Spirituele Groei en ontgifting van het lichaam

Spirituele Groei en het ontgiften van je Lichaam


In deze tijd van een enorme Spirituele Evolutie worden ladingen mentale, emotionele en spirituele patronen losgelaten. Maar let op, het fysieke lichaam heeft ook ontgifting nodig om alle spirituele energieën te laten stromen in het bereiken van de totaliteit van het Ene. Detoxen verwijdert gifstoffen en vastzittende energie van emoties, overtuigingen en gedachten waardoor reiniging op alle niveaus mogelijk wordt - Lichaam, Geest en Ziel.


De wisselwerking tussen de mens en de fysieke wereld is altijd symbiotisch geweest. In feite was de relatie van de oude mensen met Moeder Aarde zowel zuiver als verzorgend. Moeder Aarde voorzag in alle basisbehoeften die nodig waren om te leven. Zij zorgde voor hen door lucht te leveren om in te ademen, water om te drinken, voedsel voor hun levensonderhoud, en verschillende materialen om hun onderkomen mee in te richten, verschillende stoffen om hun gezondheid en geluk te ondersteunen en ook landschappelijke schoonheden om van te genieten. Afgezien van enkele zeldzame extreme situaties, is Moeder Aarde nooit giftig voor hen geweest.
Met andere woorden, de oude mensen hebben nooit het gevoel gehad dat de Aarde gevaarlijk voor hen was, omdat zij hen nooit enig kwaad heeft berokkend.

Met het verstrijken van de tijd ontstonden er veel nieuwe beschavingen, terwijl de bevolking toenam. Mensen verlieten hun plattelandsgebieden en trokken naar de stedelijke gebieden en steden.
Moeder Aarde, eens zo schoon, begon nu vuil en overvol te worden. Mensen begonnen hun band met haar te verliezen. Begonnen haar bronnen te misbruiken en hun afval weg te gooien. Zelfs het water om te drinken werd vervuild. Mensen begonnen ziek te worden als gevolg van onhygiënische omstandigheden.
Bovendien werden hun huizen ook ongezond omdat het aansteken van vuren binnenshuis en de afwezigheid van goede ventilatie de atmosfeer vervuilde.
Erger nog, veel mensen deelden hun huizen met huisdieren die zich voedden met scherven die op de vloer lagen. Dergelijke omstandigheden waren ideaal voor knaagdieren om te gedijen en deze verspreidden achtereenvolgens besmettelijke ziekten waardoor mensen nog zieker werden.

In een notendop is dit wat er met de mensheid in het algemeen is gebeurd, maar het is ook wat er tegenwoordig met de mensheid gebeurt.
Omdat het grootste deel van de mensheid niet in verbinding met Moeder Aarde leeft/leefde... zijn veel mensen ook de verbinding met hun lichaam kwijt !!!
Veel mensen hebben de rijkdommen van hun lichaam misbruikt, door het te voeden met ongezonde middelen en het afval ergens in hun systeem te dumpen. Ze hydrateren hun lichaam niet met helder water maar met allerlei giftige stoffen, ze ademen op een zeer slechte manier waardoor het lichaam niet geventileerd wordt en het lichaam zo uitgeput raakt dat het de binnenkomende ziekteverwekkers niet aan kan.

Gelukkig worden vele, vele mensen wakker en worden zich bewust van hun verbinding met Moeder Aarde en daarbuiten. En voor velen was de eerste stap een Spiritueel Ontwaken ... het innerlijke verlangen naar verandering en het weten, of eigenlijk het herinneren van hun Ware Innerlijke Kern.
 

Detoxen verwijdert gifstoffen in lichaam, geest en ziel

Wat we hier duidelijk kunnen zien is de Body-Mind-Soul verbinding aan het werk en om echt Ontwaken te laten plaatsvinden is het belangrijk om voor al onze lichamen te zorgen.
Spiritueel Ontwaken is een proces dat begint bij de Ziel en via ons denken en onze emoties naar beneden werkt naar ons lichaam en de activiteiten die we ermee uitvoeren. En hoewel dit proces uiteindelijk vanzelf zijn weg zal vinden van Ziel naar activiteit, is het aan te raden om het proces waar mogelijk te ondersteunen.
Niet alleen raken we in deze fase oude denk- en doe-patronen kwijt, ook het lichaam houdt enorm veel materiaal vast dat met deze oude patronen samenhangt. Merk op dat ons fysieke lichaam een afspiegeling is van ons spirituele, mentale en emotionele lichaam. Dus het reinigen van het mentale lichaam van giftig materiaal is slechts een deel van het werk. Nogmaals, ons systeem is in staat om de rest te doen, maar enige hulp in de vorm van het reinigen van het fysieke lichaam van gerelateerde toxische stoffen is zeer aan te bevelen.

In veel oude tradities op Aarde werd het reinigen van het lichaam gezien als een vorm van spirituele groei en het is niet verwonderlijk dat ook de informatie die ons door Buitenaardsen wordt gegeven daar duidelijk op wijst.
Voor deze blog heb ik een paar boodschappen van Bashar verzameld over gezondheid en ontgifting van ons lichaam.

