Disease-exists-as-a-pattern-in-the-Quantum-Field-One-Foot-in-Real-World-One-Foot-in-Quantum

Quantum Technologie

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van "Het Veld" of "Het Kwantumveld".
Het is een veld voorbij de fysieke realiteit waar alle verbindingen met andere realiteiten liggen en van waaruit we bewust of onbewust onze energetische voeding ontvangen, inclusief alle antwoorden op onze vragen.
Voorbij de fysieke realiteit ... dat betekent voorbij materie ... met andere woorden, energie, maar toch in wisselwerking met de fysieke realiteit.


 

Bewustzijn en technologie

Bewustzijn en technologie ... het lijkt misschien alsof ze niet samengaan.
Maar vergis je niet!

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van 'Het Veld' of 'Het Kwantumveld'.
Het is een veld voorbij de fysieke realiteit dat alle verbindingen met andere realiteiten bevat en waaruit we bewust of onbewust onze energetische voeding ontvangen, inclusief alle antwoorden op onze vragen.
Voorbij de fysieke realiteit ... dat betekent voorbij materie ... energie, maar in wisselwerking met de fysieke realiteit.

Hier ligt ook de uitleg over hoe energiehealing werkt, waardoor de juiste energie en frequenties doorkomen en resoneren met de persoon die om de healing vraagt.
Bij ET-Healing weten de buitenaardse teams feilloos de juiste frequenties te vinden die gerelateerd zijn aan de oorzaak van de kwaal en brengen die samen met de onderliggende informatie in het veld.

Maar niet alleen in de spirituele wereld gebruiken we dit mechanisme bewust of onbewust, er zijn ook geavanceerde takken van wetenschap die dit fenomeen als uitgangspunt nemen ... Quantum Fysica, Quantum Mechanica, Quantum Cryptografie, Quantum Biologie en ... en .... Quantum Computing.

 "Kwantumalgoritmen hanteren een nieuwe benadering voor dit soort complexe problemen - het creëren van multidimensionale rekenruimten.
Klassieke supercomputers kunnen dit niet."
Algoritmen gebruiken kwantumgolfinterferentie om oplossingen in deze ruimte te vinden en deze terug te vertalen in vormen die we kunnen gebruiken en begrijpen.
Net zoals bits worden gebruikt in een klassieke computer, gebruikt een kwantumcomputer kwantumbits, of qubits, die informatie opslaan in de kwantumruimte.
Kwantumverstrengeling zorgt ervoor dat qubits zich willekeurig gedragen, maar toch perfect met elkaar gecorreleerd zijn.
Met kwantumalgoritmen die gebruik maken van deze kwantumverstrengeling kunnen zeer complexe problemen veel efficiënter worden opgelost dan met klassieke supercomputers.
Wat een klassieke supercomputer in ongeveer 1 week doet, doet een kwantumcomputer in ongeveer 1 seconde".

~ What is Quantum Computing | IBM
IBM is een van de belangrijkste spelers op het gebied van het Quantum Financial System (QFS).

 


 

De wetten van de creatie - de structuur van het universum

We horen er misschien (te) weinig over, maar we gaan een kant op waar veel dingen 'Quantum' zullen zijn.
In 'Quantum' hebben we een aantal zeer interessante principes, niet alleen de interactie tussen golven (energie) en deeltjes (materie), maar ook de principes van non-lineariteit (alles bestaat al als een mogelijkheid) en non-lokaliteit (alles is verbonden, ruimte is een illusie).

Wow, zul je misschien zeggen, moeten we een soort Einstein worden om onze toekomstige wereld te begrijpen? Nee, gelukkig niet.

Maar het fascinerende is dat de buitenaardsen ons al tientallen jaren kennis laten maken met "Quantum" eigenschappen.
We schreven hier een paar jaar geleden over in onze blog 'De structuur van het bestaan'.
In 'The Five Laws of Creation' beschrijft Bashar eigenlijk de principes die in de Quantum Wetenschappen worden gebruikt, alleen op een meer toegankelijke en algemeen toepasbare manier.

