Kunst uit andere Dimensies

Waddjina CloudSpirits in Australia
posted by: Healing Centre Beyond Medicine
Laatst bijgewerkt: 05 april 2022
Hits: 13175

Bewegen door de tijd

Het zoeken naar manieren om met elkaar te communiceren, en om onze boodschappen voor  toekomstige generaties na te laten, is al zo oud als de mensheid.  Deze boodschappen vertelden de latere kijkers iets over waar hun voorouders stonden en wat ze bereikt hadden. De oudste vorm van 'een bericht doorgeven' is middels een afbeelding. Lang voordat het schrift werd ontwikkeld, waren mensen in staat om in afbeeldingen vast te leggen wat zij waarnamen. 

Een deel van ons collectieve erfgoed toont vele fascinerende voorbeelden van wat alleen kan worden verklaard als afbeeldingen van 'UFO waarnemingen en buitenaardse bezoekers op onze planeet. Blijkbaar had de oude mensheid nog steeds de vaardigheid om buitenaardsen en hun voertuigen waar te nemen en ze te tekenen.

Deze rotsschilderingen, tekeningen, afdrukken en sculpturen zijn echt ... het zijn daadwerkelijk bestaande kunstwerken die wereldwijd te bezichtigen zijn in musea, kathedralen en in de originele grotten. 
Wij denken vaak dat deze vroege volkeren geen besef hadden van moderne technologie, of dat zij een gebrek hadden aan technisch besef van hetgeen zij observeerden. 
Dat neemt echter niet weg dat zij de natuurlijke wereld om zich heen gebruikten als inspiratiebron om datgene weer te geven wat zij observeerden en dat zij via die weg ook tot dit soort afbeeldingen kwamen.

Wat wij vaak zien, is dat mensen die in contact komen met buitenaardse, spiritueel ontwikkelde volkeren, automatisch ook zelf in een hogere frequentie gaan resoneren. 

Dit kan resulteren in de genezing van fysieke kwalen of het overkomen van psychische uitdagingen. We merken ook dat mensen zich hun aangeboren creatieve kwaliteiten weer toe-eigenen en beginnen die tot uiting te brengen. Sommigen van hen 'worden' zeer inspirerende sprekers, schrijvers, zangers, dansers, acteurs of kunstschilders en staan zichzelf toe om hun hoogste inspiratie en diepste passie te volgen. Een proces waarin zij beginnen hun geschenken te delen met de wereld, gewoon omdat het hun passie is. We zijn allemaal 'creatief' geboren, maar de meeste mensen zijn er erg goed in om deze persoonlijke kwaliteiten voor zichzelf (en de wereld) te verbergen. Het is niet zo dat de buitenaardsen ons leren om creatief te zijn ... wat ze ons leren is om meer ons Ware Zelf te zijn, en om meer naar buiten te treden met wat wij ten diepste zijn (en dat kan zich uiten in creativiteit).

Wij zijn vereerd om een prachtig mens, via deze weg aan u voor te stellen in onze nieuwe rubriek ‘Kunst uit andere dimensies’; Wieteke Koolhof - een van de eerste deelnemers aan het ET-healer-programma.

Wij wensen je een plezierige kijkervaring toe met het bekijken van de afbeeldingen..

Neem vooral een momentje voor elk werk, omdat zij bestaan uit meerdere lagen die zich met de tijd onthullen. Het is als langdurig opgebouwde energie - voel wat er gebeurd in je systeem wanneer je contact maakt met de vibraties in deze werken. Gewoon observeren, niet labelen, niet oordelen, uitleggen, veranderen, of proberen het te beheersen... gewoon even inademen ... in een open bewust-zijn ... wie weet wat het jou brengt ...

Veel plezier!!


  

WIETEKE KOOLHOF

Wieteke's contact met buitenaardsen begon reeds op jonge leeftijd (3).
Een bijzondere levensreis bracht haar tenslotte in bewust contact met multidimensionale gidsen van de Pleiaden en andere universele constellaties en sindsdien werken zij samen. Via Wieteke functioneert haar Pleiadische gids als een portaal naar informatie vanuit het Universum, simultane parallel levens, het Hogere Zelf van clienten en vanuit het buitenaards medisch team (wanneer daarom gevraagd wordt) tijdens prive sessies.
Wieteke werkt vanuit Amsterdam als een energie-werker / life-coach en kunstenares vanuit een praktijk genaamd Design4awareness.

 
  MEER OVER WIETEKE

 

JANNY COSTER

Al vroeg in mijn leven werd ik me bewust van mijn eigen realiteit en het sterke contrast met de buitenwereld. Het was lastig om indrukken te verwerken, te voldoen aan verwachtingen van mijn omgeving, en tegelijkertijd mijn eigenheid te bewaren. Mijn creativiteit heeft me altijd geholpen om zoveel mogelijk trouw aan mezelf te blijven. Door de jaren heen heb ik mij, naast mijn rol als echtgenote, moeder, verpleegkundige, en later als voedingsdeskundige en leefstijlcoach, op een creatieve manier verder ontwikkeld. Vooral in beeldhouwen, schilderen en tekenen.

Mijn bewuste verbinding met de kosmos werd sterker en zo ontstonden mijn tekeningen.
In mijn tekeningen, gebaseerd op Heilige Geometrie, komen aarde en universum samen.
Het zijn poorten naar het ongeziene ...

 
  MEER OVER JANNY

 
Sebastiaan Fiolet

SEBASTIAAN FIOLET

Ik krijg vaak de vraag; waarom sieraden? Ben je een edelsmid?
En ik antwoord dan altijd : "Nee, ik ben geen edelsmid, maar een ontwerper die weet wat ie doet en met een enorme passie voor Heilige Geometrie."


Waarom sieraden?
“Ik ben in het vak gerold” is toch wel het meest voor de hand liggende (en cheesy) antwoord, maar saai is het verhaal niet. Beloofd.
Het was de graancirkelreis in 2014 met Janet Ossebaard en Coen Vermeeren die mijn leven volledig deed veranderen ....

 
  MEER OVER SEBASTIAAN