20. 01. 02
posted by: Healing Centre Beyond Medicine
Hits: 8171

 

Welkom bij de Star Child Identification Questionnaire !
Het feit dat je hier bent betekent hoogst waarschijnlijk dat je je aangetrokken voelt tot dit onderwerp en eigenlijk wilt weten in hoeverre je ook een Sterrenkind zou kunnen zijn.

Nu zijn er veel oppervlakkige testjes op het internet die bedoeld zijn om een indicatie te geven, maar er zijn er maar een paar die een uitgebreider onderzoek doen.
Op basis van tientallen jaren onderzoek heeft Dr. Richard J. Boylan als promovendus meer dan 20 paranormale vermogens bij sterrenkinderen waargenomen en op basis van zijn onderzoek een vragenlijst ontwikkeld die een veel betrouwbaarder antwoord geeft op deze vraag.
Veel van wat hij in meer dan 25 jaar onderzoek heeft geleerd over Sterrenkinderen wordt met de mensheid gedeeld in zijn gratis digitale boek STAR KIDS: The Emerging Cosmic Generation (2004).

Dr. Richard J. Boylan is een Ph.D. gedragswetenschapper, antropoloog, universitair hoofddocent (emeritus), gecertificeerd klinisch hypnotherapeut, consultant en onderzoeker. Hij geeft hypnotherapie voor het terughalen van alle details van gedeeltelijk herinnerde directe ontmoetingen met de Star Visitors, en voor het verkennen van ervaringen uit vorige/andere levens die in het onderbewustzijn liggen opgeslagen.
Hij is ook een adviseur voor Star Kids en Star Seeds die hun oorsprong, identiteit en missie beter willen begrijpen, om zo een optimaal bewustzijn en helderheid van identiteit, innerlijke groei en spirituele ontwikkeling te bereiken.

Zijn carrière omvatte vier decennia van dienstverlening als maatschappelijk werker, psycholoog (gepensioneerd), klinisch hypnotherapeut, hij heeft gediend als docent aan de California State University, Sacramento, University of California, Davis, National University, Chapman University, en Sierra College.
Sinds 1989 heeft Dr. Boylan onderzoek gedaan naar de ontmoetingen van mensen met de Star Visitors.
Dit heeft geleid tot zijn huidige focus, het creëren van het Star Kids Project, en het werken met zowel deze hybride kinderen met geavanceerde vaardigheden als met hun families.

Op deze pagina kunt u de door hem ontwikkelde vragenlijst online invullen en het antwoord op je vraag kunnen krijgen 'Zou ik ook een Sterrenkind kunnen zijn?' door de 55 vragen hieronder te beantwoorden.
De vragen komen bij iedere nieuwe test in willekeurige volgorde naar voren.

19. 10. 18
posted by: Healing Centre Beyond Medicine
Hits: 2937

 

More info : Bashar - Diving Deeper into the Nine Levels of Consciousness                                                              >> back to Reconnection | 333

Sirian Sacred Circuitry - Bashar
15. 12. 28
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 25399

Onze beschaving wordt vanaf het begin van haar ontwikkeling ondersteund door vele ander-dimensionale wezens die ons informatie aanreiken waarmee het her-inneren en herwinnen van ons volledig potentieel kan worden versneld en vereenvoudigd. Individueel herkennen we dit als synchroniciteiten, collectief kennen we dit als tools, technieken of richtlijnen (denkkaders, concepten).

Lees VerderSacred Circuitry
online-ET-Healing-Practitioner
18. 05. 18
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 16699

Al sinds de start van ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen in Nederland in 2014 is ons vaak de vraag gesteld of we op de een of andere manier iets kunnen bieden aan mensen die in het buitenland wonen of die niet de mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingslocatie in Wolfheze, Nederland.

Lees VerderOnline ET-Healing Practitioner Programma
ET-Healing Practitioner Programma
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 5977

 

Inleiding

Voordat je je gaat verdiepen in onderstaande opbouw van het programma nog eerst even een woord vooraf ...

Als u ons een beetje kent van Beyond Medicine (of anders ervaar je dat al snel genoeg) .... gebruiken we een bepaalde opbouw als een soort referentiekader voor onze programma's en tegelijkertijd kijken we altijd naar de behoeftes van de deelnemers en naar wat er zich op enig moment aandient als belangrijk of relevant.
Dus wees je ervan bewust dat we deze opbouw durven los te laten om te anticiperen wat zich aandient, omdat het vasthouden aan structuren als een vaste methode om een doel te bereiken op sommige momenten juist beperkend kan werken als iets wat op dat moment relevanter is. 

Onderstaande structuur biedt dus een houvast, maar de totstandkoming van dit programma is te allen tijde een co-creatie tussen de deelnemer, ons als facilitator en vooral onze buitenaardse vrienden, want realiseer je dat zij graag spelen en ons uitdagen en daarbij vol verrassingen en opwinding zitten!

