Introducing The Stargate Experience - An Interdimensional Doorway

We nodigen je uit om te ontspannen en alle controle los te laten, gewoon te ervaren, te voelen met diep bewustzijn en aanwezigheid, en je te laten leiden naar je eigen Zelfkennis. 

De Heilige Geometrie van de Stargate herbergt een bewustzijn dat een multidimensionale ervaring mogelijk maakt voor diegenen die zich simpelweg in haar energieveld kunnen ontspannen.
De Stargate is hier om te helpen bij de snelle expansie van het menselijk bewustzijn en is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar het kennen van zichzelf, naar het kennen van de grootsheid die men is.Introducing The Stargate Experience - An Interdimensional Doorway
Duration : 6:38
Featuring : Prageet & Julianne from the Stargate Experience


Transcript

"De Stargate is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar zichzelf, naar de grootsheid die zij zijn. 
Om opnieuw verbinding te maken met hun innerlijke en uiterlijke Universum.
De Heilige Geometrie van de Stargate herbergt een Bewustzijn dat een multidimensionale ervaring mogelijk maakt voor diegenen die zich simpelweg kunnen ontspannen binnen haar energieveld.
De Stargate is hier om te helpen bij de snelle groei van het menselijk bewustzijn. 

Het is tijd om te beseffen dat je veel meer bent dan je denkt.
Het is tijd voor jullie om te weten wat alleen de Meesters hebben geweten.

Geliefden, jullie hebben zoveel levens in grote beperkingen geleefd en jullie hebben veel geworsteld om dit punt van bewustzijn te bereiken.
Het is nu tijd om te ontspannen, nu kan jullie veel hulp gegeven worden vanaf de andere kant van de sluier.
Er is zoveel liefde voor de mensheid, zoveel respect voor wat jullie hebben doorstaan en zoveel vreugde voor waar jullie naartoe gaan.

De Stargate kan die beperkingen eenvoudig ontkrachten en het Zelf aan je openbaren.
Het Mount Shasta huis resoneert met de kracht van de berg en alle wezens die ermee verbonden zijn. De Stargate versterkt deze geweldige vibraties.
Het is tijd om jezelf te leren kennen, het is tijd om vrij te zijn.

De Stargate is een interdimensionale portaal en het bevat een bewustzijn en dat bewustzijn creëert een sterk multi-dimensionaal energieveld.
De Stargate is een van de meest geavanceerde instrumenten die kunnen helpen bij de snelle expansie van het menselijk bewustzijn.

De magie is dat de Stargate een kwantum energetisch veld creëert en dat elk individu van ons dan precies ontvangt wat op dat moment bij hem past.
De Stargate kan zorgen voor een directe ervaring van de grootsheid in jezelf, waardoor je beperkingen simpelweg los kunnen laten.
Wat zo geavanceerd is, is dat het niet nodig is om tientallen jaren ervaring op te doen met meditatie of therapiegroepen.
Het mooiste is dat je niets hoeft te doen, alleen maar ontspannen in een intelligent kwantumenergieveld en voelen hoe je bewustzijn zich begint uit te breiden.

In de Stargate energieën kan stress eenvoudigweg oplossen en zelfs fysieke heling heeft in enkele ogenblikken plaatsgevonden.
De energieën van de Stargate en de welwillende wezens die ermee en er doorheen werken kunnen paranormale vermogens reactiveren en ze kunnen binnenin een diep gevoel van liefde, vreugde en vrede creëren.

Al deze veranderingen ontstaan tijdens eenvoudige geleide meditaties die de individuele frequentie verhogen en slapend multidimensioneel DNA reactiveren.
Het DNA bevat de sleutel tot wie je bent, wie je bent geweest en hoe je fysieke structuur werkt.
Het kent je aandeel en doel in het universele schema en je vermogen om met de Ziel te communiceren.

De Stargate werkt samen met een verscheidenheid aan liefdevolle wezens uit hogere dimensies die uitgenodigd worden om hun aanwezigheid in de meditaties te brengen.
Hun aanwezigheid raakt ons diep en creëert een diepe ontspanning in de wereld, er is een gevoel van immense liefde en groeiend bewustzijn.

De intentie van mensen om te veranderen ontstaat al door hun aanwezigheid in de workshop en het bewustzijn van de Stargate reageert op hun intentie.
Je hoeft je alleen maar te ontspannen in de krachtige energievelden, dit creëert het grootste potentieel voor individuele transformatie.
Mount Shasta is veruit de krachtigste plaats waar de energieën van de berg worden versterkt door de energieën van de Stargate.

Honderden workshops en duizenden deelnemers hebben aangetoond dat transformationele verandering eenvoudig en gemakkelijk plaatsvindt.
Zelfs fysieke healing kan binnen enkele ogenblikken plaatsvinden, oude levensstijlen kunnen plaatsmaken voor die van vreugde en een hoger doel.

- Door de Stargate ervaring voel ik me geaard en ook opgetild.
- Ik zie veel wonderen in mijn leven, maar ik sta nergens los van.
- Ik denk dat misschien wel een van de meest diepgaande ervaringen voor mij of de kern van de ervaring was dat ik voelde dat mijn hart openging op een manier die het nog niet eerder heeft gedaan.
- Het Stargate werk heeft veel heling gebracht in mijn relatie en vele wonden geheeld en opgelost."beloved ones, you are all Universal beings,
never born, never died

you existed before this earth was created
and you will exist after it has disappeared"

~ Alcazar

 


 

The Stargate Experience - Prageet and Julieanne

For those who resonate with Alcazar and the Stargate work that we have introduced, we welcome you.  
We invite you to relax and let go of control, simply watching, feeling with great awareness and presence, for in this way we can guide you into your own Self knowing. 

💎 About the Stargate
The Stargate is a highly evolved consciousness which comes from beyond the veil.  
It can anchor into a sacred geometrical structure, it is an accelerator of human consciousness if you choose to allow its energy and its support.   

💎 About Alcazar
Alcazar is a group consciousness. It is a gathering of that which we call Universal Masters.  
These Universal Masters bring their energies together as one, and this spokesperson, Alcazar, communicates to humanity. 

💎 About Prageet & Julieanne

Prageet is an internationally known channel who has assisted people with spiritual growth for thirty years. At the direction of Alcazar, Prageet designed and built the Stargate, which assists groups and individuals in the process of understanding and knowing the Self - the process of awakening. 
Julieanne joined The Stargate Experience in 2012 after discovering a deep connection to the Stargate and guide Alcazar, which she also channels

Youtube        : The Stargate Experience
SoundCloud : Stream the Stargate Experience
Facebook     : https://www.facebook.com/thestargateexperience/
Instagram    : https://www.instagram.com/thestargateexperience/
website        : https://www.thestargateexperienceacademy.com/
Free Experiences : https://www.thestargateexperienceacademy.com/free-experiences

 


 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more