Cover of De Mysteries van Roemenië
Editor: Article
Library: Human-ET

Review

Het Bucegi Gebergte

Verschillende plekken in Roemenië zouden worden bewaakt door krachtige, maar ook mysterieuze energieën.
Toevallig of niet, deze plaatsen zijn historisch gezien verbonden met de oude heilige plaatsen van de Roemeense voorouders: Geto-Dacian en hun wijze priesters.
De omgeving van deze plaatsen is magnifiek, en de rust van de bergen is voeding voor onze zielen.
Mensen verlaten deze plaatsen rustiger, wijzer en zonder het zich direct te beseffen, gericht op de juiste dingen in hun leven.

 

De zeven bronnen, het water van onsterfelijkheid

In het Bucegi gebergte, dicht bij de Roemeense Sfinx, tussen het Bolboci-meer en Scropoasa, stroomt een kreek waarvan het water herhaaldelijk in laboratoria is geanalyseerd.
Na onderzoek in het begin van de 20e eeuw werd in Bucegi, in de Ialomita-vallei, de plek ontdekt wat de Daciërs "het gebied van de onsterfelijkheid" noemden.
Dit is een bron waarvan het water het zuiverste ter wereld is, met geen enkele bacteriële belasting en zonder nitraten, en die afkomstig is uit een grot waar zich een groot ondergronds meer bevindt.

De "Zone van Onsterfelijkheid" of "Zeven Bronnen" (het symbool van de zeven bronnen werd ook gevonden op de slagvelden van de Daciërs) ligt op de oostelijke helling van de Bucegi, tussen het Bolboci- en Scropoasameer.

De zuiverheid van het water heeft twee hypothesen volgens de wetenschappers ... ofwel gaat het door een magnetisch veld dat het zuivert van alle onzuiverheden, ofwel gaan de bronnen langs een zilverlaagje dat de ontwikkeling van bacteriën verhindert.

 

 


 

Er is een gebied in Roemenië waar regelmatig ongewone waarnemingen plaatsvinden.
Van waanzinnige UFO-waarnemingen tot gebeurtenissen die alle logica lijken te trotseren, deze plek lijkt te worden gekoesterd door elke ufo-holic.

Het gebied in en rond het Bucegi Gebergte herbergt een groot aantal mysteries, waarvan vele overblijfselen nog duidelijk zichtbaar zijn in de fysieke werkelijkheid, evenals een groot aantal waarnemingen en ervaringen die de logische menselijke verklaringen volledig overstijgen.
En het is niet iets nieuws van deze tijd. De lokale folklore zit vol met mythen en legenden over historische wezens (goden) die in het Bucegi gebergte leefden.
Het is ook het gebied waar de beroemde Daciësche beschaving haar hoogtepunt beleefde alsmede haar ondergang tegen het overweldigende Romeinse Rijk.

En hoewel alle relatief recente ontdekkingen in Roemenië nauwelijks zijn bekendgemaakt, vinden we hier de schatten die een volledig nieuw perspectief op de ontwikkeling van de mensheid zouden kunnen geven.
In deze regio lijkt het allemaal samen te komen.
romanian-sphinx-bucegi-BUȘTENI-Romania

De Roemeense Sfinx

In de oude Roemeense taal betekent "a bucegi" "kiezen" - dit zijn "de gekozen" bergen.

Het Bucegi gebergte is een prachtige natuurlijke bezienswaardigheid in Roemenië.
De top, Omu, stijgt 1,5 mijl (2505 meter) boven de ongerepte Prahova Vallei.
Sinds 1935 wordt de vallei beschouwd als een nationaal park en staat het op de lijst van beschermde gebieden in Roemenië.
Het Bucegi gebergte is een sterk geprofileerd deel van het grotere Karpaten gebergte, dat een boog vormt over een groot deel van Oost- en Midden-Europa.

Echter, recentelijk is het Bucegi gebergte zeer nieuwswaardig geworden, niet vanwege hun pittoreske pieken of overvloedige fauna, maar vanwege bizarre archeologische vondsten, gevolgd door interventies van internationale geheime diensten, geruchten over overblijfselen van buitenaardse bezoekers uit het verleden waarmee internationale samenzweringen worden gevoed.
Veel paranormale verhalen, die al eeuwenlang in dit gebied circuleren, zijn in 2009 opnieuw naar de voorgrond gekomen na ontdekkingen in het gebergte van Bucegi in 2003 die de mysterieuze geschiedenis bevestigen die met deze bergen verbonden is.