In een van die berichten vermeldt Bashar dat de mens voor 99% vrij van ziekte kan zijn als hij goed zorgt voor het volgende

1. Oxyginatie
2. Hydratatie
3. Beweging
4. Ontspanning / Stressvermindering
5. Ontgifting
6. Verbetering Dieet


Voor meer informatie, klik op Bashar - Achieving Perfect Health or Bashar on detoxifying and healing your body using Vitamin C & MSM

Je lichaam ontgiften

Sommige eenvoudige reinigingsmethoden stimuleren het lichaam om gifstoffen los te laten (zoals detox diëten, vasten) en kunnen gemakkelijk door onszelf worden gedaan, voor deze zijn milde methoden die een langere tijd in beslag zullen nemen, maar let op dat deze methoden er niet altijd in zullen slagen om de zeer hardnekkige resten uit je lichaam te verwijderen.
Voor de methoden die de gifstoffen uit het lichaam zuiveren (zoals het gebruik van specifieke kruiden, massages of technieken) raden we zeker aan om de ontgifting onder begeleiding van een ervaren natuurgeneeskundige te doen.

Detox diëten variëren, maar meestal begint het met het volgen van een strikt dieet van verse vruchten- en groentesappen, rauw organisch fruit en groenten en water met een periode van vasten.
Sommige mensen melden dat ze zich meer gefocust en energiek voelen tijdens en na een detox-dieet. De grootste functie van het lichaam is het 'verteren' van voedsel, het assimileren en verwerken ervan.
Wanneer je het proces van 'verteren, assimileren of verwerken' vertraagt, is het alsof je je lichaam een welverdiende rust of vakantie geeft.
Detoxen en vasten geeft je lichaam 'down time' en maakt het vrij om andere organen zoals de dikke darm, lever, nieren en huid 'los te laten' en kan zo ook andere 'genezingssymptomen' op gang brengen.

Begeleide Detox Weken

De meeste mensen zullen ervaren hebben dat na het in contact komen met Buitenaardsen en hun energieën, je onmiddellijk en automatisch een sprong voorwaarts maakt in je Spiritueel Ontwaken en bewustzijnsgroei.
Wij merken ook dat veel mensen zelf deze energieën beginnen uit te stralen.
Het is alsof de ene kaars de andere aansteekt.
Het mooie is dat mensen uit alle lagen van de bevolking naar ons centrum komen voor healing en/of training en dan hun Licht met zich meenemen, hun omgeving gaan verlichten en op deze manier een netwerk van Lichten vormen.

Zoals eerder gezegd, vereist het doen van intensieve ontgiftingsmethoden met een sterke reiniging om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen een betrouwbare begeleiding, want dit is soms veel meer dan alleen oude stagnerende fysieke dingen uit het lichaam halen. Er kunnen ook veel oude vastzittende emoties en oude herinneringen worden losgelaten en het is heel belangrijk dat je op zo'n moment in goede handen bent.

 

Spirituele voordelen van het ontgiften van je lichaam

Wanneer je lichaam zich geborgen en gegrond voelt in welzijn en harmonie, opent het ruimte voor onbewuste emotionele en mentale ontgifting.
Door het zuiveren van verborgen resten van energieblokkades, het verhogen van je vitale kracht, het openen van je derde oog, breng je jezelf op één lijn met je authentieke zelf.
Detoxen verhoogt je energetische vibratie.
Hoewel het kan gebeuren dat je tijdens het ontgiftingsproces, net als bij het afkicken van een lichamelijke verslaving zoals sigaretten, alcohol, drugs of koffie, lichamelijke symptomen kunt ervaren als hoofdpijn, beven, prikkelbaarheid en een laag energieniveau.
 

In lijn komen met Universele Energie

Omdat alle overblijfselen van jarenlang ongezond eten zich in het lichaam hebben opgehoopt, gedragen ze zich als onbewuste oude overtuigingspatronen die voortdurend de processen beïnvloeden die zich afspelen en door te ontgiften stap je uit de 'onbewustheid' en in het leven in afstemming met je authentieke zelf.
Je organen en dikke darm laten de opeenhoping van slijm, ontstekingen en gifstoffen los en komen in afstemming met Universele Energie.

Je wordt een betere ontvanger van informatie vanuit je Hogere Zelf, je wordt een betere channelaar.
Je intuïtie wordt verhoogd.
Je maakt duidelijkere en betere keuzes voor jezelf en je welzijn.
Je komt in een gelukzalige, expansieve ruimte van vrede, lichtheid en liefde.
 

Vasten voor een diepere spirituele verbinding

Alle grote religies hebben vasten gebruikt als een aspect naar een diepere spirituele verbinding.
Oude Egyptenaren, Syriërs en Mongolen geloofden dat vasten hun gezondheid in stand hield en zowel jeugdigheid als het leven zelf verlengde.
De Maya's hielden er uitgebreide vastenrituelen op na, net zoals de Indianen vastten tijdens hun zoektocht naar visioenen.
Langdurig vasten werd beoefend door de heiligen uit het Oude Testament, Achab, Anna, Esther, Hannah, Ezra, Johannes de Doper en de apostelen, Christus, Daniël, David, Elia en Mozes vastten allen 40 dagen.

   "

"Vasten zal spirituele wedergeboorte brengen aan diegenen van jullie die jullie lichamen reinigen en zuiveren.
Het licht van de wereld zal in jullie oplichten als jullie vasten en jezelf zuiveren.
Wat de ogen zijn voor de uiterlijke wereld, is het vasten voor de innerlijke."

~ Mahatma Gandhi, 1869-1948 ~

 ~  

 

 

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more