Healing door Buitenaardsen

1. ET-Healing Sessies

Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of een van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar de planeet met de hulp van een verlichte groep van buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers samen met of onder begeleiding van buitenaardse teams en dit is iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.
Tijdens een ET-Healing sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken, je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist minder, je kunt kleuren zien, tintelingen ervaren ...


Wellicht heb je op de pagina 'het ontstaan van ET-Healing' al meer gelezen over wat ET-Healing nu precies is en heb je op de pagina 'Ons Team' meer over ons kunnen lezen, op deze pagina vertellen we iets meer over wat er zoal kan gebeuren tijdens een ET-Healing Sessie.

Tijdens een ET-Healing sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken, je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist minder, je kunt kleuren zien, tintelingen ervaren en nog veel meer, maar alles op een zeer zachte manier.
Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dit zelf bewust doet.
Dit klinkt misschien een beetje eng, maar deze buitenaardse wezens zijn echt zeer liefdevol en zorgzaam.
De belangrijkste ervaring van alle is dat je in contact komt met hun liefde en vriendelijkheid, dat voel je, dat tilt je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om over hen te denken.
En dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam!!

Wat gebeurt er tijdens een ET-Healing Sessie

Tijdens de ET-Healing sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit.
Je hoeft verder niets te doen anders dan gewoon je ogen te sluiten en te ontspannen.
Ik maak contact met Joël, mijn ET-gids, en met het buitenaardse team en veel mensen kunnen het meteen voelen zodra de healing begint.
De energieën gaan voelbaar stromen in sommige delen van je lichaam, je voelt temperatuursverschillen, tintelingen, soms voel je alsof je lichaam of delen ervan loskomen van de tafel of juist alsof er er ergens op wordt gedrukt cq. zwaarder wordt.
Soms sta ik aan je hoofdzijde en voel je alsof iemand je voeten liefdevol aanraakt.
Ik zal je niet aanraken en toch heb je soms echt het gevoel dat je wordt aangeraakt.
Dat ben ik niet, maar dit is het buitenaardse team in actie.

Neem alleen maar waar wat je voelt.
Het is zelfs beter om niets te doen.

Het is ook beter om het proces zelf niet te willen sturen, het buitenaardse team weet wat ze doen en weten wat er gedaan kan en mag worden. Mogelijk beter dan wijzelf, zij bekijken ons vanuit een veel breder perspectief.
Het team richt namelijk zich niet op symptomen waar we ons van bewust zijn, maar richt zich rechtstreeks op de bron van deze symptomen die veelal verscholen ligt in onderbewuste lagen van ons systeem.

Ik zal met je delen wat het buitenaardse team aan het doen is en zal je vragen wat jij ervaart.
Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse team of Joël via mij.
Op deze manier kun je communiceren met deze buitenaardse wezens!

Sommige mensen kunnen overigens deze buitenaardse wezens zelf ook zien.
Mocht dit zo zijn, laat het me weten wat je ziet, hoort of ervaart ook al lijkt het misschien te bizar om te vertellen.
We zijn het gewend, echt, je moest eens weten ...

 

Duur van een ET-Healing sessie

Een ET-healing sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief 10 minuten intake en 10 minuten evaluatie en vindt normaal gesproken plaats op afspraak met Jacqueline in ons healingcentrum in Wolfheze, Nederland maar kan zeker ook op afstand gedaan worden.
In zeer uitzonderlijke gevallen kan een ET-healing sessie ook op locatie gedaan worden.

Onze ET-healing sessies worden altijd opgenomen in audio (MP3) en achteraf aan u ter beschikking gesteld, omdat tijdens de healing veel waardevolle informatie wordt verstrekt door het buitenaardse team.
Echter, tijdens de sessie kun je echt in een compleet andere staat zijn (echt een andere dimensie) en na de healing sessie is het soms moeilijk om je iets te herinneren als je terugkeert naar deze realiteit.
Alsof je wakker wordt uit een heldere droom en je na een tijdje de droom gewoon niet meer kunt herinneren.
Het luisteren naar de opname brengt je vaak ook weer terug in de healing sessie !

Prijs van een ET-Healing sessie

Informatie over onze prijzen vind je op onze pagina 'Eerlijke Prijzen'.

