From-Polarity-to-Trinity-Lord-Shiva

Van polariteit naar drie-eenheid


Het jaar 2022 kan een jaar van sterke polariteiten worden.
Soms ervaren we polariteiten als een probleem, maar naarmate we de mechanica beter gaan begrijpen, is polariteit eigenlijk een geweldig aspect van ons Universum, omdat hierdoor creatie, leven en ervaring mogelijk worden.


 

Allereerst...

... wensen wij iedereen de allerbeste wensen voor 2022 !!!

Onze wens is om er een jaar van vriendschap, verbinding en samenzijn van te maken !

Het jaar 2022 kan een jaar worden van sterke polariteiten.
Soms ervaren we polariteiten als een probleem, maar naarmate we de mechanica beter gaan begrijpen, is polariteit eigenlijk een geweldig aspect van ons Universum omdat het creatie, leven en ervaring mogelijk maakt.

Zonder polariteit is er geen beweging, zonder beweging is er geen verandering en zonder verandering is alles statisch.
Dit principe is terug te vinden op elk niveau, van micro tot macro.
Ons lichaam functioneert bijvoorbeeld volgens dit principe.
Wij ervaren een soort continuïteit van ons lichaam, terwijl het voortdurend wordt afgebroken en opgebouwd en het door polariteit van processen (absorptie/excretie, inademing/uitademing, ...) in evenwicht wordt gehouden en de gezondheid in stand wordt gehouden, met andere woorden een toestand van homeostase.

Ons lichaam (de natuur in het algemeen) gebruikt voortdurend polaire processen om als geheel in evenwicht te blijven, in homeostase, temidden van voortdurend veranderende omgevingsfactoren die op hun niveau ook voortdurend polaire processen gebruiken (dag/nacht, zomer/winter ...) om als groter geheel in evenwicht te blijven.
Het principe werkt niet alleen op één specifiek aspect, het hele Universum werkt volgens dit principe in een groot holografisch, fractal-achtig patroon.

In het Universum zijn beide polen even belangrijk en zijn alle creaties die daaruit voortkomen even waardevol, waardoor dit evenwicht uiteindelijk mogelijk is. Als één van de polen belangrijker zou zijn dan de andere, zou het Universum uiteindelijk kantelen en niet kunnen blijven bestaan.

Tijdens onze afstemmingen op 2022 krijgen we voortdurend signalen over 'de Kracht van Paradox', de Drie-eenheid, 'verwarring' en hoe deze elementen ons kunnen helpen of hinderen ( een polariteit op zich) door al dan niet in ons balanspunt te blijven.
En ook het woord 'poolverschuiving' wordt voortdurend onder onze aandacht gebracht.

Om met dat laatste te beginnen: ik sluit niet uit dat wij als collectief een letterlijke poolverschuiving kunnen manifesteren in onze fysieke werkelijkheid, maar op dit moment voel ik dat het vooral bedoeld is als een poolverschuiving in het collectieve bewustzijn.

En daarmee bedoelen we dat we niet alleen meer inzicht kunnen gaan ervaren, maar ook werkelijk begrip en zelfs dankbaarheid voor die andere pool.
Merk op dat deze verschuiving van perceptie niet hetzelfde is als goedkeuring, want besef dat goedkeuring en afkeuring opnieuw aspecten van polariteit zijn.
Zolang we in een toestand verkeren van veroordeling dan wel goedkeuring, ervaren we de werkelijkheid vanuit één van beide polen, en is evenwicht en integratie per definitie niet mogelijk. Stoppen met iets af te keuren is dus iets anders dan datzelfde ding nu goed te keuren.

Dit is precies waar het Trinity Point over gaat, het evenwichtspunt, het middelpunt.
Is het je ooit opgevallen dat in de Drietand (Trishula) van Lord Shiva (de grote veranderaar) de twee polaire tanden kleiner zijn dan de grootste tand in het midden, in het evenwichtspunt?
Het toont "de kracht van de paradox" waarin beide polen even waardevol zijn in het proces en de grootste kracht wordt gevonden in het balanspunt.

Het proces van loslaten van het oordeel en beginnen met het erkennen van de waarde van de tegenovergestelde pool zal in het begin gepaard gaan met een enorme verwarring.
Vaak zitten we vast in één van de polen en denken we dat dit "het enige ware perspectief" is, en het besef van de waarde (waarheid) van de tegenovergestelde pool is uiterst verwarrend voor de "fysieke geest" die onderscheid wil blijven maken in zijn lineaire manier van denken.

