ET-Healing-Practitioner-Online

ET-Healing Practitioner - Online Opleiding

Al sinds de start van ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen in Nederland in 2014 is ons vaak de vraag gesteld of we op de een of andere manier iets kunnen bieden aan mensen die in het buitenland wonen of die niet de mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingslocatie in Wolfheze, Nederland.


Waarom een online ET-Healing Practitioner Programma 

In het begin waren we hier vrij terughoudend in omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is in het gaan ervaren en gaan vertrouwen van wat zich tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met de buitenaardsen allemaal kan afspelen.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in de persoonlijke groei, heling en het leren vertrouwen van jezelf in de samenwerking met deze wezens en het integreren van deze frequenties dat we eigenlijk geen mogelijkheid zagen om dit individueel en op afstand te kunnen bereiken.

Een andere reden is dat bij de meeste deelnemers aan de groepen allerlei persoonlijke en groepsprocessen in gang gaan die begeleiding vragen, zowel tijdens de trainingsdagen als daarbuiten.
Allerlei oude stukken komen letterlijk in het Licht van deze hoge frequenties en krijgen een nieuwe kans van transformatie.
Daarom zeggen we ook iedere keer weer ... bij het gaan werken als ET-Healing Practitioner ben je zelf je eerste cliënt.
En werken met een groep zoals in tijdens het ET-Healing Practitioner Programma is dan zó fijn.

Desondanks zijn we toch gestart met een aantal pilots waarin we online, via skype of andere telecommunicatie, deelnemers zijn gaan begeleiden in het werken als ET-Healing Practitioner.
Deelnemers uit Canada, Amerika, Engeland, Australië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Portugal, Cyprus, Litouwen, de Canarische Eilanden en natuurlijk uit Nederland zelf die we stap voor stap begeleiden tijdens individuele sessies.

En ook al hebben deze deelnemers meer huiswerk te doen dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting !
Een deelneemster met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE

Dat de mensen deze energieën voelen, het contact ervaren met hun gids, en informatie doorkrijgen, dat hadden we wel verwacht.
We doen immers al vanaf het allereerste begin ET-Healing op afstand en dat werkt net zo fantastisch als wanneer de cliënt bij je is.

Maar ook het daarna zelf gaan werken met de teams is voor de meeste mensen soepeler gegaan als dat wij hadden gedacht.
En de persoonlijke processen die komen wel, maar lijken in een andere dosering te komen en dat maakt dat we er volledig geloof in hebben dat dit een werkbare vorm is om dit prachtige fenomeen nog verder de wereld in te brengen.

Aandachtspunten voor de deelnemer

Uiteraard betekent dit voor de deelnemer wel een aantal extra aandachtspunten :

1- Zorg dat je zelf 3-4 mensen hebt in je omgeving met wie je vrij aan het werk kan.
En dan bedoelen we dat je ET-Healing sessies kunt gaan doen zonder dat er direct allerlei verwachtingen zijn, prestaties moeten komen of dat je iets denkt te moeten waarmaken. Het is juist deze druk die maakt dat het kanaal afknijpt.

De beste manier is in een staat te zijn van nieuwsgierigheid, fun, er superveel zin in hebben en dankbaarheid ... dan ontvouwt zich echt een ongelooflijk bijzondere realiteit !
Zoek dus oefenpersonen die als het ware net zo overlopen van nieuwsgierigheid, fun, er superveel zin in hebben en dankbaarheid als jij zelf.

2- De informatie die tijdens de dagen wordt gedeeld zal door de deelnemer nu buiten de sessies tot zich moeten nemen.
De groepstrainingen zijn bij elkaar zo'n 80 uur en het online programma is slechts zo'n 20 uur en vraagt dus meer tijd van de deelnemer om zelf informatie tot zich te nemen.
Het betreft hier vooral de informatie die uitleg geeft over allerlei zaken die zich laten zien tijdens sessies.
Er opent zich echt een andere realiteit en goede informatie geeft een soort kader over wat dat is en hoe dat werkt.
Wij zelf hebben heel veel leren begrijpen over deze werelden en verklaringen gevonden voor onze ervaringen door het bekijken van het materiaal van onder andere Bashar.

3- Houd je persoonlijke proces zelf heel goed in de gaten en neem contact op als je ondersteuning nodig hebt.
Ook al lijkt het voor de meeste deelnemers een gematigder proces te zijn, het kan zijn dat je tussendoor extra sessies wilt hebben voor je eigen proces.
En natuurlijk staan we klaar om je daarin te ondersteunen.

Privé-training of training in tweetallen

Als je het online ET-Healing Practitioner Programma wilt gaan volgen, kun je kiezen of je dit in privé of samen met een andere deelnemer wilt doen.
Het online ET-Healing Practitioner Programma samen met iemand anders doen heeft als voordeel dat je bijna privé les krijgt en tegelijkertijd veel kunt leren en oefenen met een medestudent.
Daarnaast bespaart het kosten om het programma samen met een medestudent te doen.

Het online ET-Healing Practitioner Programma wordt met maximaal één medestudent gedaan.

