Quantum Financial System
Featured

Quantum Finance


Je herinnert je misschien dat we in de vorige nieuwsbrief 3 korte cryptische uitspraken beschreven die Ezra'el, een van onze buitenaardse gidsen, ergens in het begin van de jaren 2020 gaf, kort voor de fysieke manifestatie van deze grote transformatie van onze Aardse beschaving.
Een van de dingen waar hij op wees was: "EEN 'GELIJK SPEELVELD' ZAL WORDEN GEWAARBORGD".
Nu heeft onze geest een soort automatische neiging om hier onmiddellijk een betekenis aan te geven. 


Je herinnert je misschien dat we in de vorige nieuwsbrief 3 korte cryptische uitspraken beschreven die Ezra'el, een van onze buitenaardse gidsen, ergens in het begin van de jaren 2020 gaf, kort voor de fysieke manifestatie van deze grote transformatie van onze Aardse beschaving.
Een van de dingen waar hij op wees was:

EEN "GELIJK SPEELVELD" ZAL WORDEN GEWAARBORGD

Nu heeft onze geest een soort automatische neiging om hier onmiddellijk een betekenis aan te geven.
En dat is super!

Laat dit proces van de mind gewoon lekker zijn gang gaan, maar besef dat er niet één betekenis is, maar dat het vele lagen en aspecten bevat en dus vele betekenissen kan hebben in heel verschillende contexten.
Ezra'el heeft vaker uitspraken gedaan die, jaren later, nog steeds in diepte en betekenis aan het toenemen zijn en in allerlei perspectieven terugkomen. De Tripple A is er ook zo een.

Zijn uitspraken zijn soms niet zozeer kant en klare informatie, maar eerder triggers voor een proces van bewustzijn met betrekking tot een bepaald thema.
En dan kan het soms heel merkwaardig worden als zo'n uitspraak ineens op een onverwachte wijze onze realiteit binnenkomt.
In de afgelopen maanden heb ik nu verschillende keren een uitspraak voorbij zien komen

"QFS gaat zorgen voor een gelijk speelveld...".

QFS staat voor Quantum Financieel Systeem.
En hoewel ik niet had gedacht dat Ezra'el's uitspraak (ook) deze betekenis zou kunnen hebben, was het verleidelijk genoeg om er dieper in te duiken.

Maak je geen zorgen, we gaan hier niet uitweiden over de werking van het QFS als financieel systeem, maar het is werkelijk de moeite waard om je te verdiepen in het bewustzijnsaspect.
Ik neem je even mee terug in de tijd ... elke maand krijg ik een soort aanwijzing over het onderwerp van de komende nieuwsbrief.
Op dat moment weet ik niet veel meer, maar dat komt meestal terwijl ik aan het schrijven ben.
De aanwijzing leidt meestal ook tot een drang naar meer onderzoek voor mezelf.

In de nieuwsbrief van mei vorig jaar was dat het 'Quantumveld' als aanwijzing en ontdekte ik de vergaande techniek die al bestaat om 'aardse problemen' in het Quantumveld te brengen en dan oplossingen uit dit veld te halen ... de Quantumcomputer als een fysieke uitdrukking in technologie van iets wat we eigenlijk met ons eigen bewustzijn doen.

Het onderliggende model van een klassieke computer is een weergave van onze 'Fysieke Mind' (binair/lineair/single uitkomst) terwijl de werking van een Quantumcomputer eerder een weerspiegeling is van onze Higher Mind (talloze mogelijke uitkomsten elk met een waarschijnlijkheid).

Het was dus niet zozeer een onderwerp over technologie, maar eerder over bewustzijn.

Bashar heeft vele malen gezegd dat wij deze systemen creëren om onszelf te begrijpen ... zodra wij in de toekomst volledig begrijpen hoe zij werkelijk werken, wordt die technologie overbodig en ontwikkelen wij nieuwe fysieke voorstellingen op basis van het bewustzijn dat wij dan hebben.

Zo gebruiken we de fysieke werkelijkheid om ons bewustzijn beter te begrijpen.
Veel buitenaardse beschavingen zijn niet alleen veel geavanceerder in hun bewustzijn, maar ook in hun technologie.

Hun schepen zijn zelfs een fusie van technologie en bewustzijn, en zij besturen hun schepen met hun bewustzijn !

Technologie kan alleen worden ontwikkeld als het bewustzijn in staat is het als een idee op te vatten. Het concept van de Quantum Computer werd "bedacht" in de jaren zeventig, maar pas tien jaar geleden was de mens voldoende geëvolueerd om het in de fysieke werkelijkheid te ontwikkelen.

Juist daarom zullen de meeste buitenaardse beschavingen zeer terughoudend zijn om ons technologie te geven en ons liever helpen aan ideeën om onze eigen technologie mee te ontwikkelen.

Wat we hier zo mooi kunnen waarnemen is dat de evolutie van een beschaving in de fysica niet plaatsvindt door het verlaten van de "Fysieke Geest" naar de "Hogere Geest" (wat meer lijkt op het verplaatsen van bewustzijn, dan op uitbreiding), maar door integratie en verbinding (Reconnection) van deze verschillende lagen van hun bewustzijn.
Dit of dat wordt dit en dat ... de afzonderlijke delen worden een geheel.


