om door toeval te zijn ontstaan, en suggereren dat ze gemaakt kunnen zijn door inheemse Marsbewoners of bezoekers van buiten ons zonnestelsel (Carlotto, 1997; Hancock, 1998).

In twee afzonderlijke gevallen werden in 1972 vier tetraëderformaties op Mars gefotografeerd door het Mariner 9-ruimteschip. 
Op deze foto's zijn schaduwen aanwezig, ter ondersteuning van het idee dat deze geometrische vormen geen illusie van de camera zijn.
Eén van de piramides is meer dan een kilometer hoog vergeleken met zijn omgeving. Daarmee is hij tien keer zo hoog als de Grote Piramide van Egypte.

Al deze structuren bevonden zich in een groep van tien andere geometrisch gevormde piramidestructuren in een rasterpatroon, wat suggereert dat ze mogelijk in een groter organisatiepatroon zijn gebouwd. Volgens foto's meet de hele 'stad' vier bij acht kilometer.
Hoewel er geen definitieve bevestiging is dat deze structuren natuurlijk zijn of dat ze gebouwd zijn, hebben ze zeker veel vragen opgeroepen over het al dan niet bestaan van buitenaards leven op het oude Mars.


Vraag het aan Bashar!

Hoewel het niet lang meer zal duren voordat de mensheid zal ontdekken wat er met het oude leven op Mars is gebeurd en wat er met de atmosfeer is gebeurd, is het misschien interessant om ons voor te bereiden met wat geschiedenislessen van Bashar, omdat er de afgelopen decennia veel vragen zijn gesteld over onze buurplaneet.

We hebben hier wat 'oud materiaal' verzameld dat we konden vinden ...

Kolonisatie van andere werelden

V: Zullen we, binnen de resterende tijd van deze beschaving, de mogelijkheid hebben om Mars of de Maan te koloniseren?

B: Ja.
V: En is er voldoende vloeistof en water op Mars dat gebruikt kan worden?
B: Ja. Het zit opgesloten in, wat jullie noemen, ondergrondse kamers.
V: Dank u wel.
B: Dank u.


Kennis vastgelegd in oude structuren

Vraag: Is het gezicht op Mars echt een kunstmatige creatie?
B: Ja.

Vraag: Wat is het ... Ik bedoel, maakt het deel uit van een grotere structuur?
B: Ja. En het is een markering van een timing die vergelijkbaar is met het idee van veel van de artefacten op jullie eigen planeet Aarde, in die zin dat het vergeleken kan worden met wat jullie de Sfinx noemen.
Het is een belichaming van kennis en informatie in een geometrisch, archetypisch, artistiek formaat - zodat het altijd kan worden afgelezen en altijd herinnerd.
En wat er verder ook gebeurt, de informatie, eenmaal vastgelegd in steen, is er voor altijd.

En zo vormt het een brug en een link om tot ontwaken aan te zetten - als jullie 'incarnationeel' willen terugkijken op jullie eigen verleden - want velen van jullie zijn incarnaties van de beschaving die vroeger bestond in de tijd dat jullie Marsplaneet in staat was om leven te herbergen. 
En dus, als je terugkijkt op dat gezicht, kijk je terug op jullie eigen gezichten in die vroegere incarnaties.

En legt ook de verbinding met wat er op jullie planeet heeft plaatsgevonden, vooral in wat jullie het Egyptische gebied noemen, dat natuurlijk, nogmaals, ter herinnering, in de oude taal van jullie planeet, de naam Caïro betekent Mars.

Derhalve is er een brug en een link tussen het idee van het opslaan en bewaren van informatie in de Sfinx en de piramidevormen, althans de oorspronkelijke, die rechtstreeks verbonden is met jullie geschiedenis, jullie begrip van de aard van het Zonnestelsel, Natuurkunde, Wiskunde, Wetenschap.
Zodat als er ooit iets zou gebeuren waardoor jullie incarnationeel zouden kunnen vergeten, jullie alleen maar terug hoeven te kijken naar die bouwwerken en opnieuw alle basiskennis vergaren die jullie nodig hebben.
Begrijp je dat?

Vraag: Ja, dank je.
B: Helpt dit je?
V: Inderdaad.
B: Dank u.


Verdwenen Mars-sondes (1996)

V: Mijn eerste vraag gaat over Mars. . . 600 miljoen jaar geleden, dat is toen de beschaving bestond, ongeveer?