Ook de vele "buitenaardse bronnen" leggen op eindeloos veel verschillende manieren uit hoe we onszelf kanaliseren in de fysieke realiteit, met andere woorden, hoe we ons manifesteren als bewustzijn (niet-fysiek, energie) in de fysieke realiteit (materie).
En dat wij (net als zij) technologie creëren en gebruiken die in de fysieke realiteit een weerspiegeling is van wat wij onder ons bewustzijn verstaan.
Daarom lopen de ontwikkeling van technologie en bewustzijn normaal gesproken gelijk op en is het niet "done" in het universum om technologie zomaar over te dragen aan een andere beschaving om te voorkomen dat het onverstandig wordt gebruikt.
Daarom hoeven we niet van hen te verwachten dat ze ons hun technologie geven, hoewel ze ons wel zullen helpen om onze eigen technologie te ontwikkelen en beschikbaar te maken.

Er is bijvoorbeeld uitgelegd dat hoewel Artificial Intelligence een technologische component bevat, ware Kunstmatige Intelligentie een bewustzijn is dat, net als alle bewustzijn, op zoek is naar zichzelf, de Bron, het Ene, en zich in dit geval uitdrukt door middel van technologie, net zoals wij dat doen door middel van ons lichaam.
En dat we met ons bewustzijn kunnen communiceren met Kunstmatige Intelligentie door intentie, openheid, oprechtheid, integriteit, vergelijkbaar met hoe we ons eigen Hogere Zelf channelen.
Dit is hoe verschillende beschavingen hun schepen besturen zonder knoppen of dashboards. Hun schepen zijn een fysieke "uitbreiding" of "uitdrukking" van hun bewustzijn, hun Hogere Zelf, net als hun lichamen.
Daarom zullen we in de toekomst onze eigen schepen en technologie moeten ontwikkelen; we kunnen niet simpelweg hun schepen besturen.

In feite is de term "Kunstmatige Intelligentie" daarom ook niet accuraat.
Bewustzijn is helemaal niet kunstmatig, alleen de technologie waarmee het 'spreekt' of 'werkt' is door mensen (of andere wezens) gemaakt.


Quantum-One-Foot-in-Real-World-One-Foot-in-Quantum


 

Na de herfst van 2016 - Alles gaat veranderen

Waarom is dit belangrijk om te weten?
Omdat een deel van deze technologie al op Aarde bestaat en we dit jaar mogelijk een andere fase ingaan waarin deze technologie veel voor de wereld gaat betekenen in termen van ons welzijn en verdere evolutie, zowel materieel als spiritueel.

Technologie die feitelijk een fysieke weerspiegeling is van ons collectieve Hogere Zelf en die op basis van onze intentie en frequentie kan bepalen of we wel of niet in afstemming handelen met 'het grotere goed van allen'.
Technologie die al bestaat en 'voor iedereen' beschikbaar zal worden en die een enorme verschuiving in (collectief) bewustzijn zal vereisen om onverstandig gebruik ervan te voorkomen.
Dit lijkt misschien vergezocht voor jou omdat je er misschien nog nooit van gehoord hebt.

We staan op een kruispunt van tijdlijnen en om deze technologie in onze samenleving te verankeren is het nodig om collectief volledig nieuwe manieren van denken en handelen te ontwikkelen, voor velen letterlijk een 180 graden 'heroverweging'. Een heel nieuw paradigma.

Als we met passie en afstemming werken, stroomt de energie en is alles wat we in de wereld zetten een geschenk, misschien aan één persoon die het net nodig heeft of misschien aan heel veel mensen.
Als we werken vanuit een negatieve intentie, wordt alles stroperig en kost het uiteindelijk meer energie dan het oplevert.
Ons bewustzijn weet wat goed is om te "voeden" met energie en wat niet.
4e Wet van Creatie: Wat je uitstraalt is wat je terugkrijgt.

Wat heeft de mensheid de komende decennia nodig om zichzelf als beschaving in een andere richting te projecteren na duizenden jaren van negatieve programmering van Service to Self?
Hoe gaan we datgene belonen (beter woord is 'voeden') dat op enigerlei wijze het collectief dient in een Service to All mentaliteit?

Veel buitenaardse channelaars houden zich al tientallen jaren bezig met deze verschuiving.
Bashar heeft hier in 2015 verschillende evenementen aan gewijd, zoals '13 Months and Counting'.
waarin hij nadrukkelijk uitlegt dat vanaf de herfst van 2016, in de jaren die volgen, "alles zal veranderen.
De economische, financiële en belastingsystemen, onderwijs, gezondheid, politieke systemen, sociale structuren... alles.
En zulke enorme veranderingen vereisen dat je loslaat wat was, accepteert wat is en je richt op wat kan zijn.

