Beyond-Medicine-ET-Healing-Dieren-Animals-Tiere-hond

ET-Healing voor Dieren

Dezelfde levensenergie die het menselijk leven bezielt, bevindt zich ook in het dieren- en plantenrijk en ET-Healing voor dieren heeft voor hen dezelfde gunstige effecten als voor de mens.
Dieren reageren zeer positief op ET-Healing omdat ze voelen wat deze frequenties voor hen kunnen betekenen. Ze nemen graag deel aan de sessie zonder enige terughoudendheid of twijfel.
Honden, katten, paarden, vogels en nog veel meer hebben geweldige resultaten gehad met uiteenlopende symptomen en ...


Dezelfde levensenergie die het menselijk leven bezielt, bevindt zich ook in het dieren- en plantenrijk en ET-Healing voor dieren heeft voor hen dezelfde gunstige effecten als voor de mens.
Dieren reageren zeer positief op ET-Healing omdat ze voelen wat deze frequenties voor hen kunnen betekenen. Ze nemen graag deel aan de sessie zonder enige terughoudendheid of twijfel.
Honden, katten, paarden, vogels en meer hebben geweldige resultaten gehad met een grote verscheidenheid aan symptomen en heling kan meestal sneller gaan dan bij mensen omdat ze maar weinig mentale blokkades en afweermechanismen hebben die de stroom van energie kunnen blokkeren.

Er zijn honderden onderzoeken gedaan naar de voordelen van healing voor mensen en hoe het werkingsmechanisme van healing precies werkt.
Natuurlijk kunnen de sceptici zeggen dat er een placebo-effect is, maar bij dieren valt dat argument weg.
ET-Healing werkt zeer goed voor dieren en in sommige gevallen spectaculair goed.
Bij dieren is er geen placebo-effect. Zij hebben geen geloof, zijn zich er niet van bewust dat de therapeut een healer is en hebben evenmin een bewustzijn zoals mensen over de voordelen die een healing sessie kan bieden.
Wanneer dieren een healing wordt gegeven, nemen ze dit graag aan.
En zeer interessant om te zien is dat ze weten wanneer de healing klaar is.
Ze staan gewoon op en gaan weg uit het energieveld als ze er genoeg van hebben.

Beyond-Medicine-ET-Healing-Dieren-Animals-Tiere-Horse

ET-Healing voor Dieren

Onze huisdieren hebben een soort contract met ons om ons maatje te zijn, om van ons te houden, om voor ons te zorgen en om op hun manier er voor ons te zijn. En andersom natuurlijk. 
Huisdieren zijn natuurlijke healers en ze weten wanneer we niet gelukkig zijn omdat ze het kunnen voelen in ons energieveld.
Wanneer je thuiskomt van een moeilijke dag en op de bank zakt, komt je huisdier naar je toe om naast je te zitten en een natuurlijk herstelproces vindt plaats.
Onze huisdieren willen ons helpen door soms onze pijn weg te nemen en ons te helpen ons beter te voelen.
Sommige dieren zijn voortdurend afgestemd op de energie van healing en alleen al het zitten naast hen kan ons helpen om te ontspannen en ons beter te laten voelen. Vooral katten zijn hele goede healers van nature.

Onze huisdieren zullen deze energieën ook zo snel mogelijk weer afvoeren, vooropgesteld dat we niet meer emotionele pijn mee naar huis nemen dan zij zelf aankunnen.  Soms nemen huisdieren zelfs een kwaal op zich voor ons als baasje.

Aangezien dieren op een heel ander niveau communiceren, is het dus soms goed om het perspectief van het dier te leren kennen.
Tijdens de ET-Healing sessie geven de ET's vaak veel informatie over de gezondheid van onze dieren en over hun gedrag, hetgeen feitelijk hun uitdrukking is van wat er zich binnenin afspeelt.
Wij mensen hebben het vermogen en de neiging om de buitenwereld een ander perspectief te laten zien dan wat er binnenin gebeurt.
Wij zijn van jongs af aan geconditioneerd om ons op bepaalde manieren 'wenselijk' te presenteren.
Bij de meeste dieren ontbreekt deze incongruentie van binnenwereld en buitenwereld. Wat je ziet is wat er is.
Maar het begrijpen van de boodschap kan echter soms nog wel een uitdaging zijn.

Als een paard bijvoorbeeld niet graag bereden wil worden wat is dan de oorzaak van het probleem:
~ Hoe voelt het paard zich met het bit in zijn of haar mond?
~ Zit het zadel comfortabel ?
~ Of is er een conflict met de "eigenaar" of zelfs met mensen in het algemeen?
~ Als er conflicten met mensen zijn, is een ET-Healing sessie voor zowel de eigenaar/verzorger als het dier nuttig.

