Etchilhamptin Crop Circle 24 July 2022

Secrets of Etchilhampton


Etchilhampton is een van de graancirkel hotspots in Engeland en op 24 juli 2022 was er weer één ... wederom een buitengewoon intrigerende graancirkel.
Zie meer in deze post ... Wonderful Etchilhampton


Vanaf het moment dat ik het zag, bleef deze graancirkel me fascineren omdat er zó veel in te zien is.
Elke keer kwam het terug in mijn gedachten.
Ik was een opmerking aan het maken in de post van Ton, maar het werd zo groot dat ik besloot er een eigen artikel aan te wijden !

Opmerkelijk genoeg ontvingen we vervolgens een bericht van één van de practitioners die beelden kreeg tijdens een ET-Healing sessie en dit als volgt beschreef :

"Terwijl ik de ET-healing ontving, zag ik eerst een soort vleugels, zoals die van Isis.
Toen zag ik een beeld dat er bijna hetzelfde uitzag als de huidige graancirkel."

Tezamen met mijn fascinatie voor deze graancirkel, besloot ik er dieper in te duiken.


Isis

Isis was de Oud-Egyptische godin van magie, liefde, moederschap en vruchtbaarheid en als lid van de Ennead behoorde zij tot de negen belangrijkste goden in het oude Egypte.
Isis wordt meestal afgebeeld als een vrouw met een lang gewaad en een lege troon als hoofdtooi, wat de dood van haar man voorstelt en haar rol als zetel van de macht van de Farao.
In sommige afbeeldingen wordt ze afgebeeld als een vrouw met een hoofdtooi van een zonneschijf en hoorn.
Ze wordt ook voorgesteld als de godin van de wind als een vrouw met uitgestrekte vleugels.
Haar hemelsymbool is de ster Sept (Sirius).

Isis werd de moedergodin genoemd en vertegenwoordigde de moederlijke geest in zijn zuiverste vorm.
Zij was de goddelijke gever van het leven en werd geëerd als de moeder van een van de machtigste goden, Horus.
Samen met Hathor had zij de zorg voor Horus.

Isis staat ook bekend als de Egyptische gever van de kennis van de landbouw en het belang van de landbouw langs de Nijl.
Men gelooft dat de jaarlijkse overstroming van de Nijl de tranen van Isis waren, die kwamen door de dood van haar man en werden voorafgegaan door de verschijning van de ster Septius (Sirius) aan de hemel.
Tot op de dag van vandaag is deze legende bekend als de jaarlijkse viering van de "Nacht van de Druppel".

Isis-The-Egyptian-Goddess-of-Magic-and-Healing-the-First-Resurrector-of-Souls

<< Image : Isis >>

Wat valt er op aan deze graancirkel in Etchilhampton?

Wat ik vrij direct leek te herkennen is de passer en de hoek.
Daar begon ik mijn onderzoek, aangezien dit een bekend symbool van de vrijmetselaars is.

Als ik me daar verder in verdiep, zie ik meer Vrijmetselaarssymbolen zichtbaar in de graancirkel en ik zal er drie noemen :

De Zandloper

- twee bollen - eigenlijk zie ik 2½ bol
Iedereen weet wat een zandloper is, maar de meesten weten niet wat het symbool betekent bij de Vrijmetselaars.
De belangrijkste betekenis achter dit symbool is het eeuwige verstrijken van de tijd, "het zand dat wegglijdt tot er niets meer is, en daarom een voortdurende herinnering dat het leven eindig is, en dat we er daarom het beste van moeten maken zolang het mogelijk is.

De zandloper heeft een reservoir met zand dat al gevallen is (het verleden), een reservoir met zand dat nog moet vallen (de toekomst) en de hals met zand dat daartussen valt (het Nu).

Maar het fungeert ook als een analogie van het bovenste en het onderste, en de noodzaak om de zandloper soms van boven naar beneden te draaien om het proces voort te zetten symboliseert de voortdurende cyclus tussen leven en dood en hemel en aarde.

Het hoek (haak) en het kompas

Het vierkant en kompas is het meest herkenbare vrijmetselaarssymbool.
Je hebt het misschien wel op verschillende plekken in je stad al eens gezien, en beide symbolen hebben hun eigen betekenis.

