ET-Contact-Experience-buitenaardse-contact-ce-5

4. ET-Contact Experience | CE-5

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ? 
Samen met een groep gelijkgestemden? 
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

NOTE

Dit evenement zal de komende maanden in een besloten/vaste groep plaatsvinden om ons samen in stilte en op nieuwe manieren voor te bereiden op dit Open Contact.
Samen willen we een sterke, hechte groepskern vormen om volgend jaar een grotere groep te faciliteren op een ongekende reis van heling en contact met 'Galactica'.

Meer daarover in April 2024.


MAANDELIJKSE ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5

De ET-Contact Experience | CE-5 avonden zijn supergezellige, leerzame en vooral 'excited' avonden waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 10 mensen middels energetische activaties onszelf voorbereiden op open contact met buitenaardse beschavingen en hen met een gezamenlijke intentie uitnodigingen in onze fysieke realiteit.
Omdat het zo belangrijk is dat de uitnodiging een sterke coherente frequentie bevat zullen we deze avonden starten met een niet al te grote groep en in een later stadium de groep langzaam laten groeien tot ca. 25 deelnemers.
Hoe groter de groep, hoe sterker het signaal kan zijn, echter is het wel van belang dat de boodschap van de groep coherent blijft.


WAT IS OPEN CONTACT EN WAT IS CE-5

CE-5 staat voor 'Close Encounters of the Fifth Kind' en daarmee wordt bedoeld dat het voor ons "mensen" mogelijk is om ontmoetingen met liefdevolle buitenaardse levensvormen te initiëren in welke vorm dan ook. Het is wat we noemen menselijk geïnitieerd contact door te werken met een liefdevolle intentie.
De term CE-5 is in de wereld gebracht door Dr. Steven Greer. Hij is de grondlegger van het CSETI project en is 's werelds meest gerenommeerde onderzoeker op het gebied van buitenaards leven. 

Binnen Beyond Medicine doen we dit vanaf onze start in 2014 tijdens de Stargate Experiences en tot nog toe heeft dit contact voornamelijk plaatsgevonden via de niet-fysieke realiteit. Met andere woorden, informatie komt via telepathisch contact en hun aanwezigheid is vooral voelbaar/tastbaar in de ruimte door de energie veranderingen. Mensen die 'helder' genoeg zijn kunnen hun aanwezigheid ook zien in de vorm van lichtlichamen of andere verschijningen.

Meer dan een jaar geleden kregen we tijdens contact momenten met onze gidsen sterk door ons te gaan voorbereiden op een volgende stap in het contact.
CE-5 kwam steeds door en hoewel we hiermee bekend waren voelde het toen nog niet helemaal ons ding. En toch bleef het voortdurend terugkomen. Nu is het zover.
We gaan ons voorbereiden op Open Contact, contact in onze fysieke realiteit.

De weg naar Open Contact is een proces; er zijn weinig mensen (inclusief onszelf) die op dit moment in staat zijn tot een volledig Open Contact, Face-to-Face.
En dat weten zij ook, vandaar dat de contacten op dit moment gaan zoals ze gaan, via onze droomstaat, onze meditatiestaat en communicatie via ons Hogere Zelf.
Tegelijkertijd worden we uitgenodigd om, als wij dat willen, ons voor te bereiden op het meer fysieke contact (Close Encounter betekent 'ontmoeting van dichtbij').
En omdat de eerste keer altijd een speciaal moment is wordt die mijlpaal ook wel het moment van 'First Contact' genoemd.

Om alles te weten te komen over het maken van CE-5 / ET-Contact kunt je eens kijken in het "CE-5 Handbook", gemaakt door Cielia Hatch van ETLetsTalk.
Het handboek vol met nuttige en praktische informatie die je kunt downloaden op CE-5 Handbook.

 

WAT DOEN WE TIJDENS DEZE ET-CONTACT EXPERIENCE

Tijdens de avonden laten we ons natuurlijk begeleiden door onze eigen gidsen en we zullen de avonden dan ook openen met een afstemming met Joël (ET-Gids van Sirius) die via Jacqueline altijd prachtige boodschappen doorgeeft en samen met onze teams een prachtig (en krachtig) energieveld neerzet.

