Internationale ET-Healing Practitioner Opleiding - Online

ET-HEALER PROGRAM
BeyondMedicine_ET-Healer_Program_MasterPractitioner
  12 december 2023

  Healing Centre Beyond Medicine

Voor alle lichtwerkers die naar een hereniging verlangen met hun sterrenfamilie, maar die niet in staat zijn deel te nemen aan de ET-Healing Practitioner Trainingen in Nederland vanwege afstand of andere redenen, bieden wij een individueel, online traject aan met persoonlijke begeleiding bij het maken van contact en het co-creëren van healing sessies met deze liefdevolle buitenaardse wezens.


Waarom een online ET-Healing Practitioner Cursus

Sinds we in 2014 zijn gestart met onze ET-Healing training Cursus voor groepen in Nederland, is ons vele malen gevraagd of we op een of andere manier iets kunnen aanbieden voor mensen die in het buitenland wonen of die niet in de gelegenheid zijn om fysiek aanwezig te kunnen zijn op de trainingsdagen.
In het begin waren we daar nogal huiverig voor omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is om te ervaren en te gaan leren vertrouwen op wat er kan gebeuren tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met deze buitenaardse wezens.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in persoonlijke groei, healing en het gaan leren vertrouwen op jezelf en je waarneming in het werken met deze wezens en het integreren van deze frequenties, dat wij eigenlijk geen manier zagen om dit individueel en op afstand te kunnen realiseren.

Een andere reden is dat in de groepen de meeste deelnemers allerlei persoonlijke en groepsprocessen in gang gezet worden die begeleiding nodig kunnen hebben, zowel tijdens de trainingsdagen als daarna.
Allerlei oude stukken komen in het licht van deze hoge frequenties en krijgen een nieuwe kans op transformatie.
Daarom zeggen we keer op keer ... als je als ET-Healing Practitioner aan de slag gaat, ben je je eigen eerste cliënt.
En het werken met een groep zoals in de ET-Healing Practitioner Trainingen is daarom zo bevorderlijnend.

Desondanks zijn we in 2016 van start gegaan met een aantal pilots waarin we deelnemers hebben begeleid in het werken als ET-Healing Practitioner via internet, skype of andere vorm van telecommunicatie.
Deelnemers uit Canada, Amerika, Engeland, Australië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Portugal, Cyprus, Litouwen, de Canarische Eilanden en natuurlijk uit Nederland zelf die we stap voor stap begeleiden tijdens individuele sessies.

En ook al hebben deze deelnemers meer werk voor zichzelf dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting!
Een deelnemer met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE

Dat mensen deze energieën kunnen voelen, het contact met hun gids kunnen ervaren, en informatie kunnen krijgen, dat hadden we wel verwacht.
We doen immers al sinds het prille begin ET-Healing sessies op afstand, en dat werkt net zo goed als wanneer de cliënt bij je is.

Maar ook het leren samenwerken van de nieuwe practitioners met de buitenaardse gidsen en teams bleek voor de meesten soepeler te verlopen dan we hadden gedacht. En de persoonlijke processen van de deelnemers vinden wel degelijk plaats, zij het in een andere dosering en dat geeft ons het volste vertrouwen dat dit een werkbare vorm is om dit prachtige fenomeen nog verder de wereld in te brengen.


 

Enkele aandachtspunten voor de deelnemer

Het doen van de online versie betekent natuurlijk wel een aantal extra aandachtspunten voor de deelnemer:

1- Zorg dat er zo'n 3-4 mensen in je omgeving zijn met wie je vrijuit kunt oefenen.
En dan bedoelen we dat je ET-Healing sessies kunt gaan doen zonder dat er direct verwachtingen zijn, dat je moet presteren of dat je denkt dat je iets moet presteren. Het is juist die druk die het kanaal doet afknijpen.

