Preparing for ET-Contact

Bereid je voor op ET-Contact


Zeven stappen naar volwassenheid van een beschaving

Al duizenden jaren kijkt de mensheid naar de sterrenhemel en droomt van de wonderen der hemelen. Gedurende die tijd hebben wij een buitenaardse mythologie ontwikkeld, gevuld met goedwillende wezens die de mensheid bijstaan en jaloerse "goden" die strijden om de aanbidding en de controle van de mensen.


Maar in al onze relaties met buitenaardsen in het verleden, hebben we ons zelf nooit op gelijke voet met elkaar gesteld. Op de een of andere manier heeft het menselijk ras de rol gespeeld van slachtoffer van buitenaards contact.

Met de ontwikkeling van de atoombom en andere technologische uitvindingen is de mensheid in een fase op de evolutionaire schaal gekomen waarin zij mogelijkerwijs zichzelf kan vernietigen.
Het wordt dus van essentieel belang dat de mens de rol van zelfverantwoordelijkheid leert, niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele planeet als geheel. De dagen dat we een kinderras waren zijn voorbij. Het is nu tijd om volwassen te worden als beschaving.

Een volwassen beschaving worden heeft zijn uitdagingen. Misschien is de grootste uitdaging wel om je als een volwassene te gedragen en relaties te zoeken met volwassen beschaving van andere werelden -- relaties op basis van gelijkwaardigheid zonder de controledrama's die we duizenden jaren lang hebben gebruikt om de macht van superioriteit te behouden. Hoewel het een uitdaging kan zijn, moeten we beginnen met het implementeren van een ontmoetingsprogramma als een verantwoordelijke volwassen beschaving die de mensen op Aarde in staat stelt om planetaire ambassadeurs te zijn.

Ons voorbereiden op contact is een concept dat we als een bewuste beschaving nooit eerder hebben verkend.
We hebben geen rolmodellen die ons kunnen leiden. Er komt een moment dat we moeten stoppen met speculeren en actie moeten ondernemen. Binnenkort is het tijd om "het veld in te gaan" en datgene wat we geleerd hebben echt te gaan doen.

Een planetaire beschaving die zich machteloos en slachtoffer voelt (hetzij door zijn eigen bureaucratie of door een externe kracht) zal wachten tot het contact wordt aangedrongen en nooit zelf overgaan tot actie.
Echter, welke buitenaardse beschaving zou contact willen maken met een machteloze, bange beschaving?
De enige ET's die contact zouden willen maken met een planeet vol bange zielen zouden diegenen zijn die misbruik van hen willen maken door op hun angsten in te spelen.
Als wij niet zo'n contactscenario willen creëren, is het tijd om ons te laten zien, niet uit angst, maar gewoon uit nieuwsgierigheid en enthousiasme.
De ET's hebben de eerste stap al genomen. Maar hebben wij dat ook?

Sommigen zouden zeggen dat projecten als SETI en Voyager onze pogingen zijn om contact te maken.
Echter, aan deze projecten heeft de mensheid niet met vreugde deelgenomen; in plaats daarvan werden zij gefinancierd en uitgevoerd door regeringen en/of particuliere organisaties die al dan niet namens het Volk spreken.
Geen enkel individu of kleine groepen (die het Volk vertegenwoordigen) hebben ooit deelgenomen aan deze contact-programma's.
In zekere zin vertolken deze projecten het standpunt dat een ET-beschaving meer waarde zal hechten aan wetenschap en technologie (radiogolven en ruimtesondes) dan aan het bewustzijn zelf.
Hebben deze contact programma's namens u gesproken?

Misschien is het tijd om een eigen soort contactprogramma te beginnen, gebaseerd op ons begrip van ET's, hun realiteit, en het menselijk bewustzijn.
Reeds enkele visionaire organisaties zoals CSETI (opgericht door Dr. Steven Greer) zijn met deze immense taak begonnen.
Maar voordat een paradigmaverschuiving plaatsvindt, moet een grote groep mensen bereid zijn om alles te doen wat nodig is om planetaire ambassadeurs te worden - zelfs als dat betekent dat oude, veilige geloofssystemen moeten worden losgelaten en dat de wereld van het onbekende moet worden betreden om dat te kunnen doen.

Terwijl we ons voorbereiden op contact, moeten er verschillende zaken worden aangepakt voordat we een krachtige planeet van intergalactische ambassadeurs kunnen worden.

 

Zeven stappen naar een volwassen beschaving

1. Erken de Onvermijdelijkheid van ET-Contact

Het is tijd voor de mensen met invloed in onze samenleving om op te houden met redetwisten over het bestaan van ET's of over de vraag of een specifieke casestudy echt of nep is.
In plaats daarvan zijn wij als samenleving beter gediend door ons te realiseren dat ET-Contact zeer waarschijnlijk is, zelfs onvermijdelijk is en te beginnen onszelf en onze mensen voor te bereiden op het onvermijdelijke contact dat zich voordoet bij elke beschaving die volwassen wordt.

2. Onderzoek persoonlijke waarheden

De enige waarheid die ertoe doet is de waarheid die we van binnen vinden.
Hiervoor moeten we beginnen een betrouwbare persoonlijke waarheid over het ET fenomeen te vormen die niet gebaseerd is op polariteit -- wat betekent dat we de ET's niet eenvoudigweg categoriseren als ruimtebroeders die hier zijn om ons te redden, of indringers die hier zijn om ons te veroveren.

