ET-Healing-Contact Retreat

8. ET-Healing-Contact Retraite

Dit jaar (2020) organiseren we een ET-Contact Retreat naar Roemenië, het gebied rondom het Bucegi Gebergte. 
Deze bergen zijn bekend om de Sfinx van Roemenië: legendes van oude buitenaardse wezens, mystieke energievelden en al lang vergeten 'goden'.
Een gebied met een rijke geschiedenis van paranormale gebeurtenissen en uitermate belangrijke historische mijlpalen die ogenschijnlijk de wereld niet mag weten.  


De ET-Healing-Contact Retraite

We gaan er met een kleine groep van ca. 10 deelnemers en een aantal begeleiders / vrijwilligers een onvergetelijk avontuur van maken.
We hebben een prachtige accommodatie in de bergen, bijna aan het einde van een doodlopend pad de bergen in.

Deze ET-Contact Retreat is een heerlijke combinatie van outdoor activiteiten, innerlijk werk en rustige momenten voor jezelf.
We gaan onder andere naar historische krachtplekken om de bijzondere energieën daar tot ons te nemen, we nemen je mee op reizen door de dimensies middels Stargate Experiences en we bieden je de mogelijkheden om ET-Healingsessies te ontvangen, channelingen met de buitenaardsen bij te wonen en nog veel meer.
Er is tijdens deze ET-Contact Retreat ook de mogelijkheid om voor een beperkt aantal deelnemers tijdens deze week The Reconnection te doen.
 

The Reconnection

De Reconnection (de persoonlijke reconnectie) is een individueel proces waarin een grote hoeveelheid energiepunten en lijnen worden geheractiveerd.
Hierdoor ga je je veel meer uitgelijnd voelen met jezelf, de Aarde en de gehele schepping. Je gaat je veel meer verbonden voelen met al-wat-is.

De Reconnection helpt je om je weer bewust te worden van wie je werkelijk bent, waar je vandaan komt en wat je hier bent komen doen in dit leven.
Het is een herverbinding met je innerlijke kern, de planeet Aarde en het Universum en dat ga je echt ervaren!

Meer informatie over de Reconnection kun je lezen op onze pagina THE RECONNECTION
 

ET-Healing

Tijdens deze week bieden we je de mogelijkheid voor persoonlijke ET-Healing sessies met onze buitenaardse teams. Zelfs als je geen issues hebt waar je een healing op zou willen ontvangen, dan nog is een sessie waarbij je de verbinding goed kunt voelen tussen jou en de buitenaardse energieën een ervaring die we iedereen kunnen aanraden.
Maar omdat de meeste mensen wel enige fysieke, emotionele, mentale of spirituele ongemak ervaart, is het een prima gelegenheid om hier gebruik van te maken en ervaring op te doen met dit nog zo onbekende fenomeen.

Wil je meer informatie over ET-Healing, kijk dan op ET-HEALING
 

ET-Contact

Wat niet veel mensen weten is dat Roemenië een zeer rijke historie heeft van contact met buitenaardse beschavingen.
Het aantal meldingen van in de afgelopen decennia overstijgt met gemak de andere delen van Europa, al is het wel zo dat de Roemeense overheden lang niet meer zo open zijn en erkenning geven aan dit fenomeen sinds hun toetreding tot de NAVO en EU.
Er zijn verschillende 'hot-spots' voor 'ontmoetingen' en vele vermeldingen van allerlei onverklaarbare lichtfenomenen verspreidt over Roemenië (en Moldavië).
Het Hoia Baciu Forest richting het Noorden en het Bucegi Gebergte richting het zuiden zijn twee zeer bekende gebieden uit een lange lijst van bijzondere plekken.

Tijdens deze week is een prachtige mogelijkheid om in directer contact te gaan tijdens de NIGHT WATCH / CE-5

Stargate Experience

De Stargate is een structuur van heilige geometrie die werkt als een inter-dimensionale doorgang (portal) en die na activatie een sterk energieveld van hoge frequenties ontwikkelt en uitzendt. Dit energieveld kan je ondersteunen op alle niveaus en versnelt de reactivatie van het inactieve multi-dimensionale DNA, versnelt je psychische ontwaking en bewustzijn van je Hogere Zelf.
Tijdens de Stargate sessies wordt je uitgenodigd om de Stargate energieën tot je toe te laten in een moeiteloos diepe meditatie.

Het werken met de Stargate is een mogelijkheid voor de mensen om dichter bij hun kern te komen, om zichzelf en het Universum en de daarin levende wezens beter te leren begrijpen.
Door de frequenties worden de slapende delen van het mulit-dimensionale DNA geactiveerd waarmee eerdere inactieve functies weer tot leven kunnen komen.

Wil je meer informatie over de Stargate Experience, kijk dan op DE STARGATE EXPERIENCE
 

De ET-Contact Retreat is een onvergetelijke vakantie !!!

In deze week hebben we de mogelijkheid voor allerlei activiteiten zoals het bezoeken van een aantal van de vele "energy-hotspots" in de nabije omgeving, nightwatches (CE-5), een informatieve sessie over buitenaardsen waar wij mee werken, groepshealing sessie het kijken van documentaires en hele gave channelings van andere ET-Healers / Contactees ... en waar de groep dan ook behoefte aan heeft.
Eigenlijk is een week gewoon te kort ...

In september 2020 is het zover, dan gaan we met een groep mensen van ca. 10 deelnemers op dit avontuur in Roemenie.
Meer inhoudelijke informatie over deze reis kun je vinden op ET-CONTACT RETREAT en DE MYSTERIES VAN ROEMENIË - LAND VAN MYSTERIE, HISTORIE, HEALING AND BUITENAARDSEN   

Ga jij ook mee ?

Meld je dan aan deze superleuke vakantie door een mailtje te sturen naar Contact Philip met daarin je naam en je contactgegevens.
Wij sturen je een bevestiging van je aanmelding alsmede een factuur voor de aanbetaling en je inschrijving is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.

Je bent van harte welkom op de ET-Contact Retreat  !
We kijken er naar uit !!

Hartelijke groet,
Jacqueline en Philip

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more