In dit soort gevallen kan een channeling of een ET-Healing sessie helpen om achter meer informatie te komen.
Dieren, in het bijzonder katten, zijn van nature zeer ontvankelijk voor de energie van ET-Healing en hebben de neiging om er direct naartoe te trekken.
En soms kunnen dieren er in het begin de voorkeur aan geven om eerst de energie van een kleine afstand te ervaren, in plaats van de healer met de handen dichtbij te laten komen.
Onze ervaring is dat dieren het heerlijk vinden om contact te maken met deze energievelden en graag vertellen hoe ze zich voelen. 

 

Wat kan ET-Healing bieden voor dieren?

 • Het algehele welzijn van je huisdier.

  In het algemeen verbetert ET-Healing sessies het algemene welzijn van uw huisdier.
  Net als mensen kunnen zelfs gezonde huisdieren af en toe een fysiek, emotioneel en mentaal niet in evenwicht zijn, dat zich, indien onbehandeld, zou kunnen uiten in een ziekte.
  Sommige eigenaren van huisdieren vragen regelmatig om een ET-Healing sessie, vooral wanneer hun huisdier lijdt aan chronische kwalen.
 • Verminderen van pijn en ongemak.

  Verminderen van pijn en ongemak en helpen bij het verlichten van lijden in geval van langdurige ziekte en conditie van uw huisdier.
  Verminderen van de pijn en stijfheid die vaak voorkomt bij oudere huisdieren.
 • Herstel na een operatie, verwonding of ziekte.

  ET-Healing versnelt het herstel van je huisdier na een operatie, verwonding of ziekte.
  Het kan ook de bijwerkingen van conventionele medicijnen zoals pijnstillers en antibiotica verminderen en voorkomen, en biedt pijnverlichting en ontspanning naast de ondersteuning en versnelling van het natuurlijke herstel van het lichaam.
 • Ondersteuning tijdens oncologische therapieën.

  Therapieën tegen kanker zoals chemotherapie en bestraling brengen veel stress met zich mee voor een immuunsysteem dat reeds verzwakt is.
  ET-Healing versterkt het immuunsysteem om beter om te kunnen gaan met deze extra stress.
  Het helpt de bijwerkingen van conventionele behandelingen tegen kanker te verlichten of te voorkomen en verlicht de pijn.
 • Vergroting van het vertrouwen en de band.

  ET-Healing kan zowel u als uw huisdier ondersteunen bij het vergroten van het vertrouwen en de band tussen u en uw huisdier.
  Mensen en huisdieren weerspiegelen vaak elkaars fysieke en emotionele toestand.
  Zoals eerder vermeld, zijn dieren natuurlijke healers en nemen ze soms de problemen van hun baasje op zich, vaak in een poging om ze te helpen genezen.
  Dit komt door de diepe band die een huisdier met zijn of haar verzorgers heeft.
  Door het delen van energie in zo'n nauwe relatie worden energetische verstoringen ook gedeeld.
  Voor een optimale healing, kunnen gezamenlijke behandelingen voor de eigenaar en hun huisdieren vaak nuttig zijn.
 • Gedragsproblemen.

  ET-Healing helpt in twee opzichten bij gedragsproblemen door enerzijds ontspanning en stressreductie te bevorderen en anderzijds waardevolle informatie te geven over de achtergrond van het gedrag.
  Veel gedragsproblemen worden veroorzaakt door stress. ET-Healing heeft een enorm kalmerend effect op het huisdier en dit kan helpen om het huisdier ontvankelijker te laten worden voor training en gedragsverandering.
  ET-Healing is zeer gunstig voor dieren met een voorgeschiedenis van misbruik, verwaarlozing of trauma.
  De ET's kunnen nieuwe frequenties inbrengen en de circuits / bedrading / synapsen in hun hersenen zodanig aanpassen dat er weer een basis van vertrouwen kan komen bij dieren die hebben geleerd om bepaalde situaties te associëren met gekwetst worden.
 • Steun voor terminaal zieke dieren.

  ET-Healing is een prachtige manier om de overgang voor terminaal zieke dieren te vergemakkelijken ( precies zoals dat bij mensen het geval is).
  Het biedt comfort en verlicht pijn en angst bij terminaal zieke dieren.
  Vaak laten dieren zich niet overgaan omdat ze intuïtief het gevoel hebben dat hun eigenaar/verzorger er niet klaar voor is om ze te laten gaan.
  Gezamenlijke ET-Healing sessies voor het huisdier en hun verzorger kunnen beiden door deze moeilijke tijd heen helpen en een zachte overgang mogelijk te maken.

 

Ik woon niet in de buurt ... kan mijn huisdier toch geholpen worden?