From-Polarity-to-Trinity-bashar-judgement-is-the-validation-of-what-you-do-not-prefer-thmp

Zoals Bashar zo mooi zegt... "verwarring leidt tot co-fusie".

Confusie vertalen we als verwarring, maar het betekent oorspronkelijk samenbrengen, mengen, samengieten.

Als we verwarring kunnen toestaan, komen verschillende werkelijkheden tegelijkertijd bij elkaar en vermengen zich ... co-fusie ... integratie.

De functie van de 'fysieke mind' is ons te verankeren in een voor ons relevante versie van de fysieke werkelijkheid.

Daarom is verwarring eigenlijk niet prettig voor de ''fysieke geest'' omdat die graag zekerheid heeft over welke werkelijkheid 'waar' is, maar voor ons transformatieproces is het noodzakelijk om ons van een realiteit los te maken die niet langer resoneert met ons hoogste goed.

Oordelen en veroordelen maakt dat we ons verbinden met een werkelijkheid die we niet willen. Dit is een andere essentiële paradox om te begrijpen.
Oordelen gaat over iets dat er eigenlijk niet hoort te zijn of wordt afgekeurd in de hoop dat het door de afkeuring zal verdwijnen of veranderen.
Het is een mechanisme om dingen op afstand te houden, los te koppelen en wordt getriggerd door een dieper liggende angst in ons door de verschijning van juist dat ding in je werkelijkheid.

Dus, door de verschijning van iets in onze werkelijkheid dat we afkeuren, willen we eigenlijk dat het verdwijnt of verandert, maar vormt tevens een ontkenning dat dat ding zich al gemanifesteerd heeft in je werkelijkheid en dus al bestaat.
Ontkennen en/of afkeuren heeft eigenlijk weinig zin meer .... We zullen een gevecht met het Universum over een manifestatie namelijk nooit winnen.
Sterker nog, door de frequentie die we aannemen wanneer we afkeuren, houden we onszelf gevangen in de werkelijkheid die we zojuist hebben afgewezen.
Oordelen hebben bij uitstek de neiging om processen vast te zetten en situaties te fixeren.

Verwarring kan daarom heel nuttig zijn bij het proces van loslaten, zodat nieuwe perspectieven kunnen ontstaan en we onze angsten kunnen zien, mits we onszelf dat toestaan.
Want er is een zekere moed voor nodig om je eigen angsten en oordelen te onderzoeken, zelfs als de beloning daarvoor buitengewoon groot is.

In het proces van verwarring speelt ook de Drie-eenheid van de geest een centrale rol.
De fysieke mind (analyse, differentiatie, afscheiding), de hogere mind (verbinding met het Universum) en de heart mind waar de integratie naar het innerlijk weten plaatsvindt in een alchemistisch proces van co-fusie.
In het hart, het balanspunt waar de Kosmische (Yang) en Aardse (Yin) energieën samenkomen, fuseren en voeden we al onze creaties in de fysieke werkelijkheid.

2022, een Drie-eenheid van Twee ... het wordt een heel bijzonder jaar met vele uitdagingen !!!
Wij wensen iedereen een buitengewoon jaar toe met veel groei en verwarring !!!


Lieve allemaal,

Het thema polariteit kent vele perspectieven en we hebben allemaal onze eigen manier en timing om met deze thema's om te gaan.
Deze nieuwsbrief biedt één perspectief, maar er zijn vele andere waardevolle perspectieven!

We hopen dat deze nieuwsbrief je zal inspireren om je eigen nieuwe perspectieven te ontwikkelen.
Wij horen graag van je als je een boeiende vraag of positieve input hebt voor een volgende nieuwsbrief !
Je bent van harte welkom ...

We wensen iedereen veel liefde en wijsheid
en laten we bruggen bouwen
van de ene kant naar de andere
laten we de oevers verbinden
en samen kijken op het midden van de brug
genietend van het stromende water van het leven

Heb elkaar lief en hou elkaar dicht bij je voor de komende maanden!
Voor nu, heel veel liefde!

En tot binnenkort, persoonlijk, op een van de online evenementen en op onze online community Human-ET One!

Jacqueline en Philip


Source : ET-Healing Newsletter Januari 2022

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more