Ben ik buitenaards ?

Ben ik buitenaards
 

Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose.
Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’

Zo start deze ET-healing sessie met een zeer geanimeerd gesprek dat vervolgens heel natuurlijk overvloeit tijdens de sessie en zeer verassend zal eindigen.
Mijn team neemt veel tijd om hun en zijn energie op elkaar af te stemmen.
Om ervoor te zorgen dat alles tijdens de sessie moeiteloos in Flow kan ontstaan en worden ervaren. Ze zijn onder de indruk van zijn ‘Lichte Energie’.

Al voordat hij wordt geankerd in De Nieuwe Aarde energie laten ze me een piramide zien en wordt aan hem gevraagd of hij bekend is met de Heilige Geometrie: ‘Daar heb ik een boek over gelezen…….’
(Verderop in de sessie wordt er ook een Piramide in zijn energieveld geplaatst. Nog later in de sessie wordt hij met veel humor uitgedaagd om de komende tijd meer te gaan spelen met de Heilige Geometrie. )

Het team begint met het onderzoeken van de diverse fysieke klachten. Hij krijgt uitgebreid de bevestiging van zijn klachten en in details geven ze weer wat ze op het fysieke niveau waarnemen.
De natuurlijke doorgang in de organen is uit balans. De blaas wordt overspoeld met emoties. Het systeem zelf kan de overload aan energie, die zou moeten worden afgevoerd, niet afvoeren.
Dit leidt ook weer tot meer klachten. (Verderop in de ET-healing sessie wordt hij hierop ondersteund ook voor de komende periode.)

Terwijl ze zijn fysieke klachten verder duiden refereren ze ook naar het Thema Veiligheid/Onveiligheid.
Dit thema stamt uit vorige levens en wordt ook in dit leven op diverse momenten, contexten en niveaus beleefd.
Hij weet hoe blokkades en trauma’s ook uit vorige levens, hun doorwerking kunnen hebben in het Nu, ook in het fysiek.

Dan wordt het even stil in de ET-healing sessie ...

... en ze vragen hem mee te gaan voelen terwijl ze de volgende woorden delen: Je bent een Meester.

Hij reageert ogenblikkelijk met veel spanning in zijn hele lichaam. Deze spanning blijft ook.
Mijn team en gidsen blijven stil en geven hem verder de gelegenheid nog dichter in zijn systeem in te dalen, te ervaren en van daaruit te delen.
Hij kent deze spanning, dit spanningsveld. Dit heeft hij al zijn hele leven. Dan wordt het weer Stil.

Hij krijgt de ruimte om zijn gesproken woorden en de impact daarvan (en ook de impact in zijn gehele leven) nogmaals te voelen. Te doorvoelen. Het te overzien.
Dan laten ze me een prachtige grote Tempel zien, hij staat in die tempel, bij de twee enorme groten deuren die gesloten zijn. Houten deuren met prachtig goud sierwerk.
Hij probeert de deuren te openen, een opening naar de wereld te maken. Dit lukt hem niet. Het gaat om zijn Eigen Heilige Tempel.
Hij krijgt veel toelichting op de relatie tussen het spanningsveld en zijn Eigen Heilige Tempel.

Hij staat in het NU in een nieuwe fase in zijn leven. Hij mag opnieuw keuzes maken. Elke dag weer. Durven kiezen voor zich zelf.
Hij wordt speels uitgedaagd nog meer te gaan spelen, ook met de energie. Hij is er klaar voor. Klaar voor die volgende stap, ook in het werken met de energie.
Hij wordt gevraagd de deuren van zijn Tempel te openen.

Hij krijgt nog meer inzichten over zijn ZIJN’s energie en wat hij daarmee al allemaal heeft kunnen doen, en nog meer mee zal gaan doen. Ook in de natuur.
Het spanningsveld dat hij al zijn hele leven met zich mee draagt: op het einde van de ET-healing sessie zal hij het zelf nog dieper verwoorden: Ik voel me niet thuis hier op Aarde.

Vervolgens komen de Meesters van Orion er bij, ze benadrukken het respect dat ze voor hem hebben. Ze zijn dankbaar dat ze in deze sessie zo dichtbij hem hebben mogen zijn. Wederom. Ze herkennen zijn Energie.
Er wordt gebogen en bedankt.

Dan stelt hij zijn laatste vraag: 'Volgens mij ben ik niet van deze Aarde. Ben ik buitenaards ……….?'

Stilte, erkenning en bevestiging op alle niveau’s.


Namasté
~Jacqueline Fiolet
~Healing Centre Beyond Medicine - Extraterrestrial Healing & Communication