4. ET-Contact Experience | CE-5

ET-Contact-Experience-buitenaardse-contact-ce-5
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 30024

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ? 
Samen met een groep gelijkgestemden? 
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

MAANDELIJKSE ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ?
Samen met een groep gelijkgestemden?
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

De ET-Contact Experience | CE-5 avonden zijn supergezellige, leerzame en vooral 'excited' avonden waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 10 mensen middels energetische activaties onszelf voorbereiden op open contact met buitenaardse beschavingen en hen met een gezamenlijke intentie uitnodigingen in onze fysieke realiteit.
Omdat het zo belangrijk is dat de uitnodiging een sterke coherente frequentie bevat zullen we deze avonden starten met een niet al te grote groep en in een later stadium de groep langzaam laten groeien tot ca. 25 deelnemers.
Hoe groter de groep, hoe sterker het signaal kan zijn, echter is het wel van belang dat de boodschap van de groep coherent blijft.


Op dit moment organiseren we even geen fysieke CE5 avonden als gevolg van de drukte in de praktijk en de voortdurende onzekerheid rondom de maatregelen (het extra werk aan afzeggingen en het regelen/afhandelen van alles).
Hopelijk gaan we in het voorjaar weer beginnen.

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van de start van deze events, geef je naam dan even aan ons door.
We zetten je naam bij ons op de lijst en brengen je op de hoogte zodra we weer gaan beginnen !

Tevens nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze online community Human-ET One.
Een plek waar gelijkgestemde mensen elkaar online ontmoeten in een bibliotheek vol informatie over buitenaards contact.


WAT IS OPEN CONTACT EN WAT IS CE-5

CE-5 staat voor 'Close Encounters of the Fifth Kind' en daarmee wordt bedoeld dat het voor ons "mensen" mogelijk is om ontmoetingen met liefdevolle buitenaardse levensvormen te initiëren in welke vorm dan ook. Het is wat we noemen menselijk geïnitieerd contact door te werken met een liefdevolle intentie.
De term CE-5 is in de wereld gebracht door Dr. Steven Greer. Hij is de grondlegger van het CSETI project en is 's werelds meest gerenommeerde onderzoeker op het gebied van buitenaards leven. 

Binnen Beyond Medicine doen we dit vanaf onze start in 2014 tijdens de Stargate Experiences en tot nog toe heeft dit contact voornamelijk plaatsgevonden via de niet-fysieke realiteit. Met andere woorden, informatie komt via telepathisch contact en hun aanwezigheid is vooral voelbaar/tastbaar in de ruimte door de energie veranderingen. Mensen die 'helder' genoeg zijn kunnen hun aanwezigheid ook zien in de vorm van lichtlichamen of andere verschijningen.

Meer dan een jaar geleden kregen we tijdens contact momenten met onze gidsen sterk door ons te gaan voorbereiden op een volgende stap in het contact.
CE-5 kwam steeds door en hoewel we hiermee bekend waren voelde het toen nog niet helemaal ons ding. En toch bleef het voortdurend terugkomen. Nu is het zover.
We gaan ons voorbereiden op Open Contact, contact in onze fysieke realiteit.

De weg naar Open Contact is een proces; er zijn weinig mensen (inclusief onszelf) die op dit moment in staat zijn tot een volledig Open Contact, Face-to-Face.
En dat weten zij ook, vandaar dat de contacten op dit moment gaan zoals ze gaan, via onze droomstaat, onze meditatiestaat en communicatie via ons Hogere Zelf.
Tegelijkertijd worden we uitgenodigd om, als wij dat willen, ons voor te bereiden op het meer fysieke contact (Close Encounter betekent 'ontmoeting van dichtbij').
En omdat de eerste keer altijd een speciaal moment is wordt die mijlpaal ook wel het moment van 'First Contact' genoemd.

Om alles te weten te komen over het maken van CE-5 / ET-Contact kunt je eens kijken in het "CE-5 Handbook", gemaakt door Cielia Hatch van ETLetsTalk.
Het handboek vol met nuttige en praktische informatie die je kunt downloaden op CE-5 Handbook.


WAT DOEN WE TIJDENS DEZE ET-CONTACT EXPERIENCE

Tijdens de avonden laten we ons natuurlijk begeleiden door onze eigen gidsen en we zullen de avonden dan ook openen met een afstemming met Joël (ET-Gids van Sirius) die via Jacqueline altijd prachtige boodschappen doorgeeft en samen met onze teams een prachtig (en krachtig) energieveld neerzet.