Sindsdien staat de bergketen van Bucegi bekend om de vele out-of-place artefacten die daar zijn ontdekt, en om hun rijkdom aan goud.
Hier op 2.200 m hoogte ligt een in mysterie gehulde rotsformatie die "De Roemeense Sfinx" wordt genoemd, een oude onbekende formatie die vanuit een bepaalde invalshoek lijkt op die van de Grote Sfinx van Gizeh.
Deze gelijkenis met de Sfinx in Egypte versterkt het raadsel, want de gelijkenis bestaat niet alleen uit de vorm, maar ook uit de grootte van de Sfinx.
Er zijn legendes en ongelooflijke verhalen over deze plek, al is het niet duidelijk hoe deze formatie tot stand is gekomen.

De vreemde formatie is één van de "Zeven Wonderen van Roemenië".
Terwijl veel archeologen geloven dat het gezicht door een oude beschaving is uitgehouwen en in de loop van duizenden jaren is uitgehold, geloven andere archeologen dat de natuurelementen de bijna 40-voets hoge rots in miljoenen jaren hebben uitgehouwen tot iets wat lijkt op het gezicht van een vrouw. Wat is de kans dat dit op een natuurlijke wijze ontstaat, zou je zou denken.

Maar niet alleen het menselijke uiterlijk van de sfinx trekt mensen naar zich toe.
De bergsfinx (ook wel bekend als de Sfinx van Bușteni) is een smeltkroes van folklore en legendarische verhalen.

Veel heilige plaatsen in het Daciënsche gebergte zijn nooit door de Romeinen overwonnen, noch verwoest.
De Roemeense Sfinx was en is een van de energetische poorten van de wereld, een plaats waar zich vreemde verschijnselen voordoen.
Men gelooft dat de Sfinx een poort naar een andere wereld bewaakt, maar slechts weinigen kunnen deze heilige mysterieuze ondergrondse wereld betreden.

Onderzoek heeft aangetoond dat er ook iets heel ongewoons is in de zwaartekrachtvelden in deze regio.
Zwaartekracht en dichtheid (density) van materie zijn twee aspecten van hetzelfde. Hoe groter de zwaartekracht hoe dichter de materie.
Het uitgestrekte Bucegi gebergte en Buzau hebben echter het laagste zwaartekrachtsveld van heel Roemenië en omgeving, zelfs na correcties vanwege het feit dat het een bergachtig gebied is.
Wellicht maakt deze anomalie in het zwaartekracht veld dat er zo vele paranormale activiteiten zijn waar te nemen als gevolg van de verminderde dichtheid en daarmee hogere frequenties.

Tijdens onderzoek naar de Marcahuasi (Peru) mysteries noemde Dr. Daniel Ruzo (een Peruaanse wetenschapper die zijn leven en onderzoek wijdde aan oude beschavingen) in 1968 de Roemeense Sfinx als megalithische structuur van een oude ontwikkelde beschaving en dat de sculpturen in het Bucegi gebergte verbonden zijn met die in het Marcahuasi-plateau.

"Ik vond in de Karpaten unieke monumenten die bewijzen dat hier een grote beschaving leefde, het centrum van de oudste beschaving die vandaag de dag bekend is."

Tijdens onderzoek naar de Marcahuasi (Peru) mysteries noemde Dr. Daniel Ruzo (een Peruaanse wetenschapper die zijn leven en onderzoek wijdde aan oude beschavingen) in 1968 de Roemeense Sfinx als megalithische structuur van een oude ontwikkelde beschaving en dat de sculpturen in het Bucegi gebergte verbonden zijn met die in het Marcahuasi-plateau.

"Ik vond in de Karpaten unieke monumenten die bewijzen dat hier een grote beschaving leefde, het centrum van de oudste beschaving die vandaag de dag bekend is."

Er zijn veel geluiden die beweren dat er onder de bergen rond de Roemeense Sfinx tunnels zijn die leiden naar kamers, enorme kamers, met enorme tafels en stenen stoelen voor mensen veel, veel groter dan wij en waarin onwaarschijnlijke geheimen verborgen liggen.
De mysterieuze kamer bevat ook tunnels die leiden naar geheime locaties onder de Aarde met onvoorstelbare technologie, evenals naar een enigszins vergelijkbare kamer onder het Gizeh plateau in Egypte, een kamer in de buurt van Bagdad en een in de berg Kailash in Tibet.
De binnenste tunnels leiden ook naar een wereld onder het Gobi-plateau in Mongolië en zelfs naar Antarctica.

