5. ET-Healing Opleiding (Practitioner)

5. ET-Healing Opleiding (Practitioner)

Op dit moment in de evolutie van de mensheid op Aarde zijn er vele zielen beschikbaar met het vermogen om te helen, in samenwerking met buitenaardse gidsen en teams. De Aarde is op een bijzonder punt in haar evolutie aangekomen, er is veel hulp beschikbaar van buitenaardse beschavingen en zij staan klaar voor hen die hun roeping als healer horen. 


De steun die wij van onze sterrenfamilie kunnen ontvangen gaat ver voorbij onze verbeelding.
Er zijn massa´s beschavingen die de transformatie van de aarde en de mensheid ondersteunen.
De buitenaardse beschavingen willen heel graag met de mensheid samenwerken.
De samenwerking met buitenaardsen kan verschillende vormen hebben.
Niet iedereen werkt samen op het vlak van welzijn van mensen, er zijn ook mensen die met buitenaardse ondersteuning werken met dieren of bijvoorbeeld onze planeet Aarde zelf met het heractiveren portals en ley-lijnen.

Iedereen is hier met een reden en behalve dat een healer, door de jaren heen, een bepaald bewustzijn moet hebben ontwikkeld, dient er ook een verlangen aanwezig te zijn dat sterker is dan alleen maar willen.  
Willen is vaak iets vanuit de Mind en een diep verlangen komt vanuit je oerbron.

Als datgene wat je op deze pagina gaat lezen dit oerverlangen bij jou triggert, dan ben je hier niet per ongeluk aanbeland.
Om het werk als ET-Healer te kunnen doen wordt je in contact gebracht met een buitenaardse gids (die soms zelfs al bij je is zonder dat je je daarvan bewust bent) en die als een soort 'communicator' werkt tussen jou en een buitenaards team van 3-7 wezens (verschilt per sessie) dat aanwezig is tijdens de ET-Healing sessies.

Dit buitenaardse team is zeer gespecialiseerd op het gebied van welzijn van mensen, zowel fysiek, als emotioneel, mentaal en spiritueel.
Zo’n team werkt vaak voor een langere periode met de healer en zijn gids samen, maar van tijd tot tijd kan de samenstelling veranderen.
De ET-gids blijft altijd bij je, het is een ‘zielemaatje’ van je.

De buitenaardse teams willen zo veel mogelijk mensen helpen en kunnen werken voor verschillende ET-healers.
Soms zien we tijdens sessies dat onze eigen teams worden versterkt met teams van elkaar.
Ook zien we dat de teams meer op afstand lijken te gaan staan als een healer zijn/haar intentie of focus niet meer zo op het vlak van ET-Healing heeft liggen.

De buitenaardse wezens waar wij mee werken dwingen nooit iemand om dit werk te doen en gaan niet buiten de vrije wil van de healer om.
Zelfs als in jou ‘zielecontract’ zou staan dat je dit leven als healer wil doorbrengen en je dit in contact met je sterrenfamilie samen zou gaan doen, dan nog laten zij die keuze volledig bij jou.
Veel zielen hebben een afspraak om te worden herinnert aan hun missie, als je dat zo zou willen noemen, en dat is waarom velen worden toegeleid naar plekken en mensen die deze buitenaardse frequenties dragen.
De gidsen laten je weten .. kijk hier eens, kijk daar eens ...

Zij respecteren in extreem hoge mate jou vrije wil en ET-Healer worden is dus een keus van jou die bij jouw manier van leven moet passen.
En de ET's hebben wat dat betreft een schijnbaar eindeloos geduld met ons - zij trekken zich gewoon even terug en wachten tot de healer er voldoende tijd en energie insteekt om het contact op te bouwen.
Dit is een positief gegeven, zij forceren niets en laten de ontwikkeling van het proces volledig over aan het tempo dat de ET-Healer aangeeft!
Behalve het gemotiveerd zijn om ET-healer te worden, moet de kandidaat, op dit punt in zijn leven, er ook klaar voor zijn. Klaar betekent, dat je ook spiritueel volwassen bent en de juiste omstandigheden in je leven hebt om het werk ook daadwerkelijk te kunnen doen.