B: Niet 600 miljoen, 6 miljoen van jullie jaren.
Vraag: En hoe lang heeft die beschaving bestaan op het fysieke vlak?
B: Een moment, een moment, een moment . . enkele honderdduizenden van jullie jaren.
Vraag: Dus op dit moment, vergeleken met onze tijdsperiode, zijn er geen Marsbewoners op Mars?
B: Nee, die zijn er niet op Mars. Mars is niet langer in staat om leven te ondersteunen, zoals jullie dat zien.

Vraag: Is de informatie die nu is vrijgegeven over de Mars-rotsen .... iets dat nodig is voor onze sondes om er naartoe te gaan en ons gegevens terug te geven?
B: Bedoel je het idee dat er een begin wordt gemaakt met het vrijgeven van informatie over het bestaan van buitenaards leven, ook al is dat misschien stapje voor stapje?

V: Meer specifiek met betrekking tot de andere sondes die werden uitgeschakeld omdat NASA had besloten om geen informatie vrij te geven, is dit deel. . . .
B: Het kan zijn dat een groot aantal individuen binnen uw NASA organisatie zich nog steeds niet volledig bewust zijn van het feit dat het fundamentele criterium dat hen in staat zal stellen om hun sondes in dat gebied toe worden gelaten is om te beginnen met het delen van informatie met jullie eigen volk.

Een groot aantal van hen realiseert zich dat misschien niet noodzakelijkerwijs, maar tot op zekere hoogte is het idee dat ze zich, als gevolg van een verscheidenheid aan sociale en politieke druk, beginnen te realiseren dat ze moeten beginnen met het delen van informatie over het bestaan van andere buitenaardse wezens en dit is hun manier om, laten we zeggen, het nieuws langzaam bekend te maken.

Vraag: Dus ze zijn zich er niet volledig van bewust?
B: Velen van hen zijn dat niet, hoewel enkelen van hen onderkennen en beseffen wat er aan de hand is.
Een aantal van jullie mensen is heel slim en zij beseffen dat nadat twee sondes werden uitgeschakeld, direct toen zij op Mars aankwamen, zij begonnen in te zien dat het een statement en een boodschap was dat het hen niet zou worden toegestaan om naar bepaalde dingen daar te kijken, als zij niet bereidwilliger zouden zijn met het vrijgeven van bepaalde informatie die zij voor hun eigen mensen op Aarde hebben achtergehouden.

Vraag: Zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor het uitschakelen van de sondes, de Martianen die zich momenteel op onze planeet bevinden? 
Hebben zij nog steeds de mogelijkheid om interplanetair te reizen?

B: Zij doen dit niet direct, hoewel zij betrokken zijn bij de beslissing om ons te laten begrijpen wat er aan de hand is.
Het is hun wens dat niet alle informatie wordt verzameld totdat jullie planeet bereid is om veel van de informatie te accepteren die nu wordt achtergehouden.

Dus zij spelen hun rol, door hun stem uit te brengen over hoe deze dingen gedaan zullen worden, maar zij zijn niet specifiek degenen die in die zin jullie sondes uitschakelen.
Het is een mengeling van verschillende groepen, inclusief het idee van wat jullie een factie van de Grey Beings zouden noemen.



 


 

Enkele bronnen voor verder onderzoek

Human-ET.One

https://human-et-one.mn.co/posts/lost-mars-probes
https://human-et-one.mn.co/posts/mars-and-martians

https://human-et-one.mn.co/posts/martian-connections

https://human-et-one.mn.co/posts/orion
https://human-et-one.mn.co/posts/the-space-between-us-2017

Have you ever googled on Mars Anomaly ?

https://www.google.com/search?q=mars+anomaly&tbm=isch&ved=2ahUKEwjh49Px46_wAhXzJMUKHY4XBTgQ2-cCegQIABAA&oq=mars+anomaly&gs_lcp=CgNpbWcQAzICCAAyAggAMgYIABAFEB4yBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBg6BggAEAcQHjoICAAQCBAHEB5Q8-UCWLTuAmD39AJoAHAAeACAAT-IAaACkgEBNZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=1RyRYKGlD_PJlAaOr5TAAw&bih=1010&biw=2048&client=firefox-b-d

Other

https://www.bbc.com/future/article/20230317-the-epic-quest-to-build-a-permanent-moon-base
https://www.evolving-science.com/space/object-teleported-earth-space-00366
https://www.techjuice.pk/breakthrough-as-scientists-successfully-teleport-an-object-to-space/

https://www.independent.co.uk/space/mars-material-clean-energy-leap-b2467697.html

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more