Sensing the Spheres

Sensing the Spheres
Laatst bijgewerkt: 19 februari 2020
Hits: 19057

Learn to overcome the imprinting that you now have and gain a new and higher imprinting that will lead you into the luminous spheres of awareness.

~ Frederick LenzDeze website bevat informatie die, bewust en onbewust, binnenkomt op een mentaal en emotioneel niveau als vertaling/symbolisatie van een dieper deel dat op zoek is zichzelf te herkennen.
Wij hebben de informatie zoveel mogelijk ingebed met visuele informatie om de sfeer en de energieën waar we mee werken zo goed mogelijk over te brengen.
En toch zijn we er ons terdege van bewust dat dit niet de intensiteit kan evenaren zoals men die zou kunnen voelen tijdens één van onze lezingen, workshops, retraites of programma's.


Het is begrijpelijk dat mensen soms eerst meer 'gevoel' willen hebben over wat men kan verwachten van een ervaring of van de personen die de workshop doen voordat men er zich mee in laat.
En dat is een goede zaak !
We moedigen iedereen aan om te checken of de vibratie, frequentie en energieën waar mee je verbinding maakt ook op een prettige manier met je resoneert.
Om u te helpen meer gevoel te krijgen bij wie wij zijn, hoe wij werken, waar wij voor staan bieden we verschillende media in deze sectie :


Library for Human-ET (Humanity)

 

Beyond the Invisible - Video opnames

 
   
       
       

Interdimensional ArtWork

 

Everything is Connected - Netwerk Pagina