awaken-our-memory-of-et-contact
Featured

Stap voor Stap richting ET-Contact


Was jij ook aanwezig? Bij de ET-Healing & Contact Experience van vorige maand?
Net als ongeveer een jaar geleden werden we andermaal uitgenodigd om aan boord te komen van één van de grotere schepen van de Galactische Federatie die rond onze planeet gestationeerd zijn.


Was jij ook aanwezig?
Bij de ET-Healing & Contact Experience van vorige maand?

Net als ongeveer een jaar geleden werden we andermaal uitgenodigd om aan boord te komen van één van de grotere schepen van de Galactische Federatie die rond onze planeet gestationeerd zijn.

Een prachtige ervaring, voor sommigen nieuw, voor anderen een reünie.
Wat heerlijk om al die reacties en ervaringen achteraf via e-mail te ontvangen en te lezen.
Zo ontvingen we bijvoorbeeld de volgende feedback waar we in deze nieuwsbrief graag op ingaan ... 

 


Lieve Philip en Jaqueline!

Wat een prachtige reis was dat weer...een avontuur!

...op een gegeven moment zat ik een tijdje in een tunnelbuis of slurf tot ik bij het ruimteschip kwam en daar zag ik meteen de hybride kinderen, mede omdat ik erom gevraagd had.

Ik wilde dolgraag de kinderkamer van dichtbij meemaken en alle details zien maar dat heb ik helaas niet gezien ....

... Ik ben heel dankbaar dat ik dit mocht meemaken en hoop dat ik ook een ruimteschip in zijn geheel kan zien, de ruimtes en alle details etc .

Komt dit nog ?
Hoor je vaak van mensen dat het zicht erg beperkt is ?
Is daar een reden voor ?

Nogmaals ik ben super blij dit al meegemaakt te hebben !


In deze nieuwsbrief willen we wat dieper op deze vragen ingaan, omdat steeds meer mensen flarden van herinneringen (zullen) krijgen.

Wat we herkennen in deze vragen is dat herinneringen aan zulke eerdere ontmoetingen of bezoeken vaak stapsgewijs naar boven komen.
Het feit alleen al dat er zo'n sterk verlangen is om de ruimten weer te zien, met het 'dagbewustzijn', betekent dat we het bestaan van deze ruimten al kennen op een andere laag ... want we resoneren op deze dingen omdat de frequentie ervan al in ons zit.
Er is al een energetische imprint of herinnering.

Maar het is niet altijd in ons belang om alle herinneringen in één keer actief te krijgen zonder dat het de chronologie en consistentie van ons dagelijks leven verstoort.

De meeste mensen hebben tot nu toe als het ware twee werelden gekend, één met ervaring in de fysieke wereld en één met ervaring in een soort droomtoestand, die minstens zo echt is, maar nog niet als zodanig wordt ervaren.
Deze werelden smelten voor velen samen en dit gebeurt stap voor stap, niet in één grote klap. Het kan voor de meeste mensen als een mentale schok aankomen als blijkt dat veel van hun "dromen" even echte ervaringen zijn, alleen in een andere wereld.

Dit is deels een reden waarom de meeste buitenaardse gidsen beginnen met contact maken via je droomtoestand of tijdens meditaties & healingsessies en niet meteen in je fysieke werkelijkheid verschijnen.

Wij kennen nu verschillende manieren waarop ons bewustzijn en onze gidsen druppelsgewijs informatie uit andere werelden in ons bewustzijn en geheugen brengen.

Eén zo'n manier is het brengen van visuals in mist, nevels, sluiers.

Het beeld/de ruimte/de wezens is eerst niet helder of scherp, maar we kunnen het voelen, en we herinneren ons de situatie door deze gewaarwording.
Andere manieren zijn dat we eerst beelden krijgen uit de verte, of in zwart-wit of grijstinten, of wazig / onscherp, of alleen één specifiek object of gebied duidelijk en de rest van de grotere context / ruimte is wazig, grijs, in mist, te ver weg, ....

Wanneer dergelijke ervaringen op een positieve manier worden geïntegreerd, kan de volgende keer een duidelijker beeld ontstaan, of scherper beeld, meer kleuren, dichterbij, met interactie enzovoort, oplopend tot een steeds reëlere ervaring.

Soms ook met meer geluid/tonen/woorden.... meer interactie, meer informatie, meer gevoel en energie, nog meer emotie enzovoort.

Als het nog niet op een constructieve manier kan worden geïntegreerd omdat bijvoorbeeld angsten naar boven komen dan is er meer tijd nodig om eerst in alignment te komen.

In het werken met onze buitenaardse gidsen hebben wij gemerkt dat zij zeer zorgvuldig en vaardig zijn in het maken van constructief contact zodat er altijd een positieve relatie ontstaat waarbij onze (onbewuste) angsten geen belemmering zijn maar een uitnodiging tot zelfonderzoek.

awaken-our-memory-of-et-contact

Er zijn verschillende andere manieren waarop we de herinneringen wakker maken.
Een andere manier die we ook vaak zien is dat de eerste herinnering een soort momentopname of "mentaal beeld" is. Een stilstaand visueel beeld.
Een heel duidelijk beeld, maar zonder referentie of herinnering aan dit beeld in de fysieke werkelijkheid.

Je hebt geen idee waar dit vandaan komt, waar je dit van kent, maar het beeld is wel heel duidelijk.
Soms weet je niet eens wat het betekent of moet voorstellen.

En dan later nog één, en nog één, en nog één.
Dan komen er "momentopnamen" die als het ware aansluiten op eerdere beelden, tot het moment waarop we de verbanden beginnen te begrijpen en beginnen toe te werken naar de volledige herinnering "in beweging".