Het beste is om in een staat van nieuwsgierigheid, plezier, supergretigheid, opwinding en dankbaarheid te zijn ... dan ontvouwt zich een ongelooflijk verbazingwekkende werkelijkheid in de samenwerking!
Dus zoek naar mensen die net zo nieuwsgierig, net zo leuk, net zo geïnteresseerd en net zo dankbaar zijn als jij.

2- De informatie die tijdens de dagen door ons en anderen normaliter in een groep worden gedeeld, zal de deelnemer nu zelf buiten de sessies moeten zien te verkrijgen.
De groepstrainingsdagen samen zijn in totaal zo'n 80 uur en de online cursus is maar zo'n 20 uur en daarom vraagt dit meer tijd en inspanning van de kant van de deelnemer om de informatie tot zich te nemen.

Het gaat dan vooral om de informatie die allerlei zaken uitlegt die tijdens de sessies naar voren komen.
Er opent zich een heel andere werkelijkheid, en goede informatie geeft een soort kader over wat dat is en hoe dat werkt.
Wij hebben zelf veel leren begrijpen van deze werelden en hebben veel verklaringen gevonden voor onze ervaringen door te kijken naar het materiaal van o.a. Bashar en Lyssa Royal-Holt.

3- Houd steeds je persoonlijke proces in de gaten en neem contact met ons op als je ondersteuning nodig hebt.
Hoewel het voor de meeste online deelnemers een meer gematigd proces lijkt te zijn, is het mogelijk dat je tussendoor ondersteuning nodig hebt in de vorm van extra sessies voor je eigen proces.
En natuurlijk zijn wij altijd bereid om je daarbij te ondersteunen.


Klik hier voor uitgebreide informatie over de opzet van het online ET-Healing Practitioner Opleiding


  
Kosten van het online ET-Healing Practitioner Programma

Als je van plan bent om het online ET-Healing Practitioner Programma te volgen, kun je kiezen of je dit privé wilt doen of samen met een andere deelnemer.
Het samen met iemand anders doen van het online ET-Healing Practitioner Programma heeft als voordeel dat je bijna privé les krijgt en tegelijkertijd veel kunt leren en oefenen met een medecursist.
Bovendien bespaart het kosten om het programma samen met een medestudent te doen.

Het online ET-Healing Practitioner Programma wordt gedaan met maximaal één medestudent.

De prijs voor de online ET-Healing Practitioner Opleiding is

- € 995,- incl. 21% BTW voor een gezamenlijke cursus met jou en een andere deelnemer
- € 1.475,- incl. 21% BTW voor een privé cursus waarin alleen jij plaatsneemt

en is inclusief :

- 12 Persoonlijke sessies van 1,5 uur
- Toegang tot audio- en video materiaal over buitenaards contact
- Toegang tot audio-opnames tijdens de sessies
- Toegang tot E-books over buitenaards contact
- Syllabus (digitaal)
- Eventuele extra ET-healing sessies tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.


Ik wil starten !

Voel jij de energieën al stromen in je lichaam ?
Lijkt het wel of je handen en voeten zijn 'aan' gegaan ?
Stroomt je hart uit en voel je een diep verlangen ?
Misschien voel je zelfs wel alsof je niet meer alleen bent ?
Hoog tijd om contact op te nemen!


Vul het CONTACT FORMULIER in of BEL ONS EVEN ...

Wil je meer informatie of voel je het verlangen tot in je tenen, maar je gedachten brengen je aan het twijfelen, aarzel niet om met ons in contact te komen !
Het is onze passie om dit prachtige werk verder de wereld in te brengen en als jij dit ook voelt, dan helpen we je heel graag.

Veel liefs,
Jacqueline en onze gidsen


Note :
Als gevolg van de toename van het aantal aanmeldingen voor onze programma's en sessies, kunnen we op dit moment slechts starten met één online ET-Healing Practitioner Programma per maand, dus het kan zijn dat je niet direct kunt starten ...

 

Telefoon
E-mail
Adres
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Kaart


Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more