Healing Centre Beyond Medicine heeft veel ervaring in het introduceren en begeleiden van nieuwe healers in het werken met buitenaardsen en heeft daarvoor een programma ontwikkeld.
We bieden de nieuwe healers ook verschillende manieren van ondersteuning. 
De benaming ET-Healer is feitelijk ook niet de juiste weergave van de rol.
Een ET-Healing is feitelijk een co-creatie van de cliënt, de buitenaardsen en de ET-Healer, waarbij de meest cruciale factor die tot de healing leidt feitelijk door de cliënt zelf gebeurd. 
De ET-Healer heeft een belangrijke rol in dit proces namelijk die van het zijn van een kanaal, een portal voor de buitenaardsen, waar licht, informatie, specifieke frequenties e.d. doorheen kunnen komen.
Informatie en frequenties die door de buitenaardse teams worden aangeboden en in 'het veld' gebracht worden. 
Het is uiteindelijk de mate waarin cliënt zich zelf kan toestaan mee te resoneren met deze frequenties die de effectiviteit van de ET-Healing sessie zullen gaan bepalen.

Een andere belangrijke taak van de ET-Healer is daarmee het liefdevol kunnen uitnodigen van de cliënt om mee te gaan in de energie en te kunnen ontvangen wat er wordt aangeboden.
Als dat eenmaal mogelijk is geworden, dan zie je de magie ontstaan.
De ET-Healer is dus meer een ‘facilitator’ van een healing-proces in samenwerking met buitenaardse (of interdimensionale) wezens en niet de directe healer van een andermans klacht.
Vandaar dat we in het programma ook liever spreken van ET-Healing Practitioner.

Wat is er dan zo moeilijk aan ET-Healing?

Als een ET-Healing Practitioner alleen maar een kanaal hoeft te zijn, wat is er dan zo moeilijk aan ?
Stel je in onze 3D wereld eens een willekeurig kanaalvormig object voor zoals een buis, een portaal of een portiek, waar een wind door heen wordt geblazen met de kracht van een orkaan. Wat zou er gebeuren met de obstakels die zich in die ruimte bevinden?
Op een vergelijkbare manier gaan er tijdens de healingsessies hoge, krachtige energiefrequenties door de ET-Healing Practitioner heen.

ET-Healing Practitioner die dagelijks werken met deze energiefrequentie trillen alle obstakels los die in hun eigen energieveld vastliggen en niet mee kunnen resoneren.
Deze obstakels zijn letterlijk de obstakels die we als mens vasthouden in onze systemen als gevolg van negatieve ervaringen in ons leven en zijn feitelijk stukken die niet met je systeem resoneren, maar die te "lastig" waren om goed te integreren (verwerken).

Het werken met de buitenaardsen is dus in eerste instantie een grote schoonmaak van de healer en het aangaan van dit proces is een keuze die ieder voor zich moet maken, maar onontkoombaar als je met deze buitenaardse teams en frequenties wil gaan werken.
Wat wij hier benoemen als een schoonmaak is feitelijk een prachtige spirituele reis naar jezelf waarbij alles wat niet van jou is mag worden losgelaten, inclusief je (on)bewuste angsten en overtuigingen over jezelf en de wereld.
Natuurlijk is het wel zo dat de buitenaardse teams dit echt wel doseren, zij laten niemand ten onder gaan in dit proces, maar het betekent wel dat zij tijdens de ET-Healing sessies en slechts zoveel kunnen doen als het kanaal aan kan!
Dr. Eric Pearl van The Reconnection zegt dan ook niet voor niets:

HEAL OTHERS, HEAL YOURSELF

Hoe meer de ET-Healing Practitioner in zijn ware kracht komt, hoe meer er mogelijk wordt tijdens de ET-Healing sessies.
De uitdaging voor ET-Healing Practitioners is dus vooral het werken aan zichzelf en tegelijk het leren samenwerken met deze liefdevolle buitenaardse wezens.