Vaak helpt het om onze gidsen te vragen (of als je denkt dat je er geen hebt, vraag dan gewoon je eigen Hogere Zelf) om zulke correlaties.
Juist het oprechte vragen opent de deur naar het volgende niveau van onderzoek en begrijpen.

Met dit in gedachten, leer de juiste vragen te stellen, vragen die er echt toe doen in je leven, ga verder dan de vragen alleen om de denkgeest te plezieren. 


De informatie die gidswezens geven is niet bedoeld om ons hoofd voller te maken met feiten, maar om ons leven voller te maken met ervaring.


Als we onszelf toestaan deze werelden meer en meer samen te vloeien, beginnen we ons steeds meer te herinneren.
Houd dit speels en open...

Voel de opwinding in de wetenschap dat er nog meer en meer komen gaat.
Dat dit nog lang niet alles is, dat er nog veel meer in het verschiet ligt, en dat we ons nog veel verder kunnen ontwikkelen. Dit is oneindig!
Visualiseer het, kijk ernaar uit, voel de passie!
Dit is een cruciale sleutel van dit proces !

Soms horen we van deelnemers aan onze trainingen dat het niet snel genoeg gaat .... "Ik wil meer kunnen zien ...".

Let wel ... dit verlangen en deze gretigheid is een kracht en tegelijkertijd een valkuil.
Door meer te willen, zien we vaak over het hoofd wat er al is, terwijl dat vaak is wat geïntegreerd moet worden voordat het volgende kan komen.
Natuurlijk is het veel leuker om snel stenen te stapelen en je huis te zien groeien, maar eerst zal er een fundament moeten zijn.

Het streven en de volharding waar we willen zijn kan daarom ook een rem op ons proces worden zodra we ontevreden zijn met waar we zijn en eigenlijk ergens anders in onze ontwikkeling willen zijn dan waar we op dat moment feitelijk staan.

Bewust of onbewust leeft er oordeel of afkeuring in ons systeem, teleurstelling over onszelf, soms met gevoelens van 'niet kunnen' of 'het verkeerd doen' of andere saboterende ideeën.
En soms komen deze gevoelens zelfs bovendrijven.

Het is dan als een cadeau dat je uitpakt en dat niet is wat je ervan gehoopt had.
Een dergelijke teleurstelling draagt in feite de energie in zich van diskwalificatie van datgene wat men heeft ontvangen.
En die diskwalificatie maakt dat we niet echt ontvangen wat ons gegeven is, dat we het niet echt in ons opnemen.

Maar stel dat we een auto willen en we krijgen een stuur. Hebben we daar niet veel aan ... ?De volgende keer komen de wielen, nog steeds hebben we daar niet veel aan ?
Dan komt de aandrijving, de remmen enzovoort en plotseling dringt het tot ons door dat we met deze onderdelen onze auto zelf in elkaar moeten zetten.

We krijgen geen kant en klaar standaardvoertuig dat iemand anders voor ons heeft gemaakt, we bouwen ons eigen unieke voertuig waarvan er maar één bestaat en dat volledig op ons is afgestemd. Er is geen andere zoals deze.
Al die onderdelen zijn slechts stappen in het proces.

In de Essassani-beschaving worden individuele schepen stap voor stap gebouwd met hun Higher Mind, door kristallisatie van een metalen kristallijne substantie.
Mensen in deze beschaving bouwen hun schepen stap voor stap samen met hun bewustzijn, en hun fysieke schepen worden zo een verlengstuk van hun bewustzijn.

Zij kunnen dit omdat hun fysieke mind en hun hogere zelf als één geheel functioneren.
Voor hen zijn de fysieke werelden en de niet-fysieke werelden verschillende aspecten van het Ene, met verschillende eigenschappen, maar even relevant en even waardevol.

Dit is waar wij ook naartoe bewegen.
We bevinden ons nu in de fase waarin we onze fysieke mind en onze hogere mind weer beginnen te integreren, waardoor de "afstand" tussen de fysieke werelden (het domein van onze fysieke mind) en de niet-fysieke werelden (het domein van onze hogere zelf) wordt overbrugd.

Als we eenmaal de fysieke werelden en de niet-fysieke werelden als even relevant beginnen te ervaren, als één wezen geworden met verschillende eigenschappen en aspecten, dan kunnen wij ook letterlijk met ons bewustzijn vormen in onze werkelijkheid manifesteren en ermee interageren, net zoals de Essassani dat doen (en vele andere beschavingen).

Eerst integreren we de delen van ons bewustzijn en daarmee stellen we onze werkelijkheid samen.
En dit lijkt sprookjesachtige magie, maar er zijn verschillende meesters hier op Aarde geweest die ons dat hebben laten zien.

Dit is waar we naartoe gaan, stap voor stap, voor hen die daarvoor kiezen.


awaken-our-memory-of-et-contact-when-the-river-meets-the-ocean

Dear people,

After writing this newsletter, we discovered an enormous parallel with the great awakening process that we are experiencing as humanity, as a collective, and in which we are also seeing and bearing more and more Light, step by step.

And in which slowly but surely more and more correlations are becoming visible between the pieces of the puzzle that come out of the box.
We hope that this newsletter may inspire you in developing and sharing your own unique associations and perspectives !

Just like the facet eye of our insects that merges as many as 30,000 different perspectives into one image with a much wider field of view and which is ideally suited to perceive change.
What a wonderful metaphor of Mother Earth ... to properly anticipate change, it is best to operate from as many perspectives as possible!!!

Love each other and really hold on to each other over the next few months!
Hug each other and be there for each other.
For now, lots of love !!!
And see you soon, in person, at one of the online events and on this online community Human-ET One!

Jacqueline and Philip


Source : Newsletter June 2022 Beyond Medicine - www.EThealing.nl

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more