Er wordt gesuggereerd dat deze kamers 50.000 jaar geleden zijn ontstaan en dat elke kamer verbonden is met andere kamers en beschermd wordt door een niet Aardse energieveld die alle kamers activeert zodra er één wordt geactiveerd.

Deze ontdekking is gedaan in 2003, maar na veel tegenwerking in 2009 gepubliceerd in het boek Transsylvanische zonsopgang, waardoor een ongekend debat ontstond onder historici, wetenschappers en theoretici.
De co-auteur van het boek, Peter Moon, beweert te hebben samengewerkt met een geheime inlichtingenofficier van de Roemeense regering die hem geheime informatie onthulde over een ongewone ontdekking die door het Pentagon was gedaan.
Peter Moon (Amerikaanse schrijver en ontdekkingsreiziger) en Radu Cinamar (Roemeense schrijver en ontdekkingsreiziger) beschreven in hun boek over wat er onder de berg is gevonden als zijnde het belangrijkste archeologische artefact in de geschiedenis van de mensheid, een kamer die een holografisch verslag van de geschiedenis van de aarde bevat, evenals holografische gegevens over het menselijk DNA en ook andere beschavingen.

Nu, dit alles lijkt misschien vergezocht ?
Een beetje zoals een Harry Potter roman ?

Hoewel het boek door de mainstream als pure fictie wordt aangemerkt, is de mogelijkheid van een dergelijke ontdekking zeer waarschijnlijk, en wel om deze redenen:

 1. Ten eerste is het niet de eerste alternatieve bron met betrekking tot het Bucegi gebergte, er zijn talloze lokale legendes die over deze mythische plek spreken.
  In de eeuwen voor het begin van het kosmische tijdperk werd Roemenië bewoond door de Daciërs, door de Grieken de Getae genoemd.
  De Daciërs waren een noordelijke stam van de Thraciërs.
  Het hoogtepunt van het koninkrijk van Dacia strekte zich uit van ongeveer 82 voor Christus tot 106 na Christus, toen het door de Romeinen werd verslagen.
  De Daciërs vereerden de god Zalmoxis, die zijn huis en heiligdom maakte in de grotten van de heilige berg Kogainon (het huidige Bucegi gebergte).

  Er zijn nog honderden onverkende grotten langs de bergketen van Bucegi, de reeds ontdekte grotten niet meegerekend.
  Er zijn twee welbekende ingangen in de regio van Dobrogea, maar die zijn nu om redenen van nationale veiligheid vergrendeld.

  De ondergrondse passage zou kunnen worden vergeleken met de oude tunnels die recentelijk zijn ontdekt in de regio Cappadocië in Turkije, waardoor dit verhaal minder onwaarschijnlijk of slechts een mythe is.
  In de jaren '80 stuitte een groep arbeiders die werkten aan het kanaal dat de rivier de Donau met de Zwarte Zee verbindt, op een andere ingang naar een enorme watermassa die van Roemenië naar Bulgarije loopt.
  Al deze buitengewone ontdekkingen worden door de Roemeense en buitenlandse regeringen onderdrukt.

 2. Ten tweede is er een schriftelijk verslag uit de Eerste Wereldoorlog waarin wordt verteld hoe de boeren uit Dobrogea gebruik maakten van ondergrondse tunnels die zich duizenden kilometers onder de Zwarte Zee uitstrekten.
  Door deze ondergrondse gangen leidden ze hun kuddes schapen naar Turkije en Klein-Azië, waar ze ze met een aanzienlijke winst zouden hebben verkocht.

 3. Ten derde worden veel van de gevonden artefacten door de geheime diensten in beslag genomen of vernietigd, verschillende sites en plaatsen zijn verboden voor het publiek.
  Na de ontdekking in 2003 werd Roemenië, één van de minst economisch interessante landen in Europa, plotseling aangemerkt als lid van de NAVO en de EU en worden daar veel buitenlandse regeringsfunctionarissen en legereenheden gesignaleerd. In hetzelfde jaar na de ontdekking van de kamer bij Bagdad ontstond de tweede golfoorlog.
  Hoewel dit geenszins enig bewijs levert, is het wel de vraag waarom een plek als deze, zoveel internationale aandacht heeft zonder dat dit publiek bekend is.

