ET-Healing Practitioner Programma

De opbouw van het ET-Healing Practitioner Programma

 

Inleiding

Voordat je je gaat verdiepen in onderstaande opbouw van het programma nog eerst even een woord vooraf ...

Als u ons een beetje kent van Beyond Medicine (of anders ervaar je dat al snel genoeg) .... gebruiken we een bepaalde opbouw als een soort referentiekader voor onze programma's en tegelijkertijd kijken we altijd naar de behoeftes van de deelnemers en naar wat er zich op enig moment aandient als belangrijk of relevant.
Dus wees je ervan bewust dat we deze opbouw durven los te laten om te anticiperen wat zich aandient, omdat het vasthouden aan structuren als een vaste methode om een doel te bereiken op sommige momenten juist beperkend kan werken als iets wat op dat moment relevanter is. 

Onderstaande structuur biedt dus een houvast, maar de totstandkoming van dit programma is te allen tijde een co-creatie tussen de deelnemer, ons als facilitator en vooral onze buitenaardse vrienden, want realiseer je dat zij graag spelen en ons uitdagen en daarbij vol verrassingen en opwinding zitten!

 


 

De opbouw van de ET-Healing Practitioner Programma

Zoals gezegd is het ET-Healing Practitioner Programma in Nederland een programma dat bestaat uit 12 praktijkdagen verdeeld in 4 blokken van 3 opeenvolgende dagen met een periode van ongeveer 4-5 weken tussen de blokken. 
In het ET-Healing Practitioner Programma werken we met groepen van ongeveer 6-8 deelnemers en dit programma start twee keer per jaar, één in het voorjaar en één in het najaar.

Bij voldoende inschrijvingen (net als dit jaar) kan een '2-weekse intensieve' programma worden georganiseerd en bieden wij het programma in 2 blokken van een week aan. De maximale groepsgrootte voor dit programma is 6 deelnemers.
Dit '2-weekse intensieve' programma is bijzonder geschikt voor kandidaten uit het buitenland en kan, indien gewenst, ook in het Engels worden aangeboden.
Indien je interesse hebt in dit '2-weekse intensieve' programma, laat het ons weten, zodat we tijd kunnen reserveren in onze agenda!

Speciaal voor mensen die in contact willen komen met hun buitenaardse familie en die dit programma willen doorlopen maar niet de mogelijkheid hebben om naar onze praktijk in Wolfheze te komen of die grote moeite hebben met het deelnemen in een groep, bieden wij een online ET-Healing Practitoner Programma met individuele sessies. 
Voor meer informatie over het individuele online programma zie ONLINE ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA.

Ongeacht de vorm van het programma dat je kiest, verloopt het programma inhoudelijk min of meer volgens de volgende opbouw ... 

 


 

Onderwerp 1 - In Contact

Tijdens een sessie voorafgaand aan het programma ben je onder begeleiding in contact gebracht en heb je kennis gemaakt met een buitenaardse begeleider.
Wij noemen het je ET-Gids.
Deze ET-Gids wordt als het ware je persoonlijke maatje en gaat jou begeleiden in de helingsprocessen van jezelf en anderen.
Zoals voor iedere vriendschap geldt ... je verbondenheid wordt steeds dieper naarmate je vaker en vooral opener contact maakt.
Je kunt dit contact alleen echt gaan ervaren als je jezelf ook echt durft te laten zien.
Hierbij ligt een groot aandeel bij jou !
Je gids is een metgezel en een vriend die heel erg bereid is om te helpen en te ondersteunen als je erom vraagt.
Let op ... soms vinden mensen dat hun gids dit of dat voor hen moet doen ...
De ET-Guide is geen dienaar die kan worden verteld wat hij moet doen.
Deze relatie is echt van een geheel andere orde.
 

Onderwerp 2 - STAND

Voor het gaan samenwerken met deze buitenaardse wezens bestaat feitelijk geen vaste vorm.
Iedereen is anders, heeft andere ziels-afspraken en wij dwingen niemand om op een bepaalde manier te gaan werken.
Juist vanwege je uniciteit dagen we je uit je eigen vorm te gaan vinden, want in die vorm zul je het beste kunnen stromen.

Onderwerp 3 - Kunst van het Channelen

Cours de Praticien de la Guérison Extraterrestre

Het leren begrijpen van het mechanisme van het waarnemen van onze eigen werkelijkheid en van hieruit het leren begrijpen van de manier waarop de informatie van ET-Gidsen via het Hogere Zelf (Higher Mind) in ons bewustzijn komt.