 

 


 

De opbouw van de ET-Healing Practitioner Programma

Zoals gezegd is het ET-Healing Practitioner Programma in Nederland een programma dat bestaat uit 12 praktijkdagen verdeeld in 4 blokken van 3 opeenvolgende dagen met een periode van ongeveer 4-5 weken tussen de blokken. 
In het ET-Healing Practitioner Programma werken we met groepen van ongeveer 6-8 deelnemers en dit programma start twee keer per jaar, één in het voorjaar en één in het najaar.

Bij voldoende inschrijvingen (net als dit jaar) kan een '2-weekse intensieve' programma worden georganiseerd en bieden wij het programma in 2 blokken van een week aan. De maximale groepsgrootte voor dit programma is 6 deelnemers.
Dit '2-weekse intensieve' programma is bijzonder geschikt voor kandidaten uit het buitenland en kan, indien gewenst, ook in het Engels worden aangeboden.
Indien je interesse hebt in dit '2-weekse intensieve' programma, laat het ons weten, zodat we tijd kunnen reserveren in onze agenda!

Speciaal voor mensen die in contact willen komen met hun buitenaardse familie en die dit programma willen doorlopen maar niet de mogelijkheid hebben om naar onze praktijk in Wolfheze te komen of die grote moeite hebben met het deelnemen in een groep, bieden wij een online ET-Healing Practitoner Programma met individuele sessies. 
Voor meer informatie over het individuele online programma zie ONLINE ET-HEALING PRACTITIONER PROGRAMMA.

Ongeacht de vorm van het programma dat je kiest, verloopt het programma inhoudelijk min of meer volgens de volgende opbouw ... 

 


 

Onderwerp 1 - In Contact

Tijdens een sessie voorafgaand aan het programma ben je onder begeleiding in contact gebracht en heb je kennis gemaakt met een buitenaardse begeleider.
Wij noemen het je ET-Gids.
Deze ET-Gids wordt als het ware je persoonlijke maatje en gaat jou begeleiden in de helingsprocessen van jezelf en anderen.
Zoals voor iedere vriendschap geldt ... je verbondenheid wordt steeds dieper naarmate je vaker en vooral opener contact maakt.
Je kunt dit contact alleen echt gaan ervaren als je jezelf ook echt durft te laten zien.
Hierbij ligt een groot aandeel bij jou !
Je gids is een metgezel en een vriend die heel erg bereid is om te helpen en te ondersteunen als je erom vraagt.
Let op ... soms vinden mensen dat hun gids dit of dat voor hen moet doen ...
De ET-Guide is geen dienaar die kan worden verteld wat hij moet doen.
Deze relatie is echt van een geheel andere orde.
 

Onderwerp 2 - STAND

Voor het gaan samenwerken met deze buitenaardse wezens bestaat feitelijk geen vaste vorm.
Iedereen is anders, heeft andere ziels-afspraken en wij dwingen niemand om op een bepaalde manier te gaan werken.
Juist vanwege je uniciteit dagen we je uit je eigen vorm te gaan vinden, want in die vorm zul je het beste kunnen stromen.

We hebben dus geen vaste methode in het leren samenwerken, maar van alles wat we aanbieden in onze programma's komt STAND daar het dichtste bij.
STAND staat daarbij voor

- Surrender

Leer jezelf over te geven aan het proces en het loslaten van de controle. Het willen hebben van controle is een reactie van angst en beperkt in hoge mate wat zich wil ontvouwen.
- Trust

Leer eerst vertrouwen op je Hogere Zelf en daarna op anderen.
Ontdek wie je zelf bent en maak van daar uit maak contact met anderen. 

- Allow

Leer jezelf toe te staan ook al snap je niet wat er gebeurd. 
Leer ontvangen en geven, leer vrij te stromen. 
- Notice

Leer waarnemer te zijn zonder direct een betekenis te willen geven aan het waargenomene. 
Laat de drang los alles te moeten weten.
- Do


Leer weer vrij spelen en ontdekken zonder dat je weet waar het naar toe gaat.
Zoals een jong kind een nieuwe wereld verkent en ontdekt vol met verwondering.
Je kunt deze nieuwe wereld alleen ervaren door het te doen.

 

Onderwerp 3 - Kunst van het Channelen

Cours de Praticien de la Guérison Extraterrestre

Het leren begrijpen van het mechanisme van het waarnemen van onze eigen werkelijkheid en van hieruit het leren begrijpen van de manier waarop de informatie van ET-Gidsen via het Hogere Zelf (Higher Mind) in ons bewustzijn komt.

