Mitochondria and Quantum Field
Featured

Mitochondria en Quantum Veld


Vorige maand hebben we gekeken naar de aankomende Quantum Technologie en hebben kort benoemd het 'Quantum Field'.
Een veld voorbij de fysieke realiteit waarin alle connecties liggen naar andere realiteiten en waaruit we bewust of onbewust onze energetische voeding krijgen, inclusief alle antwoorden op onze vragen.
Voorbij de fysieke realiteit ... dus voorbij materie ... energie, maar wel in interactie mét de fysieke realiteit.


 

Misschien herinner je je het nog ...

Vorige maand hebben we gekeken naar de aankomende Quantum Technologie en hebben kort benoemd het 'Quantum Field'.
Een veld voorbij de fysieke realiteit waarin alle connecties liggen naar andere realiteiten en waaruit we bewust of onbewust onze energetische voeding krijgen, inclusief alle antwoorden op onze vragen.
Voorbij de fysieke realiteit ... dus voorbij materie ... energie, maar wel in interactie mét de fysieke realiteit.

En zijn we geëindigd met vragen zoals 'wat is bewustzijn' en 'hoe kan ons niet-fysieke bewustzijn zich verankeren in een fysiek, biologisch lichaam ?'
Nu voegen we daaraan toe de vraag 'wat is het effect van een hogere frequentie en een groter bewustzijn op een fysiek, biologisch lichaam ?'

Wellicht kijk je net als wij uit naar het moment waarop we stoppen met het verbranden van op koolstof gebaseerde brandstoffen en de introductie van 'vrije energie' transformers die energie tappen uit 'een veld' en welke omgevormd wordt tot electromagnetische 'stroom' die te gebruiken is in onze fysieke realiteit.

Het is boeiend om te zien dat een dergelijk evolutieproces zich ook in onze lichamen ontvouwt.
Ook hier verbranden we kool(water)stoffen voor onze energie productie in onze cellen en ook hier gaan op termijn veranderingen plaatsvinden.
Er zijn steeds meer mensen die 'op lucht' kunnen leven, met andere woorden, die hun energie ergens anders vandaan halen.

In de yogi traditie noemt men de bewuste beoefening van ademhaling 'pranayama'.
Prana betekent levenskracht die het lichaam in stand houdt, Ayama vertaalt zich als "verlengen of uittrekken".
Pranayama beoogt om een hoog niveau van lichamelijke gezondheid en mentale helderheid te bevorderen, beiden cruciaal op het pad naar bewustzijn en welzijn.

Veel buitenaardse beschavingen eten niet, drinken niet, slapen niet en halen hun energie ook uit het Quantum Veld.

Wat is hier dan anders en wat gaat er veranderen ?

Most detailed image of human cell

Wel, dit is wederom een vraag waar spiritualiteit en wetenschap elkaar ontmoeten ... en al in 1977 heeft J.J. Hurtak PhD in zijn uitgave 'The Book of Knowledge : the Keys of Enoch' prachtige inzichten gegeven die zijn tijd toen ver vooruit waren.
Dit boek, voor het eerst gepubliceerd in 1977, bevat 'state of the art' informatie doorgegeven door Enoch (Metatron) aan Hurtak en beschrijft niet alleen de originele menselijke blauwdruk en de komende hereniging met onze sterrenfamilies, het voorspelt ook healing methodologieën waarbij de (her)verbinding van de menselijke lichaamssystemen door middel van de activering van axiatonale lijnen en 'spin-points' (activeringspunten) de hele Mensheid naar een compleet nieuw niveau van bewustzijn en welzijn brengt.
De her-verbinding van de menselijke energiesystemen met de kosmische velden (het axiatonale veld zoals hij het noemt), alsook met een 'nieuwe', hoog vibrerende versie van de Aarde.

Dit is overigens ook precies de spirituele en wetenschappelijke uitleg van wat The Reconnection feitelijk is (en waarom het ook zo genoemd wordt).

