Library for Human-ET

Welkom bij de 'Library for Human-ET'

Met grote regelmaat krijgen we vragen als 'kunnen jullie me iets vertellen over ... ' of 'weten jullie waar ik informatie kan vinden over ...' of 'heeft Bashar ooit iets gezegd over ...' etc. etc.
En natuurlijk helpen we iedereen graag bij het vinden van antwoorden !!!
Mensen in contact brengen met buitenaardse energieën en alles wat daarmee te maken heeft (en alles wat daarvoor nodig is) is simpelweg onze passie.

Wij voorzien dat de vraag naar informatie over buitenaardse aanwezigheid de komende jaren enorm zal toenemen, zeker nu er steeds meer 'waarnemingen' van hun ruimteschepen plaatsvinden en de mensheid zich steeds meer bewust wordt van hun bestaan en hun aanwezigheid in onze werkelijkheid.

Wijzelf zijn in het verleden ook op zoek geweest naar antwoorden op onze vragen en hebben in dit opzicht misschien wel pionierswerk verricht in onze zoektocht naar betrouwbare informatie die een verklaring zou kunnen bieden voor wat we zelf dagelijks begonnen te ervaren in onze werkelijkheid. 
En we ontdekten dat er naast een bepaalde hoeveelheid nuttige informatie ook veel onzin en opzettelijke verkeerde informatie op het internet te vinden is!

Ook merkten we dat de meest betrouwbare bronnen hun 'vindbaarheid op internet' nogal slecht geregeld hebben. En precies daarom hebben we de 'Bibliotheek voor Human-ET' opgezet.
Om al die bronnen bij elkaar te brengen en makkelijker vindbaar te maken.

In de bibliotheek vind je niet alleen informatie direct in de artikelen die we zelf schrijven, maar ook veel informatie over bestaande boeken, films en video's.
Human-ET spreken we uit als humanity, met een knipoog naar de buitenaardse oorsprong van de mensheid.

 


De verschillende onderdelen van de Bibliotheek


Stargate Meditaties | Prageet & Julieanne

Een warm welkom voor iedereen die resoneert met het werk van Alcazar en Stargate.  
We nodigen je uit om te ontspannen en alle controle los te laten, gewoon te ervaren, te voelen met diep bewustzijn en aanwezigheid, en je te laten leiden naar je eigen Zelfkennis. 

De Heilige Geometrie van de Stargate herbergt een bewustzijn dat een multidimensionale ervaring mogelijk maakt voor diegenen die zich simpelweg in haar energieveld kunnen ontspannen.
De Stargate is hier om te helpen bij de snelle expansie van het menselijk bewustzijn en is beschikbaar voor iedereen die op reis is om zichzelf te leren kennen, om de essentie te leren kennen die hij of zij is.

 


Film & documentaire overzicht

Hoewel er weinig positief georiënteerde films zijn over buitenaards contact, zijn er wel veel goede documentaires, maar je moet er echt naar zoeken, want deze zijn niet altijd makkelijk te vinden. 
Hier vind je een verzameling films en docu's over dit onderwerp met een constructief en positief verhaal.
Ook al kan dit allemaal erg nieuw voor je zijn, het narratief van deze films en docu's is niet ontworpen om een op angst gebaseerde denkwijze te creëren.


Boek Overview

Een warm welkom voor iedereen die op zoek is naar geweldige boeken over buitenaards contact, hun steun aan de mensheid, onze connecties met hen en hun aanwezigheid hier in deze tijd.

Hier vind je een verzameling boeken van verschillende auteurs - zoals Lyssa Royal-Holt, Bashar, Sanaya Roman, Gina Lane, Jacqueline Smith, Christine Day en vele anderen - zodat je gemakkelijk boeken van deze bronnen kunt vinden.


Vraag het Bashar & Anderen

We krijgen veel vragen in de trant van 'is er iets bekend over ...'.  
In deze rubriek hebben we informatie verzameld van verschillende bronnen - zoals Lyssa Royal-Holt, Bashar, Sanaya Roman, Gina Lane, Jacqueline Smith, Christine Day en vele anderen - en er een artikel aan gewijd, soms gebruikmakend van transcripties, om kwalitatief goede informatie te bieden.


Bashar Evenement Overzicht

We krijgen vaak vragen in de trant van 'heeft Bashar ooit iets gezegd over ...'.
In dit deel van onze website hebben we het meeste werk van Bashar van de afgelopen 35 jaar verzameld. We geven voor elke video een link naar de specifieke locatie op de website van Bashar, in een poging om het voor het groeiende aantal zoekers gemakkelijker te maken om het materiaal te vinden.


Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more