Buitenaardse Film Avond

MOVIE / DOCUMENTARY
BeyondMedicine_FilmAvond
Datum: 22 juni 2021 19:30

Locatie: Online Event

BUITENAARDS ONLINE FILMAVONDJE BIJ HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje ... het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

DEZE MAAND ... THE ANGELS OF ORION

Over the years many questions have arisen about ancient Orion and the extreme negativity that took place there.
In The Angels of Orion, Bashar shares more detail about the ancient oppressive systems and how those energies are playing out now on Earth.
Many of us have made Orion connections, energetic linkages to the worst of times that can now be used to reshape our social, economic, and political lives as a collective consciousness. The time has come for These Angels of Orion to align with the higher reality they desire.
Find more information about this event at THE ANGELS OF ORION

 


WIE IS BASHAR ?

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani.
Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt.
Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

Meer info over Bashar in onze bibliotheek !
 

TIJDSTIP

Vanaf 19.25 uur worden jullie online ontvangen door Philip en Jacqueline en om 19.30 start de film.

Data 2021

- dinsdag 26 Januari 2021
- dinsdag 23 Februari 2021
- dinsdag 16 Maart 2021
- dinsdag 20 April 2021
- dinsdag 18 Mei 2021
- dinsdag 22 Juni 2021
- dinsdag 13 Juli 2021

- dinsdag 14 September 2021
- dinsdag 12 Oktober 2021
- dinsdag 16 November 2021
- dinsdag 14 December 2021

TOEGANGSPRIJS

De toegangsprijs voor deze avond is € 7,50 en wordt achteraf gefactureerd.
De avond wordt verzorgd door Jacqueline en Philip (Healing Centre Beyond Medicine), start om 19.30 uur en rond 22.00 uur ronden we samen af.


AANMELDEN

Je kunt andere community leden te laten weten dat jij erbij bent met de RSVP knoppen (I'm going ... :-))

Om je definitief aan te melden, ga naar BUITENAARDS ONLINE FILMAVONDJE of klik de button hieronder.
Nadat je daar je gegevens hebt ingevuld ontvang je automatisch een link naar de FilmAvond (met replay).


 

Telefoon
0616454955
E-mail
Adres
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Kaart


Powered by iCagenda