Vervolgens is er gelegenheid om contact ervaringen met elkaar te delen en ieder maand is er ruimte om een thema rondom 'Open Contact' / 'First Contact' met elkaar te bespreken of middels Q&A aan onze gidsen te vragen.

Deze thema's dienen altijd ter voorbereiding op het contact en kunnen bijvoorbeeld gaan over :

  • Welke beschavingen willen op dit moment graag in contact komen
  • Hoe herken je deze beschavingen
  • Buitenaardse talen, codes en communicatie
  • Protocollen die zij volgen in het open contact met ons ('waarom landen zij niet gewoon ...')
  • Activiteiten die zij zelf voorstellen aan ons ter voorbereiding op het open contact
    (bijv. materiaal/oefeningen uit workshops van Bashar die specifiek gaan over het voorbereiden van onszelf)

En net als tijdens onze buitenaardse filmavonden zul je merken dat tijdens deze Q&A / voorbereiding zij er in energetische vorm al bij zijn. 
Je kunt hun aanwezigheid gewoon voelen. 
En bijna ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit het eerste deel van de voorbereiding van de avond.

Afhankelijk van het weer gaan we vervolgens naar buiten (als we dat nog niet waren) voor de 'Night Watch'.
Mocht het te slecht weer zijn en we blijven liever binnen ... ook prima !
In ieder geval zal het rond deze tijd al donker(der) zijn.

De 'Night Watch' zal worden ingeleid met een Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf en energetische activaties.
Een Stargate Experience is een reis naar hogere dimensies waar je van nature al mee in verbinding bent, ongeacht of je je dit bewust bent.
Tijdens het werken met de Stargate kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen veel makkelijker geworden en ontstaat er een prachtig homogeen energieveld waarin gezamenlijk de intentie voor open contact gedaan kan worden.

Belangrijk te weten is dat deze avonden niet per sé gaan over het waarnemen van ruimteschepen of  UFO , maar over het onszelf voorbereiden op Open Contact, zonder enige verwachting van de manier waarop dit voor ons gaat plaatsvinden. Al zou dit zomaar kunnen betekenen dat een ruimteschip zich laat zien, maar het kan echt in vele vormen gebeuren.
De aanwezige wezens kunnen ook bijvoorbeeld hun energie verdichten en op deze manier voor ons als zichtbaar lichtverschijnsel waarneembaar worden.

Dit contact is een proces, een proces in onszelf allereerst, van het onszelf vrijmaken van verwachtingen en vooral angsten.
Het is echt niet voor niets dat het contact in eerste instantie plaatsvindt via de metafysische realiteiten. 

Onze buitenaardse gidsen geven steeds aan dat zij pas echt op andere manieren in contact met ons kunnen komen op een wijze die prettig en dienend is voor beide partijen als we in staat zijn eerst in contact te zijn met onszelf.  Het contact met buitenaardsen gaat paradoxaal genoeg via de weg naar binnen.
Meer hierover in ons blog Meeting Us Halfway

We sluiten de avond af met wat we het beste kunnen omschrijven als een channeling met één van onze ET-Gidsen.
Onze gidsen hebben altijd mooie boodschappen voor de groep.
En ook belangrijk te weten ... niets is bij ons (en onze vrienden) in beton gegoten ... we go with the flow.

EEN BELANGRIJKE VOORWAARDE VOOR ET-CONTACT

Wanneer we CE-5 werk doen, sturen we een uitnodiging naar buitenaardse beschavingen (aan boord van schepen) om op een plezierige en heilzame manier met ons te interageren.
Dit vraagt van ons als deelnemers een zekere mate van bewustzijn, balans en congruentie.
Buitenaardsen vermijden contact met groepen met twistende houdingen en gedragingen en zullen zelfs beginnende contacten verbreken wanneer de groepscoherentie verloren gaat.
Ze zijn bijzonder geïnteresseerd in contact met (groepen van) mensen die samenzijn/ samenkomen/samenwerken in een bewustzijn van vrede, vreugde en grote nieuwsgierigheid/ leergierigheid om elkaar echt te leren kennen.
Open Contact is niet een moment of fenomeen buiten ons, het is een houding in onze persoonlijkheid om anderen te ontmoeten in alle openheid, ongeacht waar de ander vandaan komt.
Dit is een cruciale voorwaarde voor contact met wezens uit andere werelden.
Er is een cruciale voorwaarde voor contact met wezens uit andere werelden ...


