krishna_arjuna_Mahabharata-Kurukshetra

the Great Wave

Sinds we met onze buitenaardse gidsen werken - nu bijna 10 jaar - hebben we periodes gehad waarin ze onze aandacht specifiek op bepaalde onderwerpen of concepten richtten of ons informatie gaven via allerlei synchroniciteiten.
Thema's die in eerste instantie niets met elkaar te maken lijken te hebben en dan opeens valt het kwartje, blijkt alles met elkaar te maken te hebben en is er een groter geheel.
En dan pas zien we hoe ongelooflijk ingenieus alles gedoseerd en doorgegeven wordt.


Sinds we met onze buitenaardse gidsen werken - nu bijna 10 jaar - hebben we periodes gehad waarin ze onze aandacht specifiek op bepaalde onderwerpen of concepten richtten of ons informatie gaven via allerlei synchroniciteiten.
Thema's die in eerste instantie niets met elkaar te maken lijken te hebben en dan opeens valt het kwartje, blijkt alles met elkaar te maken te hebben en is er een groter geheel.
En dan pas zien we hoe ongelooflijk ingenieus alles gedoseerd en doorgegeven wordt.

Herken je dit?

In 2012 namen Jacqueline en ik (Philip) een 'spirituele sabbatical' na een reeks diepe teleurstellingen met 'spirituele organisaties' en 'goeroes'.
We wilden er niets meer mee te maken hebben.

En toen kwam de Reconnection. Tja... dat wilden we dus niet.
En die bleef maar komen en komen... nou, dat gingen we hoe dan ook niet doen.
Ons ego wilde niet, maar van binnen voelde het zoooo goed.
Onze sabbatical was voorbij.

Wat een keerpunt in ons leven!
Het bracht ons onder andere in contact met onze Sterrenfamilie en zette ons op het pad van wat we nu de wereld brengen: ET-Healing.

Dit werd echter snel gevolgd door een nieuwe "teleurstelling" met de organisatie van de Reconnection, die onze licentie als practitioners in 2017 simpelweg introk omdat we een praktijk runden die niet in overeenstemming was met hun regels.
En toch klopte het ook deze keer weer.

Na het raadplegen van Joël ( Jacqueline's ET-gids) over wat hier nu eigenlijk aan de hand is, kregen we twee dingen te horen die we nog altijd niet vergeten zijn ....

- Als eerste, dat als wij werkelijk onze eigen unieke kracht willen ervaren, om werkelijk te beginnen te leven en vrij te zijn in onze keuzes van expressie, dan moeten wij onze "meesters" loslaten om ons eigen meesterschap te kunnen ontwikkelen.
En hij liet weten dat dit de reden is waarom we deze situaties altijd in ons leven zullen aantrekken, omdat we ervoor gekozen hebben om pioniers te zijn in dit leven.

Meer dan een jaar eerder had Ezra'el het concept van Triple-A doorgegeven, en pas na dit inzicht van Joël kwam deze informatie echt tot leven en blijft dat tot op de dag van vandaag doen op nog diepere niveaus en helemaal passend in deze tijd.

- Als tweede gaf Joël aan dat wanneer de tijd rijp was, er nieuwe informatie over de Reconnectie zou worden "gedownload" en, zoals hij aangaf, er "een eigen vorm" zou komen.
Nou, ik stond helemaal open voor de nieuwe informatie, maar ik was behoorlijk gesloten voor het idee van 'een eigen vorm'. Ik had moeite om dat te accepteren. 
Ik heb wel mijn gedachten over de organisatie, maar de Reconnection zelf voelt als iets heiligs, dat weet je gewoon als je ermee werkt.


 

Het Grotere Plaatje

Een paar jaar geleden gaf mijn gids Ezra'el aan dat er naast het Grote Ontwaken een Grote Golf ("een tsunami") op komst was voor "healingwerk" en gaf de suggestie om een netwerk van healers voor te bereiden.
Een jaar geleden gaf Ezra'el voor het eerst aan dat Reconnection-achtige sessies een essentiële bijdrage aan de wereld zouden worden.