 


Lees Verder ... over de opbouw van het Online ET-Healing Practitioner Programma 


 

Kosten van het online ET-Healing Practitioner Programma 

De prijs voor het online ET-Healing Practitioner Programma bedraagt

- €    995,- incl. 21% BTW voor een gezamenlijke cursus met jou en een andere deelnemer
- € 1.475,- incl. 21% BTW voor een privécursus waarin alleen jijzelf deelneemt

en omvat

  • 12 persoonlijke, 1,5 uur online sessies met Jacqueline

  • Toegang tot audio- en video materiaal over buitenaards contact

  • Toegang tot audio-opnames tijdens de sessies

  • Toegang tot E-books over buitenaards contact

  • Een jaar lidmaatschap van het online platform / community Human-ET One

  • Toegang tot de specifieke, besloten sectie voor ET-Healing Practitioners op het online platform / community Human-ET One, met daarin de gedigitaliseerde syllabus en materialen

  • Eventuele extra ET-healing sessies tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.

  • Een geprinte versie van de syllabus is op verzoek te bestellen voor € 25,- (excl. verzendkosten) 

Starten van het online ET-Healing Practitioner Programma 

Het exacte moment van starten vindt daarna plaats in overleg met jou en de trainster en het is meest ideaal als de 12 sessies kunnen worden gepland binnen een periode van 6 maanden.
Dat komt neer op gemiddeld één sessie per twee weken.

Dat lijkt misschien niet veel, maar besef dat er veel werk te doen is in het contact maken met je ET-gids en teams, ET-healing sessies doen met vrienden en familie, je ervaringen opschrijven en integreren ... het komt niet van zelf, dit is de D van DO.
En meestal worden er ook persoonlijke processen getriggered die hun tijd vragen.

Meer informatie over het aanmelden kun je vinden op het aanmeldingsformulier dat je hier kunt downloaden.

 

Toelating tot het online ET-Healing Practitioner Programma 

De allerbelangrijkste toelatingseis wordt niet door ons bepaald, maar door jouzelf en de ET’s. 
Wij maken het overigens niet vaak mee dat de buitenaardsen niet tot een vorm van contact en samenwerking willen komen.

Maar hoewel er nog veel healing werk te doen is, gaat het niet om de aantallen. 
De ET's geven meestal wel aan of ze met de kandidaat kunnen werken zonder hem/haar over zijn/haar eigen grenzen te duwen, want hun frequenties zullen zeker meteen allerlei helingsprocessen oproepen.
Soms wordt het advies gegeven om eerst te beginnen met het helen van een aantal oude stukken, bijv. via ET-Healing sessies en op die manier met hen en hun energieën in contact te komen om daarna pas de intensiteit in te gaan zoals in het ET-Healing Practitioner Programma.

Daarnaast is een zeer belangrijke factor de mate waarin je zelf vindt of je er klaar voor bent om dit proces met jezelf aan te gaan. 
Jij bent de enige die dit kan bepalen!!
Om je te helpen bij deze vragen kun je contact opnemen met Jacqueline.

Samen met Jacqueline kun je in een gratis en vrijblijvend gesprek onderzoeken of dit past in jouw leven en of dit het juiste moment is.

Voor alle duidelijkheid de buitenaardsen willen heel graag de samenwerking aangaan met "humans" en maken geen onderscheid tussen wie wel of niet goed genoeg is!
Waar het om gaat is of het samenwerken in deze specifieke vorm helemaal bij jou past en of dit werkelijk is wat je wilt doen in dit leven.
De ET's brengen je daarbij niet in een soort verleiding om iets te gaan doen terwijl dit niet je missie is, zij faciliteren het dan gewoon niet.
Dit heeft echt niets met wel/niet goed of goed genoeg te maken!!!

Het komt soms ook voor dat cliënten bij ons wel een ET-contact (of ET-gids of hoe je het ook wil noemen) krijgen, maar niet met een buitenaards ‘medisch’ team, simpelweg omdat healing werk niet echt hun weg is.
Maar via hun buitenaardse gids kunnen zij wel ondersteuning vragen voor datgene waar hun hart echt van gaat kloppen, waar hun passie hen naar toe leidt.
Want daar gaat het hen en ons uiteindelijk om, dat jij hier gaat doen waarvoor je naar de Aarde bent gekomen.

 

Ik wil starten !

Voel jij de energieën al stromen in je lichaam ?
Lijkt het wel of je handen en voeten zijn 'aan' gegaan ?
Stroomt je hart uit en voel je een diep verlangen ?
Misschien voel je zelfs wel alsof je niet meer alleen bent ?

Hoog tijd om contact op te nemen!
Vul het CONTACT FORMULIER in of bel ons even ...

Wil je meer informatie of voel je het verlangen tot in je tenen, maar je Mind brengt je aan het twijfelen, aarzel niet om met ons in contact te komen !
Het is onze passie om dit prachtige werk verder de wereld in te brengen en als jij dit ook voelt, dan helpen we je heel graag.

Veel liefs,
Jacqueline en onze buitenaardse vrienden 

 


Lees meer ... over online supervisie voor ET-healing Practitioners


Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more