Quantum Financial System - Quantum Finance

<< image : the core of a quantum computer >>

Bijna gelijktijdig met de nieuwsbrief van afgelopen mei kwam toen ook het QFS onder onze aandacht en ontdekte ik de ontwikkeling van een geheel nieuw financieel systeem onder de naam Stellar Network, gebruikmakend van een munt met de naam Stellar Lumen (=eenheid voor het meten van de hoeveelheid licht) die al zo goed als klaar is en als bètaversie (voor publiek) al in gebruik is.

Ik ondervond aanvankelijk enige weerstand tegen het hele idee - nog wat actieve overtuigingen over mijn oude werkomgeving - en vroeg mijn gids Ezra'el waarom dit ons pad kruiste.

Hij moedigde ons aan hierin te duiken, niet alleen informatief maar ook actief.
Maar met open hart en open geest, wat we ook zouden tegenkomen.
Het zou ons geheel nieuwe perspectieven geven, mogelijkheden leren zien en ook de nodige ervaring opleveren voor toekomstige gemeenschapsprojecten.

En inderdaad, er ging hier een hele nieuwe wereld voor ons open en we leerden veel over mensen, communities, vertrouwen, geduld, de relatie tussen mensen en overvloed ....

Dus stelde ik mezelf vragen als :

- Hoe veranderen we een maatschappij die geprogrammeerd is om de waarde van landen/bedrijven/mensen uit te drukken in termen van financiële/economische nettowaarde?

- Hoe gaan we naar het collectieve bewustzijn dat de grootste waarde in de mens zelf ligt, met een verlangen naar uitdrukking daarvan?
Want o zo vaak horen we mensen zeggen 'binnenkort zal in de nieuwe wereld geld niet meer bestaan' en 'iedereen zal leven in geluk, voorspoed en liefde'.

Maar zou dat echt vanzelf gaan ?
Wie gaat daarvoor zorgen?
En wat houdt ons tegen om het nu al te doen ?

Laten we ons voorstellen dat we een manier zouden vinden om het financiële speelveld voor iedereen gelijk te maken ... Een financieel gelijk speelveld.
Waar alle continenten, bevolkingen en individuele mensen wereldwijd gelijke toegang hebben tot de financiële middelen die ze nodig hebben.

Dan verliest het concept 'waarde gebaseerd op bezit' zijn kracht en wordt waarde bepaald door de 'toegevoegde waarde' voor de gemeenschap.

Eigenlijk zou je nu moeten stoppen met lezen en de omkering in energie moeten voelen.
In zo'n model ligt de nadruk dus niet meer op wat er binnenkomt (want wat nodig is, is er) maar op wat er uitgaat als bijdrage (expressie).

Geld blijft (nog steeds) een ruilmiddel maar heeft niet langer de macht van manipulatie omdat iedereen gelijke toegang heeft tot de benodigde (financiële) middelen.

De uitnodiging is om serieus te gaan zitten en te visualiseren hoe dit de wereld verandert - of iets kleinschaliger, onze samenleving, of nog iets kleiner, ons persoonlijk leven - en wat onze bijdrage in die wereld zal zijn.

Misschien lukt het je niet om het idee in je verbeelding te krijgen als een positieve constructie met grote waarschijnlijkheid.
Misschien gaan er nu gedachten rond als :

- Ik heb niets met geld, geld zou niet nodig moeten zijn, geld is de oorzaak van...
- dan zal ik doen wat ik wil ... klaar, eerst maar eens ...
- Daar denk ik over na als het zover is, eerst gewoon...
- dit idee geloof ik totaal niet...
- ...

Door wat er de afgelopen duizenden jaren, generatie na generatie, is voorgevallen aan gebrek, gebruik en misbruik van middelen, leeft er bij velen een negatief sentiment, soms zelfs met het idee dat het haaks staat op spirituele groei en bewustwording.
En juist met deze energie, deze lading zitten we vast aan de bestaande realiteit.

Tijdens mijn eigen onderzoek in het afgelopen jaar ben ik bij mezelf diep van binnen gestuit op een ongeloof dat de wereld op dit punt kan veranderen, hoewel ook ik al jaren verlang naar een wereld waarin het helemaal anders is.
Toen ik ermee bezig was, zag ik hoe vast ik zat in "oude financiële overtuigingen" en de overvloed kon voelen, maar niet echt kon geloven dat die er was.

Naarmate we ons er meer en meer van bewust worden dat onze realiteit een manifestatie is van ons collectieve bewustzijn, beseffen we dat hetzelfde geldt voor dit thema.
En het is de moeite waard, vooral nu, te onderzoeken wat onze overtuigingen zijn die ons beperken, die ons ervan weerhouden onze waarde aan de wereld toe te voegen.

Dan hebben we het eerder over de waarde van onszelf die we aan de wereld toevoegen dan over de waarde die we hebben in geld of materie.