Onderwerp 4 - Kunst van ET-Healing - deel I

Het mechanisme van elke ziekte leren begrijpen als een disbalans in de energiestroom en dat elke vorm van heling in feite het proces is van het opnieuw in resonantie brengen van lichaamssystemen met zijn natuurlijke kernfrequentie.
De ET-teams zijn meesters in het bepalen van de delen die 'out-of-alignment' zijn en het leveren van precies die frequenties die de persoon in staat kunnen stellen om terug te komen in zijn of haar kernfrequentie mits de persoon bereid is om die buitengesloten delen opnieuw onvoorwaardelijk omarmen.
Zodra je dit volledig kunt beseffen, weet je dat heling in zekere zin dus altijd een vorm van zelf-heling is, ook met deze liefdevolle en zeer precieze ondersteuning van buitenaardse vrienden.

Onderwerp 5 - Kunst van ET-Healing - deel II

Nu weten hoe heling werkt, wat de rol is van de ET-Healing Practitioner, wat is de rol van je ET-Gids en de ET-teams en 'last but not least' welke rol heeft een cliënt tijdens de heling.
Hoe kan het dat een cliënt niet heelt (of kan helen) ?
Kunnen en willen deze buitenaardse teams alles helen wat je ze vraagt ?

Onderwerp 6 - Logische niveaus van verandering

Inzicht krijgen in de structuur van onze eigen persoonlijkheid en hoe we met deze persoonlijkheid de fysieke ervaring creëeren met onze overtuigingen, emoties en gedachten/acties.
We hebben een persoonlijkheid (ego) nodig om een fysieke ervaring te kunnen hebben. Is je ego een vriend of een vijand ?

Onderwerp 7 - Wie ben ik?

Ondanks de je een tijdelijke en voortdurend veranderende persoonlijkheid hebt, is dit niet werkelijk wie je bent.
Het is een levensweg op zich om jezelf steeds opnieuw te herontdekken vanuit een nieuw perspectief en tegelijk is er altijd een onverwoestbare, nooit veranderende kern los van deze min of meer aangenomen persoonlijkheidsstructuur waarmee je jezelf ontdekt.
Dit deel van ons is de drijvende motor achter wat we willen ervaren, je passie is je kompas en je persoonlijkheid een soort van stuur die je met je vrije wil bedient.
Om beter te kunnen bevatten wie onze buitenaardse vrienden nu eigenlijk zijn, beginnen we in dit deel van het programma met de vraag ... wie ben ik?

Onderwerp 8 - Je relatie tot onze Galactische Familie

Nu we meer en meer gaan begrijpen wie we zelf zijn, komt automatisch de vraag 'wie ben jij' en is het tijd om onze verbindingen met andere wezens en beschavingen dieper te verkennen.
Want we kunnen onszelf alleen maar ervaren door de connecties en reflecties van anderen, inclusief onze starfamilies.
Wie zijn zij?
Hoe komt het dat ze zo vertrouwd aanvoelen?
Waarom zijn ze hier?

Onderwerp 9 - Passie en persoonlijke thema's

Nu we beginnen te begrijpen wie we zijn en hoe we onze fysieke realiteit waarnemen (en creëren) komt de vraag wie je zou willen zijn en hoe je jezelf wil laten zien in de wereld.
Vragen als ... wat is de meest opwindende en uitdagende manier waarop ik mezelf wil uitdragen in de wereld en wat houdt mij tegen.
Wat is mijn vorm om dit Licht en deze frequenties in de wereld te brengen.
Het is misschien healing sessies voor mensen, dieren, gebieden ... of ga je ET-Healing integreren in yogalessen, massagesessies, ... of in welke vorm dan ook.
Hoe ga je deze nieuwe connecties en frequenties integreren in je leven?
Wat heb je nodig en waar lijk je jezelf nog geen toestemming te kunnen geven om in co-creatie met je team jouw uniciteit en jouw authenticiteit volledig te leven?

Onderwerp 10 - Werken als therapeut

Terwijl je nu wellicht al bent begonnen met het doen van ET-Healing sessies voor andere mensen, is het tijd om bewust te zijn van situaties die zich kunnen voordoen tijdens interacties met andere mensen.
We willen je in deze sessie graag een praktische do's en don'ts aanbieden die we in onze praktijk tegengekomen zijn.

Onderwerp 11 - Een eigen onderwerp toevoegen

In deze voorlaatste sessie geven we je als deelnemer de ruimte om een eigen onderwerp in te brengen.

Onderwerp 12 - Afronding, evaluatie en certificering

In deze laatste sessie ronden we het ET-Healing Practitioner Programma samen af, evalueren we het programma en je proces en bespreken we je portfolio.
Het portfolio een soort dagboek van je ontwikkeling van je verbinding en contact met je ET-gids en het team en waarin je ook je ervaringen beschrijft van jezelf en de cliënten met wie je ET-Healing sessies hebt gedaan.


Terug naar ET-Healing Practitioner Opleiding

Terug naar Online ET-Healing Practitioner Opleiding