 

Locatie

Normaal gesproken vindt de ET-healing sessie plaats in één van onze healing centra, maar soms is het gewoon niet mogelijk voor mensen om hier naar toe te komen.
In veel situaties is het ook niet vereist dat de healer naast de cliënt staat om een ET-healing te geven.
De buitenaardsen kunnen in een flits bij je komen. Voor hen zijn tijd en afstand anders dan het voor ons is in onze dimensie.

ET-Healing Sessie op Afstand

Een andere optie is een vorm die wel "ET-healing sessie op afstand" genoemd wordt en net als de sessie in onze praktijk, wordt ook deze sessie opgenomen in MP3-formaat en naar de cliënt verzonden, zodat de informatie die de ET's ons doorgeven net zo beschikbaar zijn.
Gebruikelijk is dat er tijdens de sessie wel contact is tussen de ET-Healer en de cliënt zodat er rechtstreeks vragen gesteld kunnen worden aan het buitenaardse team.

Dit contact kan zijn in de vorm van skype (of een vergelijkbare vorm van contact met beeld) maar kan ook in de vorm van een telefoongesprek.
Een ET-Healing sessie op afstand kan natuurlijk ook gewoon zonder contact en in dat geval is het handig dat de ET-Healing Practitioner de vragen vooraf krijgt aangeleverd, zodat er tijdens de sessie op deze manier gerichte vragen kunnen worden gesteld.

Onze ervaring is dat de resultaten bij een ET-healing sessie op afstand zeker zo goed zijn als bij sessies bij ons locatie.
De cliënt is meestal gewoon thuis in zijn/haar vertrouwde omgeving en heeft geen reis achter de rug en kan meestal snel ontspannen.
De cliënt wordt gevraagd tijdens de sessie lekker ontspannen te gaan liggen, net als bij ons op locatie de cliënt wordt uitgenodigd plaats te nemen op de massagetafel en te ontspannen.

De meeste cliënten voelen ook op afstand de energieën stromen, de veranderingen en sensaties in hun lichaam en ook bij een ET-healing sessie op afstand voelen mensen vaak hun aanwezigheid in de ruimte.
Al met al redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een ET-healing sessie op afstand en zichzelf de reis besparen naar één van onze fysieke locaties.

 

Tot slot

Heling kan plaatsvinden in een 'split-second'. Maar vaak kost heling gewoon tijd, net als het ontwikkelen van een ziekte dat doet.
Besef ook dat ziekte een les in zich draagt en de buitenaardsen deze niet zomaar zullen wegnemen.
Door zomaar een klacht op te lossen zou het kunnen betekenen dat de persoon zijn/haar les zal missen.
Dit zou op lange termijn niet in het voordeel van de persoon zijn.
Stel dat iemand jarenlang heeft geleden en het probleem wordt weggehaald net voordat de informatie naar het bewustzijn komt, dat is net alsof je een marathonloper honderd meter voor de finish van zijn prijs beroofd door de finish weg te halen.
In dit soort situaties helpen de buitenaardsen wel door het proces draaglijker te maken of door het inzicht duidelijker te laten worden.
Er wordt daarom ook heel veel informatie verstrekt tijdens de sessie, juist om het ontstaan van de 'dis-ease' (onbalans) in het bewustzijn te krijgen.
Als de les echter al geleerd is en de klachten geen functie meer hebben op de huidige levensweg dan helpen de buitenaardsen zonder enige terughoudendheid.
 

LET OP !

Wij respecteren in hoge mate het werk van onze reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten!
Op geen enkele wijze willen wij de suggestie wekken dat onze hulp een vervanging is voor de behandeling of medicatie die door hen wordt gegeven.
We willen aan iedereen benadrukken om altijd en voor welke klacht dan ook eerst je huisarts of behandelend specialist te raadplegen alvorens naar Healing Centre Beyond Medicine te komen voor een healingsessie.
Wij zien ons werk niet als een alternatief voor reguliere zorg, maar als een aanvulling op de reguliere zorg.
Wij maken daarbij geen medische claims, geen gezondheidsclaims en we geven geen garanties op een gewenste uitkomst.

Met onze tenaamstelling Healing Centre Beyond Medicine, beogen we niet alleen helder te maken dat wij zonder medicatie werken (alleen zuiver energetisch werk verrichten), maar ook dat wij bij de hulp aan onze cliënten, pas na het proces van reguliere zorg komen.
 
Leer meer in onze disclaimer
 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more