Het vierkant staat voor moraliteit, en komt van de hoek van 90 graden die gebruikt werd om de nauwkeurigheid van de zijden van een steen te controleren of de hoeken overeenkwamen met de "ware" rechte hoek van het vierkant.

Het kompas symboliseert de kracht om "onze verlangens in te tomen en onze passies binnen de juiste grenzen te houden".

Samen symboliseren ze het belang van het verkennen van je verlangens op een moreel verantwoorde manier.

De 8-puntige ster

In de vrijmetselarij is de Blazing Star een stralende ster binnen een ster en symboliseert het hoogtepunt van de reis van een vrijmetselaar.
In de vrijmetselarij streeft een man of vrouw ernaar de verworven kennis te gebruiken om door het leven te navigeren, als een ster die schijnt tegen een donkere nachtelijke hemel.

Er worden verschillende soorten sterren gebruikt, maar de 8-pointed star zoals in deze graancirkel is in dit verband een heel bijzondere, omdat hij een sterke symbolische betekenis heeft in het oude Sumerië (Godin Inanna), het oude Assyrië (Ishtar) en het oude Egypte (Isis), en ook naar nog vroegere tijden, de Anunnaki.
Er zijn ook opmerkelijke overeenkomsten (remarkable similarities in the descriptions) in de beschrijvingen van deze personages met Maria Magdalena.
Bovendien zijn de beroemde Tempelierskruizen (Templar crosses) gebaseerd op een 8-puntige ster.

Wat ik begrijp is dat de Vrijmetselarij probeerde deze oude kennis uit Egypte, "verkregen" door de Tempeliers in Jeruzalem, weg te houden van de Roomse Kerk en veilig te stellen in een geheime organisatie.
Uiteindelijk werden de Tempeliers verraden, gemarteld en vermoord door een complot tussen de Franse koning Philips IV en het Vaticaan in 1307, waarna het restant zich in nog diepere geheimhouding reorganiseerde.
Waarschijnlijk is (een deel van) de kennis alsnog in handen van Rome gekomen.

Vrijmetselaars waren in die tijd verre van gewone huizenbouwers.
Deze oude kennis heeft veel te maken met de 'Architectuur van het Universum' , het proces van schepping en manifestatie, en komt uit het gebied waar deze kennis door de Anunnaki werd overgedragen aan hun nakomelingen uit hun relaties met de mensen.
Daarover meer in het artikel The Books of Enoch on Human-ET One.

Interessant is dat de oorspronkelijke vrijmetselarij inderdaad veel connecties heeft met Isis, zoals de practitioner tijdens de ET-healing sessie opmerkte.

Freemason-Isis

Vrijmetselaar-Isis

Volgens een Egyptisch scheppingsverhaal was Isis de dochter van Geb en Nut, de god van de Aarde en de godin van de Hemel, en is zij een symbool van vruchtbaarheid en heling alsook van de kracht van schepping, magie en manifestatie.
De Romeinen riepen haar aan als "de Ene die Alles is".

De zoon van Isis is Horus, bekend om het Oog van Horus, het Alziend Oog, een symbool dat de heilige gebieden van de hersenen voorstelt die voor ieder mens het potentieel in zich dragen om verlichting te bereiken.
Het Alziend Oog is ook een belangrijk vrijmetselaars symbool, net als de piramide.

Naar mijn mening heeft deze graancirkel dus bepaalde karakteristieken van de vrijmetselaarssymbolen, maar tegelijkertijd zijn ze niet zo nauwkeurig als ze zouden moeten zijn:

  • de zandloper heeft geen gelijke bollen ... dus er is tijd te kort of te veel, er is een vervorming in de tijd
  • het vierkant is niet precies haaks ... een absolute voorwaarde in het symbool omdat dit het teken is van integriteit.
    Als iets niet helemaal zuiver is, dan is het niet in de haak.
  • het vierkant heeft hier de vorm van een omgekeerde piramide.
  • het kompas is niet zuiver op de graad, wat betekent dat de Gulden Snede (de bouwsteen in de Structuur van het Universum) hier niet zuiver is

Square and Compass

Toen vroeg ik me af, als dit inderdaad allemaal verbonden is, waarom zou het dan nu bij ons in het bewustzijn worden gebracht... ?
Natuurlijk kan het vele betekenissen hebben, maar erover nadenken leverde mij een zeer fascinerend inzicht op !