 

Het ET-Healing Practitioner Programma

Cours de Praticien de la Guérison Extraterrestre

Dit programma bestaat uit 12 praktijkdagen verdeelt over 6 blokken van 2 aaneengesloten dagen met tussen de blokken een periode van ca. 4 weken.
In het ET-Healing Practitioner Programma werken we met groepen van ongeveer 6-8 deelnemers en dit programma start twee keer per jaar, één in het voorjaar en één in het najaar.

Bij voldoende aanmeldingen kan er (net als dit jaar) een '2-weeks intensive' worden georganiseerd waarbij we het programma in 2 blokken van een week aanbieden. De maximale groepsomvang voor deze vorm is 6 deelnemers.
Deze vorm is in het bijzonder geschikt voor kandidaten uit het buitenland en kan indien gewenst ook de Engelse taal gegeven worden.
Mocht je interesse hebben in deze vorm, laat het ons gerust even weten, zodat we hiervoor ruimte in onze agenda kunnen reserveren !

In de praktijkblokken neemt het oefenen met ET-healing en ET-Communicatie een zeer belangrijke rol in.
In deze blokken ligt de focus op jou als healer, de relatie die je hebt met jezelf, met je gids, de teams en de relatie die je hebt met de wereld.
Er zal ook gebruik gemaakt worden van verschillende coachingsmethoden waarmee je voor jezelf duidelijkheid krijgt waar mogelijkerwijs jouw groeipunten zitten in het werken met jezelf, met andere mensen en met de buitenaardsen.

Het met elkaar oefenen en ervaren is van onschatbare waarde en geen enkele informatie kan ooit de plaats innemen in een werkveld waar je meer gebruik maakt van je hogere bewustzijn dan van je mentale vermogens.

Tijdens de praktijkblokken wordt het oefenen (individueel, twee-tallen en groepssessies) afgewisseld met informatie over een grote variëteit van onderwerpen, zoals het werken met energievelden, dimensies, mechaniek van channeling en healing met buitenaardsen, informatie over de buitenaardsen zelf ... en wat de deelnemers zelf aan vragen, onderwerpen en casussen inbrengen.
Doelstelling is om de ET-Healing Practitioner vertrouwd te raken in het werken met deze liefdevolle wezens en in het contact met hen.
Tevens beoogt het programma ook een basis kennisniveau mee te geven over hoe het menselijk systeem in elkaar steekt en welke belangrijke energetische processen (en verstoringen ervan) zich daarin kunnen afspelen.

 


Lees verder over ...     over de opbouw van het ET-Healing Practitioner Programma 


 
ET-Healing Practitioner Programma in Nederland 

Kosten

Het tarief voor het ET-Healing Practitioner Programma is  € 1.740,00 incl. BTW en omvat
  - Toegang tot de 12 praktijkdagen
  - Toegang tot geluidsmateriaal dat tijdens het programma is gebruikt cq is opgenomen
  - Toegang tot beeldmateriaal dat tijdens het programma is gebruikt
  - Een jaar lidmaatschap van het online platform / community Human-ET One
  - Toegang tot de specifieke, besloten sectie voor ET-Healing Practitioners op het online platform / community Human-ET One, met daarin de gedigitaliseerde syllabus en materialen
  - tijdens het programma de mogelijkheid tot meelopen in één van de praktijken van de trainers
  - tijdens het programma persoonlijke coaching / intervisie tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.

Lunches en diners zijn niet inbegrepen, gelieve die zelf mee te nemen. 
Een geprinte versie van de syllabus is op verzoek te bestellen voor € 25,- (excl. verzendkosten)

 

Na het intake gesprek en de sessie om in contact te komen met je persoonlijke buitenaardse gids met Jacqueline is de inschrijving compleet na voldoening van de aanbetaling ter grootte van het eerste blok van € 435,00 incl. 21% BTW

Data groep ETP 2023 Najaar - Level Practitioner

- Vrijdag 8 + Zaterdag 9 September 2023
- Vrijdag 6 + Zaterdag 7 Oktober 2023
- Vrijdag 3 + Zaterdag 4 November 2023
- Vrijdag 1 + Zaterdag 2 December 2023
- Vrijdag 29 + Zaterdag 30 December 2023
- Vrijdag 26 + Zaterdag 27 Januari 2024

