Werken met een ET-Gids

Werken met een ET-Gids


Joël is onderdeel van het buitenaardse team dat mij bijstaat tijdens ET-healing sessies en keer op keer vertelt aan mij hoe belangrijk het is voor alle mensen, die daarvoor open staan, om een echte relatie op te bouwen met zijn/haar gids.
Een echte relatie vergelijkbaar met hoe wij die als mensen onder elkaar met elkaar kunnen hebben ...


Hoe steviger de band is, hoe beter je gids je kan helpen, en dat betekent, heel vaak contact maken!

De samenwerking tussen beide geeft de mens het gevoel dat hij het niet alleen hoeft te doen hier op aarde, maar dat hij altijd geholpen kan worden door kosmische vrienden, gidsen.
Heel belangrijk hierbij is dat het om een gids of ET-gids van uit de hogere dimensies gaat.
Denk hierbij aan de dimensies waarin zich ook de engelen bevinden.

Hoe weet je dat je buitenaardse gids uit de hogere dimensies komt?

Voor mij was die weg makkelijk, het kwam gewoon op mijn pad, via Haggai Katz kwam ik in contact met Joël (mijn ET-gids) van Sirius en een team van buitenaardse wezens uit de hogere dimensies, waarmee ik kon gaan werken met ET-Healing.
In het begin natuurlijk heel vreemd, onwennig, ongeloofwaardig, maar langzaam viel ik van de ene verbazing in de andere en begon meer en meer te vertrouwen dat dit echt gebeurd.
En ik weet nu zo zeker dat hij zo puur en zuiver is, omdat mijn gids Joël mij nooit beïnvloedt of mij manipuleert dingen te zeggen of te doen die niet zuiver aanvoelen.
Hij blijft altijd respect houden voor mijn eigen vrije wil en gebruikt vaak metaforen om mij meer inzicht te geven, wanneer ik daarom vraag.

En dan hebben we meteen het volgende criterium te pakken waaraan je merkt dat de gids uit een hogere dimensie komt, dat alles wat jij vraagt aan je gids, je pas wel of niet zult ontvangen nadàt je daar bewust of onbewust om hebt gevraagd. Je zult zelf de eerste stap moeten zetten. Gidsen hebben je toestemming nodig.
Door geen contact te maken geef je feitelijk aan geen behoefte aan verbinding en ondersteuning te hebben.

Iedere keer weer opnieuw kan en zal een gids dus pas contact met je maken en proberen je zo goed mogelijk te helpen, nadat je daarom zelf vraagt en rekening houdend met het "leerplan" dat je met jezelf bent overeengekomen toen je voor dit leven hebt gekozen.

Hieraan merk je dat de band tussen jou en je gids zuiver is en altijd werkt in jouw belang met het behoud van je eigen vrije wil.
De gids zal ook nooit laten weten wat je moet doen in bepaalde situaties, hij zal hooguit advies of inzicht geven.

En door die inzichten en het advies, weet je uiteindelijk heel zeker wat je moet doen.

Als je dat zou willen, kan iedereen dan een buitenaardse gids krijgen uit die dimensies?

Het blijkt uit mijn ervaring en praktijk dat mijn ET-gids Joël het fantastisch werk vind om mensen hun persoonlijke gids te geven ėn hen te helpen om het eerste contact te leggen tussen beide.

De mensen bij wie Joël heeft geassisteerd zijn vaak dolblij als ze hun gids gevoeld hebben en er zelfs even contact mee hebben gehad.  
En dat ná de sessie het contact sterker word, ook als ze weer thuis zijn, máár zoals al gezegd, alleen op die momenten dat je er als mens er zélf om vraagt.

Joël geeft verder nog aan hoe blij ook de gidsen, ET-gidsen worden van het contact met de mensen!!
Zij voelen de dankbaarheid en liefde van de mens en ontvangen die heel graag.

En zij zijn op elk moment bereid de mens inzichten en wijsheden te geven die inspirerend en upliftend zijn.
Op deze manier kunnen ook zij meehelpen aan het verhogen van de trilling op aarde. En dat is in het voordeel van de Aarde, de mensen, dieren en planten én van het hele Universum met alles wat daarin leeft.

Ze hebben alleen maar de toestemming van ons nodig ...... weet dat zij staan te wachten op het moment dat jij ze toestemming geeft!!

 

Joël geeft je een kosmische knuffel en veel liefs van mij.

Jacqueline

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more