ET-Healer Jacqueline Fiolet

Jacqueline Fiolet

Van kinds af aan ben ik, dankzij mijn ouders, diep ondergedompeld in de wereld van energie.
Mijn buitengewone reis van zelfontdekking bracht me in contact met wezens van gene zijde, met als hoogtepunt een cruciale ontmoeting met een healer die zij aan zij werkte met buitenaardsen.
Deze ontmoeting was het begin van mijn diepe verbinding met een buitenaards wezen die tevens mijn gids is, Joël.

Mijn reis met energieën en buitenaardse wezens

Hallo, ik ben Jacqueline Fiolet en ik werk al sinds mijn kindertijd met energieën, een gave die ik van mijn ouders heb meegekregen.
In de loop der jaren leidde mijn pad van zelfonderzoek me naar een buitengewone wereld, waar ik in contact kwam met buitenaardse wezens.
Dit belangrijke moment kwam na een levenslange zoektocht naar zelfontdekking en ontwikkeling, die me uiteindelijk in contact bracht met mijn gids uit de kosmische wereld.

Een lange zoektocht naar innerlijke waarheid

Voordat ik in 2013 bewust in contact kwam met mijn buitenaardse gids Joël, was ik tientallen jaren op zoek naar mijn innerlijke zelf.
Ik bezocht talloze groepen, cursussen, workshops en programma's, altijd in de hoop de volledige waarheid over mezelf te ontdekken.
Ondanks mijn toewijding voelde er altijd iets incompleet, als een ontbrekend stukje in een complexe puzzel.

Het Reconnection Seminar - Barcelona 2012

De eerste belangrijke verandering kwam in 2012 toen ik het Reconnection Seminar in Barcelona bijwoonde, geleid door Dr. Eric Pearl.
Na de eerste dag van het seminar keerde ik terug naar mijn hotelkamer en ervoer vreemde sensaties in mijn lichaam.
Terwijl ik op mijn bed lag, begonnen mijn handen snel over mijn buik te bewegen, zo snel dat ik ongecontroleerd begon te lachen.
Zodra ik opstond, hielden de reacties op, maar ze begonnen weer zodra ik weer ontspannen op bed lag.

Nieuwsgierig en enigszins verbaasd vroeg ik de volgende dag een van de seminarleiders ernaar en ze verzekerde me dat het heel normaal was.
Ik wist toen nog niet dat dit mijn eerste contact was met buitenaardsen, die blokkades in mijn buik aan het helen waren.

De tekenen en signalen worden sterker

Na het seminar begonnen mijn man en ik steeds vaker en steeds sterkere signalen op te merken die wezen op het bestaan van buitenaards leven.
Rond deze tijd bracht Eric Pearl een nieuw boek uit met channelings van een buitenaards wezen, waarin onze bekendheid met de boodschappen afkomstig van de Pleiaden werd verdiept.
Dit was het begin van een reis die ons verder zou brengen dan het gewone en in het buitengewone.

Ontmoeting met Joël, een buitenaardse gids van Sirius

Onze reis nam een belangrijke wending toen we tijdens een workshop een man uit Israël ontmoetten.
Hij deelde zijn ervaringen over het werken met een team van buitenaardsen in healingsessies en gaf zelfs demonstratiesessies voor de groep.
Aanvankelijk was ik sceptisch over de aanwezigheid van buitenaardsen op aarde, maar ik bood me toch aan voor een sessie.
Tijdens de sessie voelde ik energieën die heel sterk leken op die van het Reconnection seminar, dat levendige herinneringen opriep aan die nacht in Barcelona.
De man vertelde me dat de buitenaardse wezens graag met me wilden werken als ik dat ook wilde en bood aan me in contact te brengen met een ET-gids.
Daarmee begon mijn diepgaande verbinding met Joël.