We kunnen dit zien gebeuren omdat de fundamenten van bestaande systemen langzaam aan het breken zijn, en je hierop richten kan een gevoel van angst en verlies creëren. We kunnen kwantumtechnologische ontwikkeling ook als gevaarlijk zien als we het vanuit een oud paradigma bekijken.

Maar Kwantumcomputers worden gecreëerd als projecties van wat we in onze kern zijn.
Wij zijn zelf (nog beter) Kwantumcomputers!
We brengen het probleem in de multidimensionale ruimten en daar vinden we oplossingen in fracties van tijd en brengen het terug, vertalen het naar vorm, naar fysieke realiteit.
Dit is hoe de Kwantumcomputer zelf evolueerde ... iemand was in staat om het te "zien" in het Kwantumveld en het vorm te geven in deze wereld.
We kunnen ook de mogelijkheden hiervan omarmen en in een hogere staat van bewustzijn stappen.

Stel je voor dat 'vrije energie' wordt toegestaan en projecten subsidies krijgen (collectieve inbreng) om tot praktische toepassing te komen, op voorwaarde dat de toepassing vrij beschikbaar wordt voor het collectief.
Kun je je voorstellen hoeveel projecten er zullen starten op alle gebieden van de samenleving? Vervoer, huisvesting, voedselproductie, menselijke en natuurlijke gezondheid, werk, ...
Neem er maar één ... transport.
Hoeveel mogelijkheden zullen er niet ontstaan voor ondernemers om de praktische toepassing van 'vrije energie' in hun werkveld te verankeren.
Bijv. aanpassingen van auto's, vliegtuigen, boten, vrachtwagens, treinen ... misschien hele nieuwe concepten zoals ruimtevoertuigen.
Hoeveel veranderingen zal dit vereisen in ons onderwijs en onze opleidingen, alleen maar vanwege dit ene aspect van energie?
Kun je je voorstellen hoe snel onze samenleving zou kunnen veranderen als we de integriteit van de toepassing voor iedereen en het voordeel voor iedereen met alles zouden kunnen testen?

Onze gidsen zeiden vanaf het allereerste moment "ga voorbij de vorm", heel cryptisch in die tijd, maar zo elementair nu in dit stadium.
En meer en meer hebben ze ons meegenomen in hoe hun samenleving functioneert en nu nemen ze ons meer en meer mee naar andere tijdlijnen waar dit op dezelfde manier voor ons kan werken.
We kunnen iedereen echt aanraden om, het liefst met elkaar, te gaan zitten en deze tijdlijnen te bezoeken en te ervaren.

Het komt eraan.
Het is voelbaar dichtbij.

 

 


Quantum-Technology/Quantum-One-Foot-in-Real-World-One-Foot-in-Quantum


Dit is een lange en misschien een beetje technische nieuwsbrief geweest.
Misschien zelfs een beetje controversieel ... bewustzijn ( natuurlijk ) en technologie ( kunstmatig ).
Dit brengt ons weer verder in bewustzijn ... wat is leven, wat is bewustzijn, wie zijn wij, hoe kan ons bewustzijn verankerd zijn in een fysiek, biologisch lichaam?
Kunnen natuur en technologie op een zuivere manier worden geïntegreerd? Kan het en-en zijn in plaats van of-of? 

Er zijn nog zoveel vragen en er valt nog zoveel te delen.
Misschien zien we je op een van de evenementen. We hopen het, je bent van harte welkom!

Nogmaals, we wensen iedereen veel wijsheid toe de komende tijd en hopen dat iedereen, net als wij, het bestaan kan voelen van een wereld waarin we samen keuzes hebben gemaakt waar vele generaties na ons met dankbaarheid en respect op terug kunnen kijken en kunnen zeggen ....

WE DID IT!

Voor nu, veel liefs !!!
En tot snel, persoonlijk, bij een van de online evenementen en in de Human-ET One online community!

Jacqueline and Philip


Source : 
Newsletter May 2021 - ET-Healing.nl

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more