Dacia map cf. Ptolemy (2nd century AD)

Dacia map cf. Ptolemy (2nd century AD)

 

Er zijn veel historici die de lange historie van het Roemeense volk erkennen en de mysterieuze manier waarop hun voorouders duizenden jaren geleden over het land regeerden.
Volgens Marja Gimbutas, hoogleraar aan de U.C.L.A., strekt hun bloedlijn zich uit over een aanzienlijke periode.

"Roemenië is het hart van wat ik het Oude Europa noem, een culturele entiteit van 6.500 - 3.500 v.C., gebaseerd op een matriarchale samenleving, theocratisch, vreedzaam, liefdevol en scheppers van kunst, die voorafging aan de patriarchale Europese samenlevingen van krijgers uit het bronzen en ijzeren tijdperk.
Het werd duidelijk dat deze oude Europese beschaving millennia voorafging aan de Sumerische beschaving.
Het was een periode van harmonie, in volledige overeenstemming met de scheppende krachten van de natuur."

De Pyramide van Roemenië romanian-buzau-pyramid

Meer archeologen zijn van mening dat ze in Roemenië een kolossale, 300 meter hoge piramide hebben gevonden die tienduizenden jaren oud is.

Piramides waren een religieuze traditie voor oude beschavingen.
Deze unieke bouwwerken liggen verspreid over de hele wereld, van Afrika tot Noord-Amerika, Azië en Europa, alwaar verschillende culturen ze hebben gebouwd zonder dat er een duidelijk verband is gelegd tussen deze bouwwerken.
Over het geheel genomen delen piramides een vergelijkbare architectuur en werden ze gezien als heilige plaatsen van extreem belang.

Hoewel veel van deze imposante bouwwerken de tand des tijds hebben doorstaan, kennen we alleen die bouwwerken die enkele honderden, soms duizenden jaren geleden zijn gebouwd.
De laatste jaren zijn er echter steeds meer aanwijzingen dat de antediluviaanse beschavingen (beschavingen van vóór de grote overstroming) die voor de laatste ijstijd bloeiden, of wat men noemt "de grote overstroming", floreerden en veel meer kennis bezaten dan we tot op heden geloofden.

Volgens de meeste onderzoekers is deze pyramide meer dan 14.000 jaar geleden ontstaan en het blijkt dat deze eeuwenoude volkeren ook bekwame piramidebouwers waren.

Zowel de Sumerische Koningslijst als de Egyptische farao's staan als bewijs van deze vergeten voorvaderen, die verwijzen dat hun heersers voor het eerst op de Aarde kwamen als goden. 
Het dichtstbijzijnde tastbare bewijs van antediluviaanse beschavingen zijn de Bosnische piramides die in 2005 werden ontdekt en die tussen 12.500 en 30.000 jaar geleden werden gebouwd.
Daar waar het onderzoek in Bosnie inmiddels goed op gang is gekomen, is er nu dus opnieuw in het oosten van Europa, in Roemenië een eenzelfde ontdekking gedaan.
romanian-buzau-pyramid
Zoals op de foto te zien is, heeft de Tuturdui Piramide alle kenmerken van een piramide.
De Piramide meet 300 meter van de grond en dat is 150 meter hoger dan de piramide van Gizeh en 80 meter hoger dan de piramide in Bosnië.
Archeologen die de top van het vermeende monument hebben restanten gevonden van oude megalithische muren die bestaan uit drie lagen van op elkaar gelijmde stenen met behulp van klei, een materiaal dat uitstekende bescherming biedt tegen het regenwater en het is ook een uitstekende keuze als het gaat om het bevestigen van stenen. In het binnenste van deze stenen bevindt zich een kwartsachtig gesteente.

Het meest intrigerende aspect van de constructie was wellicht de dikke roodbruine laag materiaal die bestaat uit minerale oxiden en die de buitenste laag van de piramide bedekte.
Op basis van dit pleisterwerk, dat zelfs de scheuren tussen de stenen bedekte, konden de onderzoekers de structuur dateren met behulp van een techniek die bekend staat als radiestezia, wat een fascinerend resultaat opleverde - de stenen blijken 22 tot 25.000 jaar oud te zijn.

Op verschillende plaatsen aan de kant van de berg stuitten archeologen op meer metselwerk dat tot deze beschaving behoorde.
De stenen lijken kunstmatig te zijn gesneden en de rechte lijnen wijzen verder op het mogelijke gebruik van geavanceerde technologie, terwijl het schuine ontwerp van de muur wijst op de vroegere driehoekige vorm.

 holographic-pyramid-romania

Holografische piramide

Elk jaar, begin augustus, zijn er twee spectaculaire optische verschijnselen, zeldzaam in de wereld en uniek in Roemenië, die de mensen die bij zonsopgang op de Toaca-piek in het Ceahlău gebergte zijn, vullen met verwondering, magie en een gevoel van heiligheid.