Data groep ETP 2024 Voorjaar - Level Practitioner

- Vrijdag 23 + zaterdag 24 februari 2024
- Vrijdag 22 + zaterdag 23 maart 2024
- Vrijdag 19 + zaterdag 20 april 2024
- Vrijdag 17 + zaterdag 18 mei 2024
- Vrijdag 14 + zaterdag 15 juni 2024
- Vrijdag 5 + zaterdag 6 juli 2024

 

Note

De diepgang en intensiteit van dit programma is met de jaren behoorlijk toegenomen en dat is niet vreemd ... we bewegen collectief steeds dichter naar het moment van ontwaken, herinneren en herenigen.
Dit vraagt andere kwaliteiten van trainers en deelnemers en om die reden zullen de groepen van nu ook niet groter zijn dan 6 deelnemers.
Wil je er absoluut bij zijn, wacht niet te lang.

 

Locatie

Alle blokken van dit programma zullen worden verzorgd in onze praktijk in Wolfheze

Healing Centre Beyond Medicine
Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze

Voor meer informatie over inschrijving voor de ET Healing Practitioner Opleiding, kan je hier het inschrijvingsformulier downloaden.

 

 

Online ET-Healing Practitioner Programma

Speciaal voor mensen die graag met hun buitenaardse familie in contact willen komen en die graag dit programma willen doorlopen, maar niet de mogelijkheid hebben om naar onze praktijk in Wolfheze te komen, bieden we een online programma aan met individuele sessies.
Voor meer informatie over het individuele online programma kijk op ONLINE ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA of neem even contact met ons op !


Toelating

De allerbelangrijkste toelatingseis wordt niet door ons bepaald, maar door jouzelf en de ET’s.
Wij maken het overigens niet vaak mee dat de buitenaardsen niet tot een vorm van contact en samenwerking willen komen.

Maar hoewel er nog veel healing werk te doen is, gaat het niet om de aantallen.
De ET's geven meestal wel aan of ze met de kandidaat kunnen werken zonder hem/haar over zijn/haar eigen grenzen te duwen, want hun frequenties zullen zeker meteen allerlei helingsprocessen oproepen.
Soms wordt het advies gegeven om eerst te beginnen met het helen van een aantal oude stukken, bijv. via ET-Healing sessies en op die manier met hen en hun energieën in contact te komen om daarna pas de intensiteit in te gaan zoals in het ET-Healing Practitioner Programma.

Daarnaast is een zeer belangrijke factor de mate waarin je zelf vindt of je er klaar voor bent om dit proces met jezelf aan te gaan.
Jij bent de enige die dit kan bepalen!!
Om je te helpen bij deze vragen kun je contact opnemen met Jacqueline ( ).

Samen met Jacqueline kun je in een gratis en vrijblijvend gesprek onderzoeken of dit past in jouw leven en of dit het juiste moment is.
Daarna is het mogelijk om met Jacqueline te kijken of je met een ET-Gids in contact kan worden gebracht.

Voor alle duidelijkheid de buitenaardsen willen heel graag de samenwerking aangaan met "humans" en maken geen onderscheid tussen wie wel of niet goed genoeg is!
Waar het om gaat is of het samenwerken in deze specifieke vorm helemaal bij jou past en of dit werkelijk is wat je wilt doen in dit leven.
De ET's brengen je daarbij niet in een soort verleiding om iets te gaan doen terwijl dit niet je missie is, zij faciliteren het dan gewoon niet.
Dit heeft niets met wel/niet goed of goed genoeg te maken!!!

Het komt soms ook voor dat cliënten bij ons wel een ET-contact (of gids of hoe je het ook wil noemen) krijgen, maar niet met een buitenaards ‘medisch’ team, simpelweg omdat healing werk niet echt hun weg is.
Maar via hun buitenaardse gids kunnen zij wel ondersteuning vragen voor datgene waar hun hart echt van gaat kloppen, waar hun passie hen naar toe leidt.
Want daar gaat het hen en ons uiteindelijk om, dat jij hier gaat doen waarvoor je naar de Aarde bent gekomen.

Waarom niet beginnen met dit programma ?