Beyond-Medicine-ET-Healing-Dieren-Animals-Tiere-Dog

ET-Healing sessies worden ofwel in ons Healing Centre in Wolfheze, Nederland, of op afstand gegeven.
De meeste huisdieren nemen gemakkelijk de energie op en genieten van 'direct contact' behandelingen.
Andere huisdieren kunnen zich comfortabeler voelen van een kleine afstand of zelfs de voorkeur geven aan hun eigen comfortabele thuis.

ET-Healing kan dus zowel persoonlijk, in onze praktijk, of op afstand waar ook in Nederland (of de wereld) worden gedaan.
De resultaten voor je huisdier zijn hetzelfde, waar je ook bent.
Een sessie op afstand wordt ook op precies dezelfde manier gedaan als een 'live' sessie. Soms gebruiken we ook de telefoon of Skype tijdens de sessie, afhankelijk van de mogelijkheden voor je huisdier.
Sessies op afstand hebben bewezen zeer effectief te zijn, bijzonder genoeg soms zelfs effectiever dan lokale, 'hands-on' healing.

Hoe werkt dit?

De kwantumfysica heeft ons geleerd dat alles uit energie bestaat en dat alles met elkaar verbonden is.
Alles maakt deel uit van hetzelfde, continue geheel.
In een ET-Healing sessie op afstand, verbindt de practitioner zich energetisch met de persoon of het dier dat om de healing vraagt.
Elk levend wezen heeft een unieke frequentie en de practitioner stemt zich af op die unieke energie.
We maken allemaal deel uit van hetzelfde eenheidsveld van bewustzijn, en het is slechts een kwestie van "inbellen" op de juiste frequentie.
De buitenaardse wezens met wie we samenwerken, helpen ons bij dit proces.
Preciezer gezegd, ze lijken er eigenlijk naartoe te gaan en de brug te maken naar ons, de practitioner.
Wij kennen hun frequentie goed en maken heel makkelijk contact met onze ET-gidsen en zij maken als het ware de connectie met het energieveld van je huisdier en er ontstaat als het ware een gezamenlijk veld waar we kunnen werken en uitwisselen.
Zodra deze verbinding is gemaakt, begint de uitwisseling van frequenties, licht en informatie ook meteen.

Mensen die bij ons een ET-Healing sessie hebben gedaan op afstand, melden dezelfde lichamelijke sensaties als degenen die bij ons in de praktijk zijn geweest voor een ET-Healing sessie, zoals een sterk gevoel van warmte, sterke tintelingen in bepaalde delen van het lichaam, spiertrekkingen, een heerlijk gevoel van kalmte en vrede en een diep gevoel van ontspanning.
Soms ook een gevoel van een aanwezigheid van 'iets' in de kamer of het van lichtflitsen, lichtbollen of prachtige kleur sluiers enz enz.

Waarom kiezen voor ET-healing op afstand ?

Afgezien van de meest voor de hand liggende reden - de persoon of het dier dat om ET-Healing vraagt woont gewoon te ver weg - kan ET-Healing op afstand ook een hele goede optie zijn voor dieren die angstig zijn bij vreemden, angst hebben voor het vervoer in een bench of kattentas of te hyper zijn om stil te zitten.
Een andere zeer praktische reden is dat het niet zo gemakkelijk is om bijv. met een paard naar onze praktijk te komen.

Voor mensen met drukke agenda's bieden sessies op afstand de mogelijkheid om wel een sessie te kunnen boeken zonder tijd te verliezen aan het reizen naar onze praktijk.
En echt, behandelingen op afstand zijn net zo effectief als persoonlijke behandelingen en kunnen in bovenstaande gevallen zelfs de voorkeur genieten.
Behandelingen op afstand zijn bovendien ook gemakkelijker in te plannen in noodgevallen waar we meestal dezelfde dag nog een behandeling op afstand voor kunnen aanbieden.

Sessieduur en Tarieven

ET-Healing sessies voor huisdieren duren meestal 30-45 minuten.
De behandelingsfrequentie hangt volledig af van de gezondheidstoestand en behoeften van elk individueel dier.
Sommige gezondheidsproblemen kunnen worden opgelost in één, twee of drie sessies en soms zijn er sessies op terugkerende basis met een behandelingsfrequentie die is afgestemd op de individuele behoeften van uw huisdier.

De financiële vergoeding voor een sessie bedraagt € 60,- en omvat een geluidsopname van de sessie, waarop onze ET-gidsen zeer waardevolle informatie over uw huisdier geven.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen!

 


ET-Healing voor Dieren is veilig en effectief voor alle huisdieren en alle aandoeningen.
Het is een aanvulling op de traditionele veterinaire zorg, geen vervanging.


Enkele van onze ervaringen met ET-Healing voor Dieren

ET-HEALING VOOR GETRAUMATISEERDE HOND ET-HEALING VOOR HOND GABBER ET-HEALING VOOR EEN VERLAMDE HOND

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more