Een van de meest verbazingwekkende verrassingen die de natuur biedt is een echte, prachtige en gigantische driedimensionale schaduw die over de Bistricioara-vallei wordt geprojecteerd ... een Holografische Piramide.
De piramide verschijnt elk jaar perfect te worden op 6 augustus, 49 dagen na de zomerzonnewende.
Het fenomeen duurt meer dan 80 minuten; de holografische piramide wordt vlakker en verdwijnt uiteindelijk als de zon zich aan de hemel verheft.

Ook al kan het fenomeen op zich verklaard worden door optische wetten, nog altijd zijn niet alle aspecten van het fenomeen volledig verklaard.

De Toaca-piek is door zijn vorm, locatie en afmetingen al een mysterie op zich.
Het heeft het uiterlijk van een piramide met een vierkante basis, die op natuurlijke wijze zelden voorkomt.

De verschijning, de afmetingen en de positie en de vorm van de schaduwen die zo nauwkeurig samen komen, op het exacte moment dat de zon opkomt, op de dag dat de Daciërs de zon vierden, maakt het moeilijk aan toeval toe te schrijven.
Veel onderzoekers vragen zich dan ook af of het fenomeen een verband heeft tussen het Daciaanse heiligdom dat volgens overlevering op de Ceahlău-berg heeft bestaan en het hologram.

Meer info Holographic Pyramid - Romania

Alunis Buzau Alunis Buzau

In dezelfde regio als deze piramide is een van de bergdalen zeer beroemd om zijn genezende krachten.
Door het wandelen door deze bergen beginnen mensen genezing te ervaren van allerlei kwalen.
Mensen die urenlang over de steile wegen in deze regio zwerven, lijken ook niet zo vermoeid te raken als normaal.
De energieën voelen zo hoog aan dat mensen de neiging hebben om erg opgetogen en gelukkig te zijn.

Er zijn ook veel berichten over onverklaarbare lichtverschijnselen, verschijningen en verdwijningen in dit gebied.

Natuurlijk gaan er veel legendes rond over deze berg die vol zit met tunnels die nog niet allemaal onderzocht zijn.
Een van de legenden zegt dat er in deze berg de 'Stad van het Goud' ligt.

Deze bergen staan overigens bekend om de aanwezigheid van goud en zilver.
Wel nu, let op ... we hebben het nog niet gehad over de 'gaints' die hier gevonden zijn en de ontdekingen die heel erg lijken op de beschavingen in het oude Sumerië, of wel de aanwezigheid van de Annunaki, maar van hen is wel bekend dat zij graag hun residentie hielden op plekken met veel goud.
Maar lees rustig verder ... en verbaas je.

Glazen bergen - Buzau

In deze zelfde bergen van Buzau zijn er valleien met rotsen bedekt met glasachtig materiaal en grotten die overal dusdanig verbrand zijn, waarvan wetenschappers zeggen dat het is blootgesteld aan een enorme hoeveelheid hitte, vergelijkbaar met een kernexplosie.
Al hoewel een vergelijkbare grote hitte ook door de inslag van een meteoriet zou kunnen worden opgebracht is het als verklaring zeer onwaarschijnlijk omdat dan de berg en deze grotten daar niet meer zouden kunnen bestaan.
Het doet onderzoekers denken aan de oude geschriften van India, de Mahabharata waarin beschrijvingen voorkomen over vliegende machines genaamd Vimanas en die werden gebruikt om krachtige vernietigingswapens te lanceren en die de Aarde tot glas maakten.

De kleitabletten van Tartaria

Het Buzau gebergte van Roemenië zit vol met herinneringen aan een rijk verleden, zoals ondergrondse bouwwerken, grotten en rotstekeningen in een taal die vermoedelijk dateert van voor het Sumerische schrift.
Noordoost-Europa wordt ook wel het Oude Europa genoemd. Daarmee wordt een pre-Indo-Europese cultuur uit het Neolithicum (ca. 7.000 v.Chr.) met een sterke culturele achtergrond aangeduid.
Er wordt verondersteld dat zij kennis met de oude Grieken hebben uitgewisseld.