Als je weet dat dit is wat je wilt doen in je leven, ga er dan voor. Wij helpen jou heel graag op weg.
Besef echter dat het een toewijding aan jezelf vereist om te leren hoe je met buitenaardse wezens en deze energieën kunt werken.

En dat de samenwerking met deze buitenaardse teams echt een investering aan beide kanten vereist.
Als dit niet is waar je echt voor wilt gaan, dan is dit misschien niet het juiste programma voor jou.
Je zult echt verbaasd zijn over de toewijding die je aan jezelf zult moeten besteden om dit schijnbaar eenvoudige werk goed te kunnen doen.

En tegelijkertijd brengt dit 'werken aan jezelf' en het investeren in deze samenwerking een enorme voldoening.
Een vervulling waar we zelf al ons hele leven naar op zoek zijn geweest.


 

Wat wij bieden

Graag leggen we hieronder iets uitgebreider uit welke mogelijkheden we vanuit praktijk Healing Centre Beyond Medicine aanbieden aan mensen die heel graag dit liefdevolle avontuur aangaan met de buitenaardsen én met zichzelf.

Het heeft ons een enorme verrijking in ons leven gegeven en we hebben dingen geleerd die we zelfs in onze grootste verbeelding niet hadden kunnen bedenken.
Wij mensen zeggen soms "er gaat een wereld voor je open", maar dit gaat echt veel verder.

Kennismaking met je ET-Gids

Tijdens een specifieke sessie vragen wij onze gidsen om assistentie om jou, als kandidaat, in meer bewust contact te brengen met de buitenaardse gids met wie je verder een band kunt gaan ontwikkelen - en eigenlijk meer precies - een soort vriendschapsrelatie kunt gaan opbouwen.
Je zult al snel merken dat deze verbinding zoveel meer is dan "een overeenkomst voor praktische samenwerking".

Dit is overigens vaak al van te voren bij alle betrokkenen bewust of onbewust bekend ... je weet het, je voelt het ... zij weten het en je gids is meestal al wachtende.
Vaak is deze gids al gedurende een periode de nieuwe ET-healer aan het observeren en heeft al contact met hem/haar gemaakt. Soms zelfs al heel lang.

De meeste nieuwe healers vertellen ook dat sinds hun keuze om dit pad te gaan bewandelen zij een gevoel van liefdevolle aanwezigheid en vrolijkheid voelen of nog sterker voelen.
De nieuwe ET-healer wordt tijdens de sessie met Jacqueline aangemoedigd en begeleidt in het contact maken met deze ET-gids en vraagt op enig moment ook naar zijn/haar naam.
Na dit eerste contact wordt er tijdens de sessie een basis check gedaan en wordt de kandidaat geleerd hoe het contact met zijn haar gids te herkennen.
De kandidaat heeft na deze sessie huiswerk te doen om de relatie verder tot stand brengen en zichzelf en de gids te leren vertrouwen.
Ook de ET-gids heeft trouwens huiswerk te doen ... een goede relatie komt van twee kanten.
Voor ET-gidsen is dit soms de eerste keer waarin zij op deze manier zo intensief met mensen gaan werken en communiceren.

De buitenaardse gidsen zijn in het begin vaak erg voorzichtig in hun contact; zij hebben meestal tot nu toe alleen geobserveerd.
Ze willen mensen op geen enkele wijze afschrikken of ongevraagd beïnvloeden en wachten daarom tot de ET-Healer contact maakt.

Daarnaast hebben zij ook regels met betrekking tot het maken van contact en hebben beperkingen in wat ze mogen communiceren en doen.
Zij worden daarop gemonitord door hun organisatie en heel soms ook teruggefloten, zoals wij zelf ooit hebben ondervonden tijdens onze aanhoudende vragen over politieke en economische onderwerpen.
Ook vragen over andere personen worden heel oppervlakkig beantwoord als deze persoon geen toestemming heeft gegeven of als de vragen geen relevantie hebben voor beide partijen.