Sindsdien voel ik een sterke drang om dieper op 'dit werk' in te gaan en begint zich een 'samensmelting' te manifesteren van de inzichten die we de afgelopen jaren van de buitenaardsen hebben geleerd over energie en bewustzijn... een groter geheel.

En ook een dieper 'weten' naar aanleiding van een vraag die ik een paar jaar geleden aan Ezra'el stelde over hoe het eigenlijk mogelijk is dat we als bewustzijn, zeg maar als Ziel, niet-fysiek zijn en volledig verbonden met de Bron, hoe we een fysiek lichaam kunnen 'aantrekken' en bewonen, er in grote mate controle over hebben (in nog grotere mate gaat dit magisch volledig automatisch), en tegelijkertijd niet meer weten wie we zijn en waarom we hier terecht zijn gekomen.
Dus hoe kan iets dat niet fysiek is, in staat zijn om bewust iets fysieks te "beheersen" en zich in een fysieke realiteit te begeven met andere wezens en objecten?
Hoe werkt dat, hoe is dat mogelijk? Wat is fysieke realiteit?

Ik herinner me dat ik een fantastische trip had en in die trip begreep ik alles helemaal. Ik was in een enorme staat van euforie.
En toen ik langzaam weer op 'het aardvlak' kwam, voelde ik het 'weten' gewoon afbrokkelen, alsof de hele puzzel weer in kleine stukjes uit elkaar was gehaald... het grotere plaatje was weg, net als de euforie.
Ik kan me het gevoel en de ervaring herinneren, maar ik kan het niet meer verder navertellen wat ik begrepen heb.

Sindsdien heeft Ezra'el me vrijwel dagelijks 'getraind' om kwesties te bekijken vanuit het perspectief van bewustzijn ('Ziel') dat zichzelf projecteert in een fysieke realiteit, in plaats van mezelf te zien als een persoon hier op Aarde 'met een Ziel'.
Ezrael brengt me steeds weer terug naar het bewustzijn van 'zijn' in plaats van bewustzijn hebben of willen hebben.
Iets wat we zijn kan niet verloren gaan, iets wat we hebben lijkt van ergens anders naar ons toe te komen en is bij ons zolang we het hebben.

En dit lijkt misschien alleen maar gepraat, maar de ervaring ervan maakt echt het verschil.
Niet dat het ons altijd lukt om in deze staat te zijn, ook wij verdwalen regelmatig in onze wereldse verhalen, maar het helpt ons enorm om terug te komen bij wat ze "je onverwoestbare kern" en "je bewustzijnslagen" noemen.

Dat dit niet altijd lukt is een prachtig geschenk, want juist het schuiven tussen deze realiteiten maakt het zo leerzaam.
Het is dit en dat. Verschillende perspectieven op hetzelfde.
Alleen al door te vergeten wie we zijn, kunnen we dingen doen en ervaringen hebben die extreem absurd zijn. Ons Hoger Zelf heeft daar geen oordeel over en dat deel van ons blijft onvoorwaardelijk van onszelf houden en dat voel je.

Wat de buitenaardsen zo mooi uitleggen is dat we in werkelijkheid noch expanderen of ons bewustzijn verliezen... De beroemde oneliner van Elan zegt

 


'you already contain it all'


 

Bewustzijn is er altijd in zijn volledigheid, maar de connecties met die 'hogere' delen werken niet altijd even goed. Als de antenne van een radio niet goed werkt, hoor je niets, ook al is er muziek in de ether.
Dus het feit dat we "het" niet horen, betekent niet dat "het" er niet is.
We hebben alles al in ons ... de verbinding ontbreekt alleen even.