Een onbetwistbaar bewijs hiervan zijn de kleitabletten die in Tartaria, Transsylvanië, zijn opgegraven.
De kleitabletten die in Tartaria zijn gevonden dragen een oud schrift dat lijkt op dat van de Sumeriërs, maar aangezien ze gedateerd zijn op ongeveer 6.000 v.C., is het direct in tegenspraak met de algemeen aanvaarde theorie dat de eerste geschriften aan de Sumeriërs en de oude Egyptenaren toebehoorden.

Marco Merlini, een Italiaanse archeoloog die de de kleitabletten van Tartaria tot in detail heeft bestudeerd, zegt hierover :

“De botten en de tabletten zijn erg oud. Dat is zeker.
Het is nu aan ons om te gaan beseffen dat het schrijven in Europa is begonnen, 2000 jaar vóór het Sumerische schrift.
In Roemenië hebben we een schat van grote waarde gevonden, maar die behoort niet alleen tot Roemenië, maar tot heel Europa.” 

Met zoveel oude raadsels die nu aan het licht beginnen te komen, onder andere in Roemenie, is het begrijpelijk veel archeologen met hun vondsten willen bewijzen dat de tot op heden vastgestelde historische tijdlijn tal van gebreken vertoont en een serieuze heroverweging van de hele geschiedenis van de mensheid vereist. 

Reuzen

Welnu, we weten allemaal dat in het eerste boek van het Oude Testament, Genesis (wat geboorte, oorsprong, 'waar komen onze genen vandaan' betekent), staat beschreven

Genesis 6:1–4
En het gebeurde, toen de mensen zich op de aardbodem begonnen te vermenigvuldigen en er dochters bij hen geboren werden, dat Gods zonen de dochters van de mensen zagen dat zij mooi waren, en zij namen zich vrouwen uit allen die zij uitgekozen hadden. ”
....
"In die dagen, en ook daarna, waren er reuzen op de aarde, toen Gods zonen bij de dochters van de mensen waren gekomen en die kinderen voor hen baarden; dit zijn de geweldenaars van oude tijden, mannen van naam."

Verschillende archeologische vondsten van reuzen zijn gedaan in Giurgiu.
Maar tussen 1940 en 1950 werd een verdergaande ontdekking gedaan.
In deze periode hebben archeologen 80 humanoïde skeletten opgegraven die reuzen blijken te zijn.
De enorme skeletten waren ongeveer vier tot vijf meter hoog.

De musea van Roemenië bevatten artefacten van de Daciërs, zoals enorme gereedschappen, helmen, armbanden en kronen.
Het toont armbanden die veel te groot zijn voor een menselijke arm, zelfs voor een arm van een hedendaagse bodybuilder.
Ook de standbeelden die de Romeinen hebben gemaakt van de Daciërs na hun overwinning zijn veel groter dan de standbeelden die zij hebben gemaakt van zichzelf.

Ook in andere delen van het land zijn reusachtige skeletten opgegraven.
Zo werden in oktober 1989 20 reusachtige skeletten gevonden in Pantelimon - Lebada.

En nog op veel andere plaatsen in Roemenië zijn skeletten van reuzen ontdekt.
Andere zulke ontdekkingen zijn opgegraven bij Scaieni in Buzau County, Mariuta in Calarasi County, Persani Mountains, Polovragi, Piatra Craiului, Tara Hategului, Cetateni onder het Negru Voda Klooster, in het Bucegi gebergte en op vele andere plaatsen.

De vesting van Oncesti ("Cetatea de la Oncesti") in Maramures wordt verondersteld de thuisbasis van de reuzen te zijn.
In Argedava zijn reuzen met een hoogte van meer dan vijf meter (16 voet) ontdekt in 80 graven.
Hoewel de meeste ineens " verdwenen " zijn nadat ze ontdekt werden, blijven er nog steeds Roemeense reuzen opgegraven worden.

giant-romania


Misschien beginnen de dingen een beetje samen te vallen.
Er zijn tabletten van vóór de sumeriaanse beschavingen, er zijn reuzengraven, er zijn allerlei oude structuren en er zijn veel verhalen over paranormale gebeurtenissen, veel lichtverschijnselen, veel waarnemingen van UFO's.
Het voelt alsof de Annunaki energie nog steeds actief is in deze regio.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Er is veel informatie te vinden en we willen zeker de documentaire The Other Land of the Gods - the mysteries of Romania aanbevelen die al deze plaatsen en veel meer laat zien, met hun mysteries, hun achtergrond én hun precieze locatie met coördinaten op de kaart.

 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more