Integratie van het Hogere Zelf in de praktijk (Osteopathie Mesologie)

WORKSHOP
BeyondMedicine-ET-Healing-Workshop-Osteopathie
  4 maart 2020 10:00

  de Schaapshoeve

Deze reeks van 3 workshopdagen gaat over informatie die je wel eens (of misschien wel vaak) over de patiënt ineens binnen krijgt tijdens je behandeling en waarvan je niet weet waar die vandaan komt. 
Informatie die komt als een sterk gevoel, een ingeving die je haast zeker weet of soms zelfs een helder beeld van verleden of toekomst van de patiënt.
Eén ding weet je wel ... het komt niet van de klant en ook niet uit je herinnering.

Intuïtie, heldervoelendheid, helderwetenheid ... een andere kijk op inbeelding

Dit aspect vind je officieel niet terug in de opleiding Osteopathie en Mesologie omdat het er op dit moment niet thuis hoort 'in de heersende leer' van het beroep.
En grote kans dat je dit luikje dus mogelijk gesloten hebt of in jezelf weggestopt, terwijl er in dit vakgebied onbewust heel veel gewerkt wordt op het gevoel van de therapeut en met het gevoel van de patient.

Tijdens de opleiding wordt er veel over de “5 aspecten van zijn” gesproken en waarin het aspect spiritualiteit in wordt behandeld, maar het is een beperkt deel van de lessen in vergelijking met andere aspecten.

Op deze dag (dagen) maak je onder begeleiding van Toos Bartlema, Jacqueline en Philip Fiolet, twee trainers van Beyond Medicine een reis door de wereld van Intuïtie, heldervoelendheid en helderwetenheid.
Toos heeft een schat aan ervaring in het trainen van Osteopathen en Mesologen en is decennia lang verbonden geweest aan de belangrijkste opleidingsinstituten van Nederland in het vakgebied van therapeutische vorming, in de vorm die veel Osteopathen en Mesologen kennen onder de naam TPR (Therapeut-Patient-Relatie).
Haar expertise is het waarnemen van - en werken met - informatie van/over de patient die in de fysieke realiteit kan worden opgepikt.

Jacqueline en Philip hebben jarenlange ervaring in het waarnemen van -en werken met- informatie uit andere realiteiten.
Informatie die via de kanalen van je eigen Hogere Zelf in je realiteit komt.
Je weet soms niet waar het vandaan komt, maar het is er, die ingeving, dat beeld, ... en dan komen de vragen ...

- Hoe komt het daar ?
- Waar komt het vandaan ?
- Is het waar, mag ik er op vertrouwen ?
- Hoe kan ik deze informatie integreren ?

Jacqueline en Philip kijken met je mee, zien hoe je omgaat met deze informatie en gaan je daarin ondersteunen.
Zij werken, vanuit 'channeling' en met persoonlijke gidsen.

In deze dagen ga je ontdekken dat ook jij zo'n 'luikje' hebt en dat je die bewust kan inzetten en hoe je deze andere informatie praktisch en zinnig vertaald kan worden naar je patiënt. Veelal krijg je ook relevante informatie over jezelf.

En hierbij komt ook de TPR, die je wellicht van Toos kent, op een andere manier opnieuw in beeld en vooral in gevoel.
Het plaatje wordt nog completer, simpelweg omdat je jezelf toestaat je gehele bewustzijn in te zetten tijdens sessies, inclusief je Hogere Zelf/Bewustzijn.

Je gaat werkelijk op een andere manier kijken en wellicht ook jouw collega’s wederom (opnieuw) ontmoeten en (h)erkennen.

 

Kortom ... wat is de missie van deze workshop?

Dat jij je als Osteopaat of Mesoloog vrijer kan omgaan met de dingen die je aanvoelt of binnenvallen en deze informatie aan de patiënt kan mee/terug-geven gerelateerd aan het proces van het lijf en/of de levensstijl van de patiënt.

 

Een korte impressie van wat er bij Toos voorafging aan dit avontuur ...  

Hoe ben ik in contact gekomen met Beyond Medicine?
Via de website vond ik Jacqueline en Philip en heb ik na de kennismaking een intense training gedaan bij hen.

Ik ontdekte daar dat ik heel veel zaken voel en (door)zie, maar die ik niet altijd meteen durfde te delen ... "is het wel waar? ... zijn de anderen er wel aan toe?" etc.etc.
Doordat Jacqueline en Philip, zijn gaan meekijken en dezelfde (en meer) info kregen, ben ik steeds meer gaan vertrouwen op deze “ingevingen” en ”helderheid”.
Ik kon hiermee steeds effectiever en doortastender werken, zowel tijdens het lesgeven aan de opleidingen alsook tijdens de supervisie trajecten en in de individuele sessies ... het is echt heel bijzonder en enorm verrijkend!

En graag willen we dit verder uitdragen naar therapeuten in de alternatieve geneeskunde.
Omdat er in de opleidingen zelf op dit moment nog niet voldoende ruimte is dit aspect uitgebreid te belichten hebben we er voor gekozen dit aan te bieden als een bijscholing middels een reeks workshops.

 

Praktische Zaken

>Datums:

  • 30 oktober 2019
  • 20 november 2019
  • 18 december 2019

Extra dagen

  • 22 Januari 2020
  •  4 Maart 2020

De workshops hebben een opbouwend en verdiepend karakter, dus inschrijven voor de vervolgdagen kan alleen als je de voorgaande workshops hebt bijgewoond.
Je kan na de eerste dag kiezen of je verder wilt of niet.

Tijden: van 10.00u  tot 17.00u

Locatie

de Schaapshoeve
Schaapsdijkweg 20
5453 SE Langenboom

Deelnemers

Bijzonder geschikt voor Osteopathen en Mesologen
Minimum   6 deelnemers per workshop
Maximaal 10 deelnemers per workshop

Kosten

Voor deelname aan één workshopdag 177,- euro
Voor deelname aan drie workshopdagen 477,- euro (10% korting)

Voldoening via zakelijke factuur voor je boekhouding.
Neem eigen lunch mee. Thee, koffie en lekkers is aanwezig.

 

Aanmelding

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en vragen hebben, aarzel niet en mail ons.
We vinden het fijn reacties op dit initiatief te krijgen.

Direct Contact : Contact Toos


Andere beroepsgroepen

Mocht je een andere vorm van therapie beoefenen en je toch graag aanmelden, laat het ons weten!
We trachten de groep deelnemers enigzins homogeen te houden zodat er meer herkenning kan ontstaan bij de deelnemers tijdens de integratie van deze aspecten.
We hebben ervaring in de begeleiding van een breed scala aan therapeuten waaronder masseurs, voetzone reflexologen, schoonheidsspecialisten, homeopathen alsmede in de reguliere geneeskunst.
Maar schroom niet contact op te nemen !

Direct Contact : Contact Toos

 

Warme groet,

Toos Bartlema
Jacqueline Fiolet
Philip Fiolet

 

Telefoon
E-mail
Adres
Schaapsdijkweg 20, 5453 SE Langenboom

 

Kaart


Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more