Vervolgens is er gelegenheid om contact ervaringen met elkaar te delen en ieder maand is er ruimte om een thema rondom 'Open Contact' / 'First Contact' met elkaar te bespreken of middels Q&A aan onze gidsen te vragen.

Deze thema's dienen altijd ter voorbereiding op het contact en kunnen bijvoorbeeld gaan over :

  • Welke beschavingen willen op dit moment graag in contact komen
  • Hoe herken je deze beschavingen
  • Buitenaardse talen, codes en communicatie
  • Protocollen die zij volgen in het open contact met ons ('waarom landen zij niet gewoon ...')
  • Activiteiten die zij zelf voorstellen aan ons ter voorbereiding op het open contact
    (bijv. materiaal/oefeningen uit workshops van Bashar die specifiek gaan over het voorbereiden van onszelf)

En net als tijdens onze buitenaardse filmavonden zul je merken dat tijdens deze Q&A / voorbereiding zij er in energetische vorm al bij zijn. 
Je kunt hun aanwezigheid gewoon voelen. 
En bijna ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit het eerste deel van de voorbereiding van de avond.

Afhankelijk van het weer gaan we vervolgens naar buiten (als we dat nog niet waren) voor de 'Night Watch'.
Mocht het te slecht weer zijn en we blijven liever binnen ... ook prima !
In ieder geval zal het rond deze tijd al donker(der) zijn.

De 'Night Watch' zal worden ingeleid met een Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf en energetische activaties.
Een Stargate Experience is een reis naar hogere dimensies waar je van nature al mee in verbinding bent, ongeacht of je je dit bewust bent.
Tijdens het werken met de Stargate kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen veel makkelijker geworden en ontstaat er een prachtig homogeen energieveld waarin gezamenlijk de intentie voor open contact gedaan kan worden.

Belangrijk te weten is dat deze avonden niet per sé gaan over het waarnemen van ruimteschepen of  UFO , maar over het onszelf voorbereiden op Open Contact, zonder enige verwachting van de manier waarop dit voor ons gaat plaatsvinden. Al zou dit zomaar kunnen betekenen dat een ruimteschip zich laat zien, maar het kan echt in vele vormen gebeuren.
De aanwezige wezens kunnen ook bijvoorbeeld hun energie verdichten en op deze manier voor ons als zichtbaar lichtverschijnsel waarneembaar worden.

Dit contact is een proces, een proces in onszelf allereerst, van het onszelf vrijmaken van verwachtingen en vooral angsten.
Het is echt niet voor niets dat het contact in eerste instantie plaatsvindt via de metafysische realiteiten. 

Onze buitenaardse gidsen geven steeds aan dat zij pas echt op andere manieren in contact met ons kunnen komen op een wijze die prettig en dienend is voor beide partijen als we in staat zijn eerst in contact te zijn met onszelf.  Het contact met buitenaardsen gaat paradoxaal genoeg via de weg naar binnen.
Meer hierover in ons blog Meeting Us Halfway

We sluiten de avond af met wat we het beste kunnen omschrijven als een channeling met één van onze ET-Gidsen.
Onze gidsen hebben altijd mooie boodschappen voor de groep.
En ook belangrijk te weten ... niets is bij ons (en onze vrienden) in beton gegoten ... we go with the flow.

LOCATIE

De locatie voor de De ET-Contact Experience | CE-5 avonden is de Schaapshoeve in Langenboom.
Deze plek beschikt over een prachtige, ingewijde steencirkel die werkt als een portal en waarmee we goede ervaringen hebben als het gaat om contact in andere dimensies.
Daarnaast ligt deze steencirkel op eigen grond en is het toegestaan om na zonsondergang als groep in deze natuurlijke omgeving te verblijven en zonder dat het proces verstoord kan worden door voorbijgangers.

Daarnaast beschikt de Schaapshoeve over een prachtig gebouw waarin we voorbereidende activiteiten kunnen doen en we naar kunnen uitwijken in geval van slechte weersomstandigheden.
Op die manier gaat deze avond dus altijd door ... weer of geen weer !