Open Contact is niet slechts een moment of fenomeen buiten ons,
het is een houding in onze persoonlijkheid om anderen in alle openheid te ontmoeten,
ongeacht waar de ander vandaan komt.


 

 

ET-CONTACT EVENT INSTRUCTIES

1. Maak dit ET-Contact op elk gewenst moment, overal waar dat handig, comfortabel en veilig voor je is.

2. Kies de plek en de mensen waarvan je denkt dat ze goed bij elkaar passen, respectvol en enthousiast zijn over deze gezamenlijke activiteit.
Als jij of iemand anders een houding heeft van angst, scepsis, vijandigheid, close-mindedness... dan is de kans groot dat je het contact niet tot stand gaat brengen.
Breng je goede wil, liefde, vreugde en openheid in de ervaring.
De Sterrenvrienden zullen je positieve vibraties opvangen.

3. Gebruik welke energetische 'bescherming' je ook wenst als je gelooft dat je dat nodig hebt.
    Verbind je met de leden van je groep van hart tot hart en laat de liefdevolle energie circuleren.

4. Visualiseer een magnetische bol van licht en liefde in het centrum van je cirkel die verbonden is met elk van onze harten.
Projecteer deze kolom van liefdesenergie hoog in de lucht als een helder stralend baken voor onze Sterrenvrienden.

5. Als je in meditatie gaat, verbind je in je verbeelding met alle andere "Global CE-5 ET Contact" groepen die over de hele planeet verspreid zijn, van hart tot hart.
Ook onze Sterrenvrienden nodig je met liefde uit en begeleid je naar je locatie door je bewustzijn naar hen toe te projecteren en te visualiseren hoe je van de locatie van onze zon in ons zonnestelsel naar onze aarde kunt reizen en zo steeds dichter naar je specifieke locatie brengt.
Toon hen de beelden van waar ze je kunnen vinden!
Zij communiceren telepatisch voorbij beperkingen van tijd en ruimte, zij nemen je intenties voor open contact waar.

6. Vraag onze ET-vrienden in gedachten en met je hart wat jij en wij in samenwerking met hen kunnen doen om healing voor onze planeet Aarde tot stand te brengen.
Nodig hen uit om nog meer deel te nemen aan onze Aardse zaken, in het besef dat het niettemin onze verantwoordelijkheid is om deze problemen op te lossen.

7. Onthoud dat ET Contact in vele vormen kan komen.
Het kan een waarneming zijn van een Star Craft, een heldere droom, een telepathische boodschap, een aanraking van de schouder of de knie, een raar elektrisch fenomeen met communicatiemiddelen of lampen en nog veel meer.
Onze Sterrenvrienden zijn zeer creatief en zullen alleen communiceren als het veilig is voor zowel henzelf als voor ons.

Mee te nemen

Het kan 's nachts best koud zijn om buiten te vertoeven, dus zorg goed voor jezelf !
Neem bijvoorbeeld mee:

- Stoel waarin je goed achterover kan leunen (indien mogelijk)
- Deken of slaapzak (echt aan te raden !!!)
- Zaklamp
- Handschoenen, mutsen, winterjas, enz.
- Snacks, water

Let op !
- Sterke laserpointers zijn wettelijk niet toegestaan, dus controleer goed wat je meebrengt naar dit feest.

 


ALSO HAVE A LOOK ON ET LET'S TALK
This is a worldwide CE-5 | Peoples Disclosure movement


 

Heb je interesse ?
Kom ook !!  

De komende datums voor de CE-5

De datums voor de CE-5 zijn zoveel mogelijk gekozen op een vrijdagavond vlak voor/na een nieuwe maan.
Voor de eerstvolgende datums van de CE-5 in Nederland, kijk even op onze evenementen kalender

Mocht je héél graag meer willen weten en ervaren over het contact met buitenaardse beschavingen, kijk dan ook eens op de maandelijkse ET-Healing Experience.

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more