Om zelfverantwoordelijke individuen te worden moeten we simpelweg onze vooroordelen die gebaseerd zijn op onze eigen emoties opzij zetten, en een persoonlijke waarheid ontwikkelen over het belang van ET-contact, en onze verantwoordelijkheid nemen om op een waardige en diplomatieke manier een begin te maken met dit contact.

3. Omarm de Mensheid

Het openen van positieve, diplomatieke communicatie met buitenaardsen die voor ons heel vreemd kunnen overkomen, zal onmogelijk zijn tenzij wij eerst verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet en de mensen erop.
Het is onwaarschijnlijk dat buitenaardsen contact willen leggen met een groep versplinterde en agressieve adolescenten, tenzij wij ernaar streven één Volk te worden.
We zullen moeten streven naar een atmosfeer van een familie op Aarde. Het is goed mogelijk dat zelfs alleen al het begin van dit proces voldoende zal zijn om het paradigma te verschuiven.

4. Communicatie tussen verschillende beschavingen

We hebben nu al verschillende "buitenaardse" soorten hier op Aarde waarmee we andere communicatievaardigheden kunnen oefenen.
Het is onrealistisch te denken dat met de taal en communicatie waarmee wij vertrouwd zijn, het contact met ET's zal kunnen worden gelegd.

We zullen bereid moeten zijn om een gemeenschappelijke weg te bewandelen waarop we buitenaardse soorten kunnen ontmoeten.
In de tussentijd kunnen we ons alvast bekwamen in het aanleren van andere methoden van communicatie, zoals bijvoorbeeld communicatie met dolfijnen, walvissen en het planten-/dierenrijk.
We moeten ons voorbereiden alvorens het onbekende landschap te kunnen betreden van communicatie met buitenaardse rassen.

5. Kom angsten onder ogen

Zolang wij onze eigen innerlijke en uiterlijke angsten niet onder ogen zien, zullen wij ET's door de sluier van onze angsten blijven waarnemen en zo hun ware gezicht vervormen.
Wij moeten leren in vrede te komen met onze eigen innerlijke archetypen van donker en licht, anders zullen de ET's slechts hedendaagse demonen worden waarop wij onze angsten zullen projecteren.
Wanneer wij als samenleving en als individuen bereid zijn om onze angsten onder ogen te zien, dan zullen we eindelijk in staat zijn om de ET's te zien voor wie ze werkelijk zijn.

6. Integratie van ons bewustzijn

Op dit moment is het menselijk bewustzijn gesegmenteerd in het bewuste, onderbewuste en onbewuste.
Veel mensen die ET contact hebben gehad hebben diep in hun onderbewustzijn of onbewustzijn herinneringen aan dit contact opgeslagen om het gevoel van een betrouwbare werkelijkheid waarin men nu leeft in stand te houden.

We moeten bereid zijn om deze levels van ons bewustzijn met elkaar te integreren en eventuele angstaanjagende herinneringen onder ogen te zien.
Velen zijn hier al mee begonnen door regressieve hypnose.

Zodra het menselijk bewustzijn begint te integreren en te helen, zullen de ET's ons waar nemen als 'hele wezens' in plaats van gefragmenteerde wezens. Dit is de heling van onszelf waarin onze angsten ons niet langer zullen overweldigen in een ontmoeting.
Dit is een positie vanuit kracht van waaruit we werkelijk kunnen beginnen met het initiëren van een contactprogramma dat de mensheid én buitenaardsen op een diepgaande manier ten goede zal komen.

7. Claim onze kracht terug

Duizenden jaren lang hebben invloedrijke mensen en organisaties gedicteerd wat de consensus realiteit zou moeten zijn.
De tijd van afhankelijkheid van "gezaghebbende" figuren moet nu voorbij zijn als we een volwassen beschaving willen worden.
Wij moeten niet langer wachten tot onze regering de lichamen en brokstukken van ET's onthult die zij in haar bezit heeft, alvorens wij overtuigd zijn van de buitenaardse aanwezigheid.

We moeten onze macht terugwinnen door een contactprogramma te beginnen voor het Volk door het Volk. We moeten beginnen met het informeren van schuchtere mensen over buitenaardse zaken, door hen betrouwbare informatie te geven.
En bovenal moeten we stoppen met het gekibbel en de ontkrachtiging tussen onderzoekers die alleen maar zorgt voor "verdeel en heers" over de visionairs van de toekomst.
Als wij onze macht op deze manier terugwinnen, worden wij een wereldvolk dat klaar is voor interactie met onze intergalactische buren.

 

By Lyssa Royal
www.lyssaroyal.com

Lyssa Royal is een internationaal bekende auteur en channel. Haar boeken, gepubliceerd in zeven talen wereldwijd, zijn onder andere: Millennium: Tools for the Coming Changes,  Preparing for ContactVisitors from Withinthe Golden Lake en het klassieke boek The Prism of Lyra. Lyssa heeft gediend als de Arizona coördinator voor het Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI) en heeft veldonderzoek gedaan naar het contactfenomeen over de hele wereld in Japan, Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Zuid-Afrika, Mexico, Peru, en de VS.

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more