Onderwerp 4 - Kunst van ET-Healing - deel I

Het mechanisme van elke ziekte leren begrijpen als een disbalans in de energiestroom en dat elke vorm van heling in feite het proces is van het opnieuw in resonantie brengen van lichaamssystemen met zijn natuurlijke kernfrequentie.
De ET-teams zijn meesters in het bepalen van de delen die 'out-of-alignment' zijn en het leveren van precies die frequenties die de persoon in staat kunnen stellen om terug te komen in zijn of haar kernfrequentie mits de persoon bereid is om die buitengesloten delen opnieuw onvoorwaardelijk omarmen.
Zodra je dit volledig kunt beseffen, weet je dat heling in zekere zin dus altijd een vorm van zelf-heling is, ook met deze liefdevolle en zeer precieze ondersteuning van buitenaardse vrienden.

Onderwerp 5 - Kunst van ET-Healing - deel II

Nu weten hoe heling werkt, wat de rol is van de ET-Healing Practitioner, wat is de rol van je ET-Gids en de ET-teams en 'last but not least' welke rol heeft een cliënt tijdens de heling.
Hoe kan het dat een cliënt niet heelt (of kan helen) ?
Kunnen en willen deze buitenaardse teams alles helen wat je ze vraagt ?

Onderwerp 6 - Logische niveaus van verandering

Inzicht krijgen in de structuur van onze eigen persoonlijkheid en hoe we met deze persoonlijkheid de fysieke ervaring creëren met onze overtuigingen, emoties en gedachten/acties.
We hebben een persoonlijkheid (ego) nodig om een fysieke ervaring te kunnen hebben. Is je ego een vriend of een vijand ?

Onderwerp 7 - Wie ben ik?

Ondanks de je een tijdelijke en voortdurend veranderende persoonlijkheid hebt, is dit niet werkelijk wie je bent.
Het is een levensweg op zich om jezelf steeds opnieuw te herontdekken vanuit een nieuw perspectief en tegelijk is er altijd een onverwoestbare, nooit veranderende kern los van deze min of meer aangenomen persoonlijkheidsstructuur waarmee je jezelf ontdekt.
Dit deel van ons is de drijvende motor achter wat we willen ervaren, je passie is je kompas en je persoonlijkheid een soort van stuur die je met je vrije wil bedient.
Om beter te kunnen bevatten wie onze buitenaardse vrienden nu eigenlijk zijn, beginnen we in dit deel van het programma met de vraag ... wie ben ik?

Onderwerp 8 - Je relatie tot onze Galactische Familie

Nu we meer en meer gaan begrijpen wie we zelf zijn, komt automatisch de vraag 'wie ben jij' en is het tijd om onze verbindingen met andere wezens en beschavingen dieper te verkennen.
Want we kunnen onszelf alleen maar ervaren door de connecties en reflecties van anderen, inclusief onze starfamilies.
Wie zijn zij?
Hoe komt het dat ze zo vertrouwd aanvoelen?
Waarom zijn ze hier?

Onderwerp 9 - Passie en persoonlijke thema's

Nu we beginnen te begrijpen wie we zijn en hoe we onze fysieke realiteit waarnemen (en creëren) komt de vraag wie je zou willen zijn en hoe je jezelf wil laten zien in de wereld.
Vragen als ... wat is de meest opwindende en uitdagende manier waarop ik mezelf wil uitdragen in de wereld en wat houdt mij tegen.
Wat is mijn vorm om dit Licht en deze frequenties in de wereld te brengen.
Het is misschien healing sessies voor mensen, dieren, gebieden ... of ga je ET-Healing integreren in yogalessen, massagesessies, ... of in welke vorm dan ook.
Hoe ga je deze nieuwe connecties en frequenties integreren in je leven?
Wat heb je nodig en waar lijk je jezelf nog geen toestemming te kunnen geven om in co-creatie met je team jouw uniciteit en jouw authenticiteit volledig te leven?

Onderwerp 10 - Werken als therapeut

Terwijl je nu wellicht al bent begonnen met het doen van ET-Healing sessies voor andere mensen, is het tijd om bewust te zijn van situaties die zich kunnen voordoen tijdens interacties met andere mensen.
We willen je in deze sessie graag een praktische do's en don'ts aanbieden die we in onze praktijk tegengekomen zijn.

Onderwerp 11 - Een eigen onderwerp toevoegen

In deze voorlaatste sessie geven we je als deelnemer de ruimte om een eigen onderwerp in te brengen.

Onderwerp 12 - Afronding, evaluatie en certificering

In deze laatste sessie ronden we het ET-Healing Practitioner Programma samen af, evalueren we het programma en je proces en bespreken we je portfolio.
Het portfolio een soort dagboek van je ontwikkeling van je verbinding en contact met je ET-gids en het team en waarin je ook je ervaringen beschrijft van jezelf en de cliënten met wie je ET-Healing sessies hebt gedaan.

Heb je interesse in een blik op het online cursusmateriaal?
Neem dan een kijkje in de Members Only sectie voor ET-Healing Practitioners.

 


Terug naar ET-Healing Practitioner Opleiding

Terug naar Online ET-Healing Practitioner Opleiding 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more