En dat is waar de Reconnection over gaat.
Het getal 333 kHz in onze realiteit vertegenwoordigt onder andere de frequentie van de bewustzijnslaag tussen het fysieke deel van onze incarnatie 'in dit leven' en het niet-fysieke deel van ons bewustzijn dat deze specifieke incarnatie overstijgt en 'tegelijkertijd' verbonden is met meerdere incarnaties.
Deze 'laag' is het niveau van ons bewustzijn waarop de mens zijn blauwdruk voor deze incarnatie heeft 'gecreëerd'.
En het is de laag die de verbindingen herbergt tussen ons Hoger Zelf en ons Aardebewustzijn, en vice versa.
Bashar noemt dit het Template Level of Blauwdruk Level in de negen lagen van bewustzijn.

Het Grote Ontwaken gaat in de eerste plaats over het activeren van de verbindingen in deze laag.
Het Hoger Bewustzijn (het veld) is er al, het activeren van de verbindingen zorgt ervoor dat de energie (Licht en Informatie) vrij en volledig tussen al deze verschillende lagen kan stromen.
We ervaren dit als een verschuiving en uitbreiding van bewustzijn, terwijl het eigenlijk een 'samensmelting' van lagen van ons bewustzijn is.
Het is hetzelfde huis, we hebben de muren verwijderd die de verschillende ruimtes van elkaar scheiden.

Wat er de komende tijd ook gebeurt, blijf verbonden met je 'onverwoestbare kern'.
Zonder angst om je ziel te verliezen, want je bent je ziel.
We kunnen niet verliezen wat we zijn, we hebben een lichaam, we zijn bewustzijn.
Op een dag zullen we ons lichaam verlaten, maar we kunnen nooit onze ziel verlaten. 
We bestaan, we hebben altijd bestaan. In onze essentie zijn we voorbij de tijd.
We kunnen de verbinding tijdelijk verbreken, maar we verlaten onze ziel nooit.
Ons bewustzijn is zoveel groter dan alle obstakels die we kunnen bedenken.

Hier valt veel meer over te vertellen dan in een nieuwsbrief past.
Daarom zullen we de komende weken meer publiceren op Human-ET One en via onze website EThealing.de.
Bijvoorbeeld over de relatie tussen bewustzijnsverschuivingen en de activering van verschillende DNA-lagen.

Voor degenen die niet kunnen wachten, zijn hier wat suggesties om te lezen, kijken en luisteren:

- Tijdens onze Dru Yoga training hebben we veel tijd besteed aan het bestuderen van oude geschriften zoals de Bhagavad Gita en enkele Veda's waarin gesproken wordt over de strijd tussen Licht en Donker op het slagveld van Kurukshetra, ook bekend als "Dharmakshetra" - het veld van gerechtigheid.
(Degenen die onze praktijk door en door kennen, kennen de schilderijen die hier ophangen).


Krishna_Arjuna_Mahabharata-Kurukshetra-Bhagavad Gita~ Bhagavad Gita 2:23

'Bewustzijn, het Zelf, Atma, blijft onaangetast door alle wereldse handelingen.
Het Zelf is alles doordringend, overal, eeuwig en onveranderlijk
omdat het voorbij de wereldse dimensie van ruimte en tijd is.


We wensen ieder van jullie veel wijsheid toe in de komende tijd en hopen dat ieder van jullie, net als wij, het bestaan kan voelen van een Wereld waarin we samen keuzes hebben gemaakt waar vele generaties na ons met dankbaarheid en respect op terug zullen kijken.

Voor nu, veel liefs!
En tot snel, persoonlijk, bij een van de online evenementen en in de Human-ET One online gemeenschap!

Jacqueline en Philip

 

PS.
Some links you might like
- The Bhagavad Gita
- Your Power on a Plate (Elan)

 


 

 

https://www.youtube.com/watch?v=uCH-A13YM8k

 


Source : 
Newsletter April 2021 - ET-Healing.nl

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more