De adresgegevens zijn :

de Schaapshoeve
Schaapsdijkweg 20
5453 SE Langenboom 

EEN BELANGRIJKE VOORWAARDE VOOR ET-CONTACT

Wanneer we CE-5 werk doen, zijn de buitenaardsen actief op zoek naar mensen die voldoende ontwikkeld zijn in het bewustzijn om op een eenduidige, coherente manier te kunnen werken.
Ze vermijden twistzieke houdingen en gedragingen en zullen zelfs een einde maken aan een opkomend contact wanneer de groepscoherentie verloren gaat.
Ze hebben ons duizenden jaren lang zien vechten en hebben geen enkele interesse in dergelijk gedrag.
Ze zijn zeer geïnteresseerd in mensen die samenwerken in het Universele bewustzijn.
Dat is een belangrijke voorwaarde voor contact.

~ Dr. Steven Greer

ET-CONTACT EVENT INSTRUCTIES

1. Maak dit ET-Contact op elk gewenst moment, overal waar dat handig, comfortabel en veilig voor je is.

2. Kies de plek en de mensen waarvan je denkt dat ze goed bij elkaar passen, respectvol en enthousiast zijn over deze gezamenlijke activiteit.
Als jij of iemand anders een houding heeft van angst, scepsis, vijandigheid, close-mindedness... dan is de kans groot dat je het contact niet tot stand gaat brengen.
Breng je goede wil, liefde, vreugde en openheid in de ervaring.
De Sterrenvrienden zullen je positieve vibraties opvangen.

3. Gebruik welke energetische 'bescherming' je ook wenst als je gelooft dat je dat nodig hebt.
    Verbind je met de leden van je groep van hart tot hart en laat de liefdevolle energie circuleren.

4. Visualiseer een magnetische bol van licht en liefde in het centrum van je cirkel die verbonden is met elk van onze harten.
Projecteer deze kolom van liefdesenergie hoog in de lucht als een helder stralend baken voor onze Sterrenvrienden.

5. Als je in meditatie gaat, verbind je in je verbeelding met alle andere "Global CE-5 ET Contact" groepen die over de hele planeet verspreid zijn, van hart tot hart.
Ook onze Sterrenvrienden nodig je met liefde uit en begeleid je naar je locatie door je bewustzijn naar hen toe te projecteren en te visualiseren hoe je van de locatie van onze zon in ons zonnestelsel naar onze aarde kunt reizen en zo steeds dichter naar je specifieke locatie brengt.
Toon hen de beelden van waar ze je kunnen vinden!
Zij communiceren telepatisch voorbij beperkingen van tijd en ruimte, zij nemen je intenties voor open contact waar.

6. Vraag onze ET-vrienden in gedachten en met je hart wat jij en wij in samenwerking met hen kunnen doen om healing voor onze planeet Aarde tot stand te brengen.
Nodig hen uit om nog meer deel te nemen aan onze Aardse zaken, in het besef dat het niettemin onze verantwoordelijkheid is om deze problemen op te lossen.

7. Onthoud dat ET Contact in vele vormen kan komen.
Het kan een waarneming zijn van een Star Craft, een heldere droom, een telepathische boodschap, een aanraking van de schouder of de knie, een raar elektrisch fenomeen met communicatiemiddelen of lampen en nog veel meer.
Onze Sterrenvrienden zijn zeer creatief en zullen alleen communiceren als het veilig is voor zowel henzelf als voor ons.

 

PRAKTISCHE ZAKEN

De avond start om 20.30 uur en ergens rond 23.30 uur ronden we samen af. Wie langer wil blijven blijft gewoon lekker liggen in de steencirkel.
De entree is 17,00 euro, incl. koffie en thee.

Neem eventueel een slaapzak, dekentje of matje mee, zodat je eventueel lekker kunt gaan liggen tijdens de Stargate Meditatie en de Night Watch.

De avond wordt verzorgd door Jacqueline en Philip (Healing Centre Beyond Medicine) en je kunt je vooraf aanmelden via de email Aanmelden ET-Contact Experience | CE-5.

CE-5 | Peoples Disclosure

Heb je interesse ?
Kom ook !!  

De komende datums voor de CE-5

De datums voor de CE-5 zijn zoveel mogelijk gekozen op een vrijdagavond vlak voor/na een nieuwe maan.
Voor de eerstvolgende datums van de CE-5 in Nederland, kijk even op onze CE-5 event kalender

Mocht je héél graag meer willen weten en ervaren over het contact met buitenaardse beschavingen, kijk dan ook eens op 
- de maandelijkse ET-Healing Experiences in Oosterbeek
- de maandelijkse Buitenaardse FilmAvonden in Wolfheze