ET-Healing_Joël

Dagelijks contact met Joël

Joël is een buitenaards “mens” uit het Sirius sterrensysteem en fungeert als intermediair tussen mij en een team van diverse buitenaardse wezens die toegewijd zijn aan het helpen van de mensheid, gericht op persoonlijke heelwording en de ontwikkeling van een hoger bewustzijn.
Ons contact is niet zoiets als dat hij mijn systeem inneemt of overneemt, maar ons contact wordt wel energetisch, fysiek, emotioneel en mentaal ervaren.
Het is alsof we allebei een andere gedeelde werkelijkheid binnentreden waar we op bewuste wijze licht en informatie uitwisselen.

Via deze verbinding kan ik energieën en informatie doorgeven voor healing, waarbij de energetische ruimte via mijn lichaam en handen wordt verhoogd en inzichten worden gedeeld met degenen die de healing ontvangen.
Hoewel velen dit channeling noemen, is het eigenlijk meer een uitwisseling in de kwantumvelden door middel van entanglement, aangezien deze transmissies zich gedragen als een energie in een kwantumveld, en dat is vooral duidelijk als je over grotere afstanden werkt.
We zullen daar meer over uitleggen op onze pagina ET-Contact.

De evolutie van ET-healing

In 2013 wist ik nog vrijwel niets over healingwerk met buitenaardsen.
Nu, na jaren van verdieping en verbinding, is dit werk een tweede natuur geworden.
We hebben deze manier van energie healing methodologie 'ET-Healing' genoemd en sinds 2014 delen we het met de wereld. 
We hebben duizenden mensen geholpen met sessies en trainingsprogramma's, talloze levens verrijkt en het heeft een immense voldoening en vreugde in mijn leven gebracht.

Ik ben diep dankbaar voor de aanwezigheid, de hulp, het respect, de wijsheid en de liefde van de buitenaardse wezens.
Ik kijk reikhalzend uit naar de dag waarop de mensheid klaar is voor fysiek contact met deze wezens op Aarde.
Voel je welkom om mij te vergezellen op deze opmerkelijke reis van ontdekking en healing!

Artist Impression Joël 
by Dulce Commenencia


 

Cosmic Human Design

Human Design is een systeem dat elementen van astrologie, I Tjing, Kabbala en kwantumfysica combineert tot een persoonlijke blauwdruk voor zelfinzicht en authentiek leven.
Cosmic Human Design breidt dit uit door extra kosmische en esoterische inzichten, zoals de Gene Keys, te integreren voor een dieper spiritueel perspectief.
Om Jacqueline vanuit dit perspectief beter te leren kennen, volgen hier enkele inzichten uit Jacqueline's Cosmic Human Design:

Persoonlijkheid

 1. Intuïtief en adaptief:

  Als een Generator met Sacrale Autoriteit bezit Jacqueline een natuurlijke intuïtie en aanpassingsvermogen.
  Haar instincten leiden haar beslissingen, waardoor ze door het leven kan navigeren met een scherp gevoel van bewustzijn en ontvankelijkheid voor haar omgeving.
  Ze blinkt uit in situaties waarin ze kan vertrouwen op haar buikgevoel en zich moeiteloos kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.

 2. Meelevend en empathisch:
  Jacqueline's Profiel 4/6, Opportunist/Rolmodel, weerspiegelt haar meelevende aard en diepe empathie naar anderen.
  Ze is afgestemd op de behoeften van de mensen om haar heen, vooral de kwetsbare en gemarginaliseerde mensen.
  Dit aangeboren inlevingsvermogen drijft haar om mogelijkheden te zoeken om een positieve impact te hebben en als voorbeeld voor anderen te dienen.

 3. Innovatief en visionair:
  Met kanalen als 'The Prodigal - A Witness' en 'Structuring - Individualuality (Genius to Freak)' heeft Jacqueline een visionaire inslag en een innovatieve instelling.
  Ze voelt zich aangetrokken tot onconventionele ideeën en benaderingen en denkt vaak buiten de gebaande paden om creatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen.
  Haar vermogen om verder te kijken dan de status quo stelt haar in staat om een betere toekomst voor te stellen en anderen te inspireren met haar ideeën.