Nu ben ik bekend met de verschillende opvattingen die bestaan over de vrijmetselarij en andere geheime genootschappen, met wat zij weten en vooral wat zij doen met wat zij weten, en dat zij de oorzaak zijn van alle ellende op deze planeet.

In mijn beleving dient alles een doel.
En vasthouden aan een oordeel is onszelf opsluiten in een realiteit die we niet leuk vinden.
Oordeel draagt altijd de energie van verdeling/uitsluiting in zich en is het tegenovergestelde van heelheid en heling (en heiligheid), en dus verlaagt veroordeling altijd onze frequentie en komt die energie pas vrij op het moment dat we onze oordelen laten vallen in het bewustzijn van een groter perspectief.
Dus oordelen als proces heeft op zich ook een mooie functie, maar oordelen in onszelf opsluiten helpt ons uiteindelijk geen stap vooruit.

Ook als deze kennis op een negatieve manier is gebruikt, bijvoorbeeld alleen ten behoeve van persoonlijke belangen en met schending van de integriteit van anderen, moeten we goed opletten wat we precies veroordelen.

In mijn visie is er maar één 'Architectuur van het Universum', één mechanisme waarop schepping en manifestatie werken, maar dat zich op oneindig veel verschillende manieren kan manifesteren.
Dus zowel op positieve als op negatieve manieren en alles daartussenin.
Als we het nodig vinden om iets als bijvoorbeeld "Vrijmetselarij" te veroordelen, wat veroordelen we dan precies?

Veroordelen we het mechanisme, de kennis van dat mechanisme, de houders van die kennis, het geheim ervan, het gebruik ervan, alle houders ervan of specifieke, ....
Oordelen worden snel zeer algemeen en leiden tot enorme polarisatie, uitsluiting, verdeling...
Ik denk dat we dit de afgelopen jaren hebben kunnen leren.
Vaak hebben onze oordelen ook tot gevolg dat we weg willen blijven van datgene waarover we oordelen, omdat we er niets mee te maken willen hebben.

Dus als we de geheime genootschappen veroordelen als iets dat niet zou mogen bestaan, wat zal dan gaan gebeuren met de geheime kennis?
Gaat het nog dieper ondergronds zoals in 1307 en blijft het alleen beschikbaar voor de enkeling?
Of gaan we deze kennis met elkaar delen, zodat we er allemaal toegang toe hebben en het kunnen ervaren?

En dan de vraag ...
Zijn wij als mensheid klaar om dergelijke kennis te om te gaan ?

Want zulke kennis vereist een enorme verantwoordelijkheid !
Let wel ...

  • in de tijd van de Anunnaki raakten de menselijke nakomelingen volledig ontspoord door kennis waar hun bewustzijn toen nog lang niet klaar voor was
  • in de tijd van Atlantis ontspoorde het menselijk ras opnieuw door kennis van onder andere Sirius, een beschaving die de menselijke evolutie ondersteunt sinds de tijd van onze schepping, maar waarvoor ook toen het menselijk bewustzijn nog niet klaar was om er op een constructieve manier mee om te gaan.


Al met al een uiterst interessante vraag en gedachte ....Wat te doen met de kennis van de ''Architectuur van het Universum''
die verborgen is in allerlei genootschappen
en duizenden jaren geheim is gehouden?
Ik denk dat we hele nieuwe soorten scholing nodig hebben om op een goede wijze met deze kennis om te gaan.
Zoals je weet is het mijn passie om informatie over te dragen, en ik ben een groot voorstander van vrijheid en delen, maar tegelijkertijd zie ik hier ook enige aandachtspunten.

Hoe zit het met u?
Wat een fascinerende vraag voor het vakantieseizoen!

Wij wensen u een fijne en warme zomer, geniet van de rust in het middelpunt van je hart ondanks de hectische en stormachtige wereld om ons heen.

Omarm elkaar en wees er voor elkaar.
Voor nu, veel liefde!

Jacqueline en Philip


Bron : 
Newsletter August 2022 - www.ET-Healing.nl

 


Een week later ...

Maaiers rijden het veld bij Etchilhampton op en de graancirkel met off-tuned Masonic symbolen wordt opgeruimd, maar er blijft een patroon achter ...
Merkwaardig genoeg heeft dit patroon op zijn beurt iets weg van het logo van de US Space Force (of van Star Trek) ?

              

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more