Het is onze ervaring dat er weinig mensen zijn die zonder ondersteunende programma's als deze uiteindelijk doorstarten en tot een blijvend contact kunnen komen voor het doen van ET-healing sessies of andere vormen van samenwerking.
Wij willen de aanstaande ET-Healer faciliteren in het maken van een succesvolle start en wij zijn zeer terughoudend in het faciliteren van contact met een ET-Gids voor mensen die het programma niet willen volgen.
Hoe simpel het allemaal ook klinkt, er zijn echt maar weinig mensen die deze shift zonder begeleiding volledig integreren en dan is het voor alle partijen een teleurstelling.


Oefenen en ondersteuning met ET-Healing en channeling

Na de eerste introductie ga je als nieuwe ET-Healer veel oefenen in het communiceren en verbinding maken met de ET-Gids.
Zonder communicatie met de ET-Gids is het veel lastiger om bewust met het buitenaardse team te werken. Het is echter nog steeds mogelijk.
Wij stimuleren de nieuwe ET-Healer helpen door samen met hem/haar healing of channeling sessies te doen en door de deelnemers met elkaar te laten oefenen.

Hoofddoel hier is te leren hoe de samenwerking met een ET-Gids in zijn werk gaat, hoe de buitenaardse teams werken, hoe je de kwaliteit in het werk kunt verbeteren en ervoor kunt zorgen dat zowel de healer als de client zich durft te ontspannen, zich vol zelfvertrouwen voelt en op z’ n gemak is tijdens een sessie.

Onderschat deze fase niet. Het werken met ET´s opent een compleet nieuwe werkelijkheid, die voor de meesten van ons ver voorbij ons huidige wereldbeeld gaan.
Het kost tijd dit te gaan begrijpen en te accepteren en te leren onderscheiden wat je eigen gedachten zijn en wat je waarneemt in een andere dimensie.
Dit kan een zeer verwarrende en onzekere fase zijn, die je met je omgeving nauwelijks kunt delen omdat ook zij zich dit niet kunnen voorstellen.

Coaching

Na enige tijd zal je als nieuwe ET-Healer zelf ET-healing sessies gaan doen in zijn/haar eigen praktijk.
Dit is een nieuwe fase in het werken met de ET’s en kom je in een realiteit die soms zo onwerkelijk is en daarom tot veel vragen zal leiden.
Er is dan behoefte aan feedback, je wil als nieuwe ET-Healer soms gewoon even checken door het horen van onze ET-Gidsen of het klopt wat je meemaakt.
Dit is echt heel normaal!
Wij hebben hier zelf ook heel veel behoefte aan gehad in het begin, en soms nog checken wij bij elkaar.

Het punt is, dat ons wereldbeeld al die nieuwe informatie uit andere realiteiten vaak nog niet kan bevatten.
Dit moet worden opgebouwd, net als kinderen ook eerst de taal moeten leren voordat ze naar het voortgezet onderwijs kunnen en daarna kunnen gaan studeren.
Hierin zal iedere een nieuwe ET-Healer een groei doormaken en steeds vertrouwder worden met de realiteit van de ET’s en de compleet nieuwe informatie en inzichten die daarbij gepresenteerd worden.

De twijfel en angst, die in het begin logischerwijs aanwezig kan zijn, beknellen de mogelijkheden van het contact met de ET's.
Zij doen hun uiterste best om de dingen voor ons begrijpelijk en acceptabel te maken, zodat je aan dit alles kunt wennen en tegelijkertijd onze belevingswereld steeds een beetje verder wordt opgerekt!
Wij vergemakkelijken deze fase voor de nieuwe ET-Healer tijd voor coaching aan te bieden, waar de healers vragen kunnen stellen, informatie en opheldering kunnen krijgen.
We doen eventueel een paar sessies samen, geven feedback op hun ontwikkeling en bieden suggesties hoe je het beste kan werken in een eigen praktijk enz.

Ook leren we nieuwe ET-Healers hoe om te gaan met hulpvragen van hun cliënten. ET-Healer zijn is meer dan alleen de sessie doen.
Er komen ook veel coaching skills bij kijken. De trainers bij Healing Centre Beyond Medicine zijn allen zeer ervaren NLP coaches en leren de nieuwe ET-Healers naast het verzorgen van ET-Healing sessies ook de basics van het coachen.


