ET-Healing voor een getraumatiseerde hond

Healing van een hond
 

Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.
Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.
Ze was daarvoor geopereerd en kreeg nu zware pijnstillers.

Tijdens het genezingsproces echter gebeurde er weer van alles met de meniscus hetgeen wat niet bepaald bijdroeg aan de genezing.
Het ging vervolgens alleen maar slechter en ondanks de zware pijnstillers wilde ze uiteindelijk niet meer op die poot staan.

Het gaat hier om een getraumatiseerde hond, die door deze operatie feitelijk nog meer trauma heeft opgelopen.
Ze was als pup aangevallen door een andere hond, en hierdoor enorm angstig is geworden.

De ET's gaan aan de slag en gaan eerst een stuk terug op haar tijdlijn, zodat ze de hond opnieuw en met ondersteuning door de operatie gaan heen begeleiden.
Ze ligt gewoon in haar eigen mand en krijgt eerst een soort 'gelukshormonen' toegediend zodat ze zich veilig voelt.
Vervolgens opereren ze de poot nogmaals. 

Bovendien blijkt dat ze uit haar trauma met de aanval van de andere hond, de pijn in haar achterpoot vergelijkt met haar trauma, ze heeft een link gelegd in haar systeem tussen beide events.
Dus door de operatie kwam het trauma weer omhoog, de reden waarom ze haar achterpoot begon te associëren met dit trauma en het liefste haar poot niet meer wilde zien, en dus totaal negeerde !
De achterpoot werd vervolgens niet meer gebruikt en de dierenarts maakte zich daarover ernstige zorgen voor volledig herstel.

Tijdens deze ET-HEaling sessie gaan het ET-team terug naar het moment ...

... waarop de hond werd aangevallen en het ontstaan van het trauma, en maken veranderingen in het geheugen van de hond zodat in zijn beleving dit event helemaal anders en positiever gaat aflopen.
Hiermee wordt haar oude trauma overschreven, herprogrammeerd, met een hele positieve ervaring. 

Het team geeft na deze ET-healing sessie ook huiswerk mee aan de eigenaren.
Ze mogen de hond gaan aaien en zachtjes masseren en vooral de achterpoot meenemen, zodat de hond zich daar weer van bewust wordt.
Het trauma is natuurlijk wel veranderd, maar er is nog zoiets als 'celgeheugen' en nu was het ook aan de eigenaren om de verdere healing op te gaan pakken door expliciet in het lichaam deze positieve ervaring te verankeren.
Ook het lichaam te gaan herprogrammeren. Ze mogen haar gaan behandelen alsof ze nooit iets ernstigs heeft meegemaakt, maar altijd al een vrolijke en zelfverzekerde hond is geweest.

De dag na de ET-healing sessie ontvang ik al een bemoedigende mail : de hond blijkt de poot al meer te gebruiken en is helemaal van de pijnstillers af.


Wat heerlijk toch deze samenwerking van de ET's, de mens en het dier !
~Jacqueline Fiolet en Joël en Christiano met buitenaards team
~Healing Centre Beyond Medicine - Extraterrestrial Healing & Communication