Het boek is tegenwoordig lastig te verkrijgen, het is niet goedkoop en het is echt pittige materie, dus voor wie geïnteresseerd is om eerst een klein voorproefje te krijgen ... neem even een kijkje op Human-ET One of op de website KeysOfEnoch.org.

Het is allereerst belangrijk te weten waar in ons lichaam nu eigenlijk de magische omzetting van energie en materie plaatsvindt ... in hele kleine orgaantjes in iedere cel genaamd mitochondriën.
Deze organelletjes zijn feitelijk het kantelpunt tussen energie en materie in ons lichaam. Van zulk cruciaal belang voor het leven, dat ze hun eigen DNA hebben, apart van het grote DNA in de celkern.

Most detailed image of human cell
Hurtak (Enoch) legt o.a. uit hoe wij door de evolutie van ons bewustzijn, hogere frequenties gaan 'channelen' via axiatonale lijnen en punten ('spin-points') die ontwaken of worden geactiveerd.
Deze axiatonale lijnen en spin-points (her-)verbinden ons meridiaanstelsel (lichaamsgebonden veld) met hoger vibrerende velden.

Het brengt de verschillende energievelden / bewustzijnsvelden wederom met elkaar in verbinding en in alignment middels de activatie van minuscule portals, de spin-points, waardoor alle lagen weer de kans krijgen zich te herstellen. Hurtak geeft aan dat bij voldoende integratie, de lichaamsweefsels kunnen herstellen tot hun oorspronkelijke staat.
(Kryon heeft hier in The Twelve Layers of DNA ook over gesproken).

De mitochondriën in onze cellen gaan letterlijk anders functioneren en bevatten meer (vloeibaar) kristallijne vormen. En om dit proces mogelijk te maken zal de blauwdruk (DNA) zich aanpassen, zowel in de celkern als die in de mitochondria, onder invloed van die hogere lichtfrequenties.

Onze lichamen gaan dan ook andere voeding vragen, voeding die een hogere trilling bevat, omdat voeding met een lagere trilling niet meer goed verwerkt kan worden door de mitochondriën.
Uiteindelijk transformeert (eigenlijk meer transmuteert) het lichaam steeds meer in de richting van het gebruik van 'vrije energie', zoals veel buitenaardse beschavingen dat kennen.

Welnu, hoe bijzonder is het dat wij nu als beschaving een proces van Great Awakening doormaken, waarin niet alleen het loslaten van oude zware energieën plaatsvindt, maar waarin ook de integratie van hogere energieën zo voelbaar is, ook heel fysiek in het lichaam.

Most detailed image of human cellEn dat wij juist in dit proces te maken hebben met een virus dat het vrij specifiek op onze mitochondriën heeft gemunt resulterend in maandenlange vermoeidheid bij mensen die een serieuze infectie hebben doorgemaakt ...

We hadden dit transformatieproces als collectief op oneindig veel andere manieren kunnen doen, dus, waarom een virus, waarom dít virus dat zich op onze mitochondriën richt en zich via de luchtwegen uit ...

Niets gebeurt zomaar, toeval bestaat niet !

Een paar van de vele artikelen hierover :
- Intimate associations between SARS-CoV-2 and mitochondria suggest new angles of attack
- Mitochondrial metabolic manipulation by SARS-CoV-2

  


Lieve mensen,

Er is nog zoveel te ontdekken en te delen met elkaar.
Het is super interessant om meer inzicht te krijgen hoe onze lichamen en die van buitenaardsen overeenkomen, maar ook (nog) verschillen!

We wensen tot slot iedereen veel wijsheid in de tijd die voor ons ligt en hopen dat ieder net als wij het bestaan van een nieuwe wereld kunnen voelen waarin we met elkaar in liefde en respect terugkijken op deze intense tijden van transformatie.

Hou van elkaar en hou elkaar vast !

Voor nu, heel veel liefs !!
En tot gauw, in levende lijve, op één van de online events en op de online community Human-ET One!

Jacqueline en Philip

 


Source :
Newsletter June 2021 - Mitochondriën - Reconnection - DNA
www.ET-Healing.nl

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more