ET-Healer Jacqueline Fiolet

Jacqueline Fiolet

Jacqueline heeft het werken met energieën van jongs af aan opgepikt van haar ouders. Na een lange ontdekkingsreis naar zichzelf langs verschillende leraren, vele workshops, trainingen en programma's komt zij in contact met Haggai Katz. Via Haggai is zij voor het eerst in contact gekomen met haar buitenaardse gids.

Hallo, Ik ben Jacqueline Fiolet ...

Voordat ik in 2013 voor het eerst met mijn gids Joël bewust in contact kwam was ik al decennia lang op zoek naar mijn innerlijke zelf en volgde talrijke groepen, cursussen, workshops en programma's die me daarbij konden helpen, maar vond hiermee toch telkens niet de echte of volledige waarheid over mijzelf.

De grote verandering startte voor mij in 2012 nadat ik de Reconnection had ontvangen en deelnam aan de seminars in Barcelona met Dr. Eric Pearl.
En soms als er verandering komt, dan komt het soms zo snel en op een manier die je verbeelding volledig voorbij gaat en pas dan kan je zien dat alles wat je al die jaren in je leven hebt gedaan slechts bedoeld is als een voorbereiding voor dit ene moment.
Ik weet nu, er bestaan geen fouten in het Universum!
Wat er ook gebeurt in ons leven, het gebeurt om een reden.

In vogelvlucht zal ik beschrijven hoe het allemaal is gestart bij mij en eigenlijk is dit proces nog steeds bezig zich steeds verder en verder te ontvouwen ...

Het Reconnection Seminar

Na de eerste seminar dag van de Reconnection kwam ik terug op mijn hotelkamer en kreeg ik heel vreemde reacties in mijn lichaam.
Ik lag op mijn bed en mijn handen begonnen in een snel tempo over mijn buik te bewegen en na een paar minuten intensiveerde dit enorm en ik begon ongekend, bijna hysterisch, te lachen.
Op één of andere manier voelde ik dat ik dit wel zou kunnen stoppen als ik dat zou willen, maar het had ook iets het onweerstaanbaars.
En ik kon het ook stoppen... toen ik opstond uit mijn bed om naar het toilet te gaan, stopte het, en zodra ik weer op bed ging liggen en me ontspande, dan het begon weer.

Gelukkig was mijn man er ook om het enigszins in de gaten te houden, want het was best wel een beetje freaky en tegelijkertijd voelde het ook prima.
De volgende dag vroeg ik natuurlijk aan een van de seminar-trainers wat dit was en ze glimlachte vriendelijk en zei dat dit volkomen normaal was.
Niets om me zorgen over te maken, maar er werd verder niets gezegd over wat hier nu werkelijk gaande was.
Op dat moment had ik geen idee dat dit mijn eerste contact met buitenaardsen was en dat zij mij een healing gaven op blokkades in mijn buik.
Ik had op dat moment zelfs nog geen idee dat buitenaardse wezens hier op de Aarde waren en de mensheid op verschillende manieren aan het helpen zijn. Dit was het beginpunt van een prachtige, en soms ongelooflijke reis.

Ik ben hierna een praktijk in Reconnective Healing gestart en heb hier prachtige resultaten mee gehad voor mensen die naar de praktijk kwamen. Ik vond het geweldig om met de energie te werken die zich tijdens deze sessies zo krachtig opbouwde.
We hebben inmiddels voor heel veel mensen "The Reconnection" verzorgd en het is een onbeschrijfelijk heerlijk gevoel om dit liefdevolle werk te kunnen doen.

Mijn man en ik (ik voel me gezegend om dit samen met mijn man te kunnen doen) kregen vervolgens meer en sterkere signalen die onze aandacht trokken naar het bestaan van buitenaardse leven.
Ook Eric Pearl bracht een nieuw boek uit met channelings van een niet-Aardse entiteit en we raakten zeer vertrouwd met gechannelde berichten vanuit de Pleiaden.

 

Mijn eerste ontmoeting met buitenaardse wezens

En toen kwam er een man op ons pad, vanuit Israel, en hij vertelde tijdens een workshop over zijn werk in healing met een team van buitenaardse wezens en deed daar ook demonstratie sessies voor de groep.
Aanvankelijk was ik zeer sceptisch, ik was op dat moment niet eens zeker ET's werkelijk wel op Aarde aanwezig waren.
Ik was één van de mensen uit het publiek die gevraagd werd voor zo'n demonstratie sessie en tijdens die sessie ervaarde ik vergelijkbare energieën als bij de Reconnection én kreeg herinneringen aan Barcelona.
En vervolgens zei de man tegen mij persoonlijk dat de ET’s echt heel graag met me wilden werken en dat -als ik zou willen- hij me in contact kon brengen met een buitenaardse gids. En zo geschiedde.

Nu heb ik dagelijks, zelfs bijna continu, contact met mijn ET-gids Joël : hij is eigenlijk vooral een brug tussen onze dimensie en de dimensies waar hij/zij zich bevinden.
Dit contact ervaar ik zowel "fysiek" als energetisch en "mentaal" via mijn onderbewustzijn.
Wanneer Joël en ik contact maken kan ik hem door mijn systeem heen laten werken, waardoor hij eenvoudig de energetische atmosfeer kan verhogen via mijn lichaam en mijn handen.
Daarnaast komt er een stroom van informatie door me heen om te delen met degene die de healing ontvangt.

Joël is een buitenaards 'mens' uit het sterrenstelsel Sirius en fungeert een soort intermediair, een soort 'spokesman' tussen mij en een team van een buitenaardsen die allen deel uitmaken van een federatie die hier is om de mensheid te helpen. Dit team specifiek op het vlak van persoonlijke healing. Het is niet per sé gerelateerd aan de Reconnection, maar die energieën hebben me voorbereid in het contact met Joël en de buitenaardse teams.

Toen in 2013 wist ik nog zo goed als niets over het healingwerk met buitenaardsen, maar nu, na zoveel jaar zijn deze contacten met Joël heel normaal en is het telkens zo'n liefdevolle ontmoeting door zijn vriendelijkheid, zijn energie en zijn geduld bij het beantwoorden van onze vragen met zijn wijsheid.
We hebben 'het healingwerk met buitenaardse begeleiding' de werknaam 'ET-Healing' gegeven en brengen dit vanaf 2014 verder de wereld in en hebben inmiddels duizenden mensen kunnen helpen met prachtige sessies en meer dan honderd mensen begeleid tijdens onze opleidingen.

We hebben de afgelopen jaren enorm veel geleerd over verschillende buitenaardse beschavingen en daarmee over onszelf, over onze beschaving. De achtergronden van de keuzes die zij maken en de keuzes die wij maken.
Het is een reis die me enorm heeft verrijkt in mijn leven.

Ik hou enorm veel van dit werk en ik ben ongelooflijk dankbaar voor hun aanwezigheid, hun hulp, hun respect, hun wijsheid en met name hun liefde.  
En ik kijk uit naar het moment waarop de mensheid er klaar voor is en het contact kan gaan plaatsvinden, fysiek op Aarde.

Voel je welkom om samen te reizen !

 

Artist Impression Joël     
by Dulce Commenencia

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more