Intervisie en Supervisie

Het leren stopt nooit!
Ook de buitenaardsen leren nog elke dag …. zij leren onder andere weer heel veel van ons !!!
En leren doe je het best door te doen en te delen van ervaringen.
Er is geen vaste methode hoe je een ET-healing sessie moet doen en er is daarin veel te leren. Geen enkele ET-healing sessie is hetzelfde.

Wij doen daarom regelmatig healing sessies met elkaar om van elkaar te leren, hierbij geven we elkaar professionele waardevolle feedback waardoor wij ook weer verder ontwikkelen.
Feedback vragen is geen teken van zwakte (ik doe het niet goed), maar een verrijking en versnelling van je proces, want er is zo ontzettend veel te leren. Het is niet handig om dat allemaal alleen te willen ontdekken.

Kijk voor meer informatie even op ET-HEALER SUPERVISIE.

ET-Healing Practitioner Netwerk dagen

Kun je je voorstellen hoe het is om samen te komen met gelijkgestemden, allen ET-Healing Practitioners, en zij brengen allen hun ET-gidsen en veel van de buitenaardse teams samen?
Ooit de energie gevoeld op een bijeenkomst met honderden ET's tegelijk?
Eén keer per jaar organiseren we een "ET-Healer Vooruitkijk Dag".

Dit zijn zeer bijzondere dagen waarin we worden gebaad in licht, liefde en energie. Wij delen elkaar onze ervaringen, informatie, healing sessies en kunnen netwerken.
En niet te vergeten, we kijken vooruit … wat hebben we nodig om verder te komen in onze werkvelden, hoe kunnen we elkaar helpen en tot samenwerking komen.
Zoals onze gidsen zo vaak aangeven … “je zult het altijd zelf moeten doen, maar je hoeft het nooit alleen te doen”.

Dit zijn dagen van geven en ontvangen.
Healers die deelnemen kunnen ook meedoen aan onze Facebook ET-Healing Practitioner pagina, zo kunnen wij elkaar altijd voorzien van relevante informatie en de mogelijkheid hebben tot het stellen van vragen.

Vervolg Opleidingen

Toen wij, Jacqueline en Philip, in 2014 de suggestie kregen van onze gidsen om trainingsprogramma's te starten voor het werken met "hun" teams, gaf Ezrael aan dat het een proces zal zijn van 3 stappen of fasen.

De eerste stap is een fase van gewenning, herkenning, herinnering en herverbinding.
Het leren kennen van zowel 'hen' als tegelijkertijd onze eigen ware essentie, ons ware zelf en contact met werelden die anders zijn - soms compleet tegenovergesteld - aan wat de meeste mensen gewend zijn in hun dagelijkse realiteit.

In deze eerste fase leren we nieuwe perspectieven op wie we zijn, hoe we onze werkelijkheid manifesteren, wat heling werkelijk is, en hoe we ons kunnen verbinden met wezens uit andere werelden en energievelden kunnen co-creëren waarin heling zich manifesteert.
In deze fase is de algemene beweging als het ware van buiten naar binnen ... ontvangen van hetgeen wordt aangeboden c.q ingenomen.

Je kunt dit vergelijken met de lichaamsprocessen van het innemen van voedsel, het proeven, erop kauwen en het verteren ervan en/of het inademen van zuurstof en het voelen ervan als energieën die stromen.
Deze fase van het proces hebben we genoemd ... ET-Healing Practitioner.

De tweede fase in dit trainingsproces kan metaforisch vergeleken worden met de lichaamsprocessen van volledige absorptie van alle voedingsstoffen en de afgifte ervan aan alle cellen van het lichaam.

De miljarden cellen kunnen alleen optimaal functioneren als ze in volledige harmonie met elkaar zijn, openstaan voor alles wat zich aandient en vrij zijn in de uitwisseling van materialen en informatie.
Centraal in deze processen staat de bloedsomloop van het lichaam, met het hart als de grote drijvende kracht.

ET-Healing gaat over van iets wat je doet naar iets wat je bent.
Twijfels over wat je ervaart, voelt, ziet vervagen ... want je komt in een fase waarin je het gewoon weet.