Wat ons nu tegenhoudt, heeft vaak te maken met overtuigingen over onze eigen waarde, soms gebrek aan waarde, het idee niet goed genoeg te zijn, iets niet te verdienen, eerst beter te moeten worden, ...quantum-finance-bashar-you-cannot-perceive-what-you-are-not-in-the-frequency-of

De invoering van zo'n nieuw financieel systeem met een gelijk speelveld gaat een enorm helingsproces op gang brengen en een giga verschuiving in bewustzijn teweegbrengen.

We creëren deze systemen om onszelf te begrijpen ...
In de toekomst, wanneer we de werking ervan volledig hebben begrepen, zullen we deze technologie overbodig hebben gemaakt en nieuwe fysieke voorstellingen ontwikkelen.

Tot die tijd hebben we een leerweg te volgen in onze innerlijke wereld, van schaarste en werken voor je eigen levensonderhoud (individueel proces gericht op overleven) naar ontelbare mogelijkheden en samenwerken voor de gemeenschap (collectief proces gericht op overerving).

- Hoe lang hebben we zo'n QFS nog nodig?
- Hoe lang duurt het voordat we een nieuw systeem omarmen en erop vertrouwen dat ook daar geen addertjes onder het gras zitten ?
- Hoe lang duurt het voor we onze angst voor schaarste achter ons laten ?
- Hoe lang duurt het voordat we beseffen dat er genoeg is voor iedereen om te doen wat nodig is?
- Hoe lang duurt het voordat we beseffen dat de kracht van een gemeenschap wordt bepaald door ieders noodzakelijke bijdrage als gelijkwaardig te beschouwen?

Het is uiterst leerzaam om écht te voelen dat het huidige financiële systeem letterlijk en figuurlijk failliet is en tegelijkertijd is het nog zo ingebed in ons persoonlijk systeem dat we het nauwelijks durven loslaten.


En zelfs als je niet de behoefte voelt om in de 'technische kant' van het QFS te duiken, is het toch zeer leerzaam om ons voor te bereiden door af te stemmen en ons voor te stellen wat er komen gaat.

Hoe ons leven gaat veranderen, hoe de maatschappij gaat veranderen, hoe de wereld gaat veranderen.
Hoe wij gaan veranderen.
En ook...

Hoe dit is voor mensen die hun hele leven armoede hebben gekend ?
Hoe dit is voor mensen die hun hele leven aan de rand van de samenleving hebben gestaan ?
Hoe dit is voor mensen die hun hele leven aan de top van de samenleving hebben gestaan ?
En zo zijn er duizenden perspectieven denkbaar ...

Besef dat alles wat in dat proces in ons opkomt, alles wat zich laat zien, een reflectie is van onszelf, van ons eigen bewustzijn.
In dit proces kom je je mooiste intenties en je lelijkste oordelen tegen.

Een andere uitspraak die Ezra'el vele jaren geleden deed, toen ik hem vroeg hoe ik het beste verder kon groeien in mijn bewustzijn, zei hij ....

Als je een Quantum Shift wilt maken, zul je bereid moeten zijn alles los te laten wat je denkt te weten over jezelf en over je realiteit.


Nou, ook deze uitspraak heeft voor mij op vele manieren betekenis gekregen, misschien iets voor een andere keer, maar ik deel hem nu graag in de context van de komende Quantum Financiële Shift en het loslaten van alles wat we denken te weten over onszelf en onze financiële realiteit.

Want als we niet loslaten, houden we vast, terwijl deze versie van de realiteit de mensheid als collectief niet (meer) dient.


quantum-finance-everything-is-energy-bashar

Beste vrienden,
Deze keer heeft de nieuwsbrief een thema dat misschien niet uw favoriet is.
En dat is vaak precies waar onze groei ligt...

Het onderzoek in onszelf heeft ons veel gegeven om te zien waar we nog vastzitten in oud systeemdenken.
Dat hebben we allemaal en daarom mag het aan het Licht worden gehouden.

Het idee is om je te inspireren om te onderzoeken hoe deze thema's zich in jouw leven en werkelijkheid openbaren.
Ezra'el geeft dit thema niet voor niets, en ook de timing lijkt relevant.
Eerlijk gezegd was er enige aarzeling om dit thema in de nieuwsbrief te brengen, maar Ezra'els boodschap was duidelijk.

De ontwikkeling van een nieuw systeem is verbazingwekkend goed op weg en sommige insiders beweren dat het systeem is ontwikkeld door mensen op Aarde, op basis van suggesties van gene zijde.

Er wordt gezegd dat het Quantum Financieel Systeem een soort bewustzijn heeft.
Iets in ons weet het, herkent het, maar we hebben er (nog) geen bewijs of bevestiging van.

Hoe dan ook, we hopen dat deze nieuwsbrief u mag inspireren in de ontwikkeling van uw eigen unieke perspectief.

Heb elkaar lief en houd elkaar vast in de komende maanden!
Knuffel elkaar en wees er voor elkaar.
Voor nu, heel veel liefde!

En tot binnenkort, in levende lijve, bij een van de online evenementen en op de online community Human-ET One!
Jacqueline en Philip


Source : 
Newsletter May 2022 - ET-Healing.nl

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more