Anomiem-Hodgkin

Testimonial Lymphoma Hodgkin
 

In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd.

Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen kreeg ik  verschillende mankementen aan hart en rechterschouder. Ook daarvan herstelde ik in ongeveer een half jaar.  Na enkele maanden kwamen er in een week tijd zenuwpijn in mijn borst en rechterarm, in mijn benen en achillespezen. Vele onderzoeken in de reguliere geneeskunde volgden, maar er kwam niets aan het licht. Ik diende met deze dagelijkse felle pijnen te leren leven. Via natuurgeneeskunde, diëten en homeopatische ondersteuning verdwenen na 14 maanden de pijnen in borst en arm. Maar niet in mijn beide benen en enkels. 

Begin juli 2014 deed ik een graancirkelreis in Wiltshire waaraan ook Jacqueline met haar gezin deelnam.  
Toen hoorde ik dat zij via een gids het werk van een 'medisch' ET-team kon bemiddelen naar een patiënt.  
Door jarenlange verdieping in geesteswetenschap, stond en sta ik kritisch onderzoekend tegenover mediumschap.
Een gesprek volgde met haar en haar man Philip erbij over vragen die voor mij belangrijk zijn: Op welke wijze ga je tewerk?
Ben en blijf ik bewust aanwezig tijdens een ET-behandeling?  
Hoe weten jij en ik dat je geen medium bent voor tegenmachten die over bovenzinnelijke krachten beschikken?
Wat zijn je beschermingsmethoden? Kan ik stoppen als ik mij gemanipuleerd voel?

Ik ben onvoldoende ervaringsdeskundige in de bovenzinnelijke wereld waardoor ik tijdens een genezing onbewust geestelijk gemanipuleerd kan worden. Dat wilde en wil ik niet. Ook wenste ik bij vol bewustzijn en uit volledig vrije keuze aanwezig te zijn.

Na voldoende uitleg en tegemoetkoming in voor mij belangrijke voorwaarden, volgde op onze laatste dag in een nieuwe graancirkelformatie “drie-eenheid” een ET-Healing sessie. Het betrof een 'medisch' team dat thuis was in energetische operaties aan het zenuwstelsel. Terwijl ik ontspannen op het graan lag maakte Jacqueline contact met haar gids.
De gids fungeerde als tussenpersoon tussen haar en het medisch ET-team: Ik kon vragen stellen die via de gids werden beantwoord en omgekeerd.
Deze gids bleek ook een wachter te zijn die mij en Jacqueline beschermde voor ongewenste entiteiten op de drempel tussen onze werkelijkheid en de bovenzinnelijke. Ik kon bij vol bewustzijn exact voelen en inspiratief ‘zien’ met welke delen van mijn lichaam zij bezig waren. Ik zag en voelde de openheid of blokkades in chakra’s, organen of ledematen, hoe de ET-healers deze energetisch met lichtkleuren beïnvloeden en opruimden of eenvoudigweg grote hoeveelheden lichtenergie in mijn benen lieten ‘lopen’ om zenuwbanen en bloedtoevoer te verruimen. Daarna kon ik precies ‘zien’ en voelen hoe ze de verschillende delen van mijn lichaam energetisch met elkaar verbonden en harmoniseerden van mijn voeten tot mijn kruin en erboven. Af en toe stemden Jacqueline en ik de waarnemingen en boodschappen op elkaar af: Die bleken telkens exact met elkaar in overeenstemming. Zodoende ‘wist’ ik innerlijk het moment waarop de operatie ten einde was. Dit klopte met de informatie van Jacqueline.  

Nu, 4 weken na deze ET-Healing sessie, zijn de zenuwpijnen grotendeels nog steeds uit mijn benen verdwenen.
Alleen mijn achillespezen zijn af en toe pijnlijk na inspanning.
Een wonderlijk ervaring met ET-healing waarvoor ik mij dankbaar voel!

Uit privacy overwegingen wordt de naam niet bekend gemaakt. 


Wat is deze samenwerking met de ET's en andere interdimensionale wezens toch wonderlijk en prachtig !
~Jacqueline Fiolet en Joël en Christiano met buitenaards team
~Healing Centre Beyond Medicine - Extraterrestrial Healing & Communication