ET-Healing Practitioner Programma - Online

ET-HEALER PROGRAM
BeyondMedicine-ET-Healing-Practitioner-online2
Datum: 15 november 2021 10:00

Locatie: Healing Centre Beyond Medicine

Voor alle lichtwerkers die verlangen naar hereniging, samenzijn en samenwerking met hun sterrenfamilie, maar die vanwege afstand of om andere redenen niet kunnen deelnemen aan het ET-Healing Practitioner Programma voor groepen bieden wij een individueel, online traject aan waarbij persoonlijke begeleiding wordt geboden in het proces van het maken van contact en het co-creëren van healing sessies met deze liefdevolle buitenaardse wezens.


Waarom een online ET-Healing Practitioner Programma 

Sinds we in Nederland in 2014 zijn gestart met ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen is ons vele malen gevraagd of we ook voor mensen die in het buitenland wonen of die geen mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingsdagen, op de één of andere manier toch iets kunnen bieden.
In het begin waren we hier vrij terughoudend in omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is in het gaan ervaren en gaan vertrouwen van wat zich tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met de buitenaardsen allemaal kan afspelen.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in de persoonlijke groei, heling en het leren vertrouwen van jezelf in de samenwerking met deze wezens en het integreren van deze frequenties dat we eigenlijk geen mogelijkheid zagen om dit individueel en op afstand te kunnen bereiken.
Een andere reden is dat bij de meeste deelnemers aan de groepen allerlei persoonlijke en groepsprocessen in gang gaan die begeleiding vragen, zowel tijdens de trainingsdagen als daarbuiten.
Allerlei oude stukken komen letterlijk in het Licht van deze hoge frequenties en krijgen een nieuwe kans van transformatie.
Daarom zeggen we ook iedere keer weer ... bij het gaan werken als ET-Healing Practitioner ben je zelf je eerste cliënt.
En werken met een groep zoals in tijdens het ET-Healing Practitioner Programma is dan zó fijn.
Desondanks zijn we toch gestart met een aantal pilots waarin we online, via skype of andere telecommunicatie, deelnemers zijn gaan begeleiden in het werken als ET-Healing Practitioner.

Deelnemers in Canada, Amerika, Australië en Portugal die we stap voor stap begeleiden middels individuele sessies.
En ook al hebben deze deelnemers meer huiswerk te doen dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting !
Een deelneemster met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE
Dat de mensen deze energieën voelen, het contact ervaren met hun gids, en informatie doorkrijgen, dat hadden we wel verwacht.
We doen immers al vanaf het allereerste begin ET-Healing op afstand en dat werkt net zo fantastisch als wanneer de cliënt bij je is.

Maar ook het daarna zelf gaan werken met de teams is voor de meeste mensen soepeler gegaan als dat wij hadden gedacht.
En de persoonlijke processen die komen wel, maar lijken in een andere dosering te komen en dat maakt dat we er volledig geloof in hebben dat dit een werkbare vorm is om dit prachtige fenomeen nog verder de wereld in te brengen.

De opzet van het online ET-Healing Practitioner Programma 

Als je ons van Beyond Medicine een beetje kent (en anders ga dat vanzelf ervaren) ... we gebruiken alleen structuren als een soort kader maar kijken altijd naar de behoefte van de deelnemers en wat zich als belangrijk of relevant aandient op enig moment.
Structuren kunnen echter ook een beperking of beklemming vormen voor iets dat veel grootser of relevanter is op een bepaald moment en weet dat wij dan structuren durven los te laten om dat wat zich aandient te kunnen ontvangen.
De onderstaande opzet / structuur is dus een houvast, maar de begeleiding is ten alle tijde een co-creatie van deelnemer, ons als begeleider en vooral onze buitenaardse vrienden, want besef, zij houden van spelen en verrassingen (excitement)!!!