Dit is een fase van meesterschap.
Alles komt met elkaar in overeenstemming, allerlei systemen worden opgeschoond.

Meesterschap is voornamelijk een innerlijk proces, een proces waarin je in stabiel contact komt met je Hogere Zelf, voorbij de geloofsconstructies van de fysieke geest. In deze fase leer je meer over je innerlijke wereld dan over je uiterlijke wereld.

- Wat houdt je tegen om degene te zijn die je weet dat je bent?
- Wat houdt je tegen om je passie te leven?
- Wie is jouw autoriteit?
- Wat is jouw waarheid?

In dit deel van het programma gaan we elke les dieper in op de meest voorkomende thema's die naar voren komen in het werken als ET-Healing Practitioner, thema's als polariteit, grenzen, identiteit/identificatie en niveaus van bewustzijn.
Daarnaast krijg je 'slechts' twee 'nieuwe' aspecten van het werken met energie en bewustzijn aangeboden ... het werken met de Stargate en het werken met Axiatonale Lijnen en energiepunten (spinpoints), vergelijkbaar met de Reconnection.
Om deze redenen hebben we deze fase genoemd ... ET-Healing Master Practitioner.

De laatste fase van het trainingsproces kan metaforisch vergeleken worden met de lichaamsprocessen rond het voortplantingssysteem.
Dit is de fase waarin de beoefenaar de verandering maakt van Beoefenaar en meesterschap naar Leraar en begint om alles wat geleerd is door te geven aan nieuwe generaties van beoefenaars waardoor de cyclus zich bestendigt.
We hebben deze derde fase van het trainingsprogramma genoemd ... ET-Healing Teacher ... en we zullen er op een later tijdstip meer over vertellen.

Kijk verder op ET-HEALER MASTER PRACTITIONER PROGRAMMA

 

Tot slot

Deze informatie is bedoeld om duidelijk te maken dat een ET-Healing Practitioner er niet alleen voor hoeft te staan.
En dat is iedere keer weer zo voelbaar tijdens de trainingsprogramma's ... je bent deel van een familie van gelijkgestemden en mensen die ook deze connecties voelen en hunkeren deze energiëen hier op Aarde weer te manifest te maken. 

Wij willen echter ook duidelijk maken dat ET-Healing Practitioner worden een serieuze zaak is.
Wij werken net als de buitenaardsen, graag met serieuze kandidaten en daarom ... besef dat je in dit programma niet achterover kunt leunen en wachten tot het wel gebeurd. 
ET-Healing is geen techniek, geen methode of truc die we anderen kunnen leren. Dit werk kun je alleen vanuit diep van binnen naar buiten doorgeven omdat de connectie en de stroom nu eenmaal zo loopt.
We vragen van de nieuwe ET-Healing Practitioners daarom een zeker commitment, waarbij we tegelijk altijd oog houden voor persoonlijke mogelijkheden, ontwikkelingen en omstandigheden.
Want we weten dat iedere nieuwe practitioner een eigen proces doorloopt die anders is dan die van een ander en dus ook andere ondersteuning nodig kan hebben.

Het programma is niet zoiets als een vast omkaderde opleiding die iedereen tot soort van standaard ET-Healing Practitioner maakt. Dat kan niet. Het werkt zo niet.
Iedere nieuwe ET-Healing Practitioner heeft zijn eigen ‘backpack’ met waardevolle tools en ervaringen die allemaal geintegreerd mogen worden. 
We maken dit programma met elkaar met ieders skills en met onze buitenaardse begeleiders tot een reis die je nooit meer vergeet. Die garantie geven we je !
Wij zien telkens weer hoe mooi de buitenaardsen gebruikmaken van de skills die er al zijn en waaruit telkens weer unieke nieuwe ET-Healing Practitioners ontstaan.

Voel je het na het lezen van deze pagina resoneren in je systeem en ben je serieus in het gaan werken als ET-Healing Practitioner, neem dan contact met ons op en sluit je aan bij een prachtige groep mensen die je voorgingen.

Je bent van harte welkom !!

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more