 4. Analytisch en reflectief:
  Ondanks haar intuïtieve aard heeft Jacqueline ook een reflectieve en analytische geest.
  Haar cognitieve stijl suggereert dat ze informatie zorgvuldig overweegt en evalueert voordat ze beslissingen neemt.
  Ze verdiept zich graag in complexe zaken en probeert ze vanuit alle invalshoeken en perspectieven te begrijpen.

 5. Hoopvol en veerkrachtig:
  Gemotiveerd door hoop en geleid door een positief perspectief, benadert Jacqueline het leven met optimisme en veerkracht. 
  Ondanks obstakels en tegenslagen blijft ze positief en gelooft ze in de mogelijkheid van positieve verandering.
  Haar veerkracht stelt haar in staat om sterker dan ooit terug te komen van uitdagingen en anderen te inspireren met haar onwrikbare vastberadenheid.

 6. Kalm en gefocust:
  De werking van haar geest als ontvankelijk en haar gezichtspunt als gefocust geven aan dat Jacqueline een kalme en gefocuste houding heeft.
  Ze benadert het leven met een gevoel van doelgerichtheid en helderheid en blijft zelfs bij tegenslag gecentreerd.
  Haar vermogen om gefocust te blijven stelt haar in staat om haar energie effectief naar haar doelen te kanaliseren.

Archetype

Archetypen zijn universele symbolen of patronen die aspecten van de menselijke ervaring weergeven.
De drie archetypes die resoneren met Jacqueline op basis van zijn kenmerken in haar Cosmic Human Design:

 1. De Healer/Compassionele Zorgverlener:
  Dit archetype belichaamt Jacqueline's empathische aard, gevoeligheid en neiging tot het verzorgen en ondersteunen van anderen.

  Als healer of medelevende verzorger kan Jacqueline zich geroepen voelen om troost, zorg en healing te bieden aan mensen in nood, of dat nu op fysieke, emotionele of spirituele wijze is.
  Dit archetype sluit aan bij haar motivatie om te voorzien in de basisbehoeften van anderen en haar empathische reactie op mensenrechten (en dierenrechten).

 2. De spirituele zoeker/mysticus:
  Dit archetype weerspiegelt Jacqueline's spirituele aanleg, haar interesse in mindfulness en meditatie en haar reis naar spirituele groei en verlichting.
  Als spiritueel zoeker of mysticus kan Jacqueline zich aangetrokken voelen tot het verkennen van diepere waarheden, innerlijke wijsheid en spirituele praktijken die haar verbinding met een hoger bewustzijn faciliteren.
  Dit archetype past bij haar ontvankelijke geest, gerichte kijk en motivatie voor het streven naar spirituele evolutie.

 3. De Samenwerker/Teamspeler:
  Dit archetype symboliseert Jacqueline's samenwerkende aard, haar vermogen om effectief in teams te werken en haar neiging tot samenwerking en gezamenlijke inspanningen.
  Als samenwerker of teamspeler gedijt Jacqueline in omgevingen waar ze haar vaardigheden, ideeën en inspanningen kan inzetten voor gezamenlijke doelen en collectief succes.
  Dit archetype sluit aan bij haar channels die te maken hebben met samenwerking en haar nadruk op het voorzien in de basisbehoeften van anderen door middel van sociale en spirituele krachten.

Samengevat

Samengevat komt Jacqueline naar voren als een dynamisch en veelzijdig persoon, die een mix van intuïtie, compassie, innovatie en veerkracht belichaamt.
Haar aangeboren krachten en kwaliteiten stellen haar in staat om met gratie en doelgericht door de complexiteit van het leven te navigeren en een betekenisvolle impact te hebben op zowel haarzelf als op de mensen om haar heen.

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more