Aandachtspunten voor de deelnemers

Uiteraard betekent dit voor de deelnemer wel een aantal extra aandachtspunten :
1- Zorg dat je zelf 3-4 mensen hebt in je omgeving met wie je vrij aan het werk kan.
En dan bedoelen we dat je ET-Healing sessies kunt gaan doen zonder dat er direct allerlei verwachtingen zijn, prestaties moeten komen of dat je iets denkt te moeten waarmaken. Het is juist deze druk die maakt dat het kanaal afknijpt.

De beste manier is in een staat te zijn van nieuwsgierigheid, fun, er superveel zin in hebben en dankbaarheid ... dan ontvouwt zich echt een ongelooflijk bijzondere realiteit !
Zoek dus oefenpersonen die als het ware net zo overlopen van nieuwsgierigheid, fun, er superveel zin in hebben en dankbaarheid als jij zelf.

2- De informatie die tijdens de dagen wordt gedeeld zal door de deelnemer nu buiten de sessies tot zich moeten nemen.
De groepstrainingen zijn bij elkaar zo'n 80 uur en het online programma is slechts zo'n 20 uur en vraagt dus meer tijd van de deelnemer om zelf informatie tot zich te nemen.
Het betreft hier vooral de informatie die uitleg geeft over allerlei zaken die zich laten zien tijdens sessies.
Er opent zich echt een andere realiteit en goede informatie geeft een soort kader over wat dat is en hoe dat werkt.
Wij zelf hebben heel veel leren begrijpen over deze werelden en verklaringen gevonden voor onze ervaringen door het bekijken van het materiaal van onder andere Bashar and Lyssa Royal-Holt.

3- Houd je persoonlijke proces zelf heel goed in de gaten en neem contact op als je ondersteuning nodig hebt.
Ook al lijkt het voor de meeste deelnemers een gematigder proces te zijn, het kan zijn dat je tussendoor extra sessies wilt hebben voor je eigen proces.
En natuurlijk staan we klaar om je daarin te ondersteunen.


Lees meer informatie over het online ET-Healing Practitioner Programma


Kosten van het online ET-Healing Practitioner Programma

Als je van plan bent om het online ET-Healing Practitioner Programma te volgen, kun je kiezen of je dit privé wilt doen of samen met een andere deelnemer.
Het samen met iemand anders doen van het online ET-Healing Practitioner Programma heeft als voordeel dat je bijna privé les krijgt en tegelijkertijd veel kunt leren en oefenen met een medecursist.
Bovendien bespaart het kosten om het programma samen met een medestudent te doen.

Het online ET-Healing Practitioner Programma wordt gedaan met maximaal één medestudent.

De prijs voor de online ET-Healing Practitioner Opleiding is

- € 995,- incl. 21% BTW voor een gezamenlijke cursus met jou en een andere deelnemer
- € 1.475,- incl. 21% BTW voor een privé cursus waarin alleen jij plaatsneemt

en is inclusief :

- 12 Persoonlijke sessies van 1,5 uur
- Toegang tot audio- en video materiaal over buitenaards contact
- Toegang tot audio-opnames tijdens de sessies
- Toegang tot E-books over buitenaards contact
- Syllabus (digitaal)
- Eventuele extra ET-healing sessies tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.


Ik wil starten !

Voel jij de energieën al stromen in je lichaam ?
Lijkt het wel of je handen en voeten zijn 'aan' gegaan ?
Stroomt je hart uit en voel je een diep verlangen ?
Misschien voel je zelfs wel alsof je niet meer alleen bent ?
Hoog tijd om contact op te nemen!


Vul het CONTACT FORMULIER in of BEL ONS EVEN ...

Wil je meer informatie of voel je het verlangen tot in je tenen, maar je gedachten brengen je aan het twijfelen, aarzel niet om met ons in contact te komen !
Het is onze passie om dit prachtige werk verder de wereld in te brengen en als jij dit ook voelt, dan helpen we je heel graag.

Veel liefs,
Jacqueline en onze gidsen


Note :
Als gevolg van de enorme toename van het aantal aanmeldingen en sessies, kunnen we op dit moment slechts starten met één online ET-Healing Practitioner Program per maand.

 

 

Telefoon
+31-6-43726518
E-mail